Találatok a következő kifejezésre: A már t-online (10 db)

Ha lemondom az otthoni T-HOME telefon előfizetésemet, akkor a T-ONLINE internet előfizetésemtől is búcsút kell mondanom? (Természetesen a " drót" marad a falban.

Legjobb válasz: Igen. Muszáj valamilyen vezetékes telódnak lenni hozzá. Ha nem akarsz, vegyél mobilnetet, ahhoz nem kell semmi. Az én csomagom most korlátlan, bár csiganet, olyan telefonnal, aminek a percdíjai nem túl szuperek, de nem vészes, viszont elérni el tudnak mások rajta. Ötezer valamennyi együtt a kettõ.

Igen. Muszáj valamilyen vezetékes telódnak lenni hozzá. Ha nem akarsz, vegyél mobilnetet, ahhoz nem kell semmi. Az én csomagom most korlátlan, bár csiganet, olyan telefonnal, aminek a percdíjai nem túl szuperek, de nem vészes, viszont elérni el tudnak mások rajta. Ötezer valamennyi együtt a kettõ.
Ha jól tudom lehet telefon nélkül is interneted, de az majdnem annyi mintha lenne telefonod is.
miért nem szerzõdsz a diginet-hez vagy upc-hez? ha van t-online ott, akkor valszeg egyik tuti van. vagyis kábel netet szerez ne dsl-t.
Nekünk is t-home szerzõdésünk van és mi választhattunk, hogy vezetékes telefonra vagy TV kábelre kötjük az internetet és nekünk a TV-re van. Szóval ha lemondod a vezetékes telefont, akkor köttesd át az internetet a TV kábelre és a probléma meg van oldva.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság , hogy a digi tv tányéron keresztül jön , nem kábelen. Így is meg lehet oldani? Köszönöm a válaszokat.

Ingyenesen a Ryanairnél az online checkingnél meg lehet változtatni a Mr/Mrs/Ms-t? Járt már így valaki?

Ms vagyok és figyelmetlenségből úgy néz ki Mr-t választottam, mert a visszaigazoló e-mailben így szólítottak meg. Ha ezen esetleg nem lehet változtatni, akkor belém kötnek a reptéren ilyenért? Nagyon idegesít a dolog...

Legjobb válasz: Szerintem ebbõl nem lesz gond, hiszen az nem is a név része hivatalosan, hanem csak a megszólítás.

Szerintem ebbõl nem lesz gond, hiszen az nem is a név része hivatalosan, hanem csak a megszólítás.
Ne aggódj, annyira nem nézik, nem lesz belõle probléma.
A kérdező hozzászólása: Valaki esetleg nem járt még így? Köszönöm az eddigi kommenteket!
Biztos, hogy nem lesz belõle gond! Az csak a megszólítás, észre sem fogják venni!!
A kérdező hozzászólása: Igazatok lett, észre sem vették. :)
Egyébként a beszállókártyán nincs is rajta.


A már létrehozott t-online csatlakozást a netre, az Outlook E. Mindig bontja, majd újra kapcsolódik. Ennek így kell működnie?

Lehet, hogy a kiszolgálómnál más az Internet-, és más az email- hozzáférésem, vagy én állíthattam be rosszul valamit?

Legjobb válasz: A Beállítások - Kapcsolat fülnél néz meg, hogy be van e pipálva a kapcsolatbontás. Ha be van, akkor kapcsold ki. :)

A Beállítások - Kapcsolat fülnél néz meg, hogy be van e pipálva a kapcsolatbontás. Ha be van, akkor kapcsold ki. :)
meg állítsd úhy, hogy csak akkor akarjon csatlakozni, ha nincs kapcsolat. ugyanott van.
A kérdező hozzászólása: Mindkét választ köszönöm, de -A megadott fülnél:"Kapcs. bontása, a küldés és fogadás bef. után": nincs kipipálva. - " Aut. tárcs. mindig, amikor nincs hál. kapcs" van bejelölve. Azaz nekem már van csatlakozásom, amit az OE bont, és automatikusan újratárcsáz!?

A T-Mobile-nál szeretnék egy Samsung Galaxy S3-at venni online. Jelenleg a legkisebb csomagban is ingyen elvihető, ami aggaszt az a lehetséges mobilelőleg. Sosem voltam T-s, vett már valaki valami hasonlót teljesen új előfizetőként?

Legjobb válasz: Ha a kezdõrészletnél az van hogy 0Ft akkor semmit nem kell fizetni vásárlásnál és a szállítás is ingyenes. Legjobb ha megkérded telefonos ügyfélszolgálaton: 1430-as számon vagy, +36-1/265-9210, +36-30/930-3100 telefonszámokon.

Ha a kezdõrészletnél az van hogy 0Ft akkor semmit nem kell fizetni vásárlásnál és a szállítás is ingyenes. Legjobb ha megkérded telefonos ügyfélszolgálaton: 1430-as számon vagy, +36-1/265-9210, +36-30/930-3100 telefonszámokon.
Elõfizetéses telefon rendelésnél fel is hívnak adategyeztetés céljából és akkor mondják meg hogy kell e valamit fizetni ha egyáltalán kell.
Én a héten akartam venni egy Galaxy S3-at a legkisebb csomaggal, teljesen új elõfizetõként. Minden rendben ment, legalábbis a fizetéssel kapcsolatos beszélgetésig. Ott ugyanis benyögték, hogy 60000Ft mobilelõleget kellene fizetni. Tehát igen, jogosan aggaszt a lehetséges mobilelõleg.

Lehet már a neten online nézni az new mooon-t? Ha lehet hol?

lehet?leg regisztráció nélkül

Legjobb válasz: Itt lehet bár regisztrálós. de semedig se tart. ***** Mindjárt megnézem egy másikat. * Automatikusan eltávolított tartalom.

Itt lehet bár regisztrálós. de semedig se tart. ***** Mindjárt megnézem egy másikat.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: moovie.hu-n nem tudom lejátszani mert miindig kéri h töltsem le divx-et pedig rajta van agépemen...
Én a 3-ik részét szeretném megérdeklõdni.Mit lehet róla tudni?Ti hol kutakodtok ez után?Légyszi linkeljetek ide nekem valami jót!!:) Köszi elõre is!
Köszi de idáig én is eljutottam:S

A T-Mobile honlapján nem tudok online ügyintézni. A honlap nem elérhetõ. Másnak is ezt írja ki, vagy csak nálam lehet a gond? Már több napja sikertelen a belépés.

Írtam nekik, de nem válaszoltak még, a telefonos ügyintézõt pedig nem gyõzöm kivárni, iszonyat nehézkes az ügyintézés. Van ötletetek mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Tökéletesen, gyorsan mûködik! http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes ha nálad nem, valahol a környezetedben, esetleg vmelyik reklámblokkoló progiban keresd a hibát!

Tökéletesen, gyorsan mûködik! http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes ha nálad nem, valahol a környezetedben, esetleg vmelyik reklámblokkoló progiban keresd a hibát!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a tippet. Nekem még így sem megy, de legalább tudom hol keresgéljek.

Egy HTC wildfire-t fogok venni a jövő héten. Az lenne a kérdés, hogy ezzel a telefonnal már jól lehet ilyen online browser os játékokat játszani? (pl. Ikariam, Klánháboú, Gladiatus. Ilyenekre gondoltam)

Legjobb válasz: Nem. Ahhoz kéne a flash is. Ebbe meg egy armv6-os proci van amit jelenleg még nem támogatott flash ügyileg. De még ha egy armv7-es procival rendelkezõ telót veszel (ezen van flash támogatás) azon se lesz valami hû de nagy élmény az ilyen.

Nem. Ahhoz kéne a flash is. Ebbe meg egy armv6-os proci van amit jelenleg még nem támogatott flash ügyileg. De még ha egy armv7-es procival rendelkezõ telót veszel (ezen van flash támogatás) azon se lesz valami hû de nagy élmény az ilyen.
Hasonló áron van az xperia mini pro vagy olcsóbban egy kicsivel az xperia mini, azokkal megy a flash.
A kérdező hozzászólása: Hát ezekhez nem kell flash player úgytudom.
Ha flash player nem is kell, de teljesítmény igen. Ebben is jobb az xperia mini, 1 Ghz proci, adreno 205 gpu. A htc pedig 600 mhz, adreno 200
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Az a bajom az xperia mini/pro-val h nekem nem olyan kicsik az ujjaim hogy én azt a miniatûr kijelzõt nyomkodni tudjam gondd nélkül.
Azért a wildfire se sokkal nagyobb, 0.2-el nagyobb.
"én azt a miniatûr kijelzõt nyomkodni tudjam gondd nélkül." Miért is miniatûr? Xperia Mini vagy mini pro 3 hüvelyk HTC Wildfire pedig 3.2 hüvelyk. Teljesítményben viszont a 2 mini alaposan [email protected]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!