Találatok a következő kifejezésre: A második hónapot (306 db)

Nemsikerült az első clostys hónapom, nem érett tüszőm. A második hónap esélyesebb lesz ha nagyobb a gyógyszer adag?

Legjobb válasz: Ezt nem tudom, de a környezetembe aki elkezdte a 90 napos diétát az az elsõ hónap után terhes lett. Én az elsõ kisfiamért 1,5évet küzdöttem, a második a fogyókúra alatt rögtön összejött. Sok sikert és kitartást!

Ezt nem tudom, de a környezetembe aki elkezdte a 90 napos diétát az az elsõ hónap után terhes lett. Én az elsõ kisfiamért 1, 5évet küzdöttem, a második a fogyókúra alatt rögtön összejött. Sok sikert és kitartást!
Szia!Igen, nagyobb az esélyed!Nekem is megnövelte az adagot és jó lett a tüszõm.4hónapja szedem.Most nem jött még meg, de nem merek tesztelni, még kicsit várok.

Clostyt szedek, ez volt a második hónap. Mikor jön meg a hatása, eddig csak azt vettem észre, hogy 26 nap helyett 28 naposak a ciklusaim, de baba még sehol. A peteeres később jelentkezik?

Legjobb válasz: A closti beállítja 28-29 naposra, nálam is így volt a 70napos ciklusaimmal.. a peteérés pedig a 12-16. nap közt volt..második hónapban már tudtam és sikerült...lh teszttel néztem .

A closti beállítja 28-29 naposra, nálam is így volt a 70napos ciklusaimmal.. a peteérés pedig a 12-16. nap közt volt..második hónapban már tudtam és sikerült...lh teszttel néztem .
Tüszõrepesztõ szurit nem kaptál? Hány petéd ért meg? Pároddal minden ok? Nekem is clostit adtak, meg szurit is, és most csak várok....:) ))

Olyan kérsésem lenne, hogy ez a második hónap bejelentett munkám és megtudtam, hogy terhes vagyok. Hány hónap bejelentett kell a táppénzhez?

Hallottam olyasmit hogy 6hónap elég...?

Legjobb válasz: Annyi táppénzre vagy jogosult, amennyi munkaviszonnyal rendelkezel. 3 hónapot kellene dolgozni, hogy utána szülésig táppénzen lehess

Annyi táppénzre vagy jogosult, amennyi munkaviszonnyal rendelkezel. 3 hónapot kellene dolgozni, hogy utána szülésig táppénzen lehess
A kérdező hozzászólása: Dolgozni szeretnék még párhónapig. De nem szeretném elmondani még vagy 1hónapig a munka helyemen.
Akkor ezek szerint probaidos vagy meg. En megvarnam a probaido lejartat es meg egy piciket. Lehet h nem oszinte, de szerinted a munkaltato az lenne veled, ha kiderulne h most terhes vagy? nem hiszem. Nezd a sajat magad erdeket meg a babaet. A ceg elete majd megy tovabb...miattuk ne fajjon a fejed.
12. hét után köteles vagy bejelenteni. Ha elhallgatod amiatt elküldhetnek. Viszont ha nem próbaidõs vagy és bejelenthet nem küldhet el.
Úgyvan ahogy az elõttem szolo mondta.Plusz még annyit hozzátennék hogy a táppénz elég kevés igy ha nincs panaszod és birod a munkát inkább dolgozz.Elég rossznéven veszik a munkáltatók ha rögtön elmegy az ember táppénzre. És a táppénz nem szabadság igy nem mászkálhacc a városba egész nap mert rádkülduk a felülvizsgálot. Az meg gáz ha épp nem vagy otthon
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Igaz ez? 5 évig szedtem fogigátlót. Januárba hagytam abba. Ez a második hónap hogy próbálkozunk a babával. Mindig renedesen megjön a mensim.30-31 napos ciklusaim vannak. Akkor ugye nekem van peteérésem?

Itt sok helyen olvasom,ha valaki fogamzásgátlót szedett akkor nincs utána peteérés.

Legjobb válasz: A rendszeres mensi nem jelent peteérést. Hõmérõzés + ovuteszt megmondja, egy-két hónapig nézd, és akkor biztos lehetsz benne. Sokan csinálják hónapokig, amíg nem sikerül, de két hónap alatt elég tapasztalatot tudsz szerezni magadról, és szerintem bele lehet õrülni az ugyanabban az idõpontban felkelésbe :)

A rendszeres mensi nem jelent peteérést. Hõmérõzés + ovuteszt megmondja, egy-két hónapig nézd, és akkor biztos lehetsz benne. Sokan csinálják hónapokig, amíg nem sikerül, de két hónap alatt elég tapasztalatot tudsz szerezni magadról, és szerintem bele lehet õrülni az ugyanabban az idõpontban felkelésbe :)
sajnos semmi nem garantálja, hogy van peteérésed, annak ellenére, hogy látszólag rendben van a ciklusod. ha néhány hónapig méred az ébredési hõmérsékletedet, akkor biztosabbat fogsz tudni arról, hogy van-e peteérésed...
Én csak a saját példámmal tudok válaszolni, majdnem 15 évig szedtem fogamzásgátlót, amikor abbahagytam, nekem is rendesen megjött, és biztos, hogy volt peteérésem, mert 2 hónap múlva terhes lettem. Remélem nálad is minden rendben lesz!
Akár azonnal is lehet peteérés, de az is lehet, hpogy másfél évig semmi. Ha hõmérõzöl, abból egyértelmûen kiderül, hogy van-e.
Én minden hajnalban felébredek öt körül arra, hogy pisilni kell. Hõmérõzök, kimegyek vécére, aztán visszafekszem és alszom tovább. Még nem õrültem bele. :-)
szia!saját esetemet tudom leírni.10 évig szedtem megszakítás nélkül a gyógyszert.novemberben abbahagytam, januárban jött meg, utána semmi.aztán így menzesz nélkül márciusban babás lettem.úgyhogy nekem volt peteérésem ezek szerint.

Ha az első clostis hónapban nem esem teherbe akkor a második hónapban is kell szedni vagy egy hónap kimarad?

Az orvos azt mondta ha megjön akkor jelentkezzek, csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy a szokásos 12. napon UH-ra vagy mingjárt Clostiért, mert csak egy havi adagot írt fel múltkor.

Legjobb válasz: Jelentkezz a clostiért !

Jelentkezz a clostiért !
Van doki aki nem folyamatosan, hanem egy-egy hónap kihagyással szedeti a Clostit. A szomszédom is az "üres" hónapbann lett terhes.
A kérdező hozzászólása: Szóval mindkezzõ lehetséges. Akkor legjobb ha felhívom a dokit, majd megmondja.Köszi a gyors válaszokat!
A kérdező hozzászólása: mindkettõ
Szia!Nekem is 2 havonta kellett szednem a clostit, de azért jobb ha rákérdezel a dokidnál.Sok sikert!

Fogamzásgátlót szedek 4 hónapja! Szombaton veszem be az utolsó szemet, de előtte kb 1 hétig barnás a folyásom. Az első hónapban normális volt minden, aztán a második hónapban még volt gyógyszerem amikor megjött, a harmadikban meg csak 2 napig tartott. Mi

Fogamzásgátlót szedek 4 hónapja! Szombaton veszem be az utolsó szemet, de előtte kb 1 hétig barnás a folyásom. Az első hónapban normális volt minden, aztán a második hónapban még volt gyógyszerem amikor megjött, a harmadikban meg csak 2 napig tartott. Mi a baj velem. /1 éve volt conisacios műtétem/

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy más gyógyszerre kell áttérni, ezért konzultáljon kezelőorvosával. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy más gyógyszerre kell áttérni, ezért konzultáljon kezelőorvosával. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Fogamzásgátlót szedek 4 hónapja! Szombaton veszem be az utolsó szemet, de előtte kb 1 hétig barnás a folyásom. Az első hónapban normális volt minden, aztán a második hónapban még volt gyógyszerem amikor megjött, a harmadikban meg csak 2 napig tartott. Mi

Fogamzásgátlót szedek 4 hónapja! Szombaton veszem be az utolsó szemet, de előtte kb 1 hétig barnás a folyásom. Az első hónapban normális volt minden, aztán a második hónapban még volt gyógyszerem amikor megjött, a harmadikban meg csak 2 napig tartott. Mi a baj velem. /1 éve volt conisacios műtétem/

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy más gyógyszerre kell áttérni, ezért konzultáljon kezelőorvosával. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy más gyógyszerre kell áttérni, ezért konzultáljon kezelőorvosával. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Még ne keseredj el a teszt miatt, még lehet ki sem mutatja. Ha nem jön meg, utána pár nap múlva már mutatni fogja! Megy a drukk továbbra is!
A kérdező hozzászólása: igazából ha olvasgatál akkor láthatod h sok mindenkinek sajnos megjött, , volt ebbe hozzád hasonló is!elsö honapban énis rá görcsöltem számoltam a napokat stb, , most meg már ugy vok vele hogy szeretném de nem számolgatok ha nem jön meg csinálok tesztet és kész, , jó mondjuk én még az elején vagyok de, probálok ugy hozzá álni h én akárhogy is akarnám ez nem rajtam áll!:)
Nem bírtam ki ma reggelig, és tegnap teszteltem, de semmi. Mára nemvárom...még semmi!
9-es vagyok. Ma reggelre megjött:( Igyekszem nem elkeseredni és egy újabb hónap újabb esélyt is jelent. Ami jó az egészben, hogy legalább a ciklusom beállt egyformára a gyógyszer után.
A kérdező hozzászólása: jó lenne már valami jó hír:(
51es hozzászóló! Mintha én írtam volna amit írtál. Nekünk ez lesz a 6.hónapunk. Tudom, hogy nem sok, de nekem már nagyon is. Annyi a különbség, hogy nekünk még nincs baba. Szóval én amiatt is parázok, hogy mi van, ha nem is lehet. Igazából tényleg azzal van baj, hogy rágörcsölünk...Kicsit lazábban kellene venni ezt az egészet, de eddig még nagyon nem jött össze. Én szó szerint minden hónapban összetörök, nagyon megvisel lelkileg. És az elmúlt 2hónapban olyanokat produkáltam, hogy biztosra vettem volna, hogy összejött és mégsem. Ez még brutálisabb. Most keresek valami elfoglaltságot, hogy leálljak ezzel a görcsöléssel, mert ezt nem csinálhatjuk magunkkal, és így nem is fog összejönni! Közben itt ragadtam a többieknek drukkolni!!! Hajrá Csajok!!! 37es
Tegnapra volt a nemvárom...nem is jött! Ma reggel + teszt! :D
Kedves kérdezõ, nálad miújság? Teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: ohh de örülök neked vicki de jó végre 1 jo hír:)
Én eddig nem írtam, csak követtelek benneteket, de sajnos 2 napja már nekem is megjött, nekünk 2. baba és 7. hónap volt. ' baba nagyon sokára jött össze (több év), nagyon félek újra ettõl. Ti hogy csináljátok, hogy nem görcsöltök rá? Vagy Ti is rá vagytok? Én most majdnem biztos voltam, hogy sikerült, mert csak nem akart meg jönni. Olyan mintha szándékosan átverne a testem.
Ovuteszten halvány 2. csík, nem erõs. Pénteken tesztelek egy terhessel...
3. vagyok, sajnos megjött :(( Aki még esélyes, annak drukkolok!
A kérdező hozzászólása: keves 9szes van vmi tüneted?én levileg vasárnap reggel tesztelek és te??
A kérdező hozzászólása: 3, , sajnálom:(
Masodik vagyok. Sajna nekem is megjott ma reggelre :(
9-es vagyok. Néha semmi olyan tünetem nincs amibõl arra lehetne következtetni, hogy megjön. Aztán néha meg mégis olyan érzésem van. Nem tudom mit gondoljak. A cicim fáj, meg néha a derekam. Ma nagyon elfogott a tesztelhetnék :D de várok, lehet vasárnap de lehet csak hétfõn. A tesztet azért már szombaton megveszem:) Neked van valami tüneted kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: ugy igazábol semmi tünet, nem tudom remélem ez nem azt jelenti hogy nincs baba:(
37es: ma este megjött...
A kérdező hozzászólása: sajnálom csajok, , remélem jó hirt is kapunk már...:(
A kérdező hozzászólása: Én most család látogatáson vok ugy hogy a tesztet nem tom elöni, , mondjuk lehet nem is baj:) holnapra nem várom, , hétfö reggel tesztelek:D igazábol ma reggel fájdogált a hasam féltem is h megjön de elmult, , remélem nem jön meg:) hétfön irok ugy ugy is:)
Köszönöm szépen! Drukkolok a hétfõ miatt! Nekem is volt a "megjövõs" érzés elõtte! Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: 1x epilem van itthol ha jól tom 25ötös, , ,
Mindegy, végül is már a nemvárom napján csinálod, szóval a 25-ösnek is jónak KELL lennie. Nekem is ez a márka volt, csak a 2 db-os, így én is ellövök még egyet! :)
A kérdező hozzászólása: :D :D
Reggel várom a jó híreket! :D Szép estét!
A kérdező hozzászólása: naagyon remélem:D köszi:D neked is:)
Kedves kérdezõ! Eredmény???? Már nagyon izgulunk!
Én is TUDNI szeretném... :) Mi lett?
A kérdező hozzászólása: sajnos negativ:((((((:(((((( fáj a hasam lehet megfog jönni:((("""
10 ml vagy 25 ml tesztet csinálsz majd holnap?
Nagyon drukkolok, és gondolok rád reggel! A megjövõs érzés nekem is megvolt elõtte pár nappal. Elsõ babámnál volt beágyazódási vérzésem is, most nem, így én azt gondoltam, hogy nem is jött össze...
A kérdező hozzászólása: vicki képet nem kapunk???
Húha, hogy lehet ide feltenni? :)
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/ ide kell feltölteni utána belinkeled ide, , és kész:)
Köszi, csinálom! :)
http://kepfeltoltes.hu/view/130428/Vicky_ovu_www.kepfeltolte.. Ez az ovulációs, peteérés tesztelés.
http://kepfeltoltes.hu/view/130428/Vicky_terhes_www.kepfelto.. Ez a szombati terhesteszt, nem reggeli elsõbõl, mert vennem kellett délelõtt, nem volt otthon teszt. :) Picit erõsebb lett pár perc múlva, csak én már egybõl fotóztam. Holnap csinálok még egy tesztet, azt már reggel.
A kérdező hozzászólása: szép teszt, , gratulálok kismami:) picit félek a reggeltöl mert volt ez a megjövös érzés+rozsaszines folyás, , , félek nega lesz:(
9-es vagyok. ( én is akkorra nem várom mint te kérdezõ:) ) Már úgy várom, hogy én is tesztelhessek, remélem addig meg minden rendben lesz és nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Remélem összejön csajok:D nekem is még várni kell egyhetet remélem addig nem jön meg:) ))))megy a drukk.)
A kérdező hozzászólása: akkor 9 es kérdezõ egyformán vagyunk:) Izgulok értetek is , , csak még türellemmel kell lenünk:)
21re nem várom, elsõ fél hónap, de a ciklus 18.napján próbálkoztunk elsõre, akkor még a ciklus.hu fiút mutatott, hát kíváncsi vagyok sikerült-e, 2. baba lenne, a lányom 11 hónapos lesz 23.-án :)
Én 20-ra nem várom, le se merem írni mióta várjuk ....5, 5 éve. Semmi tünetem, ilyen viszont a hõgörbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc4b975be953054bd4547a.. v
Sziasztok! Én 23-ra nem várom. A második hónapja próbálkozunk. Van már egy másfél éves kislányunk.
Én holnapra nem vàrom, és 4. Hónapja próbàlkozunk... :-/
Sziasztok. Én is 21-e körül nem várom. +- 1 nap. Tegnap este mensi szerûen görcsölgetett a hasam. Elég sokat voltunk együtt. 2-tól 11-ig két naponta. De még folytatjuk. Nekünk is tesó lenne, a kisfiam 3 éves múlt.
Mi 7 hónapja próbálkozunk, 25. körülre nem várjuk, tesót szeretnénk, lányom 2 éves múlt és õ 2, 5 év után sikerült. Szóval nem tudom, hogy lesz a tesóval, de félek... Rossz a lelkem, tudom, ez nagyon nem használ. G
30.-ára nem várom és a 4. hónap:/
Èn 21-re nem várom , elsö honap, ès nem èrzek semmit. Visszagondolva az ovut nagyon èreztem , 5 napig elegge fájt a hasam ha azèrt volt.Viszont tojásfeherje nem volt 1 nap se :/ T.
Sziasztok! Én 20-ra nem várom, ez az elsõ próbálkozós hónapunk. Második baba egyébként. Kedves 5. válaszoló, Te is 20-ra nem várod, érzel már valamit? Vannak tüneteid? Mikor volt ovulációd?
Én kb 21-re nem várom. És te?
Én 25-re nem várom :) 4. hónap.
Szia. 22-re nem várom. Ez a 3. próbálkozós hónapunk.
Szia! Én 20-ra nem várom. 4. hónap.
28.-ra nem várom. 5. próbálkozós hónap:) remélhetõleg az utolsó:D
Én 22-e körül nem várom, 17. hónap :(
A kérdező hozzászólása: Én 27 nem várom:) )) ha valakinek közben tesztje lesz írjon:) )) megy a drukk mindenkinek csajok.:) )
Szia! Én 26-ra nem várom és nekünk is ez a második hónapunk:)
A kérdező hozzászólása: Kedves 16 os nem jött meg ??hogy vagy?
Sajnos tegnap este nagyon begörcsöltem és megjött.. Kb azóta alig bírok kikelni az àgyból, eléggé gyenge vagyok.... Ezelött nem volt ilyen rossz... :-/ mindenki màsnak drukkolok ;)
10-es vagyok. (20-ára nem váró lányzó) Mensi szerü görcseim vannak, de már több, mint egy hete. Hõmérsékletem az egekben, nagyon magas. Remélem sikerült a baba. Holnap vagy holnapután tesztelek, remélem nem csap be a testem, akkor nagyon csalódott lennék.
A kérdező hozzászólása: elhiszem, , remélem h nem jön meg neked:) )))várjuk a tesztelést:D
A kérdező hozzászólása: 15 sasajnálom h megjött, , , jövõhonapba ujra proba ne csügedj:D
7. válaszoló vagyok 22-re nem vártam, bár a ciklus.hu 20-át jelölt be, és sajna igaza lett, ma megjött. A többieknek sok sikert!
A kérdező hozzászólása: :(((
Én 23.-ára nem várom. És nekünk ez az 5.hónapunk! Sajnálom akinek megjött és gratula a pozitív tesztelõknek! Aki még elõtte van, annak pedig hajrá!!! Valakinek valami tünete már???
Elírtam: 24.-én nem várom, de ne jöjjön 23.-án sem!!! :) ))
Szia! 26-dikára nem várom! Nálunk is a 2. hónap. 11-én peteértem. Ma csináltam az ovuval egy jóstesztet, és 2 csíkom lett. Ha holnap erõsödik, van remény! Terhestesztet csak 26-dika után pár nappal csinálok! :) Szép estét!
15-ös vagyok. Nekem sajna ma megjött. :( Remélem jövõ hónapban összejön. Mindenkinek drukkolok!
A kérdező hozzászólása: oké várjuk:)
A kérdező hozzászólása: én meg ma nagyon görcsölök nem tudom mivan, , , , szerintetek?? meg folyik is vmi fehér, ,
Nemsokàra hètvège ès tesztelès, vagy nem tesztelès.. Nekem csak gyogyszer után normàlis a ciklusom úgy fèl èvig de mèg soha nem vizsgàltak ki ezèrt mivel eddig nem akartam babàt. Kívàncsi leszek..
A kérdező hozzászólása: és most akkor szeretnétek??:)
Igen most rajta vagyunk :) Remèlem mielött elkezdek 2 hetekig vèrezni összejön a baba. Nem tudom mi lehet a baj de 13 èves korom òta ezzel szenvedek, viszont a fogamzàsgàtló rendben tartott. Amíg nem szedtem arra fogtàk hogy mèg nem állt be mert fiatal voltam, ami szerintem hülyesèg, mikor nem szedtem arra fogtàk hogy sokàig szedtem ès azèrt, aztán fèl èv után újra szedtem míg kapcsolatom volt. Annak vège lett így újból abbahagytam 2 èvre, majd most utoljàra kicsivel több mint 1 èvig... Eddig nem foglalkoztam annyira ezzel mivel az orvosok szerint "nem volt bajom" , de ki se vizsgàltak.
A kérdező hozzászólása: remélem akkor összejön:D és tényleg nincs baj:D
A kérdező hozzászólása: 20dikára nem váró csajok h vagytok???
Reménykedõen...:) A hõm fenn, még bármi lehet.
Lányok, úgy nézem, nekem ott a második csík. :) )))) De nem vagyok egy nagy fotós, olyan homályos lett a kép, hogy semmi nem látszik. Megpróbálom újra lefotózni, és hozom. :)
Én május elejére nem várom :D

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és az a problémám, hogy már ez a második hónap, hogy nincs meg rendesen a menstruációm. Öt napig kéne hogy meglegyen de múlt hónapban és ebben a hónapban is csak három napig tartott és nem is annyira volt meg mint kéne.

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és az a problémám, hogy már ez a második hónap, hogy nincs meg rendesen a menstruációm. Öt napig kéne hogy meglegyen de múlt hónapban és ebben a hónapban is csak három napig tartott és nem is annyira volt meg mint kéne. A másik amiért még a tanácsát kérem, hogy ebben a hónapban 5-én megjött 7-8 körül elmúlt és ma 11-én picit visszajött pár csepp! Lehetséges, hogy terhes vagyok? kérem segítsen előre is köszönöm: Anita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet, s a lelettel forduljon nőgyógyász szakorvoshoz. Az esetleges terhességet csak így lehet kizárni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet, s a lelettel forduljon nőgyógyász szakorvoshoz. Az esetleges terhességet csak így lehet kizárni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!