Találatok a következő kifejezésre: A második nehezebben (16 db)

A második tényleg nehezebben sikerül mint az első?

Már egy sikertelen próbálkozáson vagyunk túl a másodikkal,az els? azonnal összejött igy az id?t telejesen kiszámoltuk gondolván a második is sikerülni fog,de még nem?Most akkor tényleg nehezebben fog sikerülni a második baba,remélem nem kell rá tényleg olyan sokat várni?

Legjobb válasz: Szia!Nekünk is sokára sikerült a második.És Én is elmondhatom,hogy az elsõ gyermekem pik-pak terveztük aztán jött is,de a második rengeteg probálkozás,idegeskedés,sírogörcs,izgulás után sem jött.Mikor már keztük feladni majd egyszer valamikor lesz akkor jelentkezett is.És sokat olvasom,hallom,hogy nehezebben jön össze a 2-dik,de viszont sok-sok ismerösöm van akinek egymás után jöttek a gyerekek! Szerintem ne pánikolj és ne görcsölj rajta,mert akkor nehezebb lesz az biztos!Sok sikert kívánok! 24hetes kismami

Szia!Nekünk is sokára sikerült a második.És Én is elmondhatom, hogy az elsõ gyermekem pik-pak terveztük aztán jött is, de a második rengeteg probálkozás, idegeskedés, sírogörcs, izgulás után sem jött.Mikor már keztük feladni majd egyszer valamikor lesz akkor jelentkezett is.És sokat olvasom, hallom, hogy nehezebben jön össze a 2-dik, de viszont sok-sok ismerösöm van akinek egymás után jöttek a gyerekek! Szerintem ne pánikolj és ne görcsölj rajta, mert akkor nehezebb lesz az biztos!Sok sikert kívánok! 24hetes kismami
Szia! Mi az elsõvel próbálkoztunk többet, a második elsõre sikerült. Ne görcsölj rá, sikerülni fog! Szorítok!

A második baba nehezebben jön össze mint az első? Nálatok hogy volt?

Van egy 2 éves kisfiam,? a 2. gyógyszer nélküli hónapban megfogant.

Legjobb válasz: Szia! Nekem egy 6 éves fiam van. Tavaly nyáron terhes lettem, de sajnos a baba nem maradt meg. :( Decembertõl próbálkozunk de sajnos azóta semmi. Szóval igen nálunk nehezebben jön össze. De mindenki más, van akinek rögtön sikerül és már az elsõ hónapba összejön a baba.

Szia! Nekem egy 6 éves fiam van. Tavaly nyáron terhes lettem, de sajnos a baba nem maradt meg. :( Decembertõl próbálkozunk de sajnos azóta semmi. Szóval igen nálunk nehezebben jön össze. De mindenki más, van akinek rögtön sikerül és már az elsõ hónapba összejön a baba.
Szívesen, és mindent bele a baba tervezésbe! :)
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy segítettél, köszönöm szépen!
Bocsánat, hogy ilyen lassan reagálok!Én voltam az ovulációs tesztes kismama. :) Úgy mûködik mint a terhességi teszt, csak ezt nem reggel kell megcsinálni, hanem lehetõleg délután.És ugyanúgy is néz ki mint a terhességi teszt.Igen, amikor úgy sejted hogy peteérés idõszaka közeleg, elkezdesz tesztelgetni.Eleinte nem mutat semmit, aztán nekem volt egy halvány csíkos, egy erõsebb csíkos, aztán egy nagyon halvány, és ennyi.Az erõsebb csík volt a peteérés elõtti nap.Ugyanis ez a teszt a peteérés elõtt kb.36 órával jelez.Olyankor ha "akcióztok", akkor simán jó, mert a spermiumok meg elélnek 72 órát, és akkor összejön a megtermékenyülés.Nekem egy barátnõm ajánlotta a tesztet, és de jól tette....én a vaterán vettem 25 db-ot 2300 ft-ért, és One Step márkájú.Amúgy dm-ben meg ilyen helyeket irtó drága az ovu teszt.Remélem segítettem neked!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást, jól esik, komolyan.:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szorítok neked, írj, hogy mi volt!
Az elsõ baba az elsõ próbálkozásra, majd a második is elsõ próbálkozásra, bár volt közben két vetélésem is. Szerintem ez egyén függõ, hogy ki mennyire fogékony az adott idõszakban. Biztosan hamarosan sikerülni fog a tesó :) , és az ovutesztrõl én is többektõl hallottam, hogy nagy segítség! 28h km
A lányom öt éves, és elsõre sikerült gyógyszerek nélkül.Eddig még nem sikerült a kistesó, most szoritok nagyon mert 4.napja késik, remélem összejött!Tesztet nem csináltam még mert félek a csalódástól, meg 1x volt már h. 2hetet késett hormonzavar miatt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:) Kedves utolsó! Megkérdezhetem, hogy hogyan mûködik az ovulációs teszt? Úgy mint a terhességi? Aznap kell szeretkezni, amikor pozitív?
Nekünk az elsõ 4 hónap után, de a szerencsére bíztuk.A második 1 hónap alatt (:) ) és most vettem ovulációs tesztet a neten, és figyeltem a peteérést.Bárkinek szívbõl ajánlom a tesztet, mert nagyon jó támpont a peteérés megfigyelése.Múlt hónapban kitaláltuk hogy legyen kistesó, és most meg már túl vagyunk az elsõ ultrahangon. :) )))Nem drága dolog a teszt, a Teszveszen és a Vaterán kb.80 ft darabja.Vettem 20 darabot, és kb.10-et használtam el, hogy pontosan megtudjam mikor van peteérésem.
Nekünk az elsõ rögtön az elsõ próbálkozós hónapban összejött, most a másodikat 3 hónapja próbáljuk de még nem sikerült.Persze tudom, hogy semmirõl sem vagyunk lekésve csak szeretném már!Szóval hasonló a helyzet, mint nálatok.
Az elsõ fél év alatt (elõtte 1 vetélés) clostival mert pcom van, a második baba csoda hogy spontán megfogant, elsõ alkalomra hogy nem védekeztünk, a ciklusom 26. napján, rendszertelen menzivel (50 napos). Minden jót kívánok!
Nekünk az elsõ baba eslõre a második baba másodikra jött össze. Azt mondta az orvosom, hogy a másodikkal nagy szerencsénk van mert mostanában sok az olyan páciense akiknek a második sokára jön össze. Mindenkinek drukk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, remélem úgy lesz.
Szia! Az elsõ 3 év a másodikat öt hónap elatt sikerült összehoznunk. Most vagyok 37 hetes kismami a másodikkal. Kívánom, hogy nektek is minnél elõbb megfoganjon a kisbaba.
az elsõ baba rögtön jött, a második a szoptatás abbahagyása után 10 hónappal.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Gondoltam megírom, hogy a kistesó már 4. hetes a pocakomban. Tegnap derült ki, hogy útban van!:) Pusza

Másnak is nehezebben jött össze a második baba?

Van egy 14 hónapos kisbabánk, aki els?re megfogant. Már 6. hónapja próbálkozunk a kistesóval, de semmi:(. A mensesem már beállt a normálisra, bár még szoptatok, max. napi 10-15 percet (ha éjjel megébred, van, hogy 1-szer, de ha jön a foga 3-szor is). Talán ez a gond? Nagyon szeretnék újra terhes lenni!

Legjobb válasz: nálunk az elsõ 4 hónap alatt, (most 16 hónapos kisfiú), a második meg 2 hónap alatt! (33 hetes vagyok, szintén kisfiú). ne csüggedj, majd jön :)

nálunk az elsõ 4 hónap alatt, (most 16 hónapos kisfiú), a második meg 2 hónap alatt! (33 hetes vagyok, szintén kisfiú). ne csüggedj, majd jön :)
Sajna nekem mindig nehezen fogan, lombikra várok ismét. De azt tapasztaltam, hogy a szoptatás alatt teljesen másképp reagálsz, egyéni, mindenkinél más. Van, aki ilyenkor esik könnyen teherbe, van, akinek a szervezete pedig szinte biztonsági okokból nem. A 6 hó még azért nem olyan sok idõ, ne keseredj el.
Mi is kistesót szeretnénk, fél éve nem sikerül.....és ezt onnan számítom, hogy leszoktattam a nagyot a szopiról. Mivel nekem az alatt egyáltalán nem volt ciklusom. A fiam a 2. hónapban sikerült...szóval nagy gond elvileg nem lehet....bár lehet a szoptatás nagyon megkavarta a hormonokat. Szerintem ez Nálad is lehet akadálya. Esetleg ovu tesztekkel nézd meg van e peteérésed, ha van akkor dokival a hormonokat lehetne megnézetni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat! csak azért vagyok kicsit elkeseredve, mert a fiunk 2. szülinapja elõtt (azaz még a gyed alatt) jó lenne, ha meglenne a kistesó, mi sajnos a gyes-t anyagi okokból nem engedhetjük meg. Ha meg visszamegyek dolgozni, onnan nem szerencsés újra eljönni pár hónap után, ha esetleg sikerült teherbe esnem. 34 éves múltam, sokáig nem szeretnék várni!
Ne aggódj, sikerülni fog! Én szoptatás alatt estem másodszor teherbe (1 éves volt a kicsi). Nálunk is a gyed sürgetett. Össze fog jönni meglátod, csak ne görcsölj rá! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: köszönöm utolsó válaszadó, ezek szerint ez egy óriási lutri, mindenkinél más. Szorítok neked is!
15.32-es vagyok. köszi, remélem ebben a hónapban sikerül a kistesó.

A második baba nehezebben jön össze?

Sokaktól azt hallottam, hogy az els? baba rögtön összejött, a 2. viszont nagyon nehezen. Nekünk az els? els? próbálkozásra összejött. Hamarosan szeretnénk 2.-at, és félek, hogy nehezen fog összejönni, mert sokmindenkit?l ezt hallottam. Nektek mi a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Szia! Én is hallottam már,hogy a második nehezen jön össze. Én most vagyok várandós a harmadik babámmal és szerencsésnek mondhatom magam,hogy mindegyikük elsõre összejött. De szerintem ez nagyon változó. 32 hetes kismama

Szia! Én is hallottam már, hogy a második nehezen jön össze. Én most vagyok várandós a harmadik babámmal és szerencsésnek mondhatom magam, hogy mindegyikük elsõre összejött. De szerintem ez nagyon változó. 32 hetes kismama
Szerintem is egyéne válogatja, de sajnos nekem sem jött még össze a második bébi már 1.5éve probálkozunk az elsõ gyermekünk szintr rögtön összejöt.Nálam a doki eddig még mindent rendben talált, férjemnek van valami gyúladása most azt kezelik .Remélem ha meggyogyult sikerülni fogg.Neked a legjobbakat kívánom!
Szia! A kisfiam és a kislányom is nagyon könnyen, gyorsan megfogant. A harmadikkal pbóbálkoztunk, amikor 6 hetesen elment a baba, mûszeresen kellett befejezni. Utána szinte rögtön babás lettem és már 14 hetes terhes vagyok! Ne aggódj rajta! Miért is ne jönne össze könnyen neked is a második baba? Szorítok! A legjobbakat!

Akinek már volt 2 császármetszése, annak az első fájt jobban, és ment nehezebben a felépülés, vagy a második?

Legjobb válasz: Nekem a második meg sem kottyant. Nem fájt a seb, sokkal jobb volt.

Nekem a második meg sem kottyant. Nem fájt a seb, sokkal jobb volt.
Mikor én szültem, egy csajnak a második császárja volt, és õ azt mondta, rosszabb, mint az elsõ. Talán 4-5 éves volt az elsõ gyereke. De ne ijedj meg, nem hánykolódott a fájdalomtól, csak rosszabb volt, mint az elsõ.
második semmiség volt az elsõhöz képest.
A kérdező hozzászólása: Oké, mindenképpen megírom majd, hogy alakult. Azért jó olvasni, amit írtatok, mert sokkal rosszabb élményrõl senki sem írt:) ))
SZia!Nekem 4 hónapja volt a második, de minden szempontól könnyebb volt!A kislányomnál belázasodtam, amikor már itthon voltam, sajnos antibiotikum kellett.Most megelõzve, már hõemelkedésnél elkezdtem kapni a kórázban, mert mindenki tudta hogy láz lesz a vége.Persze tudtam mire kell készülni.Tudtam minél többet kell mozogni annál elõbb gyógyulok stb.Már sajnos tapasztaltabb az ember.Elsõ után még 2 hét után is nehéz volt minden, most viszont már 5. napon itthon voltunk és a kádba hajolva mostam hajat, az öltözködés is minden sokkal könnyebb volt!Persze azért minden akaratom kellett hozzá, hisz tudtam itthon vár egy másik csöppség, akinek ugyanúgy szüksége van rád és nem szerettem volna ha egy nyafogós anyukát kap haza!Nem egyszerû.AZért majd írd meg milyen volt, ha tényleg császározni kell, szorítok, talán mégse!Jó babázást!
Nekem az elsõ sem volt vészes, a második 1 évre rá pedig már kimondottan rutinosan ment: tudtam mi hogy lesz, mit kell vele csinálni, plusz a 2 gyerek akkora motiváció volt, hogy gyorsabban épültem fel.
Nekem sem volt szinte semmi különbség a 2 között, mind a kettõ gyorsan gyógyult pedig a két császárom között csak 18 hónap volt!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! 2, 5 hónapom van még hátra, még nem biztos a császár, de benne van a pakliban, és az elsõvel megszenvedtem......Sokáig fájt, és gyógyult a sebem, alig tudtam mozogni. Azért érdekel, ha most is arra kerülne a sor, akkor könnyebben viselem-e majd. Köszi a válaszaitok!
Szia!Nekem az elsõ katasztrófa volt, mert köldöktõl lefelé végig vágtak, a második szinte semmi, csak egy kis bikinivágás.Most 20 hetes terhes vagyok, és "természetesen"most is császáros lesz, és én is tartok tõle kicsit...
Az elsõ iszonyatos volt, a másodikat fel sem vettem. Hét év volt a kettõ között, az elsõnél is császárra készültünk, nagyfokú rövidlátás, és faros fekvés miatt, fájásaim voltak 12 órája, de nem is tágultam, a második az elõzmények miatt programcsászár, a kiírt idõpont elõtt 1 nappal, fájások nélkül. És mégis, az elsõ sokkal nehezebb volt.
Én nem vettem észre semmi különbséget a kettõ közt, mindkettõnél hasonlóan alakult a felépülés.
Az elsõ, mondjuk az is csak azért, mert én életemben elõször feküdtem kórházban és elsõ mûtétem volt. Igazából azt sem tudtam hol vagyok és nagyon szégyelltem magam. De nem kaptam fájdalomcsillapítót, simán talpra álltam és nem fájt a sebem sem csak ha hirtelen mozdultam nyillalt bele kicsit. A msáodiknál még ennyi se volt.

Akinek az első baba könnyen összejött, a második hogyan sikerült (ha az tervezett volt)? Nehezebben vagy esetleg ugyanolyan könnyen?

Legjobb válasz: az elsõ fél év után egy hormonvizsgálat után egy héttel -pajzsmirigy beállitás- a második szoptatás után szinte azonnal de missed ab lett a vége most terv. a 3. at és mérem a hõt kiváncsi vagyok hogy mennyi idõ - szerintem nem sok 1-2 hónap talán- szóval könnyen!

az elsõ fél év után egy hormonvizsgálat után egy héttel -pajzsmirigy beállitás- a második szoptatás után szinte azonnal de missed ab lett a vége most terv. a 3. at és mérem a hõt kiváncsi vagyok hogy mennyi idõ - szerintem nem sok 1-2 hónap talán- szóval könnyen!
Mindkettõ az elsõ hónapban, amikor azt mondtuk: jöhet. Vigyáznunk is kell, mert egy mosolytól is teherbe esek. :o) Szerencsésnek tartom magunkat, sok barátunk sokat vár, kínlódik.
az elsõ rögtön jött a másodikra szoptatás után 10 hónapot vártunk. 2 év 4 hónap lesz köztük.
Mindkettõ elsõre :) mindkettõ tervezett :)
Elsõ terhességem az elsõ hónapban összejött, kisfiam most 2 éves. Második terhességem a 3. hónapban jött össze, akkor még szoptattam a kisfiamat. Sajnos missed ab lett a vége. Most lépett életbe újból a babaprojekt, remélem gyorsan megfogan a kistesó.
Mindkét terhességem az elsõ próbálkozásra sikerült :-) Nagyon örültünk neki. Mivel több babát nem szeretnénk, most már naaagyon kell vigyáznunk! :-)))
A fiunkat is és a lányunkat is elsõre. Nem kellett tervezgetni, meg várni:) A fiunk 10hónapos volt, rendszertelen a ciklusom, szopizott a kicsi, így sikerült egybõl eggyel összehozni a kiscsajt:D
A második baba azonnal összejött, amikor terveztük. A harmadik is.
Az elsore nagyjabol fel evet vartunk, a masodik pedig azonnal, ahogy kiejtettuk a szankon, hogy johet.
Lányomat 3-ik hónapban sikerült összehozni a fiamat a másodikban.:)
az 1.-nél úgy voltunk, hogy nem jön az olyan könnyen össze-úgyhogy az 1.gumi nélküli aktus után megfogant(igaz úgy voltunk vele, hogy nem baj ha lesz, de nem volt konkrétan tervezve) a 2.úgy jött, ahogy kell.abba hagytam a szoptatást és a következõ hónapban meg is fogant, pedig mindenki azt mondta hogy nem fog elsõre összejönni(mi is ezen voltunk)Igaz már 3hónappal szülés után menstruáltam.és a szülés után 10hónappal fogant a pici
Az elsõre fél évet vártunk. A 2. egybõl összejött, de sajnos missed ab lett a vége, a 3. a 3. hónapban sikerült, de az is elment. A 4. szintén a 3. hónapban jött össze és dec-ben fog születni.
Elsõ fiúnk 6.hónapban sikerült!Kistestvér elsõre!
Mindkettõ az elsõ hónapban, mindkettõ tervezett :)
Mindkettõ elsõre, az elsõ most 1 éves, és most döntöttük el, hogy kellene egy kistesó, már pozitívat teszteltem kétszer pénteken és ma. Szóval könnyen jött ez is, reméljük minden ok lesz itt is.
Mindkét fiam elsõre összejött...a 3. baba is nagyon terveben van(annyira, hogy aug.25.én jött meg utoljára, és a hétvégén már nem "vigyáztunk").Remélem mihamarabb itt lesz "Õ" is.
Mindkettõ tervezett volt. Az elsõ azonnal jött, a második a 10. próbálkozós hónapban (4 hónappal a szoptatás abbahagyása után)

Miért sikerül a második baba nehezebben, nem könnyebben kéne? Nem "emlékszik" rá a szervezet?

Legjobb válasz: Nem tudom. talán csak rosszkor próbáloztatok. Nálunk az elsõre 3hónapot kellett várni a másodikra egyte sem. Õ azonnal jött, most vagyok 8hetes vele. Nem lehet, hogy túl korán próbáltátok? (akár a szülés után, akár a ciklusodban) Sok sikert és kitartást nektek!

Nem tudom. talán csak rosszkor próbáloztatok. Nálunk az elsõre 3hónapot kellett várni a másodikra egyte sem. Õ azonnal jött, most vagyok 8hetes vele. Nem lehet, hogy túl korán próbáltátok? (akár a szülés után, akár a ciklusodban) Sok sikert és kitartást nektek!
Általában azt szokták mondani, hogy a második könnyebben jön, de szerintem minden terhesség és minden fogantatás teljesen más. Már töbször is hallottam, hogy sokan kûzdenek a második babával! A test biztos, hogy "emlékszik" az elõzõ terhességre, azért szoktak bizonyos dolgok a terhesség alatt könnyebbek lenni. Pl. a méh tágulása, meg ilyesmi. De, ez sem mindenkinél igaz! Szerintem a terhességgel kapcsolatban minden 100%-ig egyénfüggõ!!!
áltlában akinek az elsõ könnyen jön nehezebben jön a második. a pedig nehezen jön az elsõ akkor könnyen jön a második. Ðe persze vannak kivételek. Ðe az én ismerõseim között mindenki igy van. és én is ebben bizok mert nekem is 1 évre jött az elsõ

A második baba könnyebben, vagy nehezebben "jön össze"?

mik a tapasztalataitok?3 évet szeretnék a babák között,most 16 hónapos a fiam-de még szedek gyógyszert.mikor érdemes abba hagyni? 2 éves korában? mennyi id? mig kiürül?-csak cerazette-t szedek.hasonló az els?höz? akkor kb fél évet mondtak,addigra meg is fogant a baba.

Legjobb válasz: Hmmm elsõ kisfiúnk elsõre összejött, aztán 18 hónapos korától elkezdtünk próbálkozni, most tartunk 10 hónapnál s sehol semmi!!tehát ez lutri, van akinek könnyen van akinek nehezen, ha már akartok akkor hagyd abba gyogyit

Hmmm elsõ kisfiúnk elsõre összejött, aztán 18 hónapos korától elkezdtünk próbálkozni, most tartunk 10 hónapnál s sehol semmi!!tehát ez lutri, van akinek könnyen van akinek nehezen, ha már akartok akkor hagyd abba gyogyit
Nekem mindkét babám elsõ próbálkozásra össze jött, pedig 16 év a korkülönbség közöttük(szval az én szervezetem se "fiatalodott")Az elsõnél 19.5 voltam...
a materialisták nyugodtan pontozzanak le, de akár hiszitek akár nem a gyerek választ! ha érdekel bõvebben írj privit:-)

A második gyerkőc nálatok is nehezebben sikerült?

Az első gyerkőc rögtön sikerült,szeretnénk tesót, de fél éve semmi. Velem lenne valami baj?

Legjobb válasz: nekünk a tesó 10. hónapra sikerült! Már feladtuk, hogy lesz tesó és rögtön összejött!

nekünk a tesó 10. hónapra sikerült! Már feladtuk, hogy lesz tesó és rögtön összejött!
Nem biztos, hogy magától értetõdõ, hogy baj lenne. Lehet, még nincs itt az ideje. Én még azért nem aggódnék a helyedben, bár tudom, könnyû ezt mondani...
ez teljesen változó. sokaknál a második jön össze hamar az elsõre meg sokat vártak akár éveket na meg sokaknál nem is sikerül elsõre természetes úton másodikra meg igen. Még várjatok pár hónapot ha addig sincs siker menj el egy kivizsgálásra. Addigis hazsnálhatsz ovu tesztet, hõmérözhetsz.
Nálunk az elso jott nehezen, 7 hónap után. Másodiknál ugy voltunk, hogy akkor lassan fel is hagyhatnánk a védekezéssel, mert úgy sem jon hamar a kis tesó. Ehhez képest azonnal teherbe estem. Nem figyeltem semmit, nem számoltam, nem méregettem. Csak a vágyainkra hallgattunk. 25 hkm

Nem akar összejönni a kistesó. Kinek jött össze nehezebben a második baba?

Nagyon el vagyok keseredve. Ma megint megjött, pedig nagyon bíztam a két csíkban. Pedig elvileg a egy terhesség után könnyebben esik teherbe újra egy n?. Hát ez ránk sajnos nem igaz. Már 10 hónapja próbálkozunk és nem sikerül. A lányom pedig másodjára összejött.

Legjobb válasz: bocsi, nem tudok válaszolni a kérdésedre, csak elgondolkoztattál...elsõ babával 1,5 évet próbálkoztunk, most 8 hónapos, szeretnénk kis tesót nem nagy kor különbséggel, és nm tudom mikor kezdjünk próbálkozni:( Ha most összejönne, lehet korai lenn, viszont mi van ha várunk és úgy járunk mint ti?:( bocsi az off-ért...

bocsi, nem tudok válaszolni a kérdésedre, csak elgondolkoztattál...elsõ babával 1, 5 évet próbálkoztunk, most 8 hónapos, szeretnénk kis tesót nem nagy kor különbséggel, és nm tudom mikor kezdjünk próbálkozni:( Ha most összejönne, lehet korai lenn, viszont mi van ha várunk és úgy járunk mint ti?:( bocsi az off-ért...
Szia! Látom már 2 éves a kérdésed, azóta összejött? Mi most próbálkozunk a kistesóval, fél év eltelt és semmi :( PAjzsmirigyes vagyok, szedek rá gyógyszert lassan 3 hónapja, azt mondta az endo doki, hogy valószinûleg emiatt nem maradok terhes :(
Kedves kérdezõ! Nekünk az elsõ rögtön sikerült! A 2. pedig két és fél év volt mire összejött! Most itt alszik mellettem 7 hetes tündérke! Én voltam mindenféle kivizsgáláson+ egy laparoscopias majd egy hysteroskopiás mûtétem is volt! Persze sehol nem találtak semmit! Egy napon úgy döntöttem lúgosító kúrába kezdek! Egy hónapig csináltam kõ keményen és következõ hónapban pedig összejött! És ami legfontosabb volt szerintem az az hogy elhittem hogy sikerülni fog és ezt nap mint nap meg is beszéltem magammal! Szerintem egy próbát megér én szentül hiszem hogy ez a két dolog kellett hogy összejöjjön a mi kis a hercegnõnk!Sok sikert!!!!!!
szia, nekem is nehezebben jott ossze a második terhesség. épp tegnap teszteltem 2 csikosat:-)az elso 6 honapig, a mostani meg 1 év és 4 honap probalkozás utan jott ossze. én sem értettem, de már azt mondtam hogy nem foglalkozom vele, és nem várom, és most bezzeg egyetlen probálkozásbol osszejott, mivel csak 1x voltunk egyutt kb, félidobe. neked is sok sikert és kitartást!sikerulni fog
elsõ baba rögtön össszejött a második meg 2 éve várat magára... írok majd ha pontosabbat tudok:) nem könnyû, a fiam a háziorvos szerint nem egyemberes... na így legyen erõd a lepedõakrobatikához... volt ovu tesztes idõszak, két naponta szex idõszak, most meg csak együtt vagyunk ha akarjuk, meglátjuk mi lesz... kitartás...
nekem elsõ azonnal, második 2.hónapban, a harmadik baba pedig 3hónapja nem jön össze, de most kiderült nem apadt még el teljesen a tejem (hiába nem szoptatok) és ez gátló tényezõ lehet.Voltam teljes hormon vizsgálaton, szûrésen, uh-an.Mindenen ok.A doki szerint 2-3hónapon belül összejön. Kedves kérdezõ te voltál kivizsgáláson?nem lehet, hogy valamilyen értéked nem ok?(pl.pajzsmirigy, prolatkint) egyébként, ha 1évig nem jön össze a baba(akárhányadik) az orvos szokott teljes kivizsgálást javasolni, illetve lehetnek következõ lépések..
Elõzõ vagyok! Hát talán én is pont így vagyok ahogy te most, csak mi még nem próbálkoztunk. :-) De nektek drukkolok!
Dettó ugyanez.Elsõ 1, 5 év után a második még várat.Pedig én nem görcsölgetek hogy most mi van meg aggódás, élem az életem a leányzóval vannak gondjaim a gyerek mellékes gondolat de most ezt elolvasva én is elkezdtem agyalni mióta is nem védekezünk???Régóta és semmi.Szerintem mindegy hogy agyalsz vagy nem....egyszer sikerül vagy nem.Kitartás
A kérdező hozzászólása: Van értelme elmenni szerintetek egy kivizsgálásra meddõségi központba mindkettõnknek vagy elhajtanak, hogy mit akarunk van már egy gyerekünk? Sajnos a férjem nagyon stresszes munkahelyen dolgozik, valószínûleg ez sem segít a katonáin.
Én is szeretnék a kislányomnak (2, 5 éves múlt) kistestvért, csak a párom nem így áll hozzá, nálunk meg ez a baj. Mit csináljak vagy mit mondjak, hogy a férjem is akarjon gyereket ne csak én??? Mert én is úgy vagyok hogy mi van ha nem is jön össze? (de mondjuk ezt hiába mondom neki, mert õ teljsen biztos abban, hogy rögtön összejönne a baba, hát én meg nem!):-) Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Aranyosak vagytok. Jól esik olvasni, hogy kivel mi történt. Nem tudok nem rá görcsölni, mert az emberi természet sajnos olyan, hogyha célja van, most pedig a tesó a cél, akkor azt nem tudja kitörölni a fejébõl és arra koncentrál. Fõleg gyerek mellet, nem is mindigig tudunk együtt lenni, naná, hogy figyel a peteérésére a nõ és így eleve ki van zárva a spontaneitás. :( A péig nem érdekel, aztán fogllakoztat, utána megint nem, de a nemvárt elötti 3-4 nappal mindig bekattanok, nem tudok mást csinálni és lesem a jeleket. Tudom, hogy ez nem jó, de ez van. Ráadásul nem mindegy mennyit "szívok" itthon GYES-es havi kb 30 ezer forintért. A végén meg az is letelik és ha nem jön a tesó a 3 év alatt, félek egy gyerekünk marad. Hogy ne görcsöljön így az ember?
nekünk összejött, de iszonyatosan problémás, hidd el ez sem jobb....:( januárban kezdtünk próbálkozni, azonnal összejött, de a 6. héten elvetéltem. 2 hónap pihi, utána megint azonnal összejött, kaptam gyógyszert, de így is vérezgetek, nem csinálhatok elvileg semmit, de a 2, 5 évesem mellett, segítség nélkül ez lehetetlen. állandóan aggódom, egy pillanatát nem tudom élvezni a terhességemnek, csak arra tudok gondolni, mikor kell rohannom a kórházba. nagyon megvisel. a 12. hétbenvagyok, még mindig elõfordul vérzés. mindenkinek drukkolok, hogy hamar sikerüljön a baba, és egy problémamentes terhessége legyen.
Elsõ elsõre Második 11 hónap próbálkozás után Harmadik másodikra
nelem elsõ elsõ hóban, a második nyolcadik hóban. A recept, nem foglalkoztam vele, elmentünk nyaralni, kirándulni, stb. hazajöttünk, és az tûnt fel, hogy nagyon jól sikerült a szabadság... nem hittem benne, de tényleg ez volt a recept.
Például nálunk. A Lánykánk 3 hónap alatt sikerült, míg a Pocaklakónk félév. Ne görcsölj rajta, sokkal rosszabb, majd jön, ha jönni akar. Tudom, úgy érzed, hogy "sürget az idõ", hogy ne sokáig kelljen otthon lenni, illetve gyed-gyes, miegymás; de hidd el, késõbb még elõnyére is válik egy kis "csúszás". Fel a fejjel, ha a Nõvérke jött, Õ is fog.
Mi 9 év próbálkozás után feladtuk a testvérkét :((
Nekm az elsõ 2 év után sikerült! A másodikara már 1 éve várunk!Én is azt hittem hogy majd ez hamarabb sikerül, de úgy látszik én ilyen vagyok.De most valahogy úgy érzem ebben a hónapban sikerül!(nagyon remélem)
Elsõ bébi elsõre, aki már azóta 6 éves nagylány. :) A tesó várat magára 1, 5 éve :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!