Találatok a következő kifejezésre: A második még (989 db)

Volt már olyan, hogy az első gyermeketek pikk pakk össze jött a második meg nagyon nehezen?

Az első gyermekünk gyorsan össze jött, de a második sehogy se akar.

Legjobb válasz: Nem értem, hogy most mit vagy úgy oda? Neked már összejött az elsõ, ráadásul gyorsan. És még csak 3 hónapja próbálkoztok a másodikkal!! Mit szóljon az, akinek az elsõ se sikerül több évig???

Nem értem, hogy most mit vagy úgy oda? Neked már összejött az elsõ, ráadásul gyorsan. És még csak 3 hónapja próbálkoztok a másodikkal!! Mit szóljon az, akinek az elsõ se sikerül több évig???
ugyanigy vagyok én is miota nem jön össze??
A kérdező hozzászólása: Köszi :) én is remélem :)
Mint már írtam, hogy 3 hónap még semmi. Sok mindennek kell klappolni, hogy megtörténjen a megtermékenyülés. Lehet nincs mindig peteérésed, vagy a pároddal nem pont akkor vagytok együtt amikor kellene, de hiszem, hogyha az elsõ hamar összejött, a 2 baba is összejön, fél-egy éven belül!
A kérdező hozzászólása: Csak olyan fura, hogy az elsõ gyorsan összejön a második meg nehezen.
Szia! A lányunk az elsõ hónapban összejött, kicsi korkülönbséget szerettünk volna mi is kb.2 évet, de a 2. baba 7 hónapig nem jött össze. A lányunk nekem is császárral született és is gondoltam rá, hogy lehet az a baj, hogy elszúrtak valamit, de nem hiszem. Szóval e-hónap elején már pozitívat teszteltem (6db-ot), de korai volt az öröm, mert a baba nem akart velünk maradni. 5 nappal ezelõtt elkezdtem vérezni, bementünk a kórházba, sajnos az uh-n kiderült szabálytalan volt a petezsák, bevérzések voltak, vagyis megindult a vetélés. 2 napja volt a missed ab. Kicsit kivagyok lelkileg, de ha minden jól megy júliusban próbálkozunk újra, addigra össze kel magam szedni! Remélem te sokkal szerencsésebb leszel, és hamarabb összejön a kis tesó is! Amúgy a 3 hónap még semmi, ha egy évig nem jön össze akkor kell vele foglalkozni!
Fordított szitut ismerek: barátomék több évig vártak az elsõ babára, a második meg már szoptatás alatt, elsõ menstruáció elõtt összejött. 3 hónap tényleg nem sok idõ... (Nem biztos, de úgy tudom, császár után ritkán kialakulhat összenövés akkor is, ha nem rontottak el semmit.)
Ráadásul hogy kavarhat be egy császármetszés? Ezt nem igazán értem..köze nincs a dologhoz.
A kérdezõ nincs tisztában a biológiával. EZ nem úgy mûködik, hogy ahol az elsõ baba összejön azonnal, ott a második is, mert ez nem törvényszerû. Az orvosok napjainkban is azt kutatják, hogy mitõl függ hogy kinél mennyi idõ a teherbeesés, ha a pár egészséges és jókor van együtt. Még õk sem tudják az okát, hogy miért van, ezt csak a természet tudja. A három hónap meg tényleg ló[email protected] Már bocsánat :)
Nekünk nagyon hamar összejött az elsõ, a másodikra 1, 5 éve várunk. Sõt, szerintem ez a hónap sem sikerült. :-(
Ja, egyébként ez a 3 hónap ez semmi! Erre aztán nem mondhatod, hogy "sehogy se akar"......azért nem az az általános, hogy elsõ hónapban összejön. EGy átlagos, egészséges fiatal pár esélye a sikeres fogantatásra is csak 33% akkor is, ha jó idõben vannak együtt. Felesleges kétségbe esni ilyen kevés próbálkozástól. Másrészt meg, ismerõsöm is kis korkülönbséget akart, õ is kibukott, hogy nem jött össze azonnal a második gyerek is, aztán 3. hónapban összejött.
Lehet, hogy a szervezeted még nem áll készen az újabb terhességre.
A kérdező hozzászólása: Mivel mûtöttek? 12hónapos a babám, és gondoltuk kicsi legyen a korkülönbség, ezért 3hónapja, ez sok idõ ahhoz képest, hogy az elsõ meg szinte azonnal megfogant. Nézem az ovumat, pont mindig akkor vagyunk együtt amikor kell és mégse sikerül. Arra gondolok hogy mivel császárral szültem, lehet hogy elrontottak valamit...
Igen nálam ez volt. Épp most írtam le egy másik kérdésnél, de leírom újra. Az elsõ 3 hónap alatt sikerült, a második több mint 2 év alatt, és 3 különbözõ orvos kezelt/mûtött mire összejött.
A 3 hónap nem nehéz, sõt, átlagosan egy egészséges fiatal pár esetében is a statisztika a 6 hónapot tartja átlagosnak. Nincs mitõl tartanod, egy pillanatig sem.

Ez így még nem kóros, úgye? Három hónapja volt az első menstruációm és a második még nem volt azóta csak a mellem nő elötte még nem nőt csak most egy picit.

Nekem nem volt fehér folyásom csak egyszer meg jött az 1 mensim szörösödtem elötte de fehér folyásom nem volt úgye nem törvényszerü hogy elötte legyen? Halotam hogy volt akinek meg volt az első és fél évre volt második addig semmi. NEKTEK MIKORA VOLT A 2DIK? Még nincs mi ért agódnom úgye? 13 éves leszek, jövő hónapban.

Legjobb válasz: Ne aggódj! Ha hat hónap után sem jön meg gyermeknögyógyászhoz kell menni.Nem mindenkinek van az elsö mensi elött fehér folyása.Nekem november 8- án jött meg az elsö a második január 17-én.Látod nekem is sokat kimaradt.Semmi baj nincsen.De mindig legyen nálad betét nehogy meglepjen! Sok sikert! 11/L

Ne aggódj! Ha hat hónap után sem jön meg gyermeknögyógyászhoz kell menni.Nem mindenkinek van az elsö mensi elött fehér folyása.Nekem november 8- án jött meg az elsö a második január 17-én.Látod nekem is sokat kimaradt.Semmi baj nincsen.De mindig legyen nálad betét nehogy meglepjen! Sok sikert! 11/L
Fiatal kora ellenére nagyon okos az elsõ válaszoló és igaza van abban, hogy ha 6 hónapnál több marad ki, akkor orvoshoz kell menni.
1.vagyok. Köszi! :)

Volt valakinél úgy hogy az első gyermek szinte azonnal megfogant a második meg nagyon nem akar?

Legjobb válasz: Nálunk is így van. Márk egyszeri nem védekezésbõl fogant mensi utolsó napján...a másodikon 4. hónapja dolgozunk. Vasárnap kéne megjönnie, és sajna szerintem meg is fog, fájdogál a hasam.:(

Nálunk is így van. Márk egyszeri nem védekezésbõl fogant mensi utolsó napján...a másodikon 4. hónapja dolgozunk. Vasárnap kéne megjönnie, és sajna szerintem meg is fog, fájdogál a hasam.:(
Hajaj nálam!!!! Bogim fogamzásgátló melett a második babó bár még pocaklako 14 hetes 6 hónapnyi próbálkozás után sikerült miota probálkoztok? milyen idös az eslö gyermek
Igen. A lányunk az elsõ hònapban. A 2. baba a 7.hònapban. De majd 7 hetesen elment. :-( Most a 2. pròbàlkozòs hònapban vagyunk. Remélem nem kell màr sokat vàrnunk rà.Mi 1éve pròbàlkozunk és 2, 5 éves a lànyunk. Neked kérdezõ, mennyi idõs az elsõ gyermeked és mennyi ideje pròbâlkoztok? Sok sikert kìvànok!
Kisfiam a 2.hónapban fogant, most kistestvért szeretnénk, már 7.hónapja semmi, pont ma jött meg. Azt hiszem feladtam...:-(
Utolsó válaszoló.Ne add fel.Nekem 2 gyerekem van, a 3. már 1 éve nem jön össze.
Ne add fel! Én sem teszem, sikerülni fog! Hinni kell benne!
A kérdező hozzászólása: 18 hónapos a fiam és már 1 éve próbálkozunk, van amikor számolgatom a napokat meg hõmérõzök, ja meg ovulációs teszteket is csinálgatok, van amikor meg majd összejön ha akar hangulatba vagyok. Nos idáig egyik se jött be. Kivizsgáláson még nem voltam, de már gondolkozom rajta. :)

Van egy 15 hónapos kislányunk, akivel gyeden vagyok. Most talán terhes vagyok a másodikkal (még csak tesztet csináltam). Gyed alatt mehetek táppénzre a másodikkal?

Legjobb válasz: ha visszamondod gyedet, papíron visszmélgy dolizni persze szabadsággal kezdesz, s arról lehet táppénzre menni.

ha visszamondod gyedet, papíron visszmélgy dolizni persze szabadsággal kezdesz, s arról lehet táppénzre menni.

Az első randin tuskó volt, a másodikon meg úriember. Miért?

Az els?n b*nkó volt néha: csúnyán beszélt, alig érdekelte amit mondok, úgy voltam vele rosszul vagyok t?le. De elhívott egy másodikra is, ott meg már udvarias volt, egyszer sem használt csúnya szavakat, kérdez?sködött stb. Miért?

Legjobb válasz: Mert az elsõ randin önmagát adta, a másodikon már nem.:) Remélem érted a célzást.

Mert az elsõ randin önmagát adta, a másodikon már nem.:) Remélem érted a célzást.
Bunkó volt elõször. Miért mentél másodikra?!
9-es akkor meg már az elsõ randin sem adta önmagát. Ez mennyivel jobb? :)
De lehet fordítva is... talán a cimborái azt a tanácsot adták neki, hogy elõször legyen közömbösebb, bunkózzon, mert a csajoknak ez jön be, felkelti majd az érdeklõdésed, hiszen ha egybõl levágod, hogy mennyire akar téged, akkor talán nem lesz annyira izgalmas. De amikor látta rajtad, hogy ez neked nem jött be, akkor váltott egy normális stílusra, ami talán az igazi. Ebben reménykedj, mert ha az az igaz, amit a többiek írtak (ami egyébként valószínûbb), akkor ez hamarosan úgyis ki fog derülni, csak sokkal rosszabbul fog esni, miután egyszer már nagyon jó volt vele.
na ezaz, lehet, hogy az elsõ randi volt az "igazi énje" sajnos, a másodikon csak megjátszotta az úriembert és nem mindig fog neki sikerülni megjátszania magát
Hat akkor orulj neki, ne gondolkodd tul a dolgot mar most
A kérdező hozzászólása: Nem, pont ez az hogy odáig lettem tõle annyira jó volt vele lenni. De nem történt semmi, csak beszélgettünk. De nagyon normális volt.
A kérdező hozzászólása: Mert adni akartam neki mégegy esélyt. Meg elhívott, mondom hátha normálisabb lesz. És az is volt.
Elolvasott vmi randikalauzt, es rajott a hibaira Nem mindegy hogy miert? Mar az is baj, ha normalisan viselkedik vki?
Lehet észrevette, hogy az elsõt elkúrta, ezért a második randin megemberelte magát.
A kérdező hozzászólása: Na jó egyébként régebbrõl ismerem, mert együtt jártunk angolra 2 évvel ezelõtt. És akkoriban mindig normális volt velem.

Volt már olyan akinek az első gyerek szinte azonnal összejött, (ezalatt arra gondolok, hogy 5-6 esetleg 7 hónapon belül) a második meg nem, vagy csak nagy nehezen? Válaszokat várok nagyon.

Kérlek írjátok meg hogy császár volt-e, vagy simán szültetek. Kezdek elkeseredni, hogy nem lesz kis tesó! Lehet, hogy a császár miatt gond lett a petevezetékeimmel? Volt már ilyen?

Legjobb válasz: Nekünk az elsõ a 4. hónapban jött össze , császárral szültem, a másodikkal 1 évig próbálkoztunk sikertelenül :( , visszajöttem dolgozni (6 hónapja) a múlt hónapban egy alkalommal nem védekeztünk, most a 6. hétben vagyok ;) A császár egyébként szerintem nem befolyásolja, két barátnõm is van, szintén császárosok és elsõre összejött a tesó! :)

Nekünk az elsõ a 4. hónapban jött össze , császárral szültem, a másodikkal 1 évig próbálkoztunk sikertelenül :( , visszajöttem dolgozni (6 hónapja) a múlt hónapban egy alkalommal nem védekeztünk, most a 6. hétben vagyok ;) A császár egyébként szerintem nem befolyásolja, két barátnõm is van, szintén császárosok és elsõre összejött a tesó! :)
Nálunk az elsõ baba konkrétan a legelsõ próbálkozásra összejött. Aztán amikor 2 éves körül volt, gondoltuk jöhet a kistesó. Ennek lassan 4 éve, sikertelen inszemekkel a hátunk mögött. Most lombik programmal végre újra babás vagyok. :) :) Egyébként én is császárral szültem, de minden doki egybehangzóan azt mondta, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy nem jött össze a kistesó. Érdemes lenne elmennetek kivizsgáltatni magatokat, ha más nem, legalább megnyugszol, hogy minden rendben. :)
Nekem az elsõ gyerekem egy petefészek ciszta mûtét utàn rögtön született (vákumos). a másodikra 10 évet kellett várnunk (csàszár).
mind3 elsõre összejött. császárosok. lehet hormonprobléma, vagy nagyon rágörcsölsz. ne számolgass, ne nézegesd magad, ahogy elmulik a mensid, minden másnap szex, utána gyertyaállás, pospi alá párnma és reggelig nem felkelni!! ja és elevit. és: apukának is vitamin, semmi cigi és alkohol, max 1 kávé, laza alsónemû sok sikert!
Nekünk elsõ baba 1. hónapba sikerült, császáros lett. 2. egy év próbálkozás után sikerült, minden hónapban ovuteszttel igazolt peteérés és jó idõzítés ellenére. Õ is császárral született. Én is gondoltam, hogy bezavarhatott a császár, hiszen az elsõ egybõl összejött. Na, erre most szoptatás mellett, 7 hónappal a császár után tök spontán terhes lettem, szabálytalan cklussal, úgy h peteéréskor együtt sem voltunk (csak 2 nappal elõtte azt hiszem). :D:D:D NEm gondoltuk, h becsúszik, de örülünk neki, mert szerettünk volna 3.-at, és legalább most kimarad az idegörlõ próbálkozás. :S Szóval sztem tuti nem a császár, emiatt ne izgulj! Sztem a tesi-lelki harmónia a lényeg! Tudom ez olyan vudu-s, de a 2. babánk akkor sikerül, mikor leállamvizsgáztam, "kifújtam a levegõt" és készenálltam rá. A 2. baba után meg szülés utáni depim volt, és mikor az helyrejött, és béke lett bennem, akkor összejött a legkisebb. Szóval nem tudom kiben milyen gátak, görcsök vannak, de vhogy ezeket kéne feloldani. Én a depimre egy homeopátiás löttyöt kaptam, már szednem sem kell. ;) De lehet az meditáció, ima, jóga, vagy nagy beszélgatések, kikapcsolódás... Sztem itt a kulcs. ;)
nekem anno azt mondták, h a babát nem akarni kell, hanem behivni az életedbe. a meditálás, vagy az ima-kihez mi áll közelebb-segit. csendesitsd el a lelked, és beszélj hozzá, akár hangosan is. mond el neki, h készen álltok, várjátok, jöjjön ha õ is felkészült.
A kérdező hozzászólása: nem cigizem, nem iszom és semmilyen káros szenvedélyen sincs, 1 kv-t iszom reggel, meg egyet délután, mert hihetetlenül alacsony a vérnyomásom, és a doki azt mondta, igyak napi 2 kávét :) van amikor reggel felkelek és 70es a vérnyomásom :) megértük egyszer :) Poén :)

Holnap még fel lehet adni a hitelesítő adatlapot? Van okom aggódni, ha az először küldött hitelesítőmet már feldolgozták, de a másodikat még nem?

Legjobb válasz: Ha már egyszer hitelesítetted magad és még feb 15 elõtt módosítottál valamit és utána adtad fel újra a hitelesítõ adatlapot, akkor még érthetõ, hogy nem hitelesítettek.

Ha már egyszer hitelesítetted magad és még feb 15 elõtt módosítottál valamit és utána adtad fel újra a hitelesítõ adatlapot, akkor még érthetõ, hogy nem hitelesítettek.

Kisfiamnak másfél hete bújt ki az első fogacskája alul, mikorra várható a második? Még semmi nyoma nincs annak.

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak 1 hónapja jött ki az elsõ, és nagyon szenved már több mint egy hete, de sajnos még csak nem is látszik a következõ.

Az én kisfiamnak 1 hónapja jött ki az elsõ, és nagyon szenved már több mint egy hete, de sajnos még csak nem is látszik a következõ.
Ez minden babánál más. Általában az alsó kettõ egyszerre jön. Biztos nemsokára követi a párját.:)

Miért akarnak sokan nagyobb melleket / nagyobb farkat? Köztudott, hogy az első kényelmetlen, a második meg úgyszintén (a lánynak).

Legjobb válasz: Mert azt sugalja a média világa, hogy a nagy a jó... Nagy farkakat a pornófilmekben mutatnak, no meg egy pasinak az amit össze tudnak méregetni. A nõknél meg arról hallani, hogy ez a sztár meg az a sztár csináltatta meg nagyobbra a mellét, és milyen szép és gömbölyded. Én sosem vágytam nagyobb mellre, csak formásabbra (80B-s vagyok), és a párom farokmérete is megfelel.

Mert azt sugalja a média világa, hogy a nagy a jó... Nagy farkakat a pornófilmekben mutatnak, no meg egy pasinak az amit össze tudnak méregetni. A nõknél meg arról hallani, hogy ez a sztár meg az a sztár csináltatta meg nagyobbra a mellét, és milyen szép és gömbölyded. Én sosem vágytam nagyobb mellre, csak formásabbra (80B-s vagyok), és a párom farokmérete is megfelel.
Az emberek elsõsorban az önmaguk elvársainak akarnak megfelelni. Fontos, hogy az ember jól érezze magát a bõrében. Egy nõ elsõsorban nem nagy, hanem forfmás, kerek mellett szeretne. Én a saját méretemmel elégedett vagyok, de lehetne formásabb, ezért is kenem speciális krémmel, és melltornát is gyakran vézek. Egy férfinek is fontos a méret, hiszen azt gonodlják a nagyobbal jobban ki tudják elégíteni a párjukat. Egyszerûen csak jót akarnak. Szerintem normális dolog, hogy nem vagyunk elégedettek önmagunkkal, hiszen ez motivál bennünket. Petranova
A pasik legnagyobb részét a mellméret legföljebb akkor érdekli, ha vesznek valamit barátnöjüknek.Mig a kismellü nök ugyanugy élvezhetik a testüket és a szexet, mint nagymellü nötársaik, a nagyon kicsi farok azért esetleg nem okoz annyi és olyan élvezetet, a nagyon nagy esetleg fájhat az elején.DE: Lányok/Nök, ne nyavalyogjatok má´annyit a nagy farok miatt - sehol nem hallok ennyi panaszt mint Magyarországon..Én mindenesetre nem fogom az enyémet levág(at)ni.. Laci Mainzból
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem, mert itt elég sok kérdés szól arról, h "hogyan lehetnének nagyobb melleim?", stb. Amúgy szerintem is ez a többi nõ miatt fontos a lányoknak, nem is igazán a pasik miatt, mert nekik a kicsi, formás is tökéletesen megfelel. Aki pedig mellméret alapján választ b.nõt, az régen rossz, olyan fiúval sose kezdenék.
Én személyszerint szeretnék nagyobb melleket, mert sokkal nõiesebbnek érezném magam!70/B-s a méretem, ami eléggé kicsi...A nagy farokról meg annyit, h tényleg fájdalmas tud lenni, ha a pasi nem figyel oda!És ez nem nyavajgás kedves Laci, hanem tény!12 centis hüvelybe nem fér bele minden...
Nos egyetértek az elsõ hozzászóló véleményével h a média sugallja a mindenbõl a nagy jó elképzelést. Amúgy nem tudom nekem 70/c-s a mellméretem és elégedett vagyok, szülés után viszont szeretnék nagyobb melleket. De nem tudom honnan ered ez a butaság h a nagy mell kényelmetlen v nagy farok méret. Vagy h a nõi hüvely 12 cm. Mindenkinek más a teste és másak az igényei nemtõl függetlenül. És egy pénisz nem csak hosszban lehet nagy...
Én például azért szeretnék nagyobb melleket, mert anyukámnak is kicsi, és apukám is ezért vált el tõle, mert talált egy fiatalabb és nagyobb mellû csajt... Én nem szeretnék így járni! És a nagyobb mellre jobb ránézni is!
A kérdező hozzászólása: Utolsó: ezt te sem gondolod komolyan, ugye? Ha apukádnak nem tetszett volna a kis mell, nem vette volna el anyukádat. Annak a válásnak más, sokkal komolyabb oka volt, hidd el!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!