Találatok a következő kifejezésre: A második nehezebben jön össze (3 db)

A második baba nehezebben jön össze mint az első? Nálatok hogy volt?

Van egy 2 éves kisfiam,? a 2. gyógyszer nélküli hónapban megfogant.

Legjobb válasz: Szia! Nekem egy 6 éves fiam van. Tavaly nyáron terhes lettem, de sajnos a baba nem maradt meg. :( Decembertõl próbálkozunk de sajnos azóta semmi. Szóval igen nálunk nehezebben jön össze. De mindenki más, van akinek rögtön sikerül és már az elsõ hónapba összejön a baba.

Szia! Nekem egy 6 éves fiam van. Tavaly nyáron terhes lettem, de sajnos a baba nem maradt meg. :( Decembertõl próbálkozunk de sajnos azóta semmi. Szóval igen nálunk nehezebben jön össze. De mindenki más, van akinek rögtön sikerül és már az elsõ hónapba összejön a baba.
Szívesen, és mindent bele a baba tervezésbe! :)
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy segítettél, köszönöm szépen!
Bocsánat, hogy ilyen lassan reagálok!Én voltam az ovulációs tesztes kismama. :) Úgy mûködik mint a terhességi teszt, csak ezt nem reggel kell megcsinálni, hanem lehetõleg délután.És ugyanúgy is néz ki mint a terhességi teszt.Igen, amikor úgy sejted hogy peteérés idõszaka közeleg, elkezdesz tesztelgetni.Eleinte nem mutat semmit, aztán nekem volt egy halvány csíkos, egy erõsebb csíkos, aztán egy nagyon halvány, és ennyi.Az erõsebb csík volt a peteérés elõtti nap.Ugyanis ez a teszt a peteérés elõtt kb.36 órával jelez.Olyankor ha "akcióztok", akkor simán jó, mert a spermiumok meg elélnek 72 órát, és akkor összejön a megtermékenyülés.Nekem egy barátnõm ajánlotta a tesztet, és de jól tette....én a vaterán vettem 25 db-ot 2300 ft-ért, és One Step márkájú.Amúgy dm-ben meg ilyen helyeket irtó drága az ovu teszt.Remélem segítettem neked!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást, jól esik, komolyan.:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szorítok neked, írj, hogy mi volt!
Az elsõ baba az elsõ próbálkozásra, majd a második is elsõ próbálkozásra, bár volt közben két vetélésem is. Szerintem ez egyén függõ, hogy ki mennyire fogékony az adott idõszakban. Biztosan hamarosan sikerülni fog a tesó :) , és az ovutesztrõl én is többektõl hallottam, hogy nagy segítség! 28h km
A lányom öt éves, és elsõre sikerült gyógyszerek nélkül.Eddig még nem sikerült a kistesó, most szoritok nagyon mert 4.napja késik, remélem összejött!Tesztet nem csináltam még mert félek a csalódástól, meg 1x volt már h. 2hetet késett hormonzavar miatt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:) Kedves utolsó! Megkérdezhetem, hogy hogyan mûködik az ovulációs teszt? Úgy mint a terhességi? Aznap kell szeretkezni, amikor pozitív?
Nekünk az elsõ 4 hónap után, de a szerencsére bíztuk.A második 1 hónap alatt (:) ) és most vettem ovulációs tesztet a neten, és figyeltem a peteérést.Bárkinek szívbõl ajánlom a tesztet, mert nagyon jó támpont a peteérés megfigyelése.Múlt hónapban kitaláltuk hogy legyen kistesó, és most meg már túl vagyunk az elsõ ultrahangon. :) )))Nem drága dolog a teszt, a Teszveszen és a Vaterán kb.80 ft darabja.Vettem 20 darabot, és kb.10-et használtam el, hogy pontosan megtudjam mikor van peteérésem.
Nekünk az elsõ rögtön az elsõ próbálkozós hónapban összejött, most a másodikat 3 hónapja próbáljuk de még nem sikerült.Persze tudom, hogy semmirõl sem vagyunk lekésve csak szeretném már!Szóval hasonló a helyzet, mint nálatok.
Az elsõ fél év alatt (elõtte 1 vetélés) clostival mert pcom van, a második baba csoda hogy spontán megfogant, elsõ alkalomra hogy nem védekeztünk, a ciklusom 26. napján, rendszertelen menzivel (50 napos). Minden jót kívánok!
Nekünk az elsõ baba eslõre a második baba másodikra jött össze. Azt mondta az orvosom, hogy a másodikkal nagy szerencsénk van mert mostanában sok az olyan páciense akiknek a második sokára jön össze. Mindenkinek drukk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, remélem úgy lesz.
Szia! Az elsõ 3 év a másodikat öt hónap elatt sikerült összehoznunk. Most vagyok 37 hetes kismami a másodikkal. Kívánom, hogy nektek is minnél elõbb megfoganjon a kisbaba.
az elsõ baba rögtön jött, a második a szoptatás abbahagyása után 10 hónappal.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Gondoltam megírom, hogy a kistesó már 4. hetes a pocakomban. Tegnap derült ki, hogy útban van!:) Pusza

A második baba nehezebben jön össze?

Sokaktól azt hallottam, hogy az els? baba rögtön összejött, a 2. viszont nagyon nehezen. Nekünk az els? els? próbálkozásra összejött. Hamarosan szeretnénk 2.-at, és félek, hogy nehezen fog összejönni, mert sokmindenkit?l ezt hallottam. Nektek mi a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Szia! Én is hallottam már,hogy a második nehezen jön össze. Én most vagyok várandós a harmadik babámmal és szerencsésnek mondhatom magam,hogy mindegyikük elsõre összejött. De szerintem ez nagyon változó. 32 hetes kismama

Szia! Én is hallottam már, hogy a második nehezen jön össze. Én most vagyok várandós a harmadik babámmal és szerencsésnek mondhatom magam, hogy mindegyikük elsõre összejött. De szerintem ez nagyon változó. 32 hetes kismama
Szerintem is egyéne válogatja, de sajnos nekem sem jött még össze a második bébi már 1.5éve probálkozunk az elsõ gyermekünk szintr rögtön összejöt.Nálam a doki eddig még mindent rendben talált, férjemnek van valami gyúladása most azt kezelik .Remélem ha meggyogyult sikerülni fogg.Neked a legjobbakat kívánom!
Szia! A kisfiam és a kislányom is nagyon könnyen, gyorsan megfogant. A harmadikkal pbóbálkoztunk, amikor 6 hetesen elment a baba, mûszeresen kellett befejezni. Utána szinte rögtön babás lettem és már 14 hetes terhes vagyok! Ne aggódj rajta! Miért is ne jönne össze könnyen neked is a második baba? Szorítok! A legjobbakat!

A második baba könnyebben, vagy nehezebben "jön össze"?

mik a tapasztalataitok?3 évet szeretnék a babák között,most 16 hónapos a fiam-de még szedek gyógyszert.mikor érdemes abba hagyni? 2 éves korában? mennyi id? mig kiürül?-csak cerazette-t szedek.hasonló az els?höz? akkor kb fél évet mondtak,addigra meg is fogant a baba.

Legjobb válasz: Hmmm elsõ kisfiúnk elsõre összejött, aztán 18 hónapos korától elkezdtünk próbálkozni, most tartunk 10 hónapnál s sehol semmi!!tehát ez lutri, van akinek könnyen van akinek nehezen, ha már akartok akkor hagyd abba gyogyit

Hmmm elsõ kisfiúnk elsõre összejött, aztán 18 hónapos korától elkezdtünk próbálkozni, most tartunk 10 hónapnál s sehol semmi!!tehát ez lutri, van akinek könnyen van akinek nehezen, ha már akartok akkor hagyd abba gyogyit
Nekem mindkét babám elsõ próbálkozásra össze jött, pedig 16 év a korkülönbség közöttük(szval az én szervezetem se "fiatalodott")Az elsõnél 19.5 voltam...
a materialisták nyugodtan pontozzanak le, de akár hiszitek akár nem a gyerek választ! ha érdekel bõvebben írj privit:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!