Találatok a következő kifejezésre: A libero a (340 db)

Mennyibe kerül jelenleg a Libero a DM-ben?

Az 5-ös pelenka ára érdekelne. Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Nekem 5299 ft dereng...

Nekem 5299 ft dereng...
Nyomtathatsz ki bababónuszos kupont az infopulton, és lejön belõle 15 %.
5399 ft és 80 darabos

Huggies pelenka vagy a libero a drágább darabra?

Legjobb válasz: hol? milyen kiszerelés? melyik méret? egyébként meg bemész a boltba és megnézed. a nagyáruházakban jellemzõen ki van írva a darab ár is, de egyébként meg viszel zsebszámológépet, ha nincs a telefonodban, vagy nem tudsz fejben számolni.

hol? milyen kiszerelés? melyik méret? egyébként meg bemész a boltba és megnézed. a nagyáruházakban jellemzõen ki van írva a darab ár is, de egyébként meg viszel zsebszámológépet, ha nincs a telefonodban, vagy nem tudsz fejben számolni.
szia! szerintem átlagos áron-ha nem akciós- akkor a Huggies. De kb. hasonló lehet. Mi Pampers fogyasztók :) vagyunk, de régebben nagyon szerettem a Huggiest, csak elég drága

Nagyon jó áron van most a Libero a DM-be. Pamperst használunk, 15 kg a kisfiam, 18 hónapos. Érdemes váltanom, vagy inkább ne változtassak?

Legjobb válasz: Éjjelre használunk Pamperst, és nagyon bevált. A pénzzel meg nem nagyon dobálózhatunk, hogy ha nem jó.

A kérdező hozzászólása: Éjjelre használunk Pamperst, és nagyon bevált. A pénzzel meg nem nagyon dobálózhatunk, hogy ha nem jó.
Mi is pamperst használunk, de most vettünk liberót(tegnap).Nagyon szuper, nekünk úgy tûnik, hogy beválik. Talán egy kicsivel vastagabb, mint a pampers.Az ára miatt vettük mi is.Nagyon megéri! További szép napot!
Én kipróbáltam a liberót is, de nekünk csak a pampers vált be.Ha pamperst használsz, akkor van most a DM-ben egy nyereményjáték. Kuponokra lehet beváltani a blokkokat.Így ez sem lesz rossz árban. http://www.dm-drogeriemarkt.hu/babakesmamak/
Én is pamperst szoktam venni, liberót csak ritkán, sztem jó, csak kicsit tényleg vastagabb, mint a pampers.
Szerintem a Libero az egyik legjobb pelenka. Nagyon bevált nálunk még a Dm-es babylove dobozos pelenka. A kisfiam már szobatiszta, maradt ki, ha gondolod írd meg a címed és küldök neked belõle.
4est, vagy 5ost hasznaltok? Az en fiam 16 kg, viszont most sokat nyult, ev elejen 5os pampers kellett, de most ismet a 4es jo ra. Nem tudom, hogy auchan van-e a kozeletekben, de tegnap ott lattam pampers megaboxot. a 132 dbos 4es meret kerult 5800 forintba. kb 44 forint darabonkent. a dm-es libero akcio ettol jobb?
Utolso valaszolo vagyok. Most kaptam infot, hogy a rossmanban is akcios a pampers a heten, ott is 5800 lenne a megapack, tehat 132 db ez a negyes meretbol, viszont az akcios ujsag elejen van hozza egy 200 forintos kupon, igy 5600 es 42 forint darabja.
Én befürödtem vele. Kis korukban használtunk liberot, akkor jó volt, most a nagy melegben (akció elején) vetten egy nagy dobozzal az egyik fiúnak a háta ahol érinzkezik a pelussal tiszta kiütés lett tõle 4 db pelus után, a másiknak (ikrek) a 8 pelus után jöttek ki a foltok. Most a hûsibb napokon jó volt , viszont sok a pelusbaleset, sokszor kifolyik a pisi. Mi maradunk a pampersnél
A kérdező hozzászólása: 12.09-esnek. Pamperesbõl 5-ös, de Liberonál 6-os kell méret alapján. 104 db van benne, és 5700 Ft ha jól emlékszem.Ebbõl nekem lejön még a 25% kuponom, így 41 Ft-ra jön ki darabja.A Pampers zacsis meg 44-re.


Mire lehet beváltani a Libero pontokat?

És mennyit kell összegy?jteni?

Legjobb válasz: http://www.libero.hu/Libero_klub/Jutalmak/Libero-Up--Go1/

Melyik pelus hasonlít LEGINKÁBB a LIBERÓhoz?

Csak mert valaki írta h megváltozott a libero és sokan egyetértettek vele,h kifolyik bel?le minden.

Legjobb válasz: Szerintem az uj Libero ugyan olyan jo mint a regi. Nekunk nem folyt ki semmi. Talan a Huggies hasonlit a Liberohoz, de szerintem kiprobalhatod az uj Liberot, minden baba mas, van akinek bevallik, van akinek nem. 1 eves baba anyuja.Udv.

Szerintem az uj Libero ugyan olyan jo mint a regi. Nekunk nem folyt ki semmi. Talan a Huggies hasonlit a Liberohoz, de szerintem kiprobalhatod az uj Liberot, minden baba mas, van akinek bevallik, van akinek nem. 1 eves baba anyuja.Udv.
A Dm-ben kapható pelus hasonlít a libero legjobban szerintem. Árban majdnem egyforma, csak a dm-esbõl sokszor tök jó akciókat lehet kifogni.
Én is kíváncsi vagyok mert már mi is sokmindent ki próbáltunk mióta le kellett cserélni a liberót. Eddig nem találtuk meg azt amivel helyetesíteni tudnánk.A dm-es nem olyn jó mint a liberó volt abból is kifolyik.Azt most vettem mert én is liberós voltam eddig de gombásak lettünk az újtól.
Sziasztok! A Dm-es pelusok közül a Babylove jó, bár kicsit silányabb a minõsége már ennek is. Amúgy a Huggies is jó, illetve a Rossmann-os pelus, ami nagyobb gyerekeknek is megfelel. Anno a Pampers nekünk nem vált be, hátul minden kifolyt belõle. De gyakran vettünk Libero-t is. Egyszer kipróbáltuk a Tesco színeset is, de ha jól emlékszem nem dobtunk hátast tõle.
Én nem vettem észre, hogy az új rosszabb lenne.Nekünk a Libero vált be leginkább.Kipróbáltunk már szinte mindent, de ezt találtuk a legjobbnak.Ikerlányaim vannak, elég sokat isznak, de sosem volt elázási problémánk a Liberoval.
Szerintem is ugyan olyan jó a Libero mint volt. Amúgy Pampers, Huggies, Libero egyedül a normálisak, a többi valami miatt mind vacak volt.
Én megjártam a babylove-os pelussal...nemvolt rajta tépõzár és pont dokinál voltunk...elég silány! Libero a legjobb!!

Vak lennék? Az 1-es Liberoban hol van a Libero Klub kód? Vagy ezt is kivették a pontokat érő pelusok közül?

Legjobb válasz: Az a Baby Soft newborn, ugye? A liberó klub felhasználási feltételei között az van, hogy 1 pontot ér. http://www.libero.hu/hu-hu/Lablec/Felhasznalasi-feltetelek/

Az a Baby Soft newborn, ugye? A liberó klub felhasználási feltételei között az van, hogy 1 pontot ér. http://www.libero.hu/hu-hu/Lablec/Felhasznalasi-feltetelek/
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt láttam én is. Most töltöttem fel egy csomó kódot, 5-ös és 6-os pelusokat, plusz még szerettem volna feltölteni az 1-es pelus kódját is, de nem találom belül a csomagolásban. A többi pelusnál a nyitónál szokott lenni, ennek meg már kifordítottam a zacskóját, de nincs benne. Nem azért a pár pontért, de azért mégis. Pedig újonnan vásárolt pelusok, hét hetes a babám.
Akkor írjál nekik, hamar válaszolni fognak, és segítenek majd megoldani a problémát! Ebbõl a szempontból elég korrektek!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi!

A Libero vastagabb, mint a Pampers Active Baby? (4-es méret, ha számít)

Legjobb válasz: Igen és nálunk nedvszívóbbnak is bizonyult. De olvastam én már példát a fordítottjára is, akinek a Libero ázott át folyton, a Pampers pedig bírta a strapát. Nálunk a Pampers is jó volt, sokat bírt, de volt egy idõszak, hogy éjszakára csak a Libero bírta ki, a Pampers átázott. De én amúgy azért nem szerettem és ezt az idõszakot leszámítva nem is használtam Liberot, mert jóval vastagabb az anyaga és úgy gondoltam, hogy az nem olyan jó.

Igen és nálunk nedvszívóbbnak is bizonyult. De olvastam én már példát a fordítottjára is, akinek a Libero ázott át folyton, a Pampers pedig bírta a strapát. Nálunk a Pampers is jó volt, sokat bírt, de volt egy idõszak, hogy éjszakára csak a Libero bírta ki, a Pampers átázott. De én amúgy azért nem szerettem és ezt az idõszakot leszámítva nem is használtam Liberot, mert jóval vastagabb az anyaga és úgy gondoltam, hogy az nem olyan jó.

Mennyibe kerül az 5-ös libero a tescoban?

Nézte mostanság valaki? Köszönöm!

Legjobb válasz: Bocsi ha nem pont a kérdésre válaszolok, de a tesco-ban elég drága a liberó, még ha akciós, vagy kupon van hozzá akkor is. Én legolcsóbban a DM-ben szoktam venni, és ha tagja vagy a libero klubnak akkor még kupon is szokott lenni. Ezzel meg a DM pontok gyûjtésével legtöbbször 4000 Ft körül jön ki a megapack-os libero.

Bocsi ha nem pont a kérdésre válaszolok, de a tesco-ban elég drága a liberó, még ha akciós, vagy kupon van hozzá akkor is. Én legolcsóbban a DM-ben szoktam venni, és ha tagja vagy a libero klubnak akkor még kupon is szokott lenni. Ezzel meg a DM pontok gyûjtésével legtöbbször 4000 Ft körül jön ki a megapack-os libero.
http://liberoklub.hu/ itt tudsz tescos kupont is letölteni

Hol tudom megnézni, hogy a Libero mennyi pontot ér?

Régebben a Libero honlapján részletesen le volt irva,hogy ez és ez a csomag pelenka mennyi pontot ér. Most nem találom. Valaki belinkelné?

Legjobb válasz: http://www.libero.hu/Libero-Webshop/ Oldalt a nagy vonalkódra kattintasz

http://www.libero.hu/Libero-Webshop/ Oldalt a nagy vonalkódra kattintasz
Én kipróbáltam, de azt írja, hogy nem található a kód az adatbázisban. Az hogy lehet? Bocs, hogy én is kérdezek.:)
A kérdező hozzászólása: Régen nekem is azt irta, hogy nem található, de most sikerült megnézni. Nézd meg késõbb.

Ugye mondtam, hogy selejtes a Libero?

Ma is sok helyen olvasom, hogy gumitlan a Libero, a napokban kiírtam, de úgy látom nen vettek komolyan, vagy nem olvasták.

Legjobb válasz: HálIstennek nem használom nem vált be de ha a libero helyében lennék -ahogy sajnos nem vagyok- biztosan elgondolkodnék hogy megfelelõ üzletpolitika-e a részemrõl hogy becsapok és megtévesztek több százezezer kismamát... szégyelljék magukat! egy anyuka aki nem liberot használ.

HálIstennek nem használom nem vált be de ha a libero helyében lennék -ahogy sajnos nem vagyok- biztosan elgondolkodnék hogy megfelelõ üzletpolitika-e a részemrõl hogy becsapok és megtévesztek több százezezer kismamát... szégyelljék magukat! egy anyuka aki nem liberot használ.
Ma 16:25 vagyok. Mi is most kezdtük meg az új csomag(4-es)Liberot, és semmi baj vele, ugyanugy gumis és mintás. Nekünk eddig nem volt bajunk vele, legalábbis mi szeretjük, és bevált, pedig 20 honapos a csajszi:)
Mi csütörtökön vettünk a TESCOban, AKCIÓSan és semmi, de semmi baja nincs.Mintás is, gumis is...
én a múltkor irtam amikor voltak a nagy huggies akciók a tesco-ban. egy csomagban volt olyan hogy öt%! pelenkának nem volt meg az egyik tépõzárja oldalt.... ha beleszámoljuk hogy két csomagot vettünk mert olcsó volt már nem is érte megvenni mert 400 ft-ot spóroltunk vele és kb. 10x37 ft-ot dobtunk ki az ablakon mert nem lehetett ráadni nem csak a libero a hibás de a teszkóval se minden rendben...
Én mindig a dm-be veszem a liberot, sosem volt vele bajom, pedig egy ideje a 4-et veszem. azért jó tudni, hogy a tescos ilyen [email protected]
Na, hálistennek, valaki megmondta!!!! Mi meg nem foglaltuk aranyba a nevedet emiatt! Ne haragudj, tényleg van olyan anyuka, akinek jobb dolga is van, mint gumi nélküli, sõt, minta nélküli (te jó ég!!!), hófehér pelenka miatt gyomorgörcsöt kapni, és ezért még a cégnek is írni. (A gumirozás nélküli pelus miatti felháborodást még csak-csak elfogadom, na de hogy ha minta nélküli??? Én azt hittem, hogy a pelenka azért kell, hogy a pisit és kakit felfogja, amíg a baba nem szobatiszta, és ez esetben édesmindegy, hogy milyen mintája van. De úgy látszik, rosszul tudom....)
Érdekes, én akárhányszor vettem eddig liberot (mindig DM-ben), még soha nem volt semmi baja. Csak azt használjuk, mindig ugyanott veszem, kb 2 hetente új csomagot.
16:45-ös vagyok. Az 5-ös még apuéknál van, azt még nem láttam, de a 4-es gumis derekú, az biztos.
Eddig Babylove-ot használtam, most kb 3 hete vettünk a Tescoban 4-es méretût, mert akciós volt, most megint akciós, most 5-öst vettünk. Nekem semmi bajom vele, gumis a dereka, jól néz ki, bírja a terhelést (pisi-kaki), szóval nekem bevált. Ha elfogy, visszatérek a Babylovera, mert az olcsóbb, de most akciósan ugyanannyiba kerül.
Én nem olvastam a korábbi kiírásod. Ez mióta van így? Én kb. másfél hónapja vettem 3-as méretût, azzal nem volt semmi gond.
Én két hete vettem-semmi gond nem volt vele. Elõtte nem sokkal vettem olyat ami hófehér volt, ráadásul kevesebbet bírt-írtam nekik, válaszra sem méltattak.. Ennyit a liberóról.
Mondtad. Engem sem érint szerencsére.
Sosem használtam, felõlem lehet selejt.
Nekünk még van a régibõl, az ujjat még nem tudom:)
már mint ha a cég vezetõségének a helyében lennék -- igy pontosabb--
Hát te megmondtad. Szerencsére már nem érint, mert 2 hete átálltunk a Happy Bellára. És tökéletesen bevált.
Pár hónapja vettem egy óriás csomag 5. Liberot. Minden egyes darabnak rossz volt a tépõzárja, kellett hozzá vennem 2 garnitúra ragtapaszt 1000 forintért, csak így tudtam elhasználni!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!