Találatok a következő kifejezésre: A második után (591 db)

Ha a második gyerekem gyes alatt születik és a másodikkal már csak gyes-re leszek jogosult (tehát tgyás, gyed nem jön szóba) akkor a szülés után le kell mondani az elsővel megigényelt gyest majd megigényelni újra a második után?

Valami olyat hallottam,hogy az anyaságit is csak akkor lehet megkérni ha közben lemondod az el?z? gyesedet,igaz ez?

Legjobb válasz: Igen, ha megszületik, akkor lemondod az elsõ gyerek után járó gyest és megigényled a második után. Az anyasági a gyerek születéséhez kötött, nem az ellátáshoz, így járni fog, ha a feltételeit teljesíted (4 alkalommal megjelenni terhesgondozáson)

Igen, ha megszületik, akkor lemondod az elsõ gyerek után járó gyest és megigényled a második után. Az anyasági a gyerek születéséhez kötött, nem az ellátáshoz, így járni fog, ha a feltételeit teljesíted (4 alkalommal megjelenni terhesgondozáson)
nem biztos hogy csak gyes-t fogsz kapni, attól függ mikor születik a tesó, mert az elõzõ naptári évet veszik figyelembe, tehát ha abban az idõszakban fõleg gyed-et kaptál még, akkor a béred lesz az alap
Kedves második, nincs igazad. Ha nincs munkaviszonya, akkor teljesen mindegy, hogy milyen ellátást kapott a szülést megelõzõ évben, CSAK gyes járhat. Ha van munkaviszony, akkor mindenképp gyed, és innentõl érdekes, hogy mi lesz az alapja. Ha pl. a munkaviszony már vagy 2 éve megszûnt, akkor esélytelen a gyesen kívül bármit is kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igen, a munkahelyen a gyedem közben jogutód nélkül megszûnt(akkor már útban volt a tesó), így nincs most munkaviszonyom, tehát csak gyes jár ez biztos.
Mikor szûnt meg a munkaviszonyod, egész pontosan, és mikorra várod a kicsit? Még lehet van más lehetõség is:D
A kérdező hozzászólása: 2010 November 30-cal szûnt meg és május 20ra vagyok kiírva.
Akkor még van esélyed a gyedre és a tgyásra is. Az alapból szükséges 365 napod (még több is) meglesz, így már csak a biztosítottságot kell elintézni:) Amennyiben jogosult vagy álláskeresési támogatásra (nem vettél igénybe ilyet az elmúlt években), úgy jó hírem van:) Igényeld az álláskeresésit gyorsan, és ha annak a fennállása alatt szülsz, akkor biztosítottnak minõsülsz, jár a tgyás. Ezt 20-ig még el tudod intézni. Amikor a tgyás lejárt, újra igényeld meg az álláskeresésit, és a folyósítás alatt igényeld a gyedet, akkor az is járni fog. Nem lesz nagyon magas összeg, de jóval több lesz, mint a gyes! 2010 November 30-cal szûnt meg és május 20ra vagyok kiírva.

Most vagyok 26 hetes a második babámmal. Az első 17 hónapos. Szülés után megkapom a GYED-et és utána a GYES-t az első után, plusz még a második után a TGYÁS-t?

Ha nem, akkor hogyan fognak alakulni ezek a juttatások? Milyen összeg?ek lesznek?

Legjobb válasz: Csak a legkisebb gyermek után jár pénzbeli ellátás: tgyás, utána gyed és 2. életév után gyes. Családi pótlék az egyetlen amit mindkét gyermek után megkapsz. Borzasztó, de ez van!

Csak a legkisebb gyermek után jár pénzbeli ellátás: tgyás, utána gyed és 2. életév után gyes. Családi pótlék az egyetlen amit mindkét gyermek után megkapsz. Borzasztó, de ez van!
Szeretném ha így lenne. De hangsúlyozom, hogy a második gyedem kevesebb mint az elsõ. Ha a szerzõdés szerinti bér alapján számolták volna ki, akkor a max. összeget kellene most is kapnom. Hol a hiba?
Mikori a jelenleg hatályos, általad idézett jogszabályhelyeknek a hatálybalépési idõpontja?
Mennyi bruttó esetén jár a max gyed? Mert szerintem nekem azt kellene kapnom. Ha a folyósító a mhely, mint kifizetõhely, akkor õk számolják - esetleg rosszul?
Meg kell mondjam, hogy számomra megdöbbentõ ez a jogszabályi rendelkezés, még senki nem hívta rá fel a figyelmemet, sõt, azt erõsítették amit én mondok, hogy a gyed alapja - ha nincs 180 nap bérezett jövedelem, pl gyed miatt - a minimálbér 2szeresének 70%a.
Azért nem jártam utána a kevesebb gyednek, mert egy pénzügyis barát kiszámolta a minibálbéres módszerrel és pont annyit is utalt a mtató. Eddig bíztam bennük... :(
Ha a biztosítottnak azért nem volt a (2)-(3) bekezdés szerint figyelembe vehetõ jövedelme, mert táppénzben, terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási díjban részesült, a táppénz naptári napi összegét a korábban folyósított ellátás alapját képezõ összeg figyelembevételével kell megállapítani, ha az a (4) bekezdés szerint megállapított összegnél kedvezõbb. Tehát meg kell nézni, hogy a korábbi gyed alapjául szolgáló összeg vagy a szerzõdés szerinti összeg a kedvezõbb számítási alap. Arra kell rákérdezni, hogy a mtató mit vett alapnak. Szerintem a minimálbér... sajna, nehéz lesz tisztázni, de remélem mostmár tisztán látok. szerinted? És köszi. Le a kalappal!!!
Eltûntél.... :(
Itt vagyok, csak hosszú volt a nap:) Figyelj, ha gondolod, szívesen átszámolom neked, mennyit kellett volna kapjál, csak küldd el, hogy mikor szültél, (mindkét babát) és az elsõ baba elõtti jövedelmed mennyi volt, és mennyi a szerzõdés szerinti bruttód. :D
Köszi elõre is. Elõszedem a papírokat és küldöm priviben. A holnap nálunk lesz sûrû, egyedül leszek a gyerekekkel.. vmikor utánanézek az adatoknak. Nekem emelkedik a fizetésem, fizetési fokozat váltás miatt, gondolom az jogosultságkori vagyis a gyed kezdõ napja kori bérem kell?
Igen, tgyásban egyetértettünk korábban is. A hangvétel ellenére
Igen, a harmadik eredetileg is ezt irta: "a tgyás kevesebb lesz, mert annyi lesz a maximuma, mint a gyednek"
A juttatások összegének számítás módja nem változik, az adott juttatás elsõ kifizetését megelõzõ évben kapott jövedelem (neked gyed) átlaga az alap, összege: az alap 70%-a a tgyás és a gyed, azzal, hogy a gyed max összegû. Ezek az összegek most biztos kevesebbek lesznek mint az elsõ babánál, mert akkor a tényleges jövedelmed volt az alap és az gondolom több volt mint a gyed.
ÁÁÁÁ. Óriási tévedés, hogy a gyed lesz az alap, ellátás sosem alapja egy másik ellátásnak! Szülés után kapod a második baba után a tgyást (összege annyi, mint az elõzõvel, ha a minimálbér kétszeresét, vagy annál kevesebbet kerestél, illetve ha ennél többet kerestél, akkor sajnos a tgyás kevesebb lesz, mert annyi lesz a maximuma, mint a gyednek), a gyed pedig ugyanannyi lesz, mint az elsõ babával most, ugyanis a gyed összegét, mivel gyedben szülsz A SZERZÕDÉS SZERINTI BÉREDBÕL fogják kiszámolni. NEM az elõzõ évi gyededbõl!
Bocsánat ellátás alapja nem ellátás, ez igaz, és a gyed alapja nem a mostani gyed ez igaz. ÁÁÁÁÁÁ ha vki gyeden van és jön a következõ baba akkor sosem a bér szerinti jövedelem a számítás alapja!!!! Hanem egy meghatározott alap, a minimálbér 2szeresének 70%-a, de utánanézek a jszabálynak ha kell és folytatjuk a polémiát. Tapasztalatból tudom! Sajnos! Igaz szakvizsgán én is azt válaszoltam amit az elõttem író, ez tetszett a vizsgabiztosnak mert az lenne a normális. De sajnos nem gyerekpárti a szabályozás.
Akkor nézz utána, mert igaza van a harmadiknak. Gyere vissza a jogszabállyal... A lényeg, kedves kérdezõ, hogy a szülés után igényelheted a TGYÁS-t, GYED-et, majd GYES-t a második babára, az igényléstõl viszont le kell mondanod az elsõ gyerek után járó ellátást, csak egy ellátás jár neked ugyanis. De eldöntheted, melyik gyerek után járó ellátást kéred. De csak az egyiket kérheted.
Ja, és még valami: A minimálbér 2szeresének 70%-a a maximális összeg ellátás esetén. Ha nincs 180 bérezett nap, akkor nemcsak a gyed maximuma az általad leírt összeg, hanem a tgyásé is. Ugyanaz a jogszabály, amibõl fentebb idéztem, nagyon nem kell keresgélned, mert minden egy helyen van, de segítségként: a kötelezõ egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi LXXXIII. törvény és az ennek a végrehajtásáról szóló 217/1997. (XII. 1.) Kormányrendelet
Igen, akkor abban egyetértünk, hogy ha vki a minimálbérnél többet keres, akkor a tgyás a minimálbér 2szeresének 70%a. Én ebbõl indultam ki. Mi alapján mondod hogy a gyed alapja a szerzõdés szerinti bér? Ha a bér kevesebb mint a minimálbér. De ha magasabb? Mi az a REP jogász?
Tehát akkor abban is egyetértünk, hogy a tgyás max összege - mivel a kérdezõnél nincs 180 bérezett nap - a minimálbér 2szeresének 70%a. Így a tgyás esetében egyet beszéltünk.
Bocsi de automatikuan abból indultam ki, hogy több a bére mint a minimálbér
Én gyedben szültem és a második gyedem kevesebb volt. Tehát nem az elsõ gyeddel egyezõ összeg, nem a szerzõdés szerinti bér alapulvételével kiszámítva.
Igen, az akkori, amikor igényelted a gyedet. Mindegy mikor küldöd, ahogy hozzájutok, megnézem, és írok.

Azt mondták h az normálih ha az első sex után késik a havi, de ez lehet a második után is? és ha igen általában hányadikig megy igy?

19 vagyok csak még tapasztalatlan én is és a párom is, gumival csináljuk csak érdekelne h ez normális-e? és h meddig lesz igy?

Legjobb válasz: Hogy érted a másodikat? Szüzesség elvesztése utáni második? És a két alkalom közt volt már menstruáció?

Hogy érted a másodikat? Szüzesség elvesztése utáni második? És a két alkalom közt volt már menstruáció?
A kérdező hozzászólása: igen a második, és igen volt akkor is késett 10 napot is talán, ez normális?
Ha rendesen védekeztetek, és óvszerrel, akkor még belefér a normálisba. Ha nem, akkor csinálj egy terhességi tesztet. Ha tabival védekeztetek, és azt még nem régóta szeded, az is simán bekavarhat. Normál esetben rendszeres és viszonylag pontos a mensid?
50-50%
figyi. attolmeg hogy te szuz vagy, meg esetleg a pali is, ugyanugy lehetsz terhes mar az elso alkalommal, foleg ha kiverted neki, o letorolte (elmeletben, pasi vagyok, tudom mennyire lehet letorolni), es utana meg meg is dugott, eldurrant benned, raadasul ovszer nelkul. TAPS! a kerdesedre, tehat hogy mi van akkor: parazas, hogy ne legyel terhes. de most komolyan: nem akarlak leoltalni, de ez eleg nagy faszsag volt. akkor kellett volna gondolkodni.
A kérdező hozzászólása: Hogy tudom kitörölni ezt a ki írást végleg ??
A kérdező hozzászólása: és hány százalék így teherbe esni ?
Ezen talán azelõtt kellett volna gondolkozni, hogy lefeküdtetek...
A kérdező hozzászólása: A terhesség kalkulátor mennyire mutat igazat? Valaki megtudná mondani ??
A kérdező hozzászólása: valaki ad nekem választ! fontos lenne nagyon
A kérdező hozzászólása: vagyis ha törölközõvel megtörli az ember jól akkor is teherbe lehet esni ?
A kérdező hozzászólása: és az hány százalék hogyha nem mossa meg a fiú és késõbb mégegyszer lefekszik a lánnyal ?
A kérdező hozzászólása: Kösszi szépen , de evvel nem nyugtattál meg egyszerûen , és az esemény utáni tablettának milyen hatásai vannak ? vagy ha azt beszedem akkor nem lehetek már terhes vagy mi ?

A családi adókedvezmény 2011-ben a második úton lévő gyerekre igényelhető-e vagy sem?

"A kedvezményezett eltartottak után lehet elszámolni az adókedvezményt, ebbe a körbe els?sorban azok tartoznak, aki után a családi pótlék is igénybe vehet?. A gyermekeken kívül ide sorolhatók a rokkantsági járadékban részesül?k, illetve a fogantatást követ? 91 nappal a magzat, a világra jöttéig." Itt rengeteg kérdést visszaolvastam, és azt írták, hogy csak a 3. gyermek esetén igényelhet?. Viszont törvényben ezt leírva nem találtam, sem a kitöltend? formanyomtatványon /

Legjobb válasz: Igényelhetõ minden gyerek után, még az elsõ után is, 91. napos korától.

Igényelhetõ minden gyerek után, még az elsõ után is, 91. napos korától.
Azért olvastad kétféleképpen, mert tavaly még csak 3 gyerektõl lehetett igénybe venni. Bizonyos szempontból pedig ez is olyan mint az adójóváírás. Megteheted, hogy évközben nem kéred és az adóbevalláskor egyben visszaigényled. Tehát, ha a tavalyi évre vonatkozólag kérdeni valaki, azaz az adóbevallás kapcsán, akkor csak 3 gyerektõl jár. Ám ha idén akarod mondjuk májustól a családi adókedvezményt igényelni, akkor már az elsõ gyerektõl jár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én úgy tudom hogy a magzat 22 hetétõl már õ utána is igényelhetõ!Krisztina
Igen:-(((((
apum a 9. kerület eü. szolg. rendelés keretén egy nagyon profi proktológushoz került. beutalót kapott. valami érzéstelenítõ gázt kapott (ez volt kellemetlen csak, mert tele lett levegõvel a végbele...), majd elgumizták. olyan gyorsan ment, hogy azt hitte, csak megnézték, de már addigra készen is volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!Én majd csak májusban fogok szülni(másodszor) és debreceni vagyok.Ha vki tud esetleg itteni dokit akihez érdemes lenne szükség esetén menni, annak megköszönném!
Igen, sajnos rosszabb lett, de nekem a babák elõtt is volt már vagy 10 éve problémám ezzel. A terhesség alatt is kint volt már. Annyi különbség volt, hogy másodjára nem kínlódtam hónapokig, hanem amikor a babám 5 napos volt, elmentem proktológushoz. Õ visszahelyezte és kinyomkodta õket (azt hittem, ottmaradok az asztalon, türtõztettem magam, de hangtalanul folytak a könnyeim), aztán adott kúpot és kenõcsöt, és így 2-3 hónap alatt élhetõvé vált. Azt mondta, lehet, hogy késõbb mûtétre kerül majd sor... Ha az elsõ babád után teljesen helyre jött, akkor jó eséllyel a második után is így lesz, akkor nincs miért aggódni.
nekem az elsõ szülés után lett a itolás miatti nyomástól és a hemorid nevû krém kb 2 hét alatt helyrehozta. aztán következõ évben is babát vártam és akkor már a terhesség alatt kijött, féltem is, hogy mi lesz. a szüléskor elõjött, de nem annyira mint az elsõ szülésemnél és kb. uúgy 1-2 hét alatt helyrejött. A 2. terhességnél már a terhesség alatt elõjöhet ahogy nyomja a baba a súlyával a végbél részt és szerintem azért nem volt most olyan vészes az aranyerem, mert jóval kevesebb nyomással kint volt a tesó, mint az elsõ baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Sajnos nem jött helyre teljesen az elsõ után sem, úgy értem, hogy néha most is fájdalmas a nagyWC-zés, bár nem mindig viszont a csomók folyamatosan megvannak!Nagyon úgy érzem, hogy ha ez még romlani fog a második szülésem után akkor én is orvoshoz leszek kénytelen fordulni!De bíztató, hogy az legalább tényleg tud segíteni! Köszi mégegyszer!De várok még tapasztalatokat ha van vkinek!
Vasárnap töltöm a második gyerkõccel a 37. hetet, de már 3 hónapja minimum szenvedek vele. Eléggé kint van, egyre jobban, sokszor sírni tudnék. Vettem már rá Mastu-t, Reparon-t, Sperti-t. Most ez utóbbit használom, persze kúp formájában, a krémek nem sokat érnek. Nekem is idõszerû lesz a proktológus hamarosan, de nem biztos, hogy el merek menni. (pedig nagyon fáj, de nagyon be vagyok tojva a dokitól) Pár hét múlva meglátjuk, hogy mit tesz vele a szülés. (elõre rettegek)
Elsõ vagyok, a budapestieknek tudok ajánlani egy szuper dokit, akihez TB alapon lehet menni, magánban szívesen adok infót. Sajnos én is voltam elõtte egy másiknál, aki borzasztóan bunkó és megalázó volt, szóval nem mindegy, kihez megyünk...

Tisztelt Doktor úr! 2 babám már elment, az első az 5.hónapban, a második a 6.hónapban. A második után küldtek el mikrobiológiai vizsgálatra, amiben Cytomegalovirus(CMV)IgG/ELISA 4, 60NE/ml Rubeola virus IgG/ELISA(BioKit) 69, 0IU/ml toxoplazma IgG 35, 20 IU/m

Tisztelt Doktor úr! 2 babám már elment, az első az 5.hónapban, a második a 6.hónapban. A második után küldtek el mikrobiológiai vizsgálatra, amiben Cytomegalovirus(CMV)IgG/ELISA 4,60NE/ml Rubeola virus IgG/ELISA(BioKit) 69,0IU/ml toxoplazma IgG 35,20 IU/ml. Mit tanácsol nekem gyermekvállalás előtt?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vetélések a várandósság 2. harmadában következtek be, célszerű lenne egy részletes kivizsgálást végezni, amelynek része az úgynevezett immunológiai vizsgálat is. Ennek ismeretében lehetne továbblépni. Ezekkel a problémákkal a budapesti II. Sz. Szülészeti Klinika professzora, dr. Pajor Attila foglalkozik a legmagasabb szinten. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vetélések a várandósság 2. harmadában következtek be, célszerű lenne egy részletes kivizsgálást végezni, amelynek része az úgynevezett immunológiai vizsgálat is. Ennek ismeretében lehetne továbblépni. Ezekkel a problémákkal a budapesti II. Sz. Szülészeti Klinika professzora, dr. Pajor Attila foglalkozik a legmagasabb szinten. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha az első baba után a gyermekágyas időszakom nagyon nehéz volt, a második után is az lesz?

Egy hétig alig aludtam, nem tudtam szoptatni, 7 hétig véreztem, és állandóan b?gtem. Félek a következ?t?l. Még nincs kistesó, de tervezzük.

Legjobb válasz: nem biztos,h ugyanolyan lesz! Ha félsz tõle és szeretnél jobb kedvû lenni,gondold át milyen volt az elsõ terhességed,mi volt,ami nem volt jó benne és azon változtass! Ha keveset pihentél,most pihenj sokat és a gyermekágyas idõszakra keress valakit,aki gondoskodik rólad, hogy neked ne kelljen magadról (fõz rád,mos rád,takarít és néha-néha megölel,megszeretget és beszélget veled). ami még nagyon jó,ha elmész relaxálni vagy ismerkedsz kismamikkal. Ne aggódj,biztos,hogy sokkal könnyebb lesz,rutinosabb,ügyesebb is leszel a 2. babával

nem biztos, h ugyanolyan lesz! Ha félsz tõle és szeretnél jobb kedvû lenni, gondold át milyen volt az elsõ terhességed, mi volt, ami nem volt jó benne és azon változtass! Ha keveset pihentél, most pihenj sokat és a gyermekágyas idõszakra keress valakit, aki gondoskodik rólad, hogy neked ne kelljen magadról (fõz rád, mos rád, takarít és néha-néha megölel, megszeretget és beszélget veled). ami még nagyon jó, ha elmész relaxálni vagy ismerkedsz kismamikkal. Ne aggódj, biztos, hogy sokkal könnyebb lesz, rutinosabb, ügyesebb is leszel a 2. babával
Szerintem a természet csodákra képes, nem is lesz akkor erõd azon gondolkodni, hogy "mi lesz, ha nem pihenek" és Az elsõ válaszoló vagyok.lehet, hogy pont emiatt nem lesz semmi probléma :) , és a kicsivel is megbeszélheted, hogyha fáradt vagy, rajzoljon inkább vagy együtt nézzetek meg egy mesét. Persze, 9 hónapig ez nem mehet, de ha naponta lesz 2-3 órád pihenni, már az is jó - és még az is lehet, hogy a másodikkal nem is leszel veszélyeztetett :) ) a relaxációt azért javaslom, csodákra képes!
Az elsõ baba után nekem is iszonyatos volt -fizikailag nem, inkább lelkileg. Mondjuk õ nyári baba volt és kevés olyan augusztust turnék mondani amikor nem voltam depis. Tehát én egyelõre betudom ennek. Dec. 12-re vagyok kiírva, bízom benne, hogy az ünnepek miatt talán most nem lesz olyan durva ez az idõszak.
Ne aggódj egy cseppet se, se két terhesség se két szülés nem egyforma. Én az elsõt túlhordtam, indításos, nagyon nehéz szülésem volt, vákumos, szanaszét szakított mindent a kicsim. Szülés után minden nap sírtam, rettenetesen fájt a gátam 5 hétig úszógumin ültem, nem ment a szoptatás 3 hét után tápszeresek lettünk, depressziós lettem 2 év után sikerült rendbejönnöm. Azután újabb 3 év telt el és újra teherbe estem, egész terhességem alatt rettegtem hogy most is nagyon szörnyû lesz-e. Erre spontán indult a szülésem a kiírt nap elõtt 3 nappal, 4 óra vajudás után pikk-pakk megszületett a második fiam, kicsi, gyorsan gyógyuló gátsebem volt, pedig a második babám nagyobb volt mint az elsõ, mégis szépen szabályosan gond nélkül született. 8 hónapos és aktívan szopik, nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi! Az a helyzet, hogy veszélyeztetett terhes voltam az elsõvel, és pont attól félek, hogy nem tudok majd pihenni a másodikkal, mert az elsõrõl már gondoskodni kell, amit persze örömmel teszek, de félek, hogy akkor pihenhettem, és baj lett, most majd nem pihenhetek, mi lesz?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a kedves válaszokat, reményt adtatok! A 12-én szülõ válaszolónak könnyû szülést kívánok, jó egészséget neked és a babukának!

A 3. Clostis adagon vagyok túl, még nem jött meg. Az első után 33. napra, a második után 34. napra jött meg. A harmadiknál is hasonlóra számíthatok? Kb. Hány nap elteltável reménykedhetek, hogy nem fog megjönni?

A Closti valamelyest normalizálja a ciklust?

Legjobb válasz: A Closty nem ciklusbeállításra van, hanem peteérésre pont 14 napra. Én szedem mellette a Norcolutot pont azért h ha megjönne akkor pont 28 napra jöjjön meg, mert nekem is hosszú ciklusaim voltak.Viszont terhes is maradhat az ember mellette.Amit szeretnék én is.

A Closty nem ciklusbeállításra van, hanem peteérésre pont 14 napra. Én szedem mellette a Norcolutot pont azért h ha megjönne akkor pont 28 napra jöjjön meg, mert nekem is hosszú ciklusaim voltak.Viszont terhes is maradhat az ember mellette.Amit szeretnék én is.

Tisztelt doktor úr! Én egy 23 éves nő vagyok 2 gyerekem van és a második után kialakult nálam a hüvelyszárazság, amit kísér néha viszketés, az állandó ragacsos nyálkás folyás a kellemetlen szag. Mi ez? A szexuális életem egy szenvedés a páromnak fájdalmas

Tisztelt doktor úr! Én egy 23 éves nő vagyok 2 gyerekem van és a második után kialakult nálam a hüvelyszárazság, amit kísér néha viszketés, az állandó ragacsos nyálkás folyás a kellemetlen szag. Mi ez? A szexuális életem egy szenvedés a páromnak fájdalmas, mert beragad a pénisze a hüvelyembe és irritálja a váladék. Mit tegyek, kérem adjon tanácsot előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett hüvelyszárazság kezelésére kiválóan alkalmas a Cikatridina kúp, amely teljesen természetes összetevőket tartalmaz. A kúpot kezdetben 3-4 alkalommal kell felhelyezni hetente, majd 4-5 hét után elegendő lehet a heti kétszeri alkalmazás is. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett hüvelyszárazság kezelésére kiválóan alkalmas a Cikatridina kúp, amely teljesen természetes összetevőket tartalmaz. A kúpot kezdetben 3-4 alkalommal kell felhelyezni hetente, majd 4-5 hét után elegendő lehet a heti kétszeri alkalmazás is. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!