Találatok a következő kifejezésre: A második megengedett (3 db)

Az első randi után mikor legyen a második találkozó? Mi megengedett a második randin?

Hány nap után hívjam el újra a csajt?

Legjobb válasz: Amikor ráérsz, ráér mehet a második randi Nehogy megkérdezd hogy megcsókolhatod e vagy megfoghatod e a jkezét!!!

Amikor ráérsz, ráér mehet a második randi Nehogy megkérdezd hogy megcsókolhatod e vagy megfoghatod e a jkezét!!!
A kérdező hozzászólása: Arra is gondoltam hogy mivel második randi rögtön a legelején is megfoghatnám, nem?
Persze hog megfoghatod a kezét Te tényleg 18 éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Hát igen, régen nem voltam az a nagy csajozós és ez most visszaüt valamilyen szinten...
A nem nagy csajozós pasiknak se lenne szbad ilyn kis hülyeségeken agonizálni
Ha a lány is olyan félénk, mint te, akkor nem hiszem, h meg kellene fognod a kezét rögtön a randi elején. Még csak a második lesz. Adj neki két puszit és ha sétáltok akkor max néha érj hozzá az ujjaihoz. Érintsd meg, lásd hogy reagál. Én nem vagyok félénk, de nem örülnék neki, ha valaki a második randin azzal kezdené, h megfogja a kezem.
Attól, függ, hogy hogy sikerült az elsõ randi. Ha nagyon jól éreztétek magatokat, akkor már úgyis legszívesebben másnap találkoznátok. Szóval sztem kérdezd meg a lányt mikor ér rá. Második randin kézfogás az teljesen oké, de én utálom ha megcsókolnak az elsõ 3 randi alkalmával. A csókhoz érzelem kell, nem kell elkapkodni, annál élvezetesebb lesz legalább.:) Ne kérdezd meg, hogy csinálhatod e ezt vagy azt. Mondjuk egy normális lány ezt inkább aranyosnak tartaná. De inkább legyél magabiztos, nem kell félni semmitõl. Csak akkor éghetsz be ha nem normális a lány, akkor meg úgyse kell neked ugye?:) 18L
adj puszit az arcára, majd kérdezd meg a megfelelõ pillanatbamhogy a szájára is adhatsz-e!

A második trimeszterben megengedett a szex? Az orgazmus okoz olyan méhösszehuzódást, ami ártalmas a babára?

Legjobb válasz: A szex végig megengedett, ha az orvos nem tiltja. A méhösszehúzódások egy problémamentes terhességnél nem okoznak problémát. A nõk többsége a 2. trimeszterben a legkiegyensúlyozottabb és ilyenkor kívánják leginkább a szexet. Persze az "akrobata mutatványok" és egyéb ínyencségek kerülendõk, de élvezzétek nyugodtan!

A szex végig megengedett, ha az orvos nem tiltja. A méhösszehúzódások egy problémamentes terhességnél nem okoznak problémát. A nõk többsége a 2. trimeszterben a legkiegyensúlyozottabb és ilyenkor kívánják leginkább a szexet. Persze az "akrobata mutatványok" és egyéb ínyencségek kerülendõk, de élvezzétek nyugodtan!
Ha az orvos nem tiltott le, akkor nyugodtan. Nem lesz semmi gond. Vigyázz magatokra.
Én eddig mindehol azt olvastam, hogy ha a doki nem tiltja, nyugodtan. Nem kell félni!!
Amíg jólesik addig bátran! Az orgazmussal járó endorfinlöket a babának is örömforrás, ártani semmiképp sem árt.

Prolactin szintem 1268, 3 mU/L volt az első vérvételkor. Ez a megengedett duplájánál is több. Másodjára 9, 47 ug/L ami normálisnak mondható. Viszont ez volt megjegyzésbe írva: A minta többségében monomer Prolactint tartalmaz! Mit jelent ez?

Természetesen babát szeretnék!Nem kaptam gyógyszert. És mit?l ugrál a prolactin szintem ha nem vagyok stresszes?

Legjobb válasz: A prolaktin attól is emelkedhet, ha felugrik az ösztrogénszint (a fogamzásgátlóknál is ez okozza a mellváladékozást), ami a ciklus bizonyos részén normálisnak mondható. De emelkedhet pl. mechanikai ingerre is. Egy minta, nem minta, szóval ha többször normális lesz, akkor szerintem nem kell vele foglalkozni, de ha baj lenne, az orvos biztos adott volna gyógyszert!

A prolaktin attól is emelkedhet, ha felugrik az ösztrogénszint (a fogamzásgátlóknál is ez okozza a mellváladékozást), ami a ciklus bizonyos részén normálisnak mondható. De emelkedhet pl. mechanikai ingerre is. Egy minta, nem minta, szóval ha többször normális lesz, akkor szerintem nem kell vele foglalkozni, de ha baj lenne, az orvos biztos adott volna gyógyszert!
mielöbb nézesd meg újra ciklus elején.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!