Találatok a következő kifejezésre: A második hónapot csinálom, (6 db)

Én ezt nem értem! Ez a második hónap hogy próbálkoztunk. Egész ciklus alatt 2 naponta együtt voltunk. Mért nem jött össze? Hogy csináljuk? Peteérési héten legyünk együtt minden nap?

Legjobb válasz: Úgy csináljátok, hogy két három évig legyetek együtt, mikor kedvetek szottyan :) addig biztos összejön :) Nem úgy megy ez, hogy adide mostér.. A gyermek: áldás. Majd küldi a Jóisten, ha megvan a nekten szánt. Ha két - három évig nem lesz baba, akkor keress fel egy orvost. Ez nem úgy megy, mint az értekezlet, hogy írd be a naptárba! Majd jön az a gyermek, mikor jónak látja. Talán nem kos akar lenni, hanem iker. Vagy skorpió. Most kezdõdött nálatok a gyermekvárás izgalmas idõszaka. Egy alkalomtól csak az esik teherbe, aki nem akar. A petesejt nagyon tünékeny, szerencse kell elkapni. Vagy balszerencse. Aztán meg be is kell ágyazódnia, és meg is kell maradnia. Nem úgy megy az. Nyugalom! Lehet, hogy nem is volt most peteérésed. Amúgy teljesen jól csináljátok! Csak nem kell ilyen szabályosan.

Úgy csináljátok, hogy két három évig legyetek együtt, mikor kedvetek szottyan :) addig biztos összejön :) Nem úgy megy ez, hogy adide mostér.. A gyermek: áldás. Majd küldi a Jóisten, ha megvan a nekten szánt. Ha két - három évig nem lesz baba, akkor keress fel egy orvost. Ez nem úgy megy, mint az értekezlet, hogy írd be a naptárba! Majd jön az a gyermek, mikor jónak látja. Talán nem kos akar lenni, hanem iker. Vagy skorpió. Most kezdõdött nálatok a gyermekvárás izgalmas idõszaka. Egy alkalomtól csak az esik teherbe, aki nem akar. A petesejt nagyon tünékeny, szerencse kell elkapni. Vagy balszerencse. Aztán meg be is kell ágyazódnia, és meg is kell maradnia. Nem úgy megy az. Nyugalom! Lehet, hogy nem is volt most peteérésed. Amúgy teljesen jól csináljátok! Csak nem kell ilyen szabályosan.
Elõször is türelem...vannak olyan párok, akiknek elsõ hóban összejön, de ritka. Szeretkezzetek amennyi jól esik, örüljetek egymásnak, és ha egyikõtökkel sincs semmi gond, hamarosan összejön a baba, sok szerencsét :) (természetesen minél többet vagytok együtt a "jó" idõben, annál valószínûbb)
ne keseredj el:-)))))) a lányom elsõre összejött. a fiammal 6 hónap után sikerült, pedig minden nap reggel-este együtt voltunk a párommal, vitaminokat stb szedtünk. és mikor balesetem volt, a lábszáram szétnyilt, nem a babán járt az agyam, és lám azon a héten pozitivat teszteltem, .a fiam 17 hónapos.Kitartás:-)))
Mi is így vagyunk, 3 hónapja. Türelmetlen vagyok én is, jó lenne már babázni, pláne, hogy már nem sok idõm van gyerekeket szülni, 32 éves vagyok. De a párom vígasztal, pontosan azzal, amivel a második válaszoló: a gyerek egy áldás. Nem olyan, mint a házimunka, hogy nekilátok, és elkészül. 2 hónap még semmi. És emlékeztet a sógornõnkre. Az õ szülei 21 évet vártak rá, amíg megfogant (természetes úton). Mondjuk remélem, nekem és neked nem kell annyit várni...
Ezt én se értem, nekem is a lányom elsõre összejött, most pedig 2 hónapja semmi. Szerintem próbáld ki tényleg, hogy pé. körül minden nap együtt vagytok. Én is kipróbálom.
Lehet palástfû, cickafark teát inni, hastáncra járni, imádkozni, Máriának koszorút fonni, gyertyaállást csinálni :) Jógára járni, gyógyfürdõbe, amelyet nõknek ajánlanak. Elmenni arra a búcsújáró helyre, mi is a neve? 3 domb van, és nagyon nagy és ismert. Ezek elõkészítik a hasat és a lelket a terhességre. De ennyi idõ még semmi, még hamar kezdtél izgulni.

Mivel segítsek rá a második Clostis hónapra? Akinek a 2. Clostis hónapban sikerült, csinált valamit máshogy mint az elsőnél?

Ma jött meg, pedig ez volt az els? Clostis hónapom. Annyira reménykedtem! De sajnos nem sikerült. Úgy szeretnék kitalálni valami okosat ami segíthetne. Szedjek mellé valamit? pl. Premens? Segítsetek légyszi, úgy el vagyok ken?dve.

Legjobb válasz: Szia! Én closti mellé cickafark-palástfû teát ittam! Elsõ hónapban sikerült! :o)

Szia! Én closti mellé cickafark-palástfû teát ittam! Elsõ hónapban sikerült! :o)
http://body.builder.hu/ itt mindent megtalálsz.
GreenTea Az aerob edzésed korrektnek tûnik így elsõre. Én a hibát az étrendben keresném. Van étrended? Megfelel súlycsökkentõ diétának?
KAJA KAJA KAJA KAJA KAJA KAJA!!!! Minden azon múlik!!!!!!
Diéta nélkül max az állóképességed javulhat. Ha diéta nélkül akarsz testzsírt csökkenteni, akkor edz napi 2x1.5-2 órát.
Én minden nap elliptikus trénereztem 60percet. Persze ehez diéta is társult. Már az elsõ héten jócskán beindult a súlyvesztés.Csak olvadt lefelé mint 40fokban a jég. Mára már, elértem a tökétetes alakot, 33kg-al vagyok könnyebb mint mikor elkezdtem. Szóval a hibát ne az elliptikus trénerben keresd. Jól számítsd át az étrended!
A faszt! Nem minden a diétán múlik! Csak neked már lehet annyira elhaltak az emésztõ bolyhaid (tuti nem bolyhnak hívják de valami ilyesmi) akkor nem tudsz rendesen megemészteni egy kaját! A sportolástól meg nem javul! Tehát én azt ajánlom hogy tényleg vegyél a bio tékába ilyen emésztõ segítõ cuccosokat! Sokat segít! Gondolj egy kolbászra! Az is hasonló mint a beled! Tehát a kaja neked fontos de az nem igaz hogy csak az a fontos! Én is fogytam 13 kilót azzal hogy a kajából ugyanazokat ettem! Csak én mivel kicsi voltam még nem volt ilyen szär a belem mint neked! Lehet nem a küszöböt kéne enni meg hozzá hasonlókat!:D
A kérdező hozzászólása: Szia, nincs konkrét étrendem csak próbálok odafigyelni mindenre... de nehezen megy sajna ...sõt akaraterõ nulla :((


Több mint 1 hónapja csinálom, első 2 hétben ledobtam 4 kilót, és az anyagcserém nagyon felgyorsult. Viszont a második két hétben visszaállt, és nem is fogytam. Ez normális?

fogok még fogyni? hogy-hogy visszaállt az anyagcserém? vajon csak hozzászokott a szervezetem ehhez a fajta táplálkozáshoz és a sok rosthoz? remélem azért hatékony lesz ... :S f?leg mert jobban bírom, mint hittem, nekem tetszik ez a diéta. "rákényszerít" a sok-sok zöldség és gyümölcs fogyasztására, meg minden.

Legjobb válasz: Fog változni, ez általában ilyen, az elején hirtelen lemennek a kilók, aztán megáll a fogyás, majd megint beindul. A lényeg, hogy legyél kitartó, és ne add föl, ha nem mennek a kilók. Minden befektetett energia megtérül.

Fog változni, ez általában ilyen, az elején hirtelen lemennek a kilók, aztán megáll a fogyás, majd megint beindul. A lényeg, hogy legyél kitartó, és ne add föl, ha nem mennek a kilók. Minden befektetett energia megtérül.
két hét után indul be a fogyás.elõtte csak vizet veszítesz.türelem!
Kitartás, mostmár ne add fel! Ezt én is átéltem. Mostmár lassabb lesz a fogyás, de hidd el, ha van felesleged, akkor még fog lemenni belõle.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! kitartás az van. csak a gyüminap okoz némi nehézséget (nagyon kívánom a fûszeres, sós ízeket, mivel ugye egész nap édeset kell enni -legalábbis úgy finom a gyümölcs:) ) esetleg van vmi ötlet?

A második clostys hónapot csinálom, juni 9, 10 barnás valami volt 11-14-ig rendes mensim volt, 12-17-ig clostit szedtem, mikor lesz peteérésem ezek alapján?

Legjobb válasz: 20-22.-e körül, de ha clostizol szerezz be ovutesztet, mert azt a gyógyszert nem lehet sokáig szedniés utána nem biztos, hogy segít...tehát én a helyedben18.-ától már bõven kétnaponta együtt lennék a párommal és meg sem állnék 24.-éig.

20-22.-e körül, de ha clostizol szerezz be ovutesztet, mert azt a gyógyszert nem lehet sokáig szedniés utána nem biztos, hogy segít...tehát én a helyedben18.-ától már bõven kétnaponta együtt lennék a párommal és meg sem állnék 24.-éig.
rá kb 14-16 napig nagyon probálkozzatok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!