Találatok a következő kifejezésre: A lovaglo, es a (28 db)

Miért nem megy a lovagló és a kutya póz?

Egyszerűen nem tudunk szexelni a párommal. Én nem tudok rajta lovagolni mert kicsuszik vagy nem megy be,mert fáj... :/ és kutyapóznál nem találja.mit tegyünk 18/L

Legjobb válasz: ahogy te is írod, eléggé kétségbe vagy esve. Egy kicsit nyugodj le vegyél egy mély levegõt. A részletekhez nem írtad le, hogy milyen régóta van ez a probléma és azt sem, hogy ez az elsõ mindkettõtöknek, vagy voltatok már külön-külön másokkal és akkor volt-e ilyen probléma. Ha ez az elsõ együttlétek egyike mindkettõtöknek, akkor ezt a "szexelõsdit" még nagyon elsiettétek. Nyilvánvaló, hogy erre még nem álltok készen. Ha viszont már volt mindkettõtöknek más-más illetõ, ésd akkor ez a probléma egyikõtöknél sem volt jelen, akkor az a baj, hogy még nem szoktátok meg egymás testét. :) Minden ember más és más. Próbáljatok meg 2-3 alkalmat csak arra, hogy pettingeltek, oráloztok, de csak ennyit. Érezzétek egymás testét, bõrét. Szokjátok egymást. Ne csapjatok rögtön bele. Nyugi:) Hidd el. Ha ezt betartod ezekután mûködi fog a dolog perfektül:))

ahogy te is írod, eléggé kétségbe vagy esve. Egy kicsit nyugodj le vegyél egy mély levegõt. A részletekhez nem írtad le, hogy milyen régóta van ez a probléma és azt sem, hogy ez az elsõ mindkettõtöknek, vagy voltatok már külön-külön másokkal és akkor volt-e ilyen probléma. Ha ez az elsõ együttlétek egyike mindkettõtöknek, akkor ezt a "szexelõsdit" még nagyon elsiettétek. Nyilvánvaló, hogy erre még nem álltok készen. Ha viszont már volt mindkettõtöknek más-más illetõ, ésd akkor ez a probléma egyikõtöknél sem volt jelen, akkor az a baj, hogy még nem szoktátok meg egymás testét. :) Minden ember más és más. Próbáljatok meg 2-3 alkalmat csak arra, hogy pettingeltek, oráloztok, de csak ennyit. Érezzétek egymás testét, bõrét. Szokjátok egymást. Ne csapjatok rögtön bele. Nyugi:) Hidd el. Ha ezt betartod ezekután mûködi fog a dolog perfektül:) )
A méh alakja is számít (csak ultrahangon derül ki). Pl elvileg ha hátrahajló, akkor a kutyapóz kényelmesebb.
A kérdező hozzászólása: 7 hónapja vagyunk együtt, és mindkettõnknek mi voltunk az elsõk. kb 10x csináltuk már csak misszionáriusba..elmúlt 2 alkalommal megpróbáltuk lovaglóba de nemtudok ráülni ugyértem nem megy be mi a baj a vaginámmal?? a párom "farka" kicsit lefele hajló görbe..és kutyapóznál hiába nagy neki nemtudja berakni.. mi lehet a baj? :/ elég sokat pettingelünnk szex elõtt, de az a baj hogy nekem a behatolás mindig fáj sõt a szex is.sose élveztem még, pedig óvatos, gyengéd velem. :/
hát ez ciki, mert nekem is lefelé hajlik, mint a pasidnak...és van egy csaj akivel már mi is ott tartunk, h ágyba bújúnk, de eléggé parázok, h valami hasonló problémánk lesz :/ Nem tudom, h kérhetek-e ilyesmit, de mondhatnál pár pózt amiben legalább nem fájt/kellemesebb :) És ez különben nem a te hibád, de nem is a pasidé hidd el :) 19 (F)
Amikor én elvesztettem a szüzességem és a rá következõ 4-5 alkalommal is mindig fájt a behatolás. Elmentem nõgyógyászhoz és megállapította, hogy begyulladt a méhnyakam és azért fájt. Erre kúpot írt fel, amit 7 napig szedtem, majd el is múlt. Mostmár minden szuper. Menj el dokihoz!

A misszionárius, a lovagló és a kutya pózon kívül mik a legközkedveltebb pózok? Ti melyikeket szeretitek? Korral, nemmel, légyszi! : )

Legjobb válasz: Hmmm mikor a lány hason fekszik, a fiú rajta, és hátulról (nem popsiba) hatol be. Hmm.. na azt imádom :D Am igen, ott van még a 69. 20/F

Hmmm mikor a lány hason fekszik, a fiú rajta, és hátulról (nem popsiba) hatol be. Hmm.. na azt imádom :D Am igen, ott van még a 69. 20/F
A 69.Imádom. 21L
Én fejenállni szeretek.
Ja 30F
Amikor ilyen kifli pózban vagyunk:) 17L

Mi a különbség a western nyeregben lovaglók és a western lovasok között?

Úgy értem, hogy mit tud egy western lovas feltétlenül jobban a stílusról, mint a hobby westernesek? :) Köszi

Legjobb válasz: Pl. western stílusban lovagolni jobban tud.

Pl. western stílusban lovagolni jobban tud.
Te írtad, hogy "hogy hogy fogná 2 kézzel a szárat, amikor az egyikben ott a lasszó". Hát úgy, hogy oda el is kell jutni valahogy, hogy legyen értelme annak, hogy a másik kezében ott a lasszó... Magyarán attól még westernlovas a westernlovas, hogy két kézzel fogja a szárat.
egyrészt nem tudom miért jelented ki, hogy én mit láttam és mit nem, másrészt továbbra se értem hogy jön ide a fiatal ló kiképzése, eleve nem lovakról volt szó a kérdésben, hanem lovasokról, én se csak a szárkezelést írtam, ezt senki nem mondta, de egy "hobby westernes" aki angol stílusban lovagol western felszereléssel nem biztos, hogy ismeri azt a bizonyos 1 kezes szárkezelést, sõt, valószínûleg sosem ült rendesen belovagolt western lovon. sõt, valószínûleg a hobbi western lovas jobban elboldogul egy belovaglás alatt álló csikóval 2 kézzel csikós zablával, mint egy feszítõvel felszerelt jól belovagolt lóval.
Meg eleve a western stílus a quarter féle "laposabban" mozgó lovakra kitalálva. Pl quarternek nincs olyan lengõ háta, mint egy sport lónak, olyan "laposabb" az ügetése, és azt kényelmesebb kiülni idomító ülésben. Mondhatni nem zavarja a cowboyt a munkában és a lovasok segítségadásai is erre rendezkedtek be, hogy minél kisebb jelre tudja a ló, hogy mi a feladat. Ha megnézel egy reining versenyt, laza a páros, de mégis összeszedett.
Utolsó, nem láttál még fiatal western lovat. Két kézzel és csikózablával képezik õket és amikor már érti a neck reininget kapja meg a feszítõt és az egykezes szárfogást. De a stílusbeli különbség nem merül ki a szárfogásban. Másak a segítségek, máshogy dolgozik a ló, mások a feladatok, más a cél.
a kétkezes szárfogásról meg annyit, hogy hogy fogná 2 kézzel a szárat, amikor az egyikben ott a lasszó (sõt, hát ugye mindkettõvel fogja, csak az egyikkel dobja), vagy épp a marlboro. :)
tudom, hogy a csikóknál használnak, de csak a csikóknál, felnõtt lovaknál, pl versenyen soha, ha jól tudom nem is engedélyezett.
A western lovasok is használnak csikózablát a fiatal lovaknál, és engedélyezett a kétkezes szárfogás is. Feszítõt egy bizonyos képzettségi szint felett használnak és ott már egy kezes szárhasználat a praktikus. Aki angol nyeregben tanult az angol segítségeket használ, na meg könnyû üget is, ami nem kényelmes a wesco nyeregben. Aki képzett lóval wesco stílusban adja a segítséget, ott fõképp a láb és a testsúly dominál, a szár alig-alig.
a hobbi westernes többnyire angol nyeregben tanult meg lovagolni és hasonló módszereket alkalmaz western nyeregben (pl 2 kézzel fogja a szárat, csikós zablát használ, megpróbálja elérni a támaszkodást, vagy nem, könnyû üget, stb.) a western lovas pedig rendesen western segítségeket alkalmaz, amik tök mások.
Tulajdonképpen az hogy hogy a western nyeregben lovagló legtöbbször angol stílusban lovagol csak a felszerelése nem az. És sokszor a lova se western hanem például telivér meg ilyesmi. A western lovas meg western stílusban lovagol felszereléstül meg mindenestül. Más segítség adásokat használ és akár a stílus múltjáról is többet tudhat (de ez nem törvény szerû) . A westernlovas westernlovakat használ( quarter, appaloosa, paint horse).

Van egy póni ló akit lovaglok és a vágtánál a nyereg mindig előrecsúszik. Mit tegyek?

Aszt szeretném valahogy elérni,h a nyereg minden vágtánál a helyén maradjon !!

Legjobb válasz: Én így szoktam: Nyergelésnél full szorosra húzom a hevedert. Ám ilyenkor a paci megszívja mgát levegõvel, így nem lehet szorosabbra húzni. Ezért bemelegítõ kõrt szoktam vele végezni futószáron. Mind két kézre. Lépés ügetés, vágta. Nem sokat de arra elég, hogy tudjak még a hevederen húzni, és nem huncutkodik alattam. :-) Ám ha nem sok idõm van, akkor csak lépés ügetés, és húzok a hevederen.

Én így szoktam: Nyergelésnél full szorosra húzom a hevedert. Ám ilyenkor a paci megszívja mgát levegõvel, így nem lehet szorosabbra húzni. Ezért bemelegítõ kõrt szoktam vele végezni futószáron. Mind két kézre. Lépés ügetés, vágta. Nem sokat de arra elég, hogy tudjak még a hevederen húzni, és nem huncutkodik alattam. :-) Ám ha nem sok idõm van, akkor csak lépés ügetés, és húzok a hevederen.
nemes egyszerûséggel rosszul van rögzítve a nyereg. ellenõrizd, hogy a heveder elég szoros-e, illik-e a nyereg a ló hátára, esetleg martingált lehet tenni rá. ha ezek mind stimmelnek, nem szabad mozognia a nyeregnek..=)
Lehetõségek: - rosszul nyergelsz, nem húzod meg rendesen a hevedert - nem illeszkedik rendesen a nyereg - hosszú a hevedered Orvosolható: rövidebb hevederrel, v másik nyereggel, esetleg farmatringgal v megtanulsz normálisan nyergelni
A pónik elég kövérek (általában) tehát a marjuk is elég eltérõ a rendes nagylovakétól. Az ellen nem nagyon tudsz mit tenni, de segíthet a farokmartingál vagy a szügyelõ.:) (egyik vége a hevederhez kapcoslódik a mási kkettõ pedig a nyereghez így megadályozza, hogy a ynereg hátracsússzon.)http://www.derbylovas.hu/upload/d18-2.jpg
Használj farmatringot! A mi póninknak is elmosódott marja van ezért nála is elõrecsúszik a nyereg ha nem használunk farmatringot. De a farmatring segít, nem engedi a nyerget elõrecsúszni. Kell egy kis idõ a lónak amíg megszokja, lehet hogy eleinte nagyon nem tetszik majd neki.
használj szügyelõt ez megakadájozza a nyereg elmozdulását általában a magas marú lovaknál alkalmazzák .

A párom és én is küzdök túlsúllyal. Õ azt szeretné, ha lovagló pózban is csinálnánk. De amikor ráülök szinte megmozdulni sem tudok a hasától és a pénisze mérete is elég kicsi (11cm). Ezen hogyan lovagoljak?

Legjobb válasz: nem akarlak elkeseríteni, de így, azon a méreten sehogyan :S keressetek másik pózt, ami mindkettõtöknek megfelel, esetleg fordulj háttal neki lovagló pózban. 20/L

nem akarlak elkeseríteni, de így, azon a méreten sehogyan :S keressetek másik pózt, ami mindkettõtöknek megfelel, esetleg fordulj háttal neki lovagló pózban. 20/L
talán pont azért 11 cneit mert a fele se látszik ki a sok hájtól fogyózzatok, sok testmozgás

Lovagláshoz betét vagy tampon? Fontos holnap lovaglok és hát meg van. Mit tegyek? Anyának még nem mertem mondani de neki csak normál méretű van. A betéttel nem áznék át?

Legjobb válasz: persze mert te 15 éves vagy.egy 12 évesenek hova kell tampont hordani? BETÉT! biztonságos.és lovaglásnál meg rosszul ülsz meg nyom egy eret akár halál is lehet a vége..vagy rosszul lét.tss...

persze mert te 15 éves vagy.egy 12 évesenek hova kell tampont hordani? BETÉT! biztonságos.és lovaglásnál meg rosszul ülsz meg nyom egy eret akár halál is lehet a vége..vagy rosszul lét.tss...
dehoogy.betétet rakj.a tampon veszélyes.fõleg így...
"lovaglásnál meg rosszul ülsz meg nyom egy eret akár halál is lehet a vége" ugye ezt nem gondoltad komolyan?xdddd a tampon teljesen biztonságos, kisebb az esélye hogy átázolm mellesleg ezerszer kényelemesebb, JA és én is lovagoltam már tamponnal és nem haltam meg O.o :D Mondjuk szerintem 12 évesen maradj a betétnél
"lovaglásnál meg rosszul ülsz meg nyom egy eret akár halál is lehet a vége" Ez honnan jött? Mégis milyen eret? Hogyan halna bele? Betétnél az elcsúszás okozza a gondot lovaglásnál.
Én nem erõltetni szeretnék semmit, de a tampont már elsõ menstruációra is ajánlják, semmi kárt nem tesz, kicsit utána kéne járni mielõtt ilyeneket mondtok.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!
jól teszed:) tampon az már nagyobbaknak való! 15-16 éveseknek
dehoogy:) rá van írva minden betéte h mennyi a nedvszívó ereje.de egyébként 2 órát bír :)
A kérdező hozzászólása: na mindegy köszi a válaszokat! betét lesz :)
A kérdező hozzászólása: jó de a betéttel nem áznék át?
Szerintem mindenképp tampont, sokkkal kényelmesebb egy ilyen sporthoz. Az elsõ válaszolónak ne higgy, kicsit sem veszélyes:) a normál az jó persze akkor ha nagyon meg van, én is normált használok az elsõ napokon :) 15/l
A kérdező hozzászólása: oké köszi :) megnyugodtam és 12, 5/L
A kérdező hozzászólása: oké

Milyen fajta pózokat ismertek? 69-en, kutya, misszionárius, lovagló pózon kívül. Lécci, minél többet írjatok, és a magyarázatát is, h h is van. XD Köszi. :D

Legjobb válasz: http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml?s=52f813a777.. itt van bõven és még mozognak is:D

http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml?s=52f813a777.. itt van bõven és még mozognak is:D
háát nekem lenne 1-2 tippemXD
kemenysepro: a csaj gyertyaallasban van, a srac meg valahogy felulrol kamatyolja asszem
"69-en" az azt jelenti, hogy egy híján 70 ember kúr
A kérdező hozzászólása: Elsõ nagyon vicces vagy.:D 2.köszi.:D
Itt a múltkor még kecskérõl is szó volt...
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem tudja vki, milyen az a kéményseprõ póz?:D (Ha van ilyen. xD)
Itt van vagy 150-féle póz, minden frissítésre sorsol neked egyet. Vagy ki is listázhatod az összeset. http://sexopoly.tarhely.biz/index.php?option=com_sexposition..
A kérdező hozzászólása: Köszi.:D

Amikor szexelünk a párommal és misszionárius pózban csináljuk, nagyon élvezem. De ha váltunk lovagló pózra vagy kutyapózra akkor 1-2 percig még jó nekem, de utána nagyon fáj, szúró érzés van a hasamban. Milyen pózban lenne jó?

Valószín? hogy eléri a méhszájamat. A gond viszont az, hogy amikor neki kell többet "dolgoznia" egy id? után elfárad. Milyen pózt ajánlanátok, amiben én dolgoznék, de annyira mélyen nem lenne bennem, hogy fájjon?

Legjobb válasz: Oldalról próbáljátok meg! Nekem az jön be, és úgy tudsz mozogni te is meg õ is felváltva!

Oldalról próbáljátok meg! Nekem az jön be, és úgy tudsz mozogni te is meg õ is felváltva!
Van egy tippem...:) Küldd el edzeni a barátodat, jobb kondival tovább bírja...:) Ez nálunk is gond volt, hogy úgy nagy vagyok a barátnõmnek, így maradt a misszionárius, és az oldalfekvés... Vagy ha lovagolsz, ne csússz tövig rá, hanem csak amíg jólesik... Sok sikert kívánok, és sikeres nemi életet:) F/23
Légy Te felül, de ne ülj, hanem hajolj vagy feküdj rá. Persze így kevésbé "látványos", de Neked jóval élvezetesebb lehet, mert más szögben ér beléd a nemiszerve. Valóban jó ötlet még oldalról: mögédfekszik, Te felemeled az egyik lábad, és úgy. Bár én így nem tudtam eljutni az orgazmusig, de mindannyiunknak kicsit eltér az anatómiája. Óvatosan próbálhatjátok hátulról is (mármint csak a pózt, nem análra gondolok, én azt nem javaslom) - de a kutyapóz nem valami jó, ha érzékeny vagy, inkább állva próbáljatok ügyeskedni, támaszkodj valahova, rakd fel az egyik lábad valamire, szék, stb. és úgy. Az is megoldás lehet, hogy egy meneten belül is váltogatjátok a pózokat, és a befejezés a Te orgazmusod érdekében misszionárius.
Bocsi hogy ilyet kérdezek, de megmondanád hogy mekkora van a párodnak? hogy ennyire rossz máshogy
Pl. oldalról, állva nem tud annyira mélyre hatolni. Itt találsz pár száz pózt: http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml http://www.szexstudio.hu/kama_szutra/Szex_Poziciok_01/index... http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/index.html Egyébként meg annyi a titka, hogy ne nyomja be tövig, te meg ne ülj rá teljesen.
esetleg itt??? itt aztán van sok... http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=8947

Hogyan tudok lefogyni 10kg ugy hogy nem koplalok max 3 honap alatt? Rendszeresen jarok aerobickozni (hetfo kedd pentek a hetfo a legkemenyebb es 2orasak az eddzesek Szombaton 1orat lovaglok 11/L

Legjobb válasz: Miert akarsz fogyni még gyerek vagy,kislany,fejlodik a szervezeted.Ha lovagolni es edzeni is jarsz akkor eleg testmozgast is vegzel.ne akarj fogyokurazni

Miert akarsz fogyni még gyerek vagy, kislany, fejlodik a szervezeted.Ha lovagolni es edzeni is jarsz akkor eleg testmozgast is vegzel.ne akarj fogyokurazni

A lovagló pózban éreztem, hogy mindjárt elmegyek. Még kellett volna egy kicsi. Viszont a barátom hamarabb elment és én így nem tudtam. Van arra esély, hogy majd egyszer elélvezek hüvelyen keresztül, ha most éreztem, h "majdnem"?

Lehet majd arra esély, hogy majd 1x elélvezek? Nem vmi fontos hiszen kb 2 hónapja nem vagyok már sz?z, de éreztem h majdnem sikerült. Lehetséges majd? De nekem a gyorsabb verzió jött be amikor sokkal gyorsabban mozogtam és a barátom is rásegített. Az is lehet, h én a vadabb szexet kedvel?k közé tartozom?

Legjobb válasz: Hát..:D lõfordulhat:D amúgy meg biztos elfogsz menni, csak a te részedrõl több elõjáték kell, és kb.. egyszerre is elmehettek:P Az nagyon izgi tud lenni.. Tapasztalat...

Hát..:D lõfordulhat:D amúgy meg biztos elfogsz menni, csak a te részedrõl több elõjáték kell, és kb.. egyszerre is elmehettek:P Az nagyon izgi tud lenni.. Tapasztalat...
Az elején én is csak így tudtam elmenni. Csináld legközelebb úgy, hogy egyszer lassabban, majd gyorsabban, aztán megint lassabban, és gyorsabban mozogsz. Így a barátod nem tud olyan gyorsan elmenni, mert mikor már jó lenne neki, lelassítasz. Amikor már érzed, hogy majdnem megvan neked, akkor folyamatosan csináld gyorsan és meglesz :-)
Még érdekelne az is hogy kb mennyi ideig mozogtál a barátodon hogy ezt érezd? Mert kb 6 percet ki kéne bírnia neki is.
6perc? ez vmi átlag? mert az én barátom olyan sokáig bírja, h én már nem bírok mozogni...30perc kb.. na mindegy, én több mint egy éve nem vagyok szûz, de csak a mostani párommal csináltam...és nekem azóta jobb a behatolás, mióta hüvelytornázom..elõtte sosem éreztem h tyû de jó, akár el is mehetnék, de mostanában egyre jobb...
Szóval ha gyorsan lovagolszrajta ez mondjuk jelent 120 lökést percenként az majdnem olyan mintha verné valaki a farkát, és ha kb 6 percig ilyen tempóban veri valaki az általában elsül ennyi idõ alatt, ehhez ebben a szituban hozzájön hogy téged lát a farkán mozogni, az egész farkán érzi a meleg puncidat, meg érzi az illatodat is. Ez még plusz nagyon erõs aljzószer, tehát ilyen tempónál ez normális. Most kb képzeld el hogy bele tudd élni magadat a helyzetbe, hogy a barátod miután végigcsókolta minden porcikádat és remegsz a vágytól már folysz odalenn, akkor rákattan a csiklódra és gyorsan elkezdi pödörni a nyelvét rajta meg 2 ujjal beléd is mászik és ujaz hogy csak úgy cuppog. Majdnem biztos hogy a 6. percre vonaglani fogsz az orgazmustól ha nem vagy frigid, hát kb ilyen ha rendesen meglovagolják az embert! Kíván téged és nem tud másra gondolni ha rajta vagy, hogy elterelje a gondolatait. De valszeg ha ennyire kíván akkor hamar meg is keményedik a következõ menetre.
Biztos hogy sikerülni fog, de ehhez magadat kell elsõnek megismerni.Amit te éreztélaz nem "csak" hüvelyi orgazmus lett volna , amire nagyon kevés nõ képes, ha eggyátalán jól érzik.Lovagló pozban a csikló is ingerelve van és a kettõegyütes ingerlése váltja ki az orgazmust. Gyakorolni kell , de ha ráérzel az ízére , már felé tudsz oldódni és bármikor sikerülni fog . Ha jobban felhuz az elõjáték során akkor a behatolás után , össze tudjátok hangolni az eggyüttes orgazmust , de ha mindketten tudjátokk "lassan " nyulytani akkor attól nagyobbat fogsz élvezni. De gyakorlat teszi a mestert.
Az a megoldás, hogy miután a barátod elment, utána simogasson még téged, akár belül, a G-pontot ingerelve (úgy a legegyszerûbb, hogy Te hanyadt fekszel, a barátod bedugja a középsõ ujját úgy, hogy a tenyere felfelé nézzen, majd csak az ujja hegyét mozgatja úgy, mintha ki akarna csalogatni valamit. Hihetetlen érzés, próbáljátok ki! Közben persze lehet egy kis nyalakodás is, úgy biztosabb az orgazmus. Aztán, ha ez még mindig nem volt elég, akkor valószínûleg a párod ismét lázba jött, és lehet folytatni a második "menetet", ami ráadásul tovább is tart, mint az elsõ, mert minél többször kezd neki egy pasi, annál tovább tart. Hajrá!
Mondjuk ha mèg 2 honapja szexelsz akkor ne csodålkozz ezenDe kèsöbb meglåtod minden jora fordulProbålgassåtok egymåst aztån majd jo lesz 1x
A kérdező hozzászólása: Volt az annyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!