Találatok a következő kifejezésre: A második hamarabb lehet (6 db)

A második terhességnél mennyivel hamarabb lehet érezni magzatmozgásokat?

Lepény hátsó fali.- Ez mit számít ebből a szempontból?

Legjobb válasz: Az elsõ babánál kb.19-20 hetesen éreztem igazi rúgásokat, most a második babánál már 16 hetesen konkrét rúgásokat éreztem.

Az elsõ babánál kb.19-20 hetesen éreztem igazi rúgásokat, most a második babánál már 16 hetesen konkrét rúgásokat éreztem.
elsonel 16dik het volt vagy annak a vege, most pontosan a 15dik het legeleje.:) )es ez csak azert ennyire biztos-mert sokan nem hiszik h ilyen hamar ereztem-mert ahogy erezni veltem masnapra elmult a hanyinger, meg az emelyges meg minden, es azota minden nap erzem a mozgast mar neha eleg rendesen, de persze csak egyszer ketszer egy nap, es nem oriasi mozgasokrol van szo.:)
Na akkor tuti, hogy engem fog itt mindenki lehurrogni, de nem érdekel, akkor is elmondom. Én most vagyok a 10. hétben és nem rúgást de konkrét buborékolós rebegtetõs érzést már érzek és nem idegrángás, nem bélmozgás és akárki akármit mondhat én már érzem és 100%-ra tudom, hogy õt érzem! Na lehet ripakodni!:)
Kedves utolsó válaszoló én nem hiszem el....na jó csak vicceltem én tényleg elhiszem mert 10 hetes lehettem amikor nekem is jelentkeztek ilyen libbenés szerû mozgások. Attól, hogy mi nem érezzük erõsen attól õk mozognak, ficánkolnak és szerintem azért lehet érezni ezeket a mozgásokat, fõleg akinek többedik terhessége. Persze tényleg nem olyan erõs rúgások még de én is éreztem, hogy van ott benn valaki. :)
A kérdező hozzászólása: Ezt azért kérdeztem, mert betöltöttem a 13. hetet a második babánkkal és a hétvégén fekve többször is éreztem õt. Én sem a határozott, erõs mozgást, csak amolyan kis gyenge vmiket. Az elsõnél a 17. héten éreztem elõször, de végig elég gyengén, nála mellsõ fali volt a lepény.
Nálam: elsõ 21.hét második 15.hét most, a harmadiknál 10.hét 12 hetes km
De jó!!!!! Örülök, hogy más is érezte 10. héten!:) Azon is gondolkodtam, hogy biztos benne van a dologban, hogy úgy feküdhet, hogy valami idegszál közelében és ezért érzem már most!Mindegy miért, annyira örülök neki! És egyre többször érzem!:)
Ugyanígy vagyok én is.Az elsõ mellsõ fali volt és a 18.hét körül éreztem, most hátsó fali, 14 hetes vagyok és este mikor fekszek az ágyon néha érzem a buborékokat:) Nem is hittem volna hogy ilyen hamar, de ha nem Õ, akkor mi?

A második gyerekkel hamarabb lehet teherbeesni mint az elsővel?

Legjobb válasz: Nem sõt az elsõvel 6 hónap alatt a másodikhoz pedig 10 hónap kellett.

Nem sõt az elsõvel 6 hónap alatt a másodikhoz pedig 10 hónap kellett.
Szerintem nehezebben jön össze, könnyebben születik.
Szia! Nekem az elsõ már az elsõ hónapban összejött, a másodikra egy éve várunk.
érdekes, amiket írtok...nekem az elsõ 3 hónap után jött össze, de a tesórá már 2 éve várunk. Mitõl lehet ez?
Szia sokkal nehezebb az elsõvel spontán a 3. hónapban, most már 1 éve próbálkozunk és ha most sem jött össze akkor clostit kapok.
az elõzõ válaszoló vagyok sok ismerõsõm járt úgy, hogy a második nem akart összejönni van olyan is aki a másodikkal meddõségi központba járt és képzeljétek neki a harmadik gyógyszer mellett becsúszott, ez az élet és a szervezet fura játéka
Akkor én ritka kivétel vagyok. Az elsõ is, a második is sõt most a harmadik is elsõre összejött. 30 hetes kismama

A második babával hamarabb teherbe lehet esni?

Arra gondolok, ha az els?vel sokára estem teherbe (7 hónap próbálkozás után), akkor a másodikkal is kb. ennyit kell várni, vagy talán hamarabb sikerül? Akinek 2 vagy több gyermeke van, mik a tapasztalataik?

Legjobb válasz: Teljesen független a kettõ egymástól. Új baba, új tapasztalatok. Lehet egyforma, lehet teljesen más. A teherbeesés és a terhesség is.

Teljesen független a kettõ egymástól. Új baba, új tapasztalatok. Lehet egyforma, lehet teljesen más. A teherbeesés és a terhesség is.
Nekunk az elsobaba 2 ev utan sikerult mert nagyon hosszuak voltak a ciklusaim, es nehez volt beloni mikor van peteeresem. A masodik baba egyetlen nem vedekezesbol jott oszze. Mar utana megmondtam a paromnak hogy akkor most jonn a kisteso. Nem hitt nekem. :) A nem vart napjan teszteltem es pozitiv lett. :) )) 35 hetes anyuka.
Kleopátra, nem én tettem fel a kérdést. Nézz utána, a doki tényleg nem mondott okosat ezzel, 3 hónap alatt már szépen ki tud ürülni. A házasság és gyerek témáról annyit, hogy nem kell mindjárt harapni, én is 20 évesen lettem feleség, 22 évesen anyuka, szóval nem egy 40 éves karrierista rikácsolt neked, csak érdeklõdtem :D Gondolom, sok támadás érhetett, ha rögtön védekezõállásba csaptad magad, de nyugi!!! ;)
elsõ baba elsõ hónapban.28éves voltam. második 10hónapja nem sikerül:( 30vagyok.
16 éves korom óta együtt vagyok a férjemmel, 17 évesen már nála laktam.Vagy baj ha valaki már 20 évesen férjhez megy, és gyereket szül? Addigra már kész volt a házunk is, berendezve.Jah, és még a terhességemet is végigdolgoztam. Mi a probléma ezzel? Szerintem meg nem mondott hülyeséget a dokim, mert úgy lett ahogy mondta, még ha lehet véletlenül is.De tény hogy idõ kell mire kiürül a szervezetbõl a fog.gátló! De ha ilyen okos vagy, legközelebb ne tegyél fel kérdést, mert látom tudod rá a választ!
Elõzõ, akkor Ti mikor kezdtetek próbálkozni az elsõvel, hány éves voltál akkor? Ha most vagy 22 és már a másodikat várod, úgy, hogy az elsõvel majd két évig nem sikerült? Mellesleg a doki nagy hülyeséget mondott, mert aki 10 évig szedi, annak nem ürül 10 évig... Én 1 évet szedtem, doki mondta, hogy 3 hónapot várjuk azért, kivártuk, és rögtön összejött a baba.
elsõ baba :1, 5 év próbálkozás (elõtte fog.gátlót szedtem pont 1, 5 évig, erre mondta a dokim hogy ameddig szedtem, ennyi idõ kell is neki még kiürül a szervezetembõl, és milyen igaza volt!) második baba: 2. próbálkozós hónapban összejött :) Azért biztos a kor is számít, mert nem biztos hogy pl.33 évesen is így alakult volna... (22 vagyok) 34 hetes km
Elso baba egytlen nemvedekezesbol jott ossze.Teljesen varatlanul ert, hogy nem jott meg.....de mar 1 eve hazasok voltunk, igy epp idoben erkezett.Kistesora 11 honapja varunk :( remelem nalatok nem igy lesz
Bocsi az offért, de erre én is kíváncsi vagyok, mivel 2 két múlva kezdünk a második babával, az elsõ rögtön összejött. Pótolom majd, remélem nemsoká egy jó hírrel :D
Akkor bocsi :D Hát igen, van aki a fiatal házasodásról meg gyerekrõl egybõl arra asszociál hogy más nem lehetek csak roma. Ezek az elõítéletek... :D Örülök , hogy Te is ilyen fiatal anyuci vagy ;)

Fogamzásgátlót szedek, de már a második hónapja egy héttel hamarabb jön meg a menstruációm. Mitől lehet ez?

Mit?l lehet az, hogy a gyógyszer szedésének ellenére mégis megjön úgy, hogy még van 4 szem a gyógyszer plusz a várakozási id? kb 3 nap.?

Legjobb válasz: 1. Ez nem megjött, hanem közti vérzés, ami nem normális. 2. Ettõl függetlenül nem szabadott volna kihagyni a gyógyszerszünetet!!!! Vissza kell menned a dokihoz és másik tabit kérni. Nyilvánvaló, hogy ez nem vált be neked.

1. Ez nem megjött, hanem közti vérzés, ami nem normális. 2. Ettõl függetlenül nem szabadott volna kihagyni a gyógyszerszünetet!!!! Vissza kell menned a dokihoz és másik tabit kérni. Nyilvánvaló, hogy ez nem vált be neked.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Már kb 2, 5 éve szedem, szóval lehet ez eddig tartott.
Már nem jó a gyógyszer. Vagy inkább a szervezetednek elege van a fogamzásgátlóból. Menj el orvoshoz.
Az elõtej és a tej beindulása között szerintem nincs összefüggés.
Ahogy elöttem írták. Söt az elötejet nem szabad megpróbálni fejni.
hát vágás miatt biztos nem jön elõbb:-))) csak egyéb okok miatt.
2 császáron vagyok túl mindkettõ kiírt napon jött!25 hó van köztük
Nekem mondjuk 5 év van a két gyerek között, de azért leírom. Az elsõt császárral szültem a 37. héten megindították, mert rossz volt a szívhangja. A másodikat a 41. héten szültem, õ elindult magától, de azért burokrepesztés, meg oxitocin is volt. Õt rendesen sikerült megszülnöm. Szerintem azért nem fogsz hamarabb szülni, mert az elsõ császár volt, attól még túlhordhatod. Nincs összefüggés. Könnyû szülést, és minden jót kívánok neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!