Találatok a következő kifejezésre: A lindynette fogamzásgátlóval (116 db)

A lindynette fogamzásgátló mellett biztos nem lehet teherbe esni? Már kb. fél éve szedem. Most is rendszeresen szedtem.

Legjobb válasz: Egyik fogamzásgátló sem olyan, hogy biztos nem lehet mellette teherbe esni! Semmi sem száz százalékos, csak ha nem mész még pasi közelébe se!:) De ha valaki rendesen szedi és minden elõírást betart és figyelembe vesz a szedés mellett, akkor nem szoktak nõk teherbe esni semelyik fogamzásgátló mellett. Nagyon-nagyon kevés az a nõ, aki mégis. Én 7 évig szedtem fogamzásgátlót, egyszer voltam terhes életemben, amikor is letettem és terveztük, hogy babánk lesz. És még úgy is 7 hónap alatt jött csak össze.

Egyik fogamzásgátló sem olyan, hogy biztos nem lehet mellette teherbe esni! Semmi sem száz százalékos, csak ha nem mész még pasi közelébe se!:) De ha valaki rendesen szedi és minden elõírást betart és figyelembe vesz a szedés mellett, akkor nem szoktak nõk teherbe esni semelyik fogamzásgátló mellett. Nagyon-nagyon kevés az a nõ, aki mégis. Én 7 évig szedtem fogamzásgátlót, egyszer voltam terhes életemben, amikor is letettem és terveztük, hogy babánk lesz. És még úgy is 7 hónap alatt jött csak össze.
Erre azt szokták mondani hogy a legbiztosabb fogamzásgátlás ha nem szexelsz ....! Tehát de, bármelyik fogamzásgátló mellett teherbe lehet esni.Kisebb az esélye mintha nem szednéd de nem 100%-os. Ha elolvastad volna a tájékoztatót tudnád :)
kb 1% az esélye annak, hogy gyógyszer mellett teherbe esel (feltéve hogy nem szedsz mellette C-vitamint, antibiotikumot, nyugtatót, vagy orbáncfû készítményt. Ezek csökkentik a védelmedet).
Nincs olyan fogamzásgátló ami 100%-os lenne. Mindenképp ügyelj arra, hogy továbbra is rendszeresen szedd, de azért figyelj oda. Ha nyugtalan vagy, védekezzetek más módszerrel is.
Hallottam már olyat, hogy egy nõ fogamzásgátló mellett esett teherbe. Tényleg nem árt odafigyelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Kedves Kérdezõ! A helyzet az, hogy bármilyen fogamzásgátló mellett van esély a teherbe eséshez, csak az a kérdés, milyen százalékos eséllyel. Remélem tudtam segíteni! Szép napot!

Okozhat a lindynette fogamzásgátló depressziót?

Lehet, hogy furcsa kérdés, de 1 hete szedem és magamon is észreveszek furcsa változást. Ingerült vagyok, ny?gös, hirtelen hangulatváltozásaim vannak, indokolatlanul és túl gyakran elsírom magam, magam sem értem az okát, vagy akkor is ha az ok csak apróság.

Legjobb válasz: Nem csak a Lindynette, az összes okozhat depressziót. Egyébként a betegtájékoztató is feltünteti....

Nem csak a Lindynette, az összes okozhat depressziót. Egyébként a betegtájékoztató is feltünteti....
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, többször elolvastam a betegtájékoztatót, de szinte mindenféle gyógyszerre rá vannak írva, a legtöbbre ugyanaz, minden általános mellékhatás. Épp azért itt kérdezem, hogy tapasztalatok alapján, személyesen volt-e valakivel hasonló.
Ma A nevem Earl-ön sírtam majdnem (éppen börtönbe csukták). Vicc:D Persze én mindig idõben észreveszem magam, úgyhogy tudok nevetni is ezen:) )
Nekem alapból volt depresszióm régen, de utána sokáig tünetmentes volt. Elkezdtem szedni a Lindynettet, sikeresen elõhozta:-S Nem szedtem végig az utolsó levelet, 7 szem után azt mondtam, elég. Jelentkezett a megvonásos vérzés, de félek, meddig tarthat, és milyen tünettel számoljak még...

Tisztelt Doktor úr! A Lindynette fogamzásgátló tablettát szedem, és eközben hüvelyproblémám miatt szedem a Protexin Gynophilus hüvelykapszulát is. Arra lennék kíváncsi, hogy ez a két termék együtt tud-e működni, nem múlik el a fogamzásgátló hatása ugye? V

Tisztelt Doktor úr! A Lindynette fogamzásgátló tablettát szedem, és eközben hüvelyproblémám miatt szedem a Protexin Gynophilus hüvelykapszulát is. Arra lennék kíváncsi, hogy ez a két termék együtt tud-e működni, nem múlik el a fogamzásgátló hatása ugye? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az együttes alkalmazásnak nincsen ellenjavallata, a probiotikus készítmény nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az együttes alkalmazásnak nincsen ellenjavallata, a probiotikus készítmény nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! A Lindynette fogamzásgátló tablettát szedem, és eközben hüvelyproblémám miatt szedem a Protexin Gynophilus hüvelykapszulát is. Arra lennék kíváncsi, hogy ez a két termék együtt tud-e működni, nem múlik el a fogamzásgátló hatása ugye? V

Tisztelt Doktor úr! A Lindynette fogamzásgátló tablettát szedem, és eközben hüvelyproblémám miatt szedem a Protexin Gynophilus hüvelykapszulát is. Arra lennék kíváncsi, hogy ez a két termék együtt tud-e működni, nem múlik el a fogamzásgátló hatása ugye? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az együttes alkalmazásnak nincsen ellenjavallata, a probiotikus készítmény nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az együttes alkalmazásnak nincsen ellenjavallata, a probiotikus készítmény nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A lindynette fogamzásgátló kinek mennyire folyásolta be a havija mennyiségét és idejét?

5 hónapja szedem a gyógyszert, elsõ két hónapban még semmi változás nem volt a havimba! de a 3 hónapban mennyiségben csökkent, 4 alkalommal már nem csak mennyiségben hanem idõben is kevesebb volt.! elõtte 5 napig tartott s kb majdnem egy egész doboz tampon ment el utólag már csak 6db! csináltam tesztet de mind negatív lett.! nem értem! a fogamzásgátló nem folyásol ja be a teszt eredményét.?? kérlek aki ilyen fogamzásgátlót szed írja le milyen tapasztalata van.! elõre is köszönöm.!

Legjobb válasz: Nekem annyira befolyásolta,hogy ott tartok,hogy egy hónapja nem jelentkezett a vérzésem, többször voltam orvosnál azt mondta,majd megjön! Én 2éve szedem azelõtt 6-7napig volt meg, az elsõ levél után már csak 4-5napig, abból is csak 1-2nap amikor erõsen vérzek!A fogamzásgátló nem befolyásolja a terhességi teszt eredményét!

Nekem annyira befolyásolta, hogy ott tartok, hogy egy hónapja nem jelentkezett a vérzésem, többször voltam orvosnál azt mondta, majd megjön! Én 2éve szedem azelõtt 6-7napig volt meg, az elsõ levél után már csak 4-5napig, abból is csak 1-2nap amikor erõsen vérzek!A fogamzásgátló nem befolyásolja a terhességi teszt eredményét!
Olyan nincs, hogy senkinek sincs gondja valamivel. Vannak emberek, akik magára a levegõre allergiásak. De rossz lehet nekik...
Mostanában az alacsony hormontartalmúakat preferálják, mivel kevésbé zavar be a szervezet normális mûködésébe. Gondolom ezt az évek tapasztatai miatt fjlesztették ki. Régebben sokkal több és nagyobb mellékhatások voltak, valszeg ezért. A Lindynette-rõl meg annyit, hogy jó árban van, és nagyon megbízható. B.P.
Szia! 3hónapja voltam életemben elõször nõgyógyásznál és mindenféle vizsgálat nélkül kapásból a Lindynette20-at írta fel. Azóta amíg szedem 2, 5 héten keresztül iszonyatosan fáj a mellem, híztam is. 3 hete ismét voltam nõgyógyásznál, aki azt mondta, hogy ez a legalacsonyabb hormontartalmú fog.gátló és ha ezt nem bírom, akkor marad az óvszer vagy a hüvelygyûrû. De mások biztosan jobban bírják, nem egy ismerõsömnek semmi gondja nem volt vele. Sok szerencsét hozzá!
Minden gyógyszer más egy kicsit, a nõgyógyásznak csak alapos vizsgálatok után szabadna felírni bármelyiket is. Kár, hogy ez elég ritka. Basszus, ennyi erõvel vény nélkül is lehetne kapni. No, tehát elvileg személyre szabottan kapod, azért mert másnak nem vált be, neked beválhat, és fordítva. Persze, olyan nõk is vannak, akik egyszerûen egyiket sem bírják. Sok sikert!
én egy hónapja szedem a lindynettet, az elsõ 2-3 hétben eléggé kikészített (rosszkedv, fejfájás, köztivérzés), de már nincs tõle semmi bajom és remélem nem is lesz:)

Milyen tapasztalataitok vannak a Lindynette fogamzásgátlóval kapcsolatban?

Legjobb válasz: Megbízható. Bár kicsit híztam tõle...

Megbízható. Bár kicsit híztam tõle...
én nem kicsit híztam tõle, majd miután abbahagytam, 1 év alatt 3szor jött meg a menzeszem. azóta sincs rendben teljesen a peteérésem, pedig ez már jó régen volt. de mint tudjuk, ahány ember, annyi féle mellékhatás. lehet, hogy neked ez lesz a lehetõ legtökéletesebb tabi.
14:21 vagyok. Miután abbahagytam a szedését, nem 6hónapig nem volt menstruációm, és azt mondta az orvosom, hogy valószínûleg gyógyszeres kezelésre fogok szorulni, hogy ha gyermeket akarok majd... Ezek szerint, az elõttem szóló válaszából kiindulva, lehet hogy a Lindynette-tõl van??
nem konrkétan a lindynette-tõl, hanem úgy általában a hormonbombától, szerintem (elõzõ válaszoló vagyok...) én pajzsmirigy alulmûködés gyanújával szaladgáltam/ok orvosokhoz, mert olyan eredményeim voltak hormonvizsgálaton, de az endokrinológus azt mondta, hogy simán lehet, hogy a tabi befolyásolta a hormonháztatásom, és ennyi év után sem tûnt még el teljesen a szervezetembõl (és lehet hogy nem is fog)
Ez az utóhatás, amit tapasztaltatok (meg még rajtatok kívül nagyon sok nõ, csak ezt vhogy nem szokták reklámozni...), az MINDEN hormonális fogamzásgátlónál elõfordul. Nem csak a Lindynél, hanem az összesnél.
3 évig szedtem, semmi gond nem volt vele azon kívül, hogy a libidóm a béka feneke alá csökkent.
Az endokrinológus butaságot mondott, a pajzsmirigy hormonnak semmi köze fogamzásgátlóhoz! Én is szedtem 2 évig Lindynettét, híztam, csökkent a libidóm és minden menstruációt olyan fejfájás kísért, hogy a szememet se bírtam kinyitni, mikor abbahagytam pár hónap múlva minden a régi lett.
Utolso, mint mondtam, pajzsmirigy alulmukodes GYANUjaval. A pajzsmirigyemnek vegul semmi baja, csak a hormonhaztartasomnak.

Szehetek Biovánne kapszulát ha szedem a Lindynette fogamzásgátló gyógyszert?

Nagyon elvan törve a hajam és ezért szertném szedni de nem tudom hogy szabad-e.

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Szehetsz :D
betegtájékoztató...
1. olvasd el a betegtájékoztatót 2. a válaszod alapján te sem vagy valami értelmiség
Elsõ alkalommal történõ szedés Várjon a menstruációs ciklus kezdetéig, addig ajánlatos más fogamzásgátló módszer használata (óvszer, pesszárium, spermicid)! Az elsõ tablettát a menstruációs vérzés elsõ napján kell bevenni. Megengedett a 2-5. napon való szedéskezdet is, ez esetben a fogamzásgátló szedésének elsõ hét napján nem hormonális kiegészítõ fogamzásgátlás (óvszer, pesszárium, spermicid) alkalmazása javasolt. Más fogamzásgátló készítményrõl történõ áttérés A régi csomagban található összes tablettát vegye be, majd tartson szünetet. A szünetben jelentkezõ vérzés 1. napján kezdje el a Lindynette tablettát szedni. A mini-tablettáról bármelyik nap át lehet térni a Lindynette tablettára, de a szedés elsõ 7 napján egyéb fogamzásgátló módszert is alkalmazni kell.
Én biztos ami biztos egy hónapot vártam vele anno. Nem is lett baj.

Szedem a lindynette fogamzásgátlot és az normális, hogy néha fehér folyásom van? Vagy az mitöl van?

Legjobb válasz: normális nekem is van:) ha kellemetlen szagu akkor nõdoki

normális nekem is van:) ha kellemetlen szagu akkor nõdoki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!