Találatok a következő kifejezésre: A mágneses ugyan az mint (2 db)

A mágneses piercing ugyan az mint a mágneses fülbevaló, csak kisebb?

Van más különbség is vagy csak a mérete más?

Legjobb válasz: Nagyjábol igen. Két kis mágnes van rajta ami elég erös..de ha az orrodba akarod akkor nem ajánlanám, ert nem egy olyan esetröl hallottam már hogy felszíppantotta a mágnest az illetö és csak doki tudta neki kiszedni...

Nagyjábol igen. Két kis mágnes van rajta ami elég erös..de ha az orrodba akarod akkor nem ajánlanám, ert nem egy olyan esetröl hallottam már hogy felszíppantotta a mágnest az illetö és csak doki tudta neki kiszedni...

Ha minden részecske körül van egy mágneses mező akkor az hogyan néz ki össze adódva az ember körül? Ugyan úgy vagy valami torzult formában? és mi a központja?

Legjobb válasz: Ezzel a mágneses mezõvel nem kell foglalkoznod. Ha majd megérted, hogy a mágneses mezõ egy vektormezõ, és és az egyes pontjaiban lévõ értéket vektormûveletekkel számítjuk, akkor majd további pontosítások tehetõk. De az ember szempontjából akkor sem lesz jelentõsége, csak éppen elszórakozhatsz a kiszámításával.

Ezzel a mágneses mezõvel nem kell foglalkoznod. Ha majd megérted, hogy a mágneses mezõ egy vektormezõ, és és az egyes pontjaiban lévõ értéket vektormûveletekkel számítjuk, akkor majd további pontosítások tehetõk. De az ember szempontjából akkor sem lesz jelentõsége, csak éppen elszórakozhatsz a kiszámításával.
Általában ezek a részecskék úgy helyezkednek el, hogy a mágneses mezõk lerontják egymást. Méghozzá már sejtszintem is, mert már a sejtek se vonzzák egymást. Ez a legalacsonyabb energiájú állapot, ugye.
A kérdező hozzászólása: és az emberi agy és szív által generált mágneses mezõ?
A szív nem igazán generál ilyet (ill. nagyon gyenge, a sejtek generálják), az aggyal hasonló a helyzet. Egyáltalán, csak azért lehet mérni, mert az agysejtek többsége a felszínen van, alattuk idegek mennek. Ez a mûködésük mellékterméke - ugyanúgy, ahogy egy villanymotor is generál ilyen mezõt (sokkal erõsebbet, ráadásul), de mégsem ezért készítjük. Nem az a célja, hogy mágneses mezõt generáljon, csak a mûködéséhetz kell.
A kérdező hozzászólása: Hol tudok meg többet az agy mágneses mezejének a különbözõ dolgok miatti változásáról?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!