Találatok a következő kifejezésre: A második szeretnénk, 6 hónapja (2 db)

A második babát szeretnénk, 6 hónapja próbálkozunk eredménytelenül. Bizhatok még benne hogy sikerül orvosi beavatkozás nélkül?

Általános kivizsgáláson voltam pé.van ,igazán nem tudom mi lehet a gond.

Legjobb válasz: Biztosan sikerülni fog, ne stresszeljetek rá, csak szeressétek egymást! Esetleg kipróbálhatod a cickafark, palástfû, málnalevél teát, van akinek beválik.

Biztosan sikerülni fog, ne stresszeljetek rá, csak szeressétek egymást! Esetleg kipróbálhatod a cickafark, palástfû, málnalevél teát, van akinek beválik.
Nekünk 10 hónap kellet, míg összejött. 22 hetes kismami
3.5év után lettem terhes, nem volt orvosi beavatkozás.Most 30éves vagyok, a párom meg 38 neki már van 2gyerkõce.Kitartás!!!!!üdv 20hetes kismami
Még ne aggódj, mi már több mint egy éve próbálkozunk, sikertelenül.Eddig görcsösen akartam.Nem szabad nagyon akarni!!!!!Nekem még nincs gyerekem, elmúltam 30.Egy homeos készítményt ajánlottak nekem, 3 hónapja szedem.Ja és megpróbálkoztunk a Jónás-módszerrel.
A kérdező hozzászólása: A negyedik válaszoló el árulá nekem hogy mit változtatott akkor amikor sikerült, gondolok itt teákra stb. vagy csak simán össze jött?köszi
Szia! Mi másfél évet próbálkoztunk és sikerült. Szerintem ne keseredj el, meglátod sikerülni fog. Próbáljatok a pároddal egy kicsit kikapcsolodni ha tudtok.
a sogórnöm mind két gyerekkel 1 évet probálkoztak. nem akart vissza menni dolgozni, de nem jött össze a második és vissza ment egy hónap után terhes lett.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI!Hát mind a ketten 30on felül vagyunk, körülöttem mindenki egyböl terhes maradt.Ez nem szép dolog de irigy vagyok rájuk .Nektek is egyböl sikerült?
Neked legalább már van egy , olyan nagy baj nem lehet. Férjed? Mert hallottam , hogy a férfiaknál 35 felett csökkenhet a nemzõképesség. Nem tudom milyen korúak vagytok, de érdemes vele is foglakozni, talán még nem most ez még nem nagy idõ.
Nyugi!Nekünk 17 hónap kellet hozzá, kitartás!

Mar 5 honapos a kisbabam. Ha mar a masodik babat szeretnenk akkor elotte elkell menni orvoshoz h minden rendben van? Es 6 honapot kell varni h regeneralodjek a testem vagy tobbet?

Legjobb válasz: Ha császárral szültél, akkor még többet is kell várni, ha jól emlékszem, 2 évnél kevesebb korkülönbség csaszi esetén nem javasolt. Minden esetre érdemes elõtte elmenni a dokihoz, legalább megcsinálja a méhnyakrák szûrést is, azt is jobb nem várandósan elvégezni.

Ha császárral szültél, akkor még többet is kell várni, ha jól emlékszem, 2 évnél kevesebb korkülönbség csaszi esetén nem javasolt. Minden esetre érdemes elõtte elmenni a dokihoz, legalább megcsinálja a méhnyakrák szûrést is, azt is jobb nem várandósan elvégezni.
A legegészségesebb, ha a teherbeesésig vársz egy évet. De ha véletlenül jönne a baba, nem kell ezért elvetetni, csak tudj róla, hogy minél közelebb esik a két szülés egymáshoz, annál nagyobb a koraszülés és a kis súlyú baba esélye. Nem "kell" elõtte elmenni orvoshoz. Egy átlagos, hétköznapi vizsgálatnál nem sok rendellenességet fedezhet fel az orvos, ami egy esetleges terhesség akadálya lenne. Én szülés után 8 hónapra estem teherbe, és sajnos elvetéltem... Gyanítom, hogy azért, mert még túl korai volt.
Ahány ember, annyit mond. Én elmennék, megnyugtatna, hogy minden rendben van és hogy a doki mit tanácsol, meghallgatnám.
Nagyon korai. A szervezetnek is kell regenerálódni min 1 évet, ráadásul gonodlj bele alig 1, 5 éves nagy és ott következõ, aki kicsi.
Miért akartuk már kis tesót? A munkahelyed miatt? Szerintem is korai, de te tudod!Viszont szülés után tényleg az az egészséges, ha eltelik egy év legalább.Ennyi kell a regenerálódáshoz.A méhed még ki sem heverte az elõzõ terhességet.Én csak akkor mennék orvoshoz, ha panaszom lenne, vagy esedékes lenne a rákszûrés.Egyébként nem tudom, menstruálsz -e, de én ilyenkor még nem véreztem, nem volt rendes ciklusom.Még most sincs, pedig már 8 hónapos múlt, és 2 hete nem szopik.Lehet, hogy még vissza sem állt a peteérésed.Ha szoptatsz, számolj vele, hogy vagy van peteérés, vagy nincs.De normál ciklus nem szokott lenni.Jó bátor vagy!Nekem sokszor az egy szem gyerekem is sok.Nem lesz könnyû 2 picivel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!