Találatok a következő kifejezésre: A málnalevél a tágulásban segít (2 db)

A málnalevél tea beindítja a szülést vagy csak a méhszáj tágulásában segít (ha segít)?

Legjobb válasz: Nem indítja be idõ elõtt, ha ettõl félsz. Nekem az elsõ korábban jött, a második idõben, mindkettõnél ittam. Könnyen szültem, ráfogom, hogy attól :) Judy

Nem indítja be idõ elõtt, ha ettõl félsz. Nekem az elsõ korábban jött, a második idõben, mindkettõnél ittam. Könnyen szültem, ráfogom, hogy attól :) Judy
Nem inditja be elõbb! és ittam a 36 héttõl és a 40 héten szültem meg. csak segít a tágulásban. nekem segített, de én szedtem a homeopátiás bogyókat is mellette!

A málnalevél tea a tágulásban segít? Holnapn kezdem a 37. hetet, de egy ujjnyira már nyitva a külső méhszájam. Ekkor is kezdjem el inni a teát, vagy várjak, nehogy hamarabb jönnön a baba?

Legjobb válasz: Most már nyugodtan ihatod. Az sem gond ha megszülsz, már nem lenne koraszülött a babád. De önmagában a teától akár még túl is hordhatod. Én a 36. héttõl ittam és a 39. héten szültem, elég gyorsan tágultam, hamar meglett a fiam :)

Most már nyugodtan ihatod. Az sem gond ha megszülsz, már nem lenne koraszülött a babád. De önmagában a teától akár még túl is hordhatod. Én a 36. héttõl ittam és a 39. héten szültem, elég gyorsan tágultam, hamar meglett a fiam :)
én is a 37. héttõl ittam, nyitva voltam 1 ujjnyira, túlhordtam 1 héttel, be kellett indítani a szülést és sajna elég nehéz szülésem volt. Szóval, nekem semmit sem ért. De hátha neked jó lesz. Szép szülést kívánok és boldog babázást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!