Találatok a következő kifejezésre: A második az normális, hogy nagyon (4 db)

A második trimeszterben az normális, hogy nagyon fáradt vagyok és délutánonként aludnom kell?

Legjobb válasz: Rám sem volt jellemzõ az elsõ idõkben, de most nemrégiben elalszom délután 2 körül.-) Szerintem ezzel semmi baj, ha tudsz, pihenj:-)

Rám sem volt jellemzõ az elsõ idõkben, de most nemrégiben elalszom délután 2 körül.-) Szerintem ezzel semmi baj, ha tudsz, pihenj:-)
Én már az elsõben is aludtam délután, ha volt rá lehetõségem.Szerintem kell is a kismamáknak. 17 hetes kismami
Szia! Én is ebben a cipõben járok szerintem a szervezet biztosan érzi, hogy szüksége van egy kis pihire!Nyugodtan pihenj amikor csak tudsz.
Szia! Sokszor én is fáradtnak éreztem magam, sokat aludtam és a vérvétel vérszegénységet mutatott. Amióta szedem a vaskészítmény sokkal fickósabb vagyok!:) De ettõl függetlenül is szerintem lehetünk fáradékonyabbak! Üdv. 25. hetes kismama

Ez a második nap, hogy erősebb a teszt csík, mint a kontrolcsík az ovu tesztemen. Nagyon feszül a pocim már második napja. Clostit kellett szednem. Normális ez?

Nem kellett volna ma már halványodni a második csíknak? Ja, és 13.00 körül csináltam a tesztet, de el?tte 2 órán keresztül nem sokat ittam.

Legjobb válasz: Azt hiszem a baba tervezõk otthona oldalán olvastam, hogy ha 2 nap is pozitiv akkor a másodikat kell figyelembe venni! Szoval valószinüleg, ma hajnalban volt a tüszórepedés! De azért nézd meg a honlapot, mert a gyogyszereseknek nem tudom! :)

Azt hiszem a baba tervezõk otthona oldalán olvastam, hogy ha 2 nap is pozitiv akkor a másodikat kell figyelembe venni! Szoval valószinüleg, ma hajnalban volt a tüszórepedés! De azért nézd meg a honlapot, mert a gyogyszereseknek nem tudom! :)
az elõzõt megcáfolnám, mert tegnap elött volt halvány ami ugye negatívnak számít, és a tegnapi második teszt volt erõs csíkos, ezért az a pozitív és a pozitív teszt napjától számított 24-36 órán belül van tüszõrepedés tehát neked kedves kérdezõ, ma estére vagy holnap hajnalra reped meg a tüszõd úgyhogy mai napon mindent bele a pároddal, és még a holnapoin is, mert a pozitív teszt utáni elsõ negatív napon is kell szexelni:) )

Mennyire normális az, hogy már második napja görcsölgetek össze vissza? A derekam is nagyon fáj...

holnap töltöm be a 40. hetet, és mennem is kell be ctgre, újra... (tegnap is voltam)meddig mehet ez így... lesz itt valamikor sz?lés???

Legjobb válasz: igen lesz :), türelelm, mert szerintem nesokára szülni fogsz! :)

igen lesz :) , türelelm, mert szerintem nesokára szülni fogsz! :)
háát, neked tényleg itt az ideje, de én már két hete görcsölgetek+hasogat a derekam, és elég intenzív keményedéseim vannak, pedig csak 35hetes vagyok. sok boldogságot nektek


25 hetes kismama vagyok, második babánkat várom. Az első babával szinte mindennapos volt a szex, nálunk ez mindig jól működött, még terhesen is, most viszont nem nagyon esik jól, van úgy, hogy hetente csak egyszer kivánom. Ez normális?

Remélem, ez szülés után elmúlik, vagy lehet, hogy velem van a baj?

Legjobb válasz: Szerintem nincs semmi baj veled.Minden terhesség más és más.Ne izgulj,minden rendben jön majd,szülés után minden a régi lesz.Jó babavárást:)

Szerintem nincs semmi baj veled.Minden terhesség más és más.Ne izgulj, minden rendben jön majd, szülés után minden a régi lesz.Jó babavárást:)
Szerintem normális, én 19 hetes vagyok, és a mult hétig abszolut nem kivántam a szexet, a párom szenvedett is miatta, a gondolattól is rosszul voltam.Igaz most is csak heti egyszer de én már ennek is örülök.
Teljesen normális, mindenki mésképp viseli, és minden terhesség is lehet más. Erõltetni nem szabad, de keressetek egy közös megoldást, hogy párod se szenvedjen abszolut hiányt. Engem sajna eltiltottak, pedig eddig is keveslettem a heti-kétheti 1 alkalmat (párom rengeteget dolgozik, kiszipolyozzák, nemkem ennyi jutott belõle... ) De most õ is emlegeti, hogy augusztusig semmi... és ebbe szörnyû belegondolni:-(( De ne félj, minden rendben, ez még terhességed alatt is változhat:-)
Szia! Én a 38. héten járok. Az elején azt hittem a hányingerek miatt nem kívánom és majd elmúlik! De nem. Azóta is a hideg ráz, ha a szexre gondolok. Azért apát nem kínozzuk, néha megadom magam, de nem az igazi! Sajnálom is szegényt, de õ nagyon türelmes! Azt mondják elmúlik! Én is várom már, hogy visszatérjenek az összebújós esté! :) ) Kitartás!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, azért megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Nem hanyagoljuk apát sem, amikor már elkezdjük, már én is élvezem, csak a kezdet nehéz, ezekkel a méretekkel nem igazán van kedvem kezdeményezni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!