Találatok a következő kifejezésre: A második tri (6 db)

teljesen normális, hogy ilyenkor vagy rosszul
A kérdező hozzászólása: eddig nem is volt semmi, de most szédülök, hányingerem van, fáradt vagyok.... azt hittem hogy ha eddig nem volt, mostmár nem is lesz.
Képzeld azt hittem h engem már elkerült a rosszullét, mikor 18 hetesen egyszer csak reggeli rosszullétek törtek rám :D szerencsére sosem hánytam és csak pár hétig tartott. 27 hetes km
A kérdező hozzászólása: ufff, hát akkor ez van :D
Egyáltalán nem ritka jelenség ez. Tapasztaltam magamon is :) )) Elsõ trimeszterben kórosan hánytam. Aztán második trimeszterben is hánytam, bár nem túl sokat. Sõt még a harmadikban is elõ elõ vett a hányás :) Nálam aztán nem számított, hogy hanyadik trim. :DDD

A második levél tri regolt szedem. Ha 2-3 órás különbséggel veszem be, az mekkora baj?

Pl: hétf?n 19:30-kor vettem be, kedden 16:00-kor, szerdán 22:00-kor, és így tovább. 2-3 óra a 19:30-hoz képest.

Legjobb válasz: Hát elég nagy butaságot írt a második hozzászóló! Tudtommal minegyik tablettánál úgy van, hogy 12 órán belül még bevehetõ, de ha a 12 órát meghaladja, akkor a mensiig védekezni kell más módszerrel is! És kedves kérdést feltevõ: Az, hogy így össze vissza szeded, annyival jár, hogy nem fog mindig ugyanakkor megjönni, tehát lehet hogy 1 vagy 2 nappal késõbb mint szokott!

Hát elég nagy butaságot írt a második hozzászóló! Tudtommal minegyik tablettánál úgy van, hogy 12 órán belül még bevehetõ, de ha a 12 órát meghaladja, akkor a mensiig védekezni kell más módszerrel is! És kedves kérdést feltevõ: Az, hogy így össze vissza szeded, annyival jár, hogy nem fog mindig ugyanakkor megjönni, tehát lehet hogy 1 vagy 2 nappal késõbb mint szokott!
Szia! Szerintem semmi bajod nem lesz, mert a tájákoztató szerint 36 órán belül kell bevenni a következõ bogyót, így a néhány órás késés szerintem még belefér. Én mindig este vettem be, de volt, hogy elfelejtettem és csak reggel vettem be és minden rendben volt. Ha 36 óránál több ídõ telik el a bogyók bevétele között, akkor mensesed lesz.
hát az még értheto, hogy késobb veszed be, mert elfelejted, de miért veszed be hamarabb? Ezt nem értem. Sztem állitsd be a mobilodra, hogy minden nap figyelmeztessen 19.30kor.Mert mégiscsak jobb ha mindig ugyanabban az idopontban szeded be. Ha néha-néha elfelejted az nem baj, de ha ennyire szétcsuszva szeded az már okozhat gondokat, pl. nem megfelelo védelmet.
az elottem hozzászolo még nagyobb hulyeséget irt mert nem jo a szervezetnek ha így szeded. egyszeruen muszaj beállnia egy pontos idopontra a fogamzásgátlonak, nem csak annak érdekében, hogy megfelelo védelmet nyujtson, hanem az egész szervezetedben végbemeno változások miatt. Valyon miért mondják az orvosok, hogy egy idopontban szedd...hmmm...jokedvukbol biztosan! Ha ennyire tapasztalatlanok vagytok, akkor ne válaszoljatok inkább. és pontosan...itt-ott megengedheto egy kis csuszas, de ennyire szabálytalanul egyáltalán nem!
Mivel már válaszoltak a kérdésedre, csak egyet szeretnék írni. Ha teheted, cseréld le a Tri Regolt. Nagyon régi tabletta, már abszolút nem korszerû. Vannak ennél sokkal jobb, enyhébb, alacsonyabb hormontartalmú fogamzásgátlók. (Az én nõgyógyászom 8 éve mondta, hogy felejtsem el ezt a tablettát.)

A tri-regolból a másodikat - a fehéret - véletlen visszafele szedtem be. Lehet baj?

Szexeltünk is, védekezés nélkül. Lehet ebb?l baj?

Legjobb válasz: jaj. ami azonos színû abban ugyanaz van...

jaj. ami azonos színû abban ugyanaz van...
Ha fehér helyett fehéret szedtél be (csak nem a levélben a soron következõt) akkor nincs semmi baj. Mivel az ugyanolyan színû tabik ugyanannyi hatóanyagot tartalmaznak. Akkor van baj, ha másik színût veszel be véletlen.
:DD Én is a múltkor így jártam, mindjárt be is linkelem neked a kérdést :)
Igen, az arra utal, hogy fokozatosan visszasorvad az agyszöveted, napról napra, ahány szem gyógyszert tartalmaz a sor. Bnõm is így járt, ez komoly, sürgõsen menj ezzel dokihoz!
Gone a szám címe!De ez még nem a szóló karrierjébõl származó dal!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!
Szívesen:)

A tri-regol fogamzásgátlót szedem második hónapja és még volt 12 szem gyogyszerem és elkezdtem vérezni. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen panasz előfordulhat, egyelőre szedje tovább a gyógyszert az előírás szerint. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen panasz előfordulhat, egyelőre szedje tovább a gyógyszert az előírás szerint. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

2napja szedek másfajta fog. Gátlót és már második napja este kicsit vérzek. De egész nap semmi csak este. Mitől lehet a gyógyszertől? (am tri-regol)

Legjobb válasz: Talán attól lehet, hogy ilyenkor nyugodtabb vagy. Nálam is elõ fordult már. Most én is másfajta fog.gátlót szedek, de eddig még nem tapasztaltam a mellékhatást. Ezek szerint nálad van mellékhatás. Ettõl még nem kell megijedni. Ha folyamatosan szeded el fog múlni. Azt pontosan nem tudom mikor, de el fog. Ha véletlenül nem kb 5-6-ik hónapban is lesz akkor fordulj dokihoz.

Talán attól lehet, hogy ilyenkor nyugodtabb vagy. Nálam is elõ fordult már. Most én is másfajta fog.gátlót szedek, de eddig még nem tapasztaltam a mellékhatást. Ezek szerint nálad van mellékhatás. Ettõl még nem kell megijedni. Ha folyamatosan szeded el fog múlni. Azt pontosan nem tudom mikor, de el fog. Ha véletlenül nem kb 5-6-ik hónapban is lesz akkor fordulj dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!