Találatok a következő kifejezésre: A málnalevél fogyasztása (2 db)

Hányadik héttől ajánlott a málnalevél tea fogyasztása?

34 hetes kismama

Legjobb válasz: A 36. héttõl. De készülj fel, pocsék íze van!:-S

A 36. héttõl. De készülj fel, pocsék íze van!:-S
36héttõl és nem rossz, ízesítsd be!Én is ittam:-)
36 héttõl. ízesítve meg lehet inni!
Bocs.De mire jo ez a tea?
Elsõ vagyok: hát, csajok, akkor nekem nagyon rossz az ízlésem. :-)) Nekem komoly hányinger árán sikerült leküzdenem elsõ babámnál. Most elõre félek, hogy nemsokára ihatom megint, 31 hetes vagyok.. Valaki kérdezte, mire jó: segít, hogy könnyen és szépen felpuhuljon a méhszáj, így könnyebben és gyorsabban tágulsz a szüléskor. Ezért nem szabad a 36. hét elõtt inni, mert van, akinél korábban érkezik miatta a baba. Én mondjuk még így is túlhordtam... Viszont csaknem négykilós babámat sikerült megszülnöm gátvédelemmel úgy, hogy elõtte riogattak, úgyis császár lesz, mert versenyszerûen lovagoltam gyerekkorom óta és a lovasoknak olyan erõsek ott lenn az izmaik, hogy nem igazán tágulnak. Ehhez képest gond nélkül megszültem. Persze nem tudom, a tea segített-e, vagy más, de a biztonság kedvéért most is inni fogom. :-)

A málnalevél tea fogyasztása tényleg megkönnyíti a vajúdást, felkészít a szülésre?

Egy herbáriában ajánlotta az eladó.

Legjobb válasz: Szia! Nekem nagyon bevált!Én csak ajánlani tudom, extra gyorsassággal tágultam, a szülésznõ nem akarta elhinni, hogy elsõ baba lesz. De szerintem a tágulás nagyrészt ember függõ dolog, de talán segíthet, ártani nem árt az biztos és ha gyorsan tágulsz akkor beírhatod ennek ha nem akkor azt mondod majd sz*rt sem ért... Könnyû szülést kívánok!!!!!!

Szia! Nekem nagyon bevált!Én csak ajánlani tudom, extra gyorsassággal tágultam, a szülésznõ nem akarta elhinni, hogy elsõ baba lesz. De szerintem a tágulás nagyrészt ember függõ dolog, de talán segíthet, ártani nem árt az biztos és ha gyorsan tágulsz akkor beírhatod ennek ha nem akkor azt mondod majd sz*rt sem ért... Könnyû szülést kívánok!!!!!!
"Felkészít a szülésre?" ezt nem igazán értem, de nem szülés elõtt tágít, hanem mikor beindul a tágulás, akkor könnyebben tágulsz ennyi...
Szia! Nekem is bejött. Az elsõ babám az elsõ fájástól számítva 6 óra alatt lett meg. Most a másodikat várjuk, biztos, hogy inni fogom, amint lehet :) Szép szülést kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!