Találatok a következő kifejezésre: A már stiát (23 db)

Úgy hogy rosszat postáztak :)
A kérdező hozzászólása: szemelyesen vettem at csak itthon neztem alaposan at ( amugy hibatlanul mukodik ) valaki aztmondta h a sony megvette a necet
Sony és NEC gyártanak közös cuccokat, pl. az Optiarc nevû meghajtók is ilyen Sony/NEC szülemények. A tiéd nem az?
Úgy hogy a NEC az Sony-Optiarc. Szóval jót kaptál, csak nem tudtad hogy a NEC az Sony.
Igen mivel a NEC=Sony

A már meglévő stiát milyen krémmel lehet haványítani?

Sajnos tini koromban elég gyorsan meghíztam ezért alakultak ki a stiáim,f?leg a hasamon vannak meg a mellemen és nagyon zavarnak.Most sem vok vékony de szoktam látni strandon nálam jóval ducibbakat akiknek nincsenek ilyen csíkjaik és olyan bosszantó h nekem meg vannak.Valamelyik fórumon hallottam a Fissan Stria Massage Salbe krémr?l és most "kutatok" h másnak is bevált-e.Tudom teljesen nem lehet eltüntetni,de már az is jó lenne,ha halványulnának és kissé összehúzódnának.Ha tud valaki más krémr?l megköszönném ha leírná a nevét és h mennyire vált be nála.

Legjobb válasz: rozmaringolaj:)minden reggel maszírozzd be vele a problémás részt.

rozmaringolaj:) minden reggel maszírozzd be vele a problémás részt.

Halott már valaki az OMC nevezetű marketingcégről? Semmi információt nem találok róla. Telemarketinges munkát hirdetnek 150e fixért, holnap kellene mennem állásinterjúra a Bikszádi utcába. Nekem nem stimmel a dolog.

Az oltós válaszokra nem vagyok kíváncsi...

Legjobb válasz: ' Nekem nem stimmel a dolog.' nekem sem. tuti kamu. valszeg azt mondják majd, hogy azt betöltötték, de itt van ez és ez a jutalékos, ami egyébként is sokkal többet fizet... azért hallgasd meg...

' Nekem nem stimmel a dolog.' nekem sem. tuti kamu. valszeg azt mondják majd, hogy azt betöltötték, de itt van ez és ez a jutalékos, ami egyébként is sokkal többet fizet... azért hallgasd meg...
Van, hogy az ilyen helyeken fizetnek fixet, mindaddig, amíg teljesíted az adott mennyiséget abból a feladatból, amit kiszabtak rád. De ha nem tudsz eleget eladni, ha nem tudsz elég ügyfélt behívni, stb, akkor a fix is ugrik, és megválnak az embertõl.
Végül megtudtál valamit?


Elõre láthatólag meddig állná meg a helyét? Így stimmel-e? És megéri-e már újítani? (BF4, NFS RIVALS ultrán 30fps fele mendegél, de néha leugrik 20ra, és belassul a grafika, aztán vissza fel)

Ez lenne :

Legjobb válasz: cryssi 3 ban már most kevés bf4-ben vagy jó 15 -20 fpst vissza fog a kártyából. azon kivül jó már akinek..

cryssi 3 ban már most kevés bf4-ben vagy jó 15 -20 fpst vissza fog a kártyából. azon kivül jó már akinek..
én csak az athlont néztem hirtelen, szval az fps dropok azért vannak mert az athlon x4 750 k nem minden játéknál elég fõleg nem ahól cpu intenziv is a dolog bf4-crysis 3 ezek mind zabálják a rocit. az új konfig jó lenne.. chieftec helyett xfx 550w pro és jó lesz. na meg haswell i5 -el nem lesznek fps dropjaid..
A kérdező hozzászólása: és mekkora fps növekedés lenne? Elõre láthatólag meddig lenne elég, ahhoz hogy minden maxon vigyen?:D
crysis 3 -at az r9 270x már eleve ne mviszi maxon full hd -ban . de nem is írtad le mekkora képfelbontású a monitorod minden játék javulna . így elõre láthatólag nem tudom mennyi fps-nõvekedés lenne de a minimum és a max fps-ed az meg ugrana mint tudjuk a minimum multi fps játékoknál a legfontosabb ezzel a procival viszont a bf4 ultrán 1-2 dolog vissza vételével mint pl hbao-ssao -ra állítás msaa csak 2xeresre meg lenne a 60 minimum fps.
A kérdező hozzászólása: perpill 1600x1400as felbontás, de idõközben majd valamikor egy 1920x1080asra cserélném.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, rosszul emlékeztem 1440x900 asom van.
azon a képfelbontáson lazán elég játékok többségében max grafhoz. viszont ugye ha fulll hd-ra váltasz valamilyen szinten csökkeni fog az fps mivel nagyobb terhelõdés jut a vga-ra.
A kérdező hozzászólása: de a kérdéstõl magától picit elkanyarodtunk. egy jó évig fullhd-ban minden maxxal elfuttatná a játékokat? maga a gépház jó lenne az új konfighoz is? Vapor-X / 4gb-s verziót éri meg jobban venni?

Lányok, volt már veletek olyan h azért nem akartatok összejönni egy férfival mert neki az anyagi helyzete sokkal jobb volt mint a tiétek? én ilyen helyzetben vagyok, de ezenkívül minden stimmel, de ez nagyon frusztrál.

légyszi kort is.

Legjobb válasz: Én nem ismertem a barátom anyagi helyzetét, mikor összejöttünk. Azóta kiderült, hogy sokkal gazdagabb, mint én, sokszor volt már, hogy Õ fizetett ki 10000 Ft-os jegyet helyettem, hogy elmehessünk együtt valahova, az Õ családja megtehette, hogy elvitt magukkal 1 hétre nyaralni külföldre, mi ezt nem tudjuk megengedni magunknak. Közösen nyaralni is miattam nem tudunk menni pár napnál többre, mert nem tudom kifizetni. Sokszor rosszul érzem magam, de megpróbálom kézzel készített, személyes ajándékokkal, és a szerelmemmel kárpótolni. Mindig is neki lesz jobb az anyagi helyzete, mert én már most tudom, hogy keveset fogok keresni (orvosként), míg õ mérnökként sokkal többet. Nálunk már elfogadott ez a helyzet, így vagyunk együtt 3 éve, és remélem együtt is maradunk. :) 20/L

Én nem ismertem a barátom anyagi helyzetét, mikor összejöttünk. Azóta kiderült, hogy sokkal gazdagabb, mint én, sokszor volt már, hogy Õ fizetett ki 10000 Ft-os jegyet helyettem, hogy elmehessünk együtt valahova, az Õ családja megtehette, hogy elvitt magukkal 1 hétre nyaralni külföldre, mi ezt nem tudjuk megengedni magunknak. Közösen nyaralni is miattam nem tudunk menni pár napnál többre, mert nem tudom kifizetni. Sokszor rosszul érzem magam, de megpróbálom kézzel készített, személyes ajándékokkal, és a szerelmemmel kárpótolni. Mindig is neki lesz jobb az anyagi helyzete, mert én már most tudom, hogy keveset fogok keresni (orvosként), míg õ mérnökként sokkal többet. Nálunk már elfogadott ez a helyzet, így vagyunk együtt 3 éve, és remélem együtt is maradunk. :) 20/L
hát egy próbát megér!nem árt tisztázni hogy te nem vagy olyan helyzetben mint õ, és nem szeretnéd ha kellemetlenül kéne érezned magad...nekem volt olyan hogy M.o. egyik leggazdagabb emberének fiával jártam, és elsõ héten telefont kaptam tõle...rosszul éreztem magam, fõleg hogy nem szerettem meg..így véget vetettem neki.a mostani párom is elég gazdag, de nem érezni az anyagi különbséget.
Én pont úgyan igy vagyok. Neten ismerkedtem meg egy sráccal, gazdagabb mint én, és félek vele megismerkedni, ez miatt is. Szóval most úgy vagyok mint te. :)
Volt, de nekem a stílusa sem jött be és ápolatlan is volt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)

Letöltöttem egy Linux Mint-et, aminek az MD5-jét ellenõriztem Kiírtam DVD-re és azt beraktam gépbe, majd feljött a Mint, és ott az MD5 nem stimmel, vagy az már más?

A Mint más installokkal ellentétben egybõl elindít kérdezés nélkül egy Live rendszert, és ott egy desktop ikon az install, amire ha rákattintok van egy MD5 almenü is. Azt nyomtam meg kíváncsiságból. Annak a végeredménye stimmelnie kéne az eredeti iso MD5-jével ami a neten is szerepel? Vagyis rosszul írt a DVD író?

Legjobb válasz: Nem hiszem... az más lehet.

Nem hiszem... az más lehet.
melyik mint ez?
Bekapcsolás/reset után a Mint lemezrõl bootolva szinte azonnal felbukkan egy indítómenü, abban kell legyen önellenõrzõs menüpont. Nagy valószínûséggel azt fogja mondani, hogy rendben lezajlott... Ami linuxul azt jelenti, semmi hiba.
Én nem túlságosan izgatnám magam miatta. Telepítettem már olyan lemezrõl is Linuxot, aminek már az ellenõrzõösszege sem egyezett, sõt, még írási hibás is volt.
A kérdező hozzászólása: És utólag tudja ellenõrizni magát a Linux? Vagy ezt megteszi automatikusan? És ha igen, ahhoz már feltétel az internetkapcsolat?
Ha a telepítõ végigment, és mûködik a rendszer, akkor nincs mit ellenõrizni, net jó ha van.

Előfordulhat, hogy normál ultrahangon minden rendbe volt, mert már kétszer voltam, de a 12 hetes genetikain veszik észre, hogy valami nem stimmel?

mindenki azzal nyugtat,(mert nagyon félek a genetikaitól)hogy ha baj lenne,azt már észre vették volna!

Legjobb válasz: Szia! ha az UH-án minden rendben kicsi az esély arra,hogy bármi gond legyen.

Szia! ha az UH-án minden rendben kicsi az esély arra, hogy bármi gond legyen.
A kérdező hozzászólása: szia! köszönöm a gyors, és megnyugtató választ!

Van egy barátom, mindketten közel vagyunk a 18-hoz, most vagyunk fél éve együtt. A probléma pedig az, hogy eddig már volt egy "holtpont" a kapcsolatunkban, azt megbeszéltük elég rendesen, de most megint nem stimmel valami. Mégis mit csináljak?

Hogyan lehetne helyrehozni?

Legjobb válasz: Figyelj:) néha én is vagyok igy...18 éves a barátom, én leszek 18...és néha pont ezeket érzem amit Te most leirtál...õszintén megmondom NEM TUDOM mit kéne tenni konkrétan, annyit tehetek, hogy leirom a véleménymet, hátha az segit...Sokszor belegondoltam ezekbe a dolgokba már én is...tudod az életemet képes lennék feláldozni érte, és úgy érzem hogy ha egy reggel azzal a tudattal kellene felébrednem h Õ nincs akkor inkább fel se kelnék...DE mint mindenhol nálunk is voltak holtpontok...(mi 8 hónapja vagyunk együtt) szerintem ott kezdõdnek a problémák amikor már "túlságosan is" ismerjük a másikat, vagyis megkell tanuljuk elfogadni egymást olyannak amilyenek vagyunk...és persze hajlamosak kell legyünk a kompromisszumokra(amire megjegyzek zárójelbe a barátom nem nagyon hajlandó) szóval nálunk én vagyok az aki engedek a 21-bõl...DE VALAKINEK AZT IS KELL! ezen kivül pedig az hogy mennyi idõt töltünk 17-18 évesen együtt párunkkal az tõlünk függ, és szerintem is az embernek arra van ideje amire akarja(persze lehetnek kivételek)Azt mondjuk nem tartom jódolognak, ha vannak kifogások arra, hogy "miért nem tudunk ma találkozni"...akármennyire sok dolga van az embernek ha tényleg fél órára laktok egymástól szerintem találkoznotok KELL:) Szerintem az a legfntosabb hogy ezt IGY ahogy ide leirtad beszéld meg a barátoddal, én biztosan azt tenném:) remélem sikerül megoldanotok, mert én is úgy látom szeretitek egymást:) Üdv remélem segitettem

Figyelj:) néha én is vagyok igy...18 éves a barátom, én leszek 18...és néha pont ezeket érzem amit Te most leirtál...õszintén megmondom NEM TUDOM mit kéne tenni konkrétan, annyit tehetek, hogy leirom a véleménymet, hátha az segit...Sokszor belegondoltam ezekbe a dolgokba már én is...tudod az életemet képes lennék feláldozni érte, és úgy érzem hogy ha egy reggel azzal a tudattal kellene felébrednem h Õ nincs akkor inkább fel se kelnék...DE mint mindenhol nálunk is voltak holtpontok...(mi 8 hónapja vagyunk együtt) szerintem ott kezdõdnek a problémák amikor már "túlságosan is" ismerjük a másikat, vagyis megkell tanuljuk elfogadni egymást olyannak amilyenek vagyunk...és persze hajlamosak kell legyünk a kompromisszumokra(amire megjegyzek zárójelbe a barátom nem nagyon hajlandó) szóval nálunk én vagyok az aki engedek a 21-bõl...DE VALAKINEK AZT IS KELL! ezen kivül pedig az hogy mennyi idõt töltünk 17-18 évesen együtt párunkkal az tõlünk függ, és szerintem is az embernek arra van ideje amire akarja(persze lehetnek kivételek)Azt mondjuk nem tartom jódolognak, ha vannak kifogások arra, hogy "miért nem tudunk ma találkozni"...akármennyire sok dolga van az embernek ha tényleg fél órára laktok egymástól szerintem találkoznotok KELL:) Szerintem az a legfntosabb hogy ezt IGY ahogy ide leirtad beszéld meg a barátoddal, én biztosan azt tenném:) remélem sikerül megoldanotok, mert én is úgy látom szeretitek egymást:) Üdv remélem segitettem
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszodat! Nos, leírtam, végül mindig találkozunk, de nem akarom, h ez olyan erõltetett legyen.. ma megbeszéltük délután amúgy, de a megoldás tulajdonképp nincs meg, pl. a hiúságra. De azért megnyugtató, h nem vagyok/ vagyunk egyedül ezzel a problémával!
Azért ismerjük be a hiúságot lelehet küzdeni...persze ez nem azt jelenti hogy legyél igénytelen vagy vmi, hanem kevesebbet törõdj magaddal...én általában letusolok fésülködöm fogatmosok kicsi parfüm s indulok...ha valami nagyobb alakalom van csak akkor kezdek el sminkelni...stb amúõgy pedig csak nagyvonalakban...a barátom néha meg is jegyzi hogy már igazán kiszedhetném a szemöldökömet vagy vmi...persze nem durván de a tudtomra adja...gondolom neked nincsenek hasonló problémáid:P a hiúságot hamar lelehet küzdeni, próbáld ki h mellõzöd a nagy fésülködéseket, a tündérkedéseket a tükör elõtt vagy hasonlók...ne igénylelenebb legyél hanem csak törõdj kevesebbet azzal hogy hogy nézel ki, hiszen tudod: az igazi szépség a belsõ:) és hidd el ha a barátod szeret nnem azért szeret amilyen kivül vagy...jó valamennyire az is számit de nem az a fõ dolog:) sok sikert:) (az elõzõ válaszadó.)
A kérdező hozzászólása: De nem ilyen egyszerû. :( Ha ilyen egyszerû lenne, én is kiírhatnám magamnak egy nagy plakátra, hogy.. "ne törõdj ennyit magaddal!!" de nem ilyen egyszerû. Lelkileg is szenvedek, ha tudom, h most éppp borzalmasan nézek ki.. nem tudom elviselni.
Csak segiteni akartam... Jó, gondolom h nem ilyen egyszerû, ha Te úgy látod, és lelkiekben szenvedsz tõle...Nem lehe az h olyankor nem is nézel ki borzalmasan, csak Te gondolod úgy...Szerintem...Amúgy van egy ilyen betegség, nem tudom mi a neve, pontosan errõl szól, láttam egy ilyen csajt, smink nélkül sehova nem megy...éjjel nappal kenegeti magát meg minden...SZERINEM AZÉRT EZ NÁLAD NEM IGY VAN! nemtudom, én arra gondolnék a helyedben, hogy vannak nálam rondább emberek, akiket ez nem érdekel...nem igaz? tudod Te is hogy igy van:) próbáld leküzdeni magadban, szerintem nem vagy ronda csak szeretnél "még szebb lenni"...gondolj arra hány ember van olyan aki ha lemegy a bányába a szén feljön:P olyan rondák s nem érdekli õket megvannak köszönik szépen, élik a maguk életüket...boldogan. Ne ahard megkeseriteni ezzel se a magad se a barátod életét! tudom h szigorúan hangzik, de érdemes meggondoljad, és nem lesz könnyû, de megéri meglátod...Üdv, már harmadszor:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! :) És bocsi, ha úgy tûnt, h nem azt látnám, h segíteni akarsz.. köszi szépen, csakhát tényleg nem ilyen egyszerû :( De igazad van, uralkodnom kell ezen a beteges hiúságon, különben rámegy a kapcsolatom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!