Találatok a következő kifejezésre: A második után hogyan alakul (5 db)

A második gyerek után hogyan alakul a családi pótlék?

Azaz 1 gyereknél 12200 ft jár. És két gyereknél?

Legjobb válasz: 2x12200 Ft

2x12200 Ft
Két gyerek után 26.600 ft.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Lehet kicsit hülyén hangzott a kérdés, de nekem valaki azt mondta, hogy 2. gyerek után már nem jár még egyszer a 12200 ft csak pár ezerrel több. Erre voltam csak kíváncsi, hogy tényleg így van-e.
az elsõ gyerekre 12200 a másodikra pedig 13000 valamennyi, tehát összesen közel 26 ezer. szerintem félre értetted amásodik gyerekre pár ezerrel több mint az elsõre, de a kettö összeadódik és nema 12200-ra jön a pár ezer.
A gyes az ami megszûnik a második gyerek után. És 1 gyerekre kapod ismét. a családi az 2 gyerekre nõ.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!

Jövőre hogyan alakul a második gyerek után járó tgyás és gyed, ha a második baba akkor születik amikor az első még nem töltötte be a két évet?

Legjobb válasz: A tgyás és a gyed szabályok nem változnak, csak a gyes. Így ugyanaz a helyzet, mint korábban, ha a második baba gyed alatt születik, akkor a szerzõdéses bér lesz az alapja a következõ tgyásnak és gyednek, azzal a kitétellel, hogy a tgyás maximum bruttó 102900Ft lehet, ugyanúgy, mint a gyed.

A tgyás és a gyed szabályok nem változnak, csak a gyes. Így ugyanaz a helyzet, mint korábban, ha a második baba gyed alatt születik, akkor a szerzõdéses bér lesz az alapja a következõ tgyásnak és gyednek, azzal a kitétellel, hogy a tgyás maximum bruttó 102900Ft lehet, ugyanúgy, mint a gyed.
A kérdező hozzászólása: Ha Jól értem akkor ha a második gyerek így születne, akkor csak picivel kapnék kevesebbet mint az elsõnél? Ott már gyedet kapok, csak még nem tudom mennyit, mert okt 13-tól jár és így az elõzõ hónap vegyes volt. a tgyás 110000 volt.
NEM köcsög hanem: NÉPMÛVÉSZETI AGYAGEDÉNY
az hagyján de ez mi ez: "hû de SOK itt a SOK köcsög" ?? WTF?!
Jók a pogramok, csak sok köcsög van. A bûnösök szenvedjenek!
1.: ez logikus! az elsõ masztinál nem sokat érez, a másiknál jó, a harmadiknál meg nem tud írni :D
A kérdező hozzászólása: miért lennék beteg???
Ez hülyeség az elsõ a legjobb akor te beteg vagy
mert a második mindig jobb mint az elsõ ... pont
hogy lehet így fogalmazni??
A kérdező hozzászólása: hú de nagyon sok itt a sok köcsög -.-
ez egy olyan oldal, ahol mindenki azt ír, amit akar, ergo abbak kötök bele, amibe akarok. mellesleg szerintem nem ártalmas a lelki világodra, ha valaki megpróbálja felhívni a figyelmed arra, hogy kicsit összeszedettebben és magyarosabban is lejegyezhetnéd a fejedben levõ kusza össze-visszaságot
A kérdező hozzászólása: most ne abba kössél már bele, hogy hogy fogalmazok ... -.-
Tudjátok ha valaki nem szexel fél évig annak robannó orgazmusa keletkezik de minden héten többször szexelsz ráadásul a málsodik neked a legjobb akor te különleges vagy

Mára várom a menszit, remélem nem jön. A cicim 2 hete fáj. Szurkál a hasam alúl, és a folyásom nagyon kevés, tejes álagú, de nem mindig van, inkább száraz vagyok. Lehet hogy útban van a második babám?

Legjobb válasz: Ha száraz vagy az inkább a közelgõ mensire utal, mint babára. De vannak akiknél nem így van, már itt is írták páran. De szerintem holnap reggel tesztelj egyet. Annak már ki kell mutatnia, ha baba van a dologban.

Ha száraz vagy az inkább a közelgõ mensire utal, mint babára. De vannak akiknél nem így van, már itt is írták páran. De szerintem holnap reggel tesztelj egyet. Annak már ki kell mutatnia, ha baba van a dologban.
Szia! Én 21-re (nem)várom a mensit, és nekem is szúrkál a hasam, sõt eddig tudtam hason aludni, most 2-3 napja ez sem megy, fájni kezd a méhem körül, és testápolószerû folyásom van, változómennyiségben, de van! Mondjuk nekem a cicim nem feszül, bár soha nem is feszült mensi elõtt sem! Szerintem holnap reggel tesztelj, szorítok!:)
2.vàlaszolo!Irdd meg lègyszi , hogy mi volt!De tènyleg! Egyèbkènt amikor èn terhes voltam pont az volt a furav, hogy nem fàjt a cicim.Mivel nem tartotta vissza a folyadèkot a szervezetem. Most màr tul vagyok a ciklus felèn ès nem fàj a cicim!Bizom benne , hogy megint azèrt mert utban van a màsodik! Szoval irj, hogy mi lett!
Szurkolok, hogy igy legyen, de a cici fàjàs kozèp idotol normàlis akkor is ha nincs baba.Mert az a peteèrèstol van ami tart egèsszen a mens.kezdetèig. de ha màr annyira turelmetlen vagy szerintem màr ma csinàlhatsz egy tesztet! sok sikert:)

3 negatív teszt után vagyok, de alig jött meg, vagyis csak 2 napig tartott, ez már a második hogy így jön meg, ez lehet a stressz, fogyás és felfázás miatt?

18 vagyok és a ciklusom 5. napján voltam eyütt a barátommal, igazából 2 perc tán abbahagytuk.lehet hogy csak túlaggódom?

Legjobb válasz: Szerintem tuti nem vagy terhes. A menstruációd a stressz és a fogyás miatt ilyen, ha lelkileg is rendbe jössz, akkor valószínû visszaáll a ciklusod is. Azonban ha nagyon sovány vagy, akkor akár hónapokra is elmaradhat a mensid. Vigyázz magadra!!!

Szerintem tuti nem vagy terhes. A menstruációd a stressz és a fogyás miatt ilyen, ha lelkileg is rendbe jössz, akkor valószínû visszaáll a ciklusod is. Azonban ha nagyon sovány vagy, akkor akár hónapokra is elmaradhat a mensid. Vigyázz magadra!!!
A kérdező hozzászólása: köszi, hát én is remélem, azért az orvost még a héten meglátogatom..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!