Találatok a következő kifejezésre: A light kevésbé veszélyesek (1 db)

A light cigaretták kevésbé veszélyesek?

Legjobb válasz: Azt szeretném tõletek megkérdezni, hogy melyik a károsabb egy piros cigi vagy egy szürke, ha szigorúan UGYANANNYIT szívok mind a kettõbõl?(Természetesen a szürkét automatikusan mélyebbre szívom)

Azt szeretném tõletek megkérdezni, hogy melyik a károsabb egy piros cigi vagy egy szürke, ha szigorúan UGYANANNYIT szívok mind a kettõbõl?(Természetesen a szürkét automatikusan mélyebbre szívom)
Tanulmányok bizonyítják, hogy a light cigarettafajták csak akkor "produkálnak" kevesebb nikotint és kevesebb káros vegyi anyagot, ha füstjüket géppel mérik, az emberi szervezet számára gyakorlatilag csaknem ugyanolyan veszélyesek, mint a normál fajták. Ráadásul a light cigaretták füstjét az emberek mélyebben szívják le, hogy több nikotinhoz jussanak, vagy pedig - ugyanezzel a céllal - többet szívnak belõlük. Ezenkívül a lightot szívók kevésbé hajlanak a leszokásra, mert tévesen azt hiszik, hogy egészségüket nem fenyegeti olyan súlyos veszély, mint a normál cigaretták esetében. Van, hogy a normál cigarettáról leszokók lightra váltanak, mert azt hiszik, egy lépést tettek a nikotinfüggõségük maguk mögött hagyása érdekében, de aztán errõl a pontról nem tudnak vagy nem akarnak továbblépni.
nem, sõt...veszélyesebbek!
SOKKAL VESZÉLYESEBBEK A LIGHT CIGARETTÁK MIVEL AZ EMBEREK TÖBBSÉGE MÉLYEBBEN TÜDÕZI LE ÉS GYAKRABBAN YGÚJT RÁ
ugyanolyan szar mind a 2 õ!!
hallod. olyat hallottam h a gyengébb cigikben az erõsséget visszafogó anyagok sokkal károsabbak mint az erõsebbekben amikben nincs .:D

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Letettem a cigarettát. Stresszes helyzetekben mit tegyek?

Rettentő nagy stressz ér pont most, amikor letettem a cigit. Nincs türelmem semmihez, nem birom magam elviselni, mást meg pláne. Mit tehetnék? Csakis egy dolog tudna lecsillapitani, mégpedig a cigi. De Nem akarok vissza esni.

8

1 éve cigizek.16 éves vagyok. Ez milyen hatást gyakorol a testemre?

6

Roppantós vagy izesített cigikből melyik a legjobb?

5

Ha a nők többsége a terhessége 9 hónapja alatt kibírja cigi nélkül, akkor szülés után miért gyújt rá, szokik vissza?

7

Akik csak buliban cigiznek, azok ha megkérdik tőlük, hogy "cigizel" arra mit mondanak?

7

Pattintós camel vagy multi?

Egyszer próbáltam a multit, bejött az íze, viszont nem tudom a nevét. Eddig ha néha vettem az dunhill volt, állítólag a camel gyengébb és egész jó, nem tudok dönteni, melyiket vegyem... Gondolom árban nagyjából egy kategória, annak meg örülök ha gyenge a cigi ugyanis csak bulikkor szívok és nem szeretem az erőset.

1

Hogy lehet egy ciginek "rossz íze"?

Sokan válogatósa, hogy jajj, azt nem szeretem...
Hogy lehet egy füstnek rossz íze?

6

Miért lettem most rosszul tőle? Fontos!

Már pipáztam egy párszor, beszédültem tőle mindig, de ma barátommal ketten pipáztunk, és hánytam tőle :/ Ez eddig sose fordult elő, nem ittam előtte és nem volt benne semmi pl. fű

2

Ezek szerint rászoktam?

Kb. 1 és fél éve próbáltam először ki a cigit, az után nem is cigiztem egyáltalán, de 1 éve elkezdtem hétvégente, meg nagyon ritkán hétköznap (max. 1 szál), és aztán megint jött egy 2-3 hónapos szünet, és azóta már folyamatosan szívok hétvégente 5-6 szálat, hétköznap meg az utóbbi időben már majdnem minden nap (de hétköznap csak 1 szál). És azt vettem észre az elmúlt pár napban, hogy elég ideges vagyok, aztán elszívok 1 cigit és jobb lesz egyből.

5

Lehetseges hogy aki dohányzik az hizik tole?

pl: szervezetol fugg.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!