Találatok a következő kifejezésre: A már t-online (11 db)

Ha lemondom az otthoni T-HOME telefon előfizetésemet, akkor a T-ONLINE internet előfizetésemtől is búcsút kell mondanom? (Természetesen a " drót" marad a falban.

Legjobb válasz: Igen. Muszáj valamilyen vezetékes telódnak lenni hozzá. Ha nem akarsz, vegyél mobilnetet, ahhoz nem kell semmi. Az én csomagom most korlátlan, bár csiganet, olyan telefonnal, aminek a percdíjai nem túl szuperek, de nem vészes, viszont elérni el tudnak mások rajta. Ötezer valamennyi együtt a kettõ.

Igen. Muszáj valamilyen vezetékes telódnak lenni hozzá. Ha nem akarsz, vegyél mobilnetet, ahhoz nem kell semmi. Az én csomagom most korlátlan, bár csiganet, olyan telefonnal, aminek a percdíjai nem túl szuperek, de nem vészes, viszont elérni el tudnak mások rajta. Ötezer valamennyi együtt a kettõ.
Ha jól tudom lehet telefon nélkül is interneted, de az majdnem annyi mintha lenne telefonod is.
miért nem szerzõdsz a diginet-hez vagy upc-hez? ha van t-online ott, akkor valszeg egyik tuti van. vagyis kábel netet szerez ne dsl-t.
Nekünk is t-home szerzõdésünk van és mi választhattunk, hogy vezetékes telefonra vagy TV kábelre kötjük az internetet és nekünk a TV-re van. Szóval ha lemondod a vezetékes telefont, akkor köttesd át az internetet a TV kábelre és a probléma meg van oldva.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság , hogy a digi tv tányéron keresztül jön , nem kábelen. Így is meg lehet oldani? Köszönöm a válaszokat.

Ha a Ryanair-tõl online vásárolt repülõjegy beszállókártyáját már ki is nyomtattam, akkor az már úgy minõsül, hogy a chek in megtörtént?

Tehát nincs is már más teendõ csak majd maga az utazás?

Legjobb válasz: Igen, ha megvan a beszállókártyád, akkor megtörtént a check-in, semmi mást nem kell csinálnod, illetve értesítést sem fogsz kapni, hiszen nincs is mirõl.

Igen, ha megvan a beszállókártyád, akkor megtörtént a check-in, semmi mást nem kell csinálnod, illetve értesítést sem fogsz kapni, hiszen nincs is mirõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod, most megnyugottam. :)
A kérdező hozzászólása: *megnyugodtam Természetesen ment a zöld ujjacska.


Ingyenesen a Ryanairnél az online checkingnél meg lehet változtatni a Mr/Mrs/Ms-t? Járt már így valaki?

Ms vagyok és figyelmetlenségből úgy néz ki Mr-t választottam, mert a visszaigazoló e-mailben így szólítottak meg. Ha ezen esetleg nem lehet változtatni, akkor belém kötnek a reptéren ilyenért? Nagyon idegesít a dolog...

Legjobb válasz: Szerintem ebbõl nem lesz gond, hiszen az nem is a név része hivatalosan, hanem csak a megszólítás.

Szerintem ebbõl nem lesz gond, hiszen az nem is a név része hivatalosan, hanem csak a megszólítás.
Ne aggódj, annyira nem nézik, nem lesz belõle probléma.
A kérdező hozzászólása: Valaki esetleg nem járt még így? Köszönöm az eddigi kommenteket!
Biztos, hogy nem lesz belõle gond! Az csak a megszólítás, észre sem fogják venni!!
A kérdező hozzászólása: Igazatok lett, észre sem vették. :)
Egyébként a beszállókártyán nincs is rajta.

A már létrehozott t-online csatlakozást a netre, az Outlook E. Mindig bontja, majd újra kapcsolódik. Ennek így kell működnie?

Lehet, hogy a kiszolgálómnál más az Internet-, és más az email- hozzáférésem, vagy én állíthattam be rosszul valamit?

Legjobb válasz: A Beállítások - Kapcsolat fülnél néz meg, hogy be van e pipálva a kapcsolatbontás. Ha be van, akkor kapcsold ki. :)

A Beállítások - Kapcsolat fülnél néz meg, hogy be van e pipálva a kapcsolatbontás. Ha be van, akkor kapcsold ki. :)
meg állítsd úhy, hogy csak akkor akarjon csatlakozni, ha nincs kapcsolat. ugyanott van.
A kérdező hozzászólása: Mindkét választ köszönöm, de -A megadott fülnél:"Kapcs. bontása, a küldés és fogadás bef. után": nincs kipipálva. - " Aut. tárcs. mindig, amikor nincs hál. kapcs" van bejelölve. Azaz nekem már van csatlakozásom, amit az OE bont, és automatikusan újratárcsáz!?

A T-Mobile-nál szeretnék egy Samsung Galaxy S3-at venni online. Jelenleg a legkisebb csomagban is ingyen elvihető, ami aggaszt az a lehetséges mobilelőleg. Sosem voltam T-s, vett már valaki valami hasonlót teljesen új előfizetőként?

Legjobb válasz: Ha a kezdõrészletnél az van hogy 0Ft akkor semmit nem kell fizetni vásárlásnál és a szállítás is ingyenes. Legjobb ha megkérded telefonos ügyfélszolgálaton: 1430-as számon vagy, +36-1/265-9210, +36-30/930-3100 telefonszámokon.

Ha a kezdõrészletnél az van hogy 0Ft akkor semmit nem kell fizetni vásárlásnál és a szállítás is ingyenes. Legjobb ha megkérded telefonos ügyfélszolgálaton: 1430-as számon vagy, +36-1/265-9210, +36-30/930-3100 telefonszámokon.
Elõfizetéses telefon rendelésnél fel is hívnak adategyeztetés céljából és akkor mondják meg hogy kell e valamit fizetni ha egyáltalán kell.
Én a héten akartam venni egy Galaxy S3-at a legkisebb csomaggal, teljesen új elõfizetõként. Minden rendben ment, legalábbis a fizetéssel kapcsolatos beszélgetésig. Ott ugyanis benyögték, hogy 60000Ft mobilelõleget kellene fizetni. Tehát igen, jogosan aggaszt a lehetséges mobilelõleg.

Lehet már a neten online nézni az new mooon-t? Ha lehet hol?

lehet?leg regisztráció nélkül

Legjobb válasz: Itt lehet bár regisztrálós. de semedig se tart. ***** Mindjárt megnézem egy másikat. * Automatikusan eltávolított tartalom.

Itt lehet bár regisztrálós. de semedig se tart. ***** Mindjárt megnézem egy másikat.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: moovie.hu-n nem tudom lejátszani mert miindig kéri h töltsem le divx-et pedig rajta van agépemen...
Én a 3-ik részét szeretném megérdeklõdni.Mit lehet róla tudni?Ti hol kutakodtok ez után?Légyszi linkeljetek ide nekem valami jót!!:) Köszi elõre is!
Köszi de idáig én is eljutottam:S

A T-Mobile honlapján nem tudok online ügyintézni. A honlap nem elérhetõ. Másnak is ezt írja ki, vagy csak nálam lehet a gond? Már több napja sikertelen a belépés.

Írtam nekik, de nem válaszoltak még, a telefonos ügyintézõt pedig nem gyõzöm kivárni, iszonyat nehézkes az ügyintézés. Van ötletetek mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Tökéletesen, gyorsan mûködik! http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes ha nálad nem, valahol a környezetedben, esetleg vmelyik reklámblokkoló progiban keresd a hibát!

Tökéletesen, gyorsan mûködik! http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes ha nálad nem, valahol a környezetedben, esetleg vmelyik reklámblokkoló progiban keresd a hibát!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a tippet. Nekem még így sem megy, de legalább tudom hol keresgéljek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!