Találatok a következő kifejezésre: A második végén normális hogy (2 db)

A második trimeszter végén normális hogy fájogat a pocakom? Fájhat azért mert már egyre jobban nő a baba és egyre nagyobb terhelésnek van kitéve a méhem?

23 hetes vagyok és mostanában fájogat a pocim,mivel ez az els? terhességem nem tudom hogy ez normális-e?F?leg az alhasam szokott ott ahol a bugyi is van, illetve nyomásra a pocim is, ahol a babuci van.Persze nem merem nyomkodni nehogy valami bajt okozzak neki odabent.Tény hogy mostanában elég sokat idegeskedtem a munkahelyem is megsz?nik és eléggé megviselt bennünket ez az egész.Lehet hogy a stressz is közrejátszott de mostmár itthon leszek és pihenek.

Legjobb válasz: Szia. a 23 hét az még nem a második trimeszter vége.. ill csak nem a vége. Nos nem épp természetes, de a stressz mindent megmagyaráz, szerintem, de csak laikusként mondhatom. Nem írtad, hogy ez most szúrkálás, vagy görcs jellegû, vagy csak olyan sejtetõs mensi elõtti valami. Nekem is nem rég kezdõdött olyan sejtetõs mensi szerû valami, de én már 10 héttel elõrébb vagyok durván. 32 hetes vagyok, és nekem azt mondta a doki, hogy még korai. szerintem kérdezz rá a dokinál is!!! Boldog babavárást! És stresszmenteset!

Szia. a 23 hét az még nem a második trimeszter vége.. ill csak nem a vége. Nos nem épp természetes, de a stressz mindent megmagyaráz, szerintem, de csak laikusként mondhatom. Nem írtad, hogy ez most szúrkálás, vagy görcs jellegû, vagy csak olyan sejtetõs mensi elõtti valami. Nekem is nem rég kezdõdött olyan sejtetõs mensi szerû valami, de én már 10 héttel elõrébb vagyok durván. 32 hetes vagyok, és nekem azt mondta a doki, hogy még korai. szerintem kérdezz rá a dokinál is!!! Boldog babavárást! És stresszmenteset!

Ha a második levél végén járok a Belara fogamzásgátlóban, és még van 6 szemem, akkor normális, hogy rózsaszínes vérzésem van?

N?gyógyászatilag kizárt, hogy bármi bajom lenne, ma voltam dokinál, és utána jelentkezett, de ? semmit nem csinált, csak vérképért voltam, meg a ráksz?rés eredményéért. Mondjuk a héten sokat stresszeltem emiatt az eredmény miatt, meg hogy fájt amikor pisiltem, és idegeskedtem, hogy mi lesz... Lehet a stressz miatt? Vagy csak szokja a bogyót a szervezetem? Ez normális még?

Legjobb válasz: http://www.pirulapatika.hu/210169515/betegtajekoztato/belara.. Szerintem ennyi még belefér abba, hogy a gyógyszert megszokja a szervezeted. Három levél után ha a gond továbbra is fennáll érdemes orvoshoz fordulni

http://www.pirulapatika.hu/210169515/betegtajekoztato/belara.. Szerintem ennyi még belefér abba, hogy a gyógyszert megszokja a szervezeted. Három levél után ha a gond továbbra is fennáll érdemes orvoshoz fordulni
Én is Belarát szedtem és szex közben mindig véreztem. Doki azt mondta, hogy ez az egyik legjobban vérzésre hajlamosító gyógyszer. Nekem abba kellett hagynom. Még azt is mondta, (nem az aki felírta, máshoz mentem vissza)senkinek nem írná ezt fel, mert nem túl jó gyógyszer.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!