Találatok a következő kifejezésre: A második még szinte (18 db)

Volt már olyan akinek az első gyerek szinte azonnal összejött, (ezalatt arra gondolok, hogy 5-6 esetleg 7 hónapon belül) a második meg nem, vagy csak nagy nehezen? Válaszokat várok nagyon.

Kérlek írjátok meg hogy császár volt-e, vagy simán szültetek. Kezdek elkeseredni, hogy nem lesz kis tesó! Lehet, hogy a császár miatt gond lett a petevezetékeimmel? Volt már ilyen?

Legjobb válasz: Nekünk az elsõ a 4. hónapban jött össze , császárral szültem, a másodikkal 1 évig próbálkoztunk sikertelenül :( , visszajöttem dolgozni (6 hónapja) a múlt hónapban egy alkalommal nem védekeztünk, most a 6. hétben vagyok ;) A császár egyébként szerintem nem befolyásolja, két barátnõm is van, szintén császárosok és elsõre összejött a tesó! :)

Nekünk az elsõ a 4. hónapban jött össze , császárral szültem, a másodikkal 1 évig próbálkoztunk sikertelenül :( , visszajöttem dolgozni (6 hónapja) a múlt hónapban egy alkalommal nem védekeztünk, most a 6. hétben vagyok ;) A császár egyébként szerintem nem befolyásolja, két barátnõm is van, szintén császárosok és elsõre összejött a tesó! :)
Nálunk az elsõ baba konkrétan a legelsõ próbálkozásra összejött. Aztán amikor 2 éves körül volt, gondoltuk jöhet a kistesó. Ennek lassan 4 éve, sikertelen inszemekkel a hátunk mögött. Most lombik programmal végre újra babás vagyok. :) :) Egyébként én is császárral szültem, de minden doki egybehangzóan azt mondta, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy nem jött össze a kistesó. Érdemes lenne elmennetek kivizsgáltatni magatokat, ha más nem, legalább megnyugszol, hogy minden rendben. :)
Nekem az elsõ gyerekem egy petefészek ciszta mûtét utàn rögtön született (vákumos). a másodikra 10 évet kellett várnunk (csàszár).
mind3 elsõre összejött. császárosok. lehet hormonprobléma, vagy nagyon rágörcsölsz. ne számolgass, ne nézegesd magad, ahogy elmulik a mensid, minden másnap szex, utána gyertyaállás, pospi alá párnma és reggelig nem felkelni!! ja és elevit. és: apukának is vitamin, semmi cigi és alkohol, max 1 kávé, laza alsónemû sok sikert!
Nekünk elsõ baba 1. hónapba sikerült, császáros lett. 2. egy év próbálkozás után sikerült, minden hónapban ovuteszttel igazolt peteérés és jó idõzítés ellenére. Õ is császárral született. Én is gondoltam, hogy bezavarhatott a császár, hiszen az elsõ egybõl összejött. Na, erre most szoptatás mellett, 7 hónappal a császár után tök spontán terhes lettem, szabálytalan cklussal, úgy h peteéréskor együtt sem voltunk (csak 2 nappal elõtte azt hiszem). :D:D:D NEm gondoltuk, h becsúszik, de örülünk neki, mert szerettünk volna 3.-at, és legalább most kimarad az idegörlõ próbálkozás. :S Szóval sztem tuti nem a császár, emiatt ne izgulj! Sztem a tesi-lelki harmónia a lényeg! Tudom ez olyan vudu-s, de a 2. babánk akkor sikerül, mikor leállamvizsgáztam, "kifújtam a levegõt" és készenálltam rá. A 2. baba után meg szülés utáni depim volt, és mikor az helyrejött, és béke lett bennem, akkor összejött a legkisebb. Szóval nem tudom kiben milyen gátak, görcsök vannak, de vhogy ezeket kéne feloldani. Én a depimre egy homeopátiás löttyöt kaptam, már szednem sem kell. ;) De lehet az meditáció, ima, jóga, vagy nagy beszélgatések, kikapcsolódás... Sztem itt a kulcs. ;)
nekem anno azt mondták, h a babát nem akarni kell, hanem behivni az életedbe. a meditálás, vagy az ima-kihez mi áll közelebb-segit. csendesitsd el a lelked, és beszélj hozzá, akár hangosan is. mond el neki, h készen álltok, várjátok, jöjjön ha õ is felkészült.
A kérdező hozzászólása: nem cigizem, nem iszom és semmilyen káros szenvedélyen sincs, 1 kv-t iszom reggel, meg egyet délután, mert hihetetlenül alacsony a vérnyomásom, és a doki azt mondta, igyak napi 2 kávét :) van amikor reggel felkelek és 70es a vérnyomásom :) megértük egyszer :) Poén :)

Volt valakinél úgy hogy az első gyermek szinte azonnal megfogant a második meg nagyon nem akar?

Legjobb válasz: Nálunk is így van. Márk egyszeri nem védekezésbõl fogant mensi utolsó napján...a másodikon 4. hónapja dolgozunk. Vasárnap kéne megjönnie, és sajna szerintem meg is fog, fájdogál a hasam.:(

Nálunk is így van. Márk egyszeri nem védekezésbõl fogant mensi utolsó napján...a másodikon 4. hónapja dolgozunk. Vasárnap kéne megjönnie, és sajna szerintem meg is fog, fájdogál a hasam.:(
Hajaj nálam!!!! Bogim fogamzásgátló melett a második babó bár még pocaklako 14 hetes 6 hónapnyi próbálkozás után sikerült miota probálkoztok? milyen idös az eslö gyermek
Igen. A lányunk az elsõ hònapban. A 2. baba a 7.hònapban. De majd 7 hetesen elment. :-( Most a 2. pròbàlkozòs hònapban vagyunk. Remélem nem kell màr sokat vàrnunk rà.Mi 1éve pròbàlkozunk és 2, 5 éves a lànyunk. Neked kérdezõ, mennyi idõs az elsõ gyermeked és mennyi ideje pròbâlkoztok? Sok sikert kìvànok!
Kisfiam a 2.hónapban fogant, most kistestvért szeretnénk, már 7.hónapja semmi, pont ma jött meg. Azt hiszem feladtam...:-(
Utolsó válaszoló.Ne add fel.Nekem 2 gyerekem van, a 3. már 1 éve nem jön össze.
Ne add fel! Én sem teszem, sikerülni fog! Hinni kell benne!
A kérdező hozzászólása: 18 hónapos a fiam és már 1 éve próbálkozunk, van amikor számolgatom a napokat meg hõmérõzök, ja meg ovulációs teszteket is csinálgatok, van amikor meg majd összejön ha akar hangulatba vagyok. Nos idáig egyik se jött be. Kivizsgáláson még nem voltam, de már gondolkozom rajta. :)
Szerintem igen, ez nem volt rendes menzesz. Várj néhány napot és tesztelj! Drukkolok, bármit is szeretnél.
Igen. Várj legalább egy hetet, és csinálj egy tesztet.Az eredménytõl függetlenül jó lenne, ha elmennél dokihoz utána.Most azért nem érdemes hozzá rohanni, mert még õ sem tud semmit tenni, csak at mondja, h várj.

Gladiatus Hol találok erről a játékról információt, hogy pl hogy kell játszani, mikor jutok tovább a második, harmadik szintre. Stb. Hol találom meg a Catenarian páncél -t? Meg a további tárgyakat?

Legjobb válasz: Mint az összes Gameforge játéknak, ennek is van egy ill. több fóruma. Bejön az ablak. A Gladiatusé. Nagy betûkkel ott van, hogy fórum, nem igaz, hogy nem találtad meg.

Mint az összes Gameforge játéknak, ennek is van egy ill. több fóruma. Bejön az ablak. A Gladiatusé. Nagy betûkkel ott van, hogy fórum, nem igaz, hogy nem találtad meg.
en azt ajanlom, hagy fel a jatekkal, higgy nekem, es raszoktam es nagyjabol kerek 1 evig jatszottam! es en meg akkor keztem, mikor meg csak centurio volt. amiert fizetni kellet! a vege fele szerver4 en top 19 ig feljutottam, de mar jottek az aldasok meg minden, es muszaj volt fizessek, hogy eggyaltalan jatszhassak, eros voltam de megis mindenki megvert !ennek amr masfel eve, de meg unalmas napokon most is elojon, hogy fel kellene nezzek ! :D pl angol 1 szerveren mai napig van egy piacos karakterem :) ) abba nem oltem penzt, de szoksro gondoltam mar ra :P

26-án kellett volna megjönnie, semmi előjele, mint máskor. Csináltam most egy tesztet, de eszméletlenül halvány a második csík, szinte alig észrevehető. Korai még reménykednm a babában?

Legjobb válasz: Hát azt mondják a halvány csík is csík. Pozitív irányba a teszt nem tévedhet. Szerintem csinálj még egyet, valamilyen más fajtát és meglátod. Lehetséges hogy még kevés a HCG hormon a szervezetedben azért halvány. Én nagyon drukkolok neked! Majd írd meg hogy mi lett!

Hát azt mondják a halvány csík is csík. Pozitív irányba a teszt nem tévedhet. Szerintem csinálj még egyet, valamilyen más fajtát és meglátod. Lehetséges hogy még kevés a HCG hormon a szervezetedben azért halvány. Én nagyon drukkolok neked! Majd írd meg hogy mi lett!
A hcg minden nappal több és több a szervezetben. Elvileg, ha pár nap múlva tesztelsz, már erõsebb csík várható. De egyébként azt gondolom, hogy szinte biztosra veheted azt a kis halványat is, mert ha semmi hcg nem lenne a szervezetedben, akor nem is jelenne meg halványan sem. De ezek szerint ott van, még ha egyenlõre nagyon az elején is vagy. Minden jót neked!
Szia!Én ugyanígy voltam mint te!Nekem is alig lehetett kivenni és most 30 hetes terhes vagyok!Szóval szerintem baba van!Drukkolok neked!Pár nap múlva ha gondolod tesztelj újra, hogy biztos legyél benne!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!!Remélem nem fogunk csalódni.Nagyon várjuk már a picit!

Mért hideg mindig a hasam alja? Minden kismamának hideg? Nekem, amióta beléptem a második trimeszterbe szinte minden nap hideg. Még akkor is, amikor rétegesen fel vagyok öltözve és több réteg ruha van a hasam alján is.

Itt olvastam egyszer,hogy így h?ti magát a baba?!Vagy miért hideg??Nem fázik olyankor??Most is jég hideg.Ez normális??

Legjobb válasz: nekem is hideg volt. nem tudom miért,talán ott nincs annyi ideg. gõzöm sincs 3 hetes baba anyukája

nekem is hideg volt. nem tudom miért, talán ott nincs annyi ideg. gõzöm sincs 3 hetes baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Nekem is köldököm környékén hideg.
ezt a kérdést én is felakartam már tenni. :) nekem is hideg, érdekelne hogy miért! Ha valaki esetleg tudja...
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki, hogy nem járunk sikerrel, mert senki nem írt róla semmit sem :S

Miért van ekkora különbség egy testvérpár tagjai között, hogy egyikkel (elsõ kép) akar több lány is járni és van is párja, még a másodikkal (2. kép) senki sem, akárhogyan próbálkozik? Õszintén!

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Látszik az elsõn hogy nagy csibész. A másodikon meg hogy tipikusan jófiú. Szerintem, de én is kíváncsi vagyok a válaszokra.

Látszik az elsõn hogy nagy csibész. A másodikon meg hogy tipikusan jófiú. Szerintem, de én is kíváncsi vagyok a válaszokra.
A kérdező hozzászólása: Ezt a 3-at csak hallottam, lehet 4 volt. De attól biztos nem több. Csak ez is olyan, hogy nem mindenki mer minden nap 1-1 csajt leszólítani, persze akkor volna több sansz. Csak valakinek ha rossz folt esik az önbecsülésén a sok elutasítás miatt, akkor rosszul érzi magát. Bár ahogyan hallottam, egy átlag pasinak legtöbbször azért le kell szólítania (most random lányokra gondoltam) 25-30 lányt, hogy 1-2 összejöjjön neki randi szintjéig. Még a legjobb pasiknak is kell 6-7 lány, mire egy összejön.
Az 1. klasszisokkal bénábban fest mint a 2.képen lévõ Jason Statham imitátor.
A kérdező hozzászólása: Hiába, ha neki van párja, a másiknak meg nincs. Van ez így.
Tudnak róla, és belegyeztek, hogy ide feltölts a képüket, hogy feltehesd ezt a kérdést?
A kérdező hozzászólása: Igenis! Nem sértek ezzel meg senkit sem, jelentem.
1-es, egy kép alapján hogy lehet eldönteni, hogy nagy csibész meg jó fiú? Én is tudok lenni nagy csibész egy képen, ha akarok , pedig pont a jó fiú vagyok:D Kérdezõ: Szerintem megválaszoltad a kérdésed...rossz tapasztalat volt neki, hogy egy hosszú kapcsolatban megcsalták, azóta is visszautasításokat kap, emiatt az önbecsülése is eshet...
# 19: Megérzés volt... Látszik rajtuk, hogy teljesen más a személyiségük.
Az elsõ humoros, vicces figurának tûnik, a második mufurc lelkizõs keménynek mutatom magam alaknak. Inkább szeretek nevetni egy kapcsolatban, mint lelket boncolni így ha ennyi alapján kellene választani nekem is az elsõ jobban tetszene hiába a pénz (ha már felhoztad a több millás motort). 23 N
Testvérek között is lehetnek óriási különbségek!!:) A nõvérem és én is elég különbözõek vagyunk, nemcsak külsõ, de belsõ tulajdonságaink is.:) Szerintem az a 2. szálljon le a motorjáról;) mert sztem fontosabb h az a lány a fiúhoz akarjon hozzámenni, nem a motorjához v a pénzéhez, és magát a fiút szeresse, külsõ és belsõ, rossz és jó tulajdonságaival együtt. Még az Így jártam anyátokkal egyik részében volt egy nagyon jó mondat, ami megmaradt bennem: ""Lehet, hogy várnunk kéne valakire, aki nem csak tolerálja a dilijeinket, hanem szereti is azokat."
Igazából nem tudom, külsõre nincs akkora különbség, hogy erre lehetne fogni, olyasmit sem látok, amit az elsõ válaszoló. Nyilván csak a viselkedésükben lehet valami.
# 11: Tudom, hogy nem te vagy, az csak egy szófordulat volt... Egyébként azért a 3 év alatt 3 próbálkozás nem túl nagy mennyiség. Én fél év alatt próbálkoztam ennél jóval több lánynál... Úgyhogy szedje össze kicsit magát és menni fog.
A kérdező hozzászólása: Senkim? Nem én vagyok. Csak ismerõs. A próbálkozást úgy értem, hogy 3 év alatt 3 próbálkozás.
nekem a második jobban bejön külsõre, de belsõleg az elsõ lehet a lányoknak nyerõ
A kérdező hozzászólása: Az elsõ autóval jár, második több milliós motorral. Persze ez nem lényeg, vagy mégis?
A kérdező hozzászólása: Egyébként rendes mind a kettõ, ismerem õket. Arany szívük van, csak a 2. linkebb, nem sokat mer kezdeményezni.
# 3: A közvélekedéssel ellentétben nem annyira számít a lányok többségének az, hogy kinek mennyi pénze van. A stílus fontosabb annál. Bár akkor is meglepõ, hogy a motoros jófiúra nem buknak.
A kérdező hozzászólása: Volt párja ha jól tudom 3 éve, de a csaj megcsalta és azóta lett mufurc.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk az elsõ az 24 éves, a 2. pedig 29.
Hát akkor nincs min csodálkozni. Nem elég, hogy nem kezdeményez, még csalódott is a lányokban. Szerintem ennyi elég ahhoz, hogy ne legyen senkid. Bár a kérdésben még azt írtad, hogy akárhogy próbálkozik... Ellentmondás!
Nekem egyik se jön be.
Én biztos nem a megjelenésükben keresném az okokat, és nem is abban, hogy ki milyen járgánnyal jár. :-) (Ízlések és pofonok, de nekem személy szerint amúgy a második képen levõ testvér jóképûbbnek és férfiasabbnak tûnik.)
a motorosnak ha akarná több nõje lehetne mert arra buknak jobban a lányok de ezek szerint nem akarja, de lehet válogat a csajok közt vagy csak egyfajta jön be nekik a motorját meg nem fogja eladni egy csaj miatt én se adnám el akár mennyi milliós gép én többre értékelem azt az embert aki gyüjt vmire mint azt aki elissza elcigizi vagy el bulizza vagy drogozza esetleg elcsajozza a pénzét mert havi 40-50 ezret ezekbõl nem nehéz elszórni ha össze adod pár év alatt egy motor ára vagy egy kocsijé hosszabb távon egy házé ezek után mejik pasi kell a csajoknak??? aki tud gyûjteni vagy aki elbulizza stb? na ugye meglesz a motoros párja is elõbb utóbb csak most õt ez érdekli de ha kinézted magadnak a motorost lehet hosszabb udvarlást kell véghez vinned

Lehetek terhes, ha nem várt napján megjött, de csak egy napig tartott? A második napon már enyhe barnázás, ma meg már szinte semmiRendszeres 28 napos ciklusaim vannak 4-5 napig tartó vérzéssel.

Legjobb válasz: Nálam is pont ez a helyzet és én se tudom,h mitõl lehet. Mindig 4-5 napig tartott nálam is,most meg hétfõn este megjött,kedden véreztem rendesen,szerdán cs barnázás. Mi próbálkoztunk is a babával és nem értem,h ez most mi lehetett.

Nálam is pont ez a helyzet és én se tudom, h mitõl lehet. Mindig 4-5 napig tartott nálam is, most meg hétfõn este megjött, kedden véreztem rendesen, szerdán cs barnázás. Mi próbálkoztunk is a babával és nem értem, h ez most mi lehetett.
szia:) az elsõ terhességem így kezdõdött:) vagy baba vagy hormon probléma ebben a hónapban.És elsõ napon rendesen megvolt?
A kérdező hozzászólása: Hát elsõ nap általában 3-4 támpont használok el de most csak kettõt.aztán második nap csak egyet, de az se volt "tele". Viszont semmi tünetem nincs úgyhogy szerintem csak hormonális.csak kíváncsi voltam, hogy más járt már-e így.De ezek szerint Te igen:) és neked milyen jellegû volt a menstruációd?
Nekem is megjött ma reggel. Elsõ próbálkozós hónapunk volt ez több mint 10 szer voltunk együtt, peteéréskor is, és mégis megjött. Ugyanúgy fájt a hasam a ma reggeli menszim elõtt, sõt talán még jobban is mint szokott, csak az volt a fura, hogy tegnap is készülõdött már, halvány rózsaszínes váladékkal, nekem nem szokott ilyen lenni, hanem egybõl rendesen megjön.. Még reménykedek hogyha csak pár napig tart ez a menzesz ( ami még most nem túl erõs) akkor hátha baba van :) :(
Nekem pont igy volt.. 36 hkm
A kérdező hozzászólása: Azóta csak talán annyi tünetem van, hogy nem kívánok semmit.legszívesebben nem ennék semmit egész nap. Csináltam 3 nappal ezelõtt egy Gabriel tesztet, (de délután csináltam és mielõtt csináltam elõtte kb fél órával már pisiltem)ami negatív lett. Szerintetek holnap reggeli pisibõl csináljak még egy tesztet vagy felesleges?
Szerintem csinálj!
A kérdező hozzászólása: Csak nem látom értelmét, mert semmi tünetem nincs...és meg is jött két napra...van egy negatív tesztem.... Nem vagyok az a reménykedõs fajta, sokat csalódtam már.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!