Találatok a következő kifejezésre: A málnalevél és a (87 db)

Mire jó a málnalevél, és a palástfű te?

Hogyan kell inni ezeket a teákat??? És mire jó???

Legjobb válasz: Ha gyógynövényekkel szeretnéd javítani a teherbeesésre az esélyed, egyik módja lehet, ha málnalevél és palástfû kombinációját fogyasztod. A málnalevelet a ciklusod elsõ felében kell fogyasztani, a palástfüvet pedig a ciklus második felében. A málnalevél segíti a peteérést, és hosszabb ciklus esetén elõrébb hozza a tüszõrepedést. Hasznos lehet még a terhesség utolsó heteiben a 37. héttõl, mert fellazítja a medence izomzatát és megpuhítja a méhszájat, amivel elõsegíti a szülést. Ezért a terhesség korábbi heteiben nemajánlatos fogyasztani csak a37. héttõl. Fogyasztható tea vagy globulusok formájában a menstruáció elsõ napjától a tüszõrepedésig. Teából napi 2-3 csészével ajánlott inni. A C30-as globulusokból 1x 1-3 naponta. A palástfû a medence vérellátását serkentve segíti a méhnyálkahártya felépítését, ami a beágyazódáshoz fontos. Alkalmas még túlsúlyosok PCOS-ok ciklusának szabályozására. Fogyasztható tea vagy globulusok formájában, a ciklus második felében, tüszõrepedéstõl a mensiig. Teából napi 2-3 csészével ajánlott inni, elosztva az egész napra. A tinktúrából 2 x 7 cseppet kell fogyasztani.

Ha gyógynövényekkel szeretnéd javítani a teherbeesésre az esélyed, egyik módja lehet, ha málnalevél és palástfû kombinációját fogyasztod. A málnalevelet a ciklusod elsõ felében kell fogyasztani, a palástfüvet pedig a ciklus második felében. A málnalevél segíti a peteérést, és hosszabb ciklus esetén elõrébb hozza a tüszõrepedést. Hasznos lehet még a terhesség utolsó heteiben a 37. héttõl, mert fellazítja a medence izomzatát és megpuhítja a méhszájat, amivel elõsegíti a szülést. Ezért a terhesség korábbi heteiben nemajánlatos fogyasztani csak a37. héttõl. Fogyasztható tea vagy globulusok formájában a menstruáció elsõ napjától a tüszõrepedésig. Teából napi 2-3 csészével ajánlott inni. A C30-as globulusokból 1x 1-3 naponta. A palástfû a medence vérellátását serkentve segíti a méhnyálkahártya felépítését, ami a beágyazódáshoz fontos. Alkalmas még túlsúlyosok PCOS-ok ciklusának szabályozására. Fogyasztható tea vagy globulusok formájában, a ciklus második felében, tüszõrepedéstõl a mensiig. Teából napi 2-3 csészével ajánlott inni, elosztva az egész napra. A tinktúrából 2 x 7 cseppet kell fogyasztani.
málnalevélrõl nem tudok írni én cickafarkfû teát iszok (50g 169 ft, DM-be) de majdnem ugyanaz a hatása mint a málnalevélnek, segít a peteérésbe, a palástfût már leírta az elõttem szóló (50 g 330 ft, herbária boltba lehet kapni) én reggel iszom egy bögrével két kiskanálal forró vizzel leforázom, leszûrüm és éhgyomora iszom, fontos hogy ne érintkezzen fémmel
Google?:) Amúgy szerintem gyógyhatásúak lehetnek, én inkább a citromfüves teát szeretem.
én úgy tudom mûanyaggal kell...
igen, mûanyaggal
A kérdező hozzászólása: köszi
Én átszûrtem mûanyagszûrön + mull lapot tettem oda és így nem ment át semmi. Forró vízbe belerakod a málnalevélteát és le kell takarni 10-15 percre, így a legjobb.

Tényleg segíthet a málnalevél, és a palástfűtea a teherbeesésben?

Legjobb válasz: Én ittam nemrég, de totál összezavarta az egyébként normális ciklusomat. 16. naptól folyamatosan barnáztam, majd megjött, és utána is bõ egy hetet barnáztam még. Ment a kukába mindkettõ. Se elõtte, se utána nem volt ilyen bajom, mint akkor.

Én ittam nemrég, de totál összezavarta az egyébként normális ciklusomat. 16. naptól folyamatosan barnáztam, majd megjött, és utána is bõ egy hetet barnáztam még. Ment a kukába mindkettõ. Se elõtte, se utána nem volt ilyen bajom, mint akkor.
A málnalevelet nem ismerem, de a palástfû a méhnyálkahártyát segít megvastagítani többek közt!De csak akkor jó ezeket inni ha zavar van a ciklusban!Rendszeres mensit bezavarhat!

Hogyan kell inni a málnalevél és a palástfü teát? Hatásos?

Legjobb válasz: én inkább azt ajánlom, hogy legyetek együtt a pároddal, amikor, ahányszor jól esik, és ne foglalkozz ezekkel a teákkal. Ja és ne görcsölj a baba kérdésen, jön az, amikor jönni akar. Lehet, hogy most azt gondolod, hogy könnyû azt mondani. Igen az, viszont én most döntöttem el 6 napos késés után, mikor még is megjött, hogy nem agyalok ezen tovább. Csak élvezzük az együttléteket, és össze fog jönni, mivel mindketten makk egészségesek vagyunk!:))) Neked is ezt ajánlom!

én inkább azt ajánlom, hogy legyetek együtt a pároddal, amikor, ahányszor jól esik, és ne foglalkozz ezekkel a teákkal. Ja és ne görcsölj a baba kérdésen, jön az, amikor jönni akar. Lehet, hogy most azt gondolod, hogy könnyû azt mondani. Igen az, viszont én most döntöttem el 6 napos késés után, mikor még is megjött, hogy nem agyalok ezen tovább. Csak élvezzük az együttléteket, és össze fog jönni, mivel mindketten makk egészségesek vagyunk!:) )) Neked is ezt ajánlom!
Szia! Én elég sokat olvasgattam már ebben a témában, eddig a cickafark-palástfüvet ittam, sajna az nem segített a bajomon.Most állok át a málnalevél-palásfû kombira, remélem jobban beválik. A mensi elsõ napjától málnalevél napi két csészével (reggel-este), aztán a peteérés után pedig a palástfüvet ugyanígy. A málnalevél elvileg a peteérést segíti, a palástfû pedig a beágyazódást.

Lehet együtt inni a málnalevél és a cickafark teát pé-ig?

Vagy csak vagy ezt vagy azt?

Legjobb válasz: igen lehet sok sikert én csak a málnalevélteát iszom a cickafarktea borzalmas

igen lehet sok sikert én csak a málnalevélteát iszom a cickafarktea borzalmas
A kérdező hozzászólása: Szoval szedtem a Clostylbegyt 5 napig, ma vagyok a ciklusom 11. napján, akkor még elkezdhetem a málnalevél teát is inni?Addig ittam a cickát. Hétvégén lenne pé-m, de a ciklus.hu szerint jövöhét kedden.
Szia! Mostmár hagyd a málnalevelet, a középidõtõl a palástfûtea jön.Ha esetleg nem esel teherbe, akkor a köv.menzi elsõ napjától kezd inni a málnalevél-cickát és középidõtõl megint csak a palástfüvet!De remélem már most babás leszel és akkortól csak napi 1 csésze palástfû. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, aranyos vagy.

Ma vagyok az 51. napomon és megjött! Mitől késhetett ennyit? Januárban voltam hormon vizsgálaton ott minden rendben volt! Szeretném elkezdeni inni a teákat! Melyik jobb a málnalevél vagy a cickafark?

Legjobb válasz: Sziasztok! Én is ittam a teákat (A ciklus elsõ 14 napján a málnalevél, cickafark kombinációt, a ciklus második felében meg a palástfû, cickafark kombinációt. A málnalevél: méh tágító, a palástfû: méh összehúzó hatású, a cickafark: erõsítí a méhet) nekem nem segítettek! 7 hónapja próbálkozunk, velem minden rendben, de ha ebben a hónapban sem jön a baba, akkor megyünk kivizsgáltatni a kiskatonákat! Sok sikert nektek!

Sziasztok! Én is ittam a teákat (A ciklus elsõ 14 napján a málnalevél, cickafark kombinációt, a ciklus második felében meg a palástfû, cickafark kombinációt. A málnalevél: méh tágító, a palástfû: méh összehúzó hatású, a cickafark: erõsítí a méhet) nekem nem segítettek! 7 hónapja próbálkozunk, velem minden rendben, de ha ebben a hónapban sem jön a baba, akkor megyünk kivizsgáltatni a kiskatonákat! Sok sikert nektek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!Sok jó dolgot leírtál!Majd írj hogy mi van veled!Akár privibe is!:)

Holnap kell megjönnie. Szedhetem együtt a barátcserjét, és a málnalevél-palástfű kombit? Babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Igen,de a málnalevél teát a ciklus elején kell fgyasztani.Második felében nem ajánlatos.A palástfüvet pedig azthiszem végig,a palásfüvet a második 2 hétben.

Igen, de a málnalevél teát a ciklus elején kell fgyasztani.Második felében nem ajánlatos.A palástfüvet pedig azthiszem végig, a palásfüvet a második 2 hétben.
Hibáztam: A barátcserjét végig lehet szedni és a palástfüvet a ciklus második felében.
A kérdező hozzászólása: JAJJDENAGYONÖRÜLÖK :) ))))) Nagyon nagy drukk megy neked! :) )))) Írj majd pár nap múlva, ha újra tesztelsz!!!! ++++++ Gratulálok kismama! Istenem , de jó kedvem lett!Nagyon vigyázz magadra, magatokra! Puszi!
Szia! Én ezt a kúrát csinálja, a kettõ nem zárja ki egymást. A málna peteérésemet elõhozta kb 18 napról 13-ra, nagyon egyenletes lett a hõm peteérés elõtt, most vagyok a 6. napon peteérés után, remélem a palást is használ. A barátcserje meg jó nyálkát csinál, ami segít a spermáknak :) Szóval hajrá, ha holnap megjön kezdheted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! Sikerült beszereznem õke, és ma meg is jött! Így este már elkezdem inni a málnát, meg veszek be barátcserjét :) És nagyon pozitív vagyok :)
Szia! Én voltam az elsõ azt hiszem babás vagyok, halvány pozi teszt + tünetek. Ha erõsödik akkor nagyon bevált nekem ez a kombináció :)
A kérdező hozzászólása: Hõdet méred? Nincs görbéd?
A kérdező hozzászólása: ja és kinek milyen hatást hozott? És mennyi idõ alatt?
Szia, én is ezeket "szopogatom", sajnos még semmi eredménnyel. Én úgy tudom, hogy a mensi elsõ napjától kell inni a málnalevélteát, pé-tõl a cickafark- és palástfûtea keveréket. A hatásról majd én is pozitívan szeretnék beszámolni, nekem 20-a óta késik, de lett egy negatív tesztem:( Drukkolok:)
A kérdező hozzászólása: hú cickafarkot azt nem szeretnék soha többet inni, mert az okozta nekem az elõzõ hóban a késést lehet nálad is ez van! Ne éld bele magadat!
Tényleg? Na ezt még nem hallottam. De akkor csak a palástfüvet iszod pé után? Azta, most akkor én sem iszom tovább. Soha többet. Egyébként ajánlják még a méhpempõt és az Ovaria Comp-ot is.
A kérdező hozzászólása: igen csak a palástfüvet fogom, és tényleg 7 napot késett a mensim miatta. remélem neked a baba miatt késik.

Hogy kell inni a palastfu es a malnalevel teakat?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/homeo-szerek.shtml Vérzés elsõ naõjától ovulációig (ciklus feléig) a málnalevelet napi 2 csészével, utána vérzésig palástfüvet napi 2 csészével.

http://babatervezok.otthona.net/homeo-szerek.shtml Vérzés elsõ naõjától ovulációig (ciklus feléig) a málnalevelet napi 2 csészével, utána vérzésig palástfüvet napi 2 csészével.
A kérdező hozzászólása: igen en is nagyon kivancsi vagyok, en holnapra nem varom es azutan szeretnek nekifogni , ( jo lenne ha nem kellene ) , de mar felek hogy megint meg fog jonni... es hogy iszod? napi 2 cseszevel te is ???
Én is most kezdtem el teázni.A menszi elsõ napjátol cickafark teát.Pé után pedig palástfüvet.Nekem igy ajánlották.Már 8 napja iszom.Kiváncsi vagyok hogy használ-e.
Igen napi 2 csészével reggel és este.Elég rossz ize van ezért én teszek bele egy kis mézet.Remélem használni fog nekünk.

Létezik szerintetek, hogy a 10. ciklusnapon volt peteérésem a málnalevéltől? 35 naposak amúgy a ciklusaim, és a ciklus.hu a 10 napra behúzza, de az korai, még málnalevéllel is! Szerintem!

Legjobb válasz: A málnalevélhez nem értek. Egyet tudok: 7 éve hõmérõzöm, és SOHA nem volt a ciklus 13. napjánál korábban peteérésem, a ciklusaim 28 és 32 között mozognak, míg nem 3. gyermekünk a ciklus 7. napi együttlétbõl fogant, pedig az azt megelõzõ ciklusban is volt peteérésem biztosan. Szóval vannak furcsaságok. :o)

A málnalevélhez nem értek. Egyet tudok: 7 éve hõmérõzöm, és SOHA nem volt a ciklus 13. napjánál korábban peteérésem, a ciklusaim 28 és 32 között mozognak, míg nem 3. gyermekünk a ciklus 7. napi együttlétbõl fogant, pedig az azt megelõzõ ciklusban is volt peteérésem biztosan. Szóval vannak furcsaságok. :o)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!