Találatok a következő kifejezésre: A londoni repülőtérről (4 db)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod.
A kérdező hozzászólása: Még nem voltam soha Londonba és ráadásul nem tudok angolul, félek hogy elfogok tévedni amig keresem a buszt amivel betudok menni a városba.

A londoni Luton repülőtérről ha vonattal megyek Brightonba, mennyibe kerül az oda-vissza jegy, és ha szerdán megyek brightonba és vasárnap jövök vissza a repülőtérre, akkor az a jegyem még érvényes lesz, van vennem kell újat?

Legjobb válasz: Bár nem aktuális már, de hátha valaki szintén pont erre kíváncsi... Szóval: A jegy árát meg tudod nézni a Transport for London weboldalán. Kiválasztod az állomásokat és az idõpontokat, és ki fogja dobni, hogy milyen árak vannak. Ha több nappal késõbb jössz vissza akkor érdemes open return jegyet váltani. Bár ez drágább, mint a sima retúr jegy. Ki kell számolni, hogy éri meg jobban. Külön-külön megvenni az oda és vissza jegyet, vagy pedig egyben az open return-félét...

Bár nem aktuális már, de hátha valaki szintén pont erre kíváncsi... Szóval: A jegy árát meg tudod nézni a Transport for London weboldalán. Kiválasztod az állomásokat és az idõpontokat, és ki fogja dobni, hogy milyen árak vannak. Ha több nappal késõbb jössz vissza akkor érdemes open return jegyet váltani. Bár ez drágább, mint a sima retúr jegy. Ki kell számolni, hogy éri meg jobban. Külön-külön megvenni az oda és vissza jegyet, vagy pedig egyben az open return-félét...

Mennyi egy repülőút összesen? Reptéri illetékkel jeggyel és a többi költségekkel együtt? Liszt Ferenc repülőtérről Londonba. Mennyi egy egy fapadoson és egy másikon. Bovsi nem tudom milyen k

Mennyi egy egy fapadoson és egy másikon.Bovsi nem tudom milyen légitársaságon érkeznek BP re

Legjobb válasz: Mennyi egy repülõút összesen? Reptéri illetékkel jeggyel és a többi költségekkel együtt? Liszt Ferenc repülõtérrõl Londonba. Mennyi egy egy fapadoson és egy másikon. Bocsi nem tudom milyen légitársaságok érkeznek ide.* bocsi elírtam!

A kérdező hozzászólása: Mennyi egy repülõút összesen? Reptéri illetékkel jeggyel és a többi költségekkel együtt? Liszt Ferenc repülõtérrõl Londonba. Mennyi egy egy fapadoson és egy másikon. Bocsi nem tudom milyen légitársaságok érkeznek ide.* bocsi elírtam!
Én poggyásszal, illetékkel, mindennel együtt, oda-vissza 27000 ft-ot fizettem. De legutóbb 22-ért voltam. Wizzair-t ajánlom, bár ki lehet fogni máshol is olcsó jegyet. És érdemes 2-3 hónappal az indulás elõtt foglalni.


Londoni Luton repülőtérről Londonközpontjába induló vonatot le tudom foglalni/megvenni a jegyet előre interneten?

Legjobb válasz: Elméletileg megveheted, de nem hiszem, hogy Mo-ra kipostázzák... valamint alternatiív megoldás lehetne még a vonatállomáson felállított terminálból begyûjteni a megvett jegyet, de ahhoz az a hitelkártya kell, amivel kifizették a jegyet online és itt sem vagyok biztos abban, hogy a magyart elfogadják. Egyszerûbb, ha a reptéren megveszed a FirstCapital ablaknál... azt tudod, hgoy ez a jegy két részbõl áll? Ugyanis van egy transfer busz, ami a vonatállomás és a reptér között közlekedik. Tehát a jegy ára úgy tevõdik össze, hogy egyrészt a buszjegy ára plusz a vonatjegy. Ez csak azért érdekes, mert ha nem a reptéren veszed meg a jegyet, hanem a vonatállomáson, akkor a buszra a buszon tudsz jegyet venni és értelemszerüen így a vonatjegy olcsobb lesz, ha a vonatállomáson fizetsz érte.... remélem érthetõ.

Elméletileg megveheted, de nem hiszem, hogy Mo-ra kipostázzák... valamint alternatiív megoldás lehetne még a vonatállomáson felállított terminálból begyûjteni a megvett jegyet, de ahhoz az a hitelkártya kell, amivel kifizették a jegyet online és itt sem vagyok biztos abban, hogy a magyart elfogadják. Egyszerûbb, ha a reptéren megveszed a FirstCapital ablaknál... azt tudod, hgoy ez a jegy két részbõl áll? Ugyanis van egy transfer busz, ami a vonatállomás és a reptér között közlekedik. Tehát a jegy ára úgy tevõdik össze, hogy egyrészt a buszjegy ára plusz a vonatjegy. Ez csak azért érdekes, mert ha nem a reptéren veszed meg a jegyet, hanem a vonatállomáson, akkor a buszra a buszon tudsz jegyet venni és értelemszerüen így a vonatjegy olcsobb lesz, ha a vonatállomáson fizetsz érte.... remélem érthetõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!