Találatok a következő kifejezésre: A májusi helyett, (4 db)

A májusi menstruációm helyett, csak barnás-vérzésem volt 4 napig. 2, 5 héttel később vettem egy CORAX Be Sure terhességi tesztet, ami negatív lett, és 2 nap múlva meg is jött. Biztos lehetek benne, hogy nincs baba?

Amikor elmúlt gondoltam, elég az állandó parázásból, és elmentem fogamzásgátlót iratni. A doki ráksz?rést csinált, majd egy hüvelyi uh-t. Azt mondta minden rendben és felírta a gyógyszert.Amikor megjön legközelebb, akkor kell bevennem az els? szemet. Ha megjön rendesen ezután, akkor tuti nincs baba?

Legjobb válasz: Szia. Azt írod, hogy a doki csinált rákszûrést is meg hüvelyi uh-ot is, tehát megvizsgált. Akkor észre vette volna, ha terhes vagy. Tehát szerintem nincs baba.

Szia. Azt írod, hogy a doki csinált rákszûrést is meg hüvelyi uh-ot is, tehát megvizsgált. Akkor észre vette volna, ha terhes vagy. Tehát szerintem nincs baba.
Szia! Hüvelyi ultrahanggal észre kellett volna vennie ennyi idõs terhességet. Ha meg akarsz nyugodni csinálj egy két terhességi tesztet. Saját megnyugtatásodra. De szerintem nem vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Az eszem nekem is azt mondja, mint ti...
A kérdező hozzászólása: Ma is csináltam egy tesztet, az is negatív... :)
Õszinte részvétem!!! fehérbe, max sötét nadrág a nagyobbnak, de leginkább nem vinném a kicsit fõleg nem.
szerintem valamilyen elegáns (szándékosan nem írom, hogy ünneplõ, de gyerekruhánál így hívják) nadrág és fehér rövidujjú ingecske, vagy világoskék. Lehet rajtuk kis bermuda is (sötétkék) szerintem... fehér zokni, szandi. Szóval olyan ruhába, amiben nem lesz melegük, de nem hétköznapi, hanem elegánsabb. Õszinte részvétem.
Gyerekeknek mindegy, hogy miben vannak... Mondjuk en ekkorakat nem vinnek temetesre. Reszvetem.
Ha teheted, ne vidd el õket... Amúgy nem kell õket feketébe öltöztetni. Akár fehér ing is lehet, vagy más, egyszínû, kimenõs ruha. Ha nagyon tûz a nap, nyári sapka is lehet rajtuk, nincs ebben semmi. Részvétem!
A kérdező hozzászólása: A lelki trauma rész nem értem. Talán önfelet tajtékzó visítozó zokogó szitura gondolsz??? Nem vagyok az a típus.
A kérdező hozzászólása: Emlék???? Hát tutira marad! Ez már most biztos. Gyakran emlegeti a Mamát. Meg kérdezõsködik felõle. Meg mesél róla.
nehari de gyereket nem jo dolog ilyenek kiteni marad benne tutira emlék ..és ne hogy lelki trauma érjen ha értesz ne vidd .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzá szólásokat! Mindenféle képen viszem Õket. A nagy fiam folyamatosan részese volt édesanyám betegségében (csak a kórházba nem jött be, az ott már túl durva volt). Már jó egy éve elkezdtem felkészíteni a halál szó megértésére. Az oviban van hittan, ez még jobban megérteti vele. Temettünk el halott madarakat (kertemben voltak elpusztulva, és sajnos a mi papagájunk is meghalt már 3 éve; öreg volt és beteg). Anyukámnak szórásos temetése lesz, fiam nagyon várja. Elmeséltem, hogy milyen lesz. És a hamvai így közelebb kerülnek az angyalokhoz. A fiam rengeteget segít anyukám halálának feldolgozásában, pillanatok alatt megvigasztal. A pici igaz, nagyon pici, de nem tudom kire bízni. A temetés alatt viszont ott lesz anyósom, aki ott el tudja tologatni babakocsivak a környékben.
Utolsó ez sajnos szörnyû, hogy ilyen fiatalon hunyt el a keresztanyukája, de hát mi történt, beteg volt? Ne haragudj, ha túl indiszkrét.
Részvétem. A picit nem is lehet feketébe öltöztetni, ekkora méretben nem véletlenül nem lehet kapni fekete ruhákat. Neki egy szimpla ünneplô szerelés is tökéletes. A nagynak fekete póló, sötét nadrág. A kicsit nem feltétlenül vinném a temetésre, de a nagyot szerintem semmiképp nem szerencsés kihagyni a gyászból, hiszen ô már érti+ látja mi történt, neki is lehetôséget kell adni, hogy elbúcsúzzon, lássa, megértse a dolog véglegességét. Az én fiam is 5 éves, a 20 éves keresztanyját temettük. Ott volt, megsimogatta a kezét, mellé tette az egyik plüssállatát, hogy az vigyázzon rá odalent... Elôtte pszichológussal átbeszéltük. Így jobban megértette, segített neki elfogadni. Én az akkor fél éves lányomat viszont nem vittem.
A kicsit bármilyen csinos ruhába, mindegy a színe, a nagyot sötét nadrágba (ha meleg van, nyugodtan lehet rövid is) és fehér ingbe vagy pólóba, gondolom, van ünneplõ ruhája az ovi miatt. Részvétem.
A gyerekeket (mármint a nagyobbakat, nem a csecsemôkre gondolok) nem szerencsés kihagyni a gyászból. Hiszen ôk is látják, érzékelik, hogy valami változás történt, a felnôttek szomorúak, sírnak, és valaki, akir ôk is szerettek, soha többé nem fog már jelen lenni az életükben. A temetés lezárja, véglegesíti a búcsút a szeretett személytôl, segít megérteni, elfogadni a halál tényét. A mi kultúránkban elég bután kezeljük a halált, ami pedig az élet része. A gyerekben akkor nem fognak rossz érzések maradni, ha hagyjuk, hogy velünk élje meg a búcsút. Ezt nem én mondom, hanem a szakemberek. Mi nem zártuk ki a fiamat a búcsúból. Nem bántuk meg. Ha kérdezett, válaszoltunk+ ha közben sétálni akart, vagy a háttérbe húzódni, mentünk vele. Utána sokat beszélgettünk errôl. Eljátszotta. Lerajzolta. Végül tovább lépett. Pedig imádta a keresztanyját. Most az ô hangján beszél a lelkiismerete... :( :')

Ha majd májusban hatalomra kerül a Fidesz, a kordonrázók balhé helyett otthon maradnak végre október 23-án?

Vagy ha már így rákaptak, ezúttal a Fidesz miatt fogják végigdúlni a belvárost?

Legjobb válasz: Dehogyis, azok az MSZP-sek nem Jobbikosok lettek hanem Fideszesek, és a Fideszt gyengének látó FIDESZesek lettek Jobbikosok(többek között azért is, mert ellenük fordult a tüntetések után).

Dehogyis, azok az MSZP-sek nem Jobbikosok lettek hanem Fideszesek, és a Fideszt gyengének látó FIDESZesek lettek Jobbikosok(többek között azért is, mert ellenük fordult a tüntetések után).
A 10.39.-el nem értek egyet.A rendõrség, bár követett el hibákat, de nem szabálytalanul oszlatta szét a tömeget.Nagyon sok rerndõr is megsérült.Ha valaki nem akart balhét, akkor a felszólításra elkellett volna mennie.És a Fidesznek sem ott kellett volna tartania a nagyggyûlését.A rendõrséget az ellenzék annyit piszkálja, hogy nem is igazán mernek erélyesen fellépni.A németek, vagy a franciák, meg az angolok is sokkal határozottabbak és nem bánnak kesztyûs kézzel a randalírozókkal.
Jogos a kérdés, ezek az elemek már úgy megszokták a balhét és vezetõik a forradalmár státuszt, hogy nem fognak leállni. Ne felejtsük, hogy többségükben nem is Fideszesek, hanem Jobbikosok. Megszívja a Fidesz, mert õ indította el az egészet, viszont neki kell majd vele szembenéznie. Persze az egész politikai húzás volt, ahogyan a késõbbi szembefordulásuk a tüntetésekkel is. Az ország nagy része a rombolás ellen van, tehát mivel a Fidesz késõbb elhatárolódott ettõl és a Jobbik nem, a bizonytalan szavazókat mind a Fidesz táborába terelte azt implikálva, mintha a Fidesznek semmi köze sem lett volna az egész erõszakhullám elindításához. Nagyon okos, mondhatni mesteri!
Balhé lesz akkor is. A Fidesz szándéka szerint kordon nem lesz. Mondjuk megnézném Orbán Viktort egy nemzeti ünnepen tojással megdobálva... Vajon akkor sem akarnak majd kordont állítani?
És akkor nézd meg az amerikaiakat, ott az oszlatásnál az éles M16 az alapfelszerelés. :D
Hat a Fidesz inditotta el azt az egeszet, ok batoritottak meg tamogattak ezeket a balhezokat, nagy kerdes lesz, hogy majd vissza tudjak-e zarni a szellemet a palackba. Annyival konnyebb dolguk lesz, hogy varhatoan nem lesz egy ennyire szemet aljadek ellenzekuk, ami mindent megtesz, csak hogy minel szarabb legyen, es igy talan a rendorseget se fogjak annyira cseszegetni, akik igy mar normalisan fogjak tudni csinalni a dolgukat. Csak nehanyszor kene lovasrohamot belevezenyelni ebbe a randalirozo csurhebe, a maradekot nehany evre leultetni, azt eleg hamar rend lenne itt.
"A rendõrség, bár követett el hibákat, de nem szabálytalanul oszlatta szét a tömeget.Nagyon sok rerndõr is megsérült." Az állításom az volt, hogy a tüntetõk senkit nem támadtak meg, és az embereknek inkább a rendõröktõl kellett félniük. Úgy látom, ezt te sem vitatod.
Egyébként a mostani helyzetben egy új, nem szélsõséges párt húzná az aduászt. Rengeteg kiábrándult MSZP szavazó van akik csak azért fognak az általuk gyûlölt Fideszre szavazni, mert inkább az, mint a szélsõséges(és a rendbontásokért elsõsorban felelõs) Jobbik. Ha viszont egy új, szimpatikus programú párt megjelenne, akár második párttá is erõsödhetne rövid idõ alatt. A Fidesz korábbi kudarcai, és a Jobbik esztelen szélsõségei mellett nem lenne túl nehéz elszedni akár 20%-nyi szavazót sem. Kíváncsi vagyok, lecsap -e valaki a lehetõségre.
100-200 idióta mindig, mindenhol akad. Belügyi szakértelem, és persze szándék kérdése, hogy fel tudnak-e lépni vagy nem. Van egy olyan érzésem, hogy a jelenlegi kormány fel szeretné nagyítani a jelentõségüket és ezért ahelyett, hogy megfékezné õket, igazából mindig engedi õket mûködni, miközben ugyanakkor ürügyként használja õket a város lezárására stb. "Nem szeretnék mást, mint hogy a nemzeti ünnepen sötétedés után is ki lehessen menni az utcára. Nagy kérés...?" Kimehettél volna akár 2006-ban is, ha a rendõrség nem viselkedik provokatívan és szabálytalanul. Akkor az átlagembernek a rendõrségtõl kellett tartania, nem a tüntetõktõl. Nincs példa arra, hogy a tüntetõk bárkit megtámadtak volna, a rendõrség viszont számos bûncselekményt elkövetett.

Ha a juniusi honapom a harmadik, hogy mar nemszedem a fogamzasgatlo tablettat, viszont Majusba a honap eleje helyett a honap vegen jott meg a menzeszem! A tabi miatt ugye?

Mennyi az eselyem hogy ehonapba mar babas leszek?

Legjobb válasz: A tabi abbahagyása után ha megjött az elsõ menstruáció és rendben "lezajlott", akkor lehet próbálkozni. Ha jó idõben lesztek együtt, akkor van esély a babára. Szurkolok!

A tabi abbahagyása után ha megjött az elsõ menstruáció és rendben "lezajlott", akkor lehet próbálkozni. Ha jó idõben lesztek együtt, akkor van esély a babára. Szurkolok!
A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva próbálkozz (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban, aktus közben rakj kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen. Aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Szia! Én ugyanígy voltam. Az elsõ gyógyszermentes hónapban 30 napra jött meg a mensim, aztán a következõben 42. napra és a harmadikban sikerült a baba!!! :) ) Sok sikert Nektek! :) 7 hetes kismama
Szia! Én is pont most vagyok a 3.dik gyógyszermentes honapban:DD! De nekem mondjuk rendesen beállt hála istennek a ciklusaim 27 naposak:) ! Sok sikert kivánok nektek:D! Remélem hamar sikerül majd neked is és nekünk is a baby:D!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!