Találatok a következő kifejezésre: A leves leveskockából (2 db)

A leves lehet leveskockából is?

Legjobb válasz: Szerintem lehet. Én legalábbis azt ittam.

Szerintem lehet. Én legalábbis azt ittam.
Én csak akkor ittam levest, ha éppen húslevest fõztem. Egyébként mindig kihagytam. A porból vagy kockából készített leves ízét nagyon szeretem, de nem igazán egészségesek. Azokban semmi vitamin. Mert ha házilag készített levest iszol, abban benne van a zöldségekbõl kifõtt összes ásványi anyag. Nekem így is mûködik a dolog. Sõt, most azt vettem észre, hogy mintha megint fogytam volna, de már csak a végén akarok mérlegre állni.
Én azt javaslom, inkább fõzz egy agy adag erõlevest és fagyassz le kis adagokat. Abban legalább van tartalom és nincs benne olyan sok mû aroma, meg anyag, mint a kockában.
nem helyes

Hány kalória van a leveskockából készült levesben?

100 grammra kétszázvalahány kcalt ír, gondolom ez 100 gramm nyersanyagra vonatkozik, nem a kész levesre, de azért inkább megkérdezem.

Legjobb válasz: 1,5749374929! Pontosan

1, 5749374929! Pontosan
150=1adag
fõzd meg magadnak a levest! Kérdezd meg anyukádat vagy keress neten egy receptet. Egészségesebb, tudod mi van benne, és abból tényleg nem gáz ha este 10kor megiszol egy bögrével, a husit meg másnap meg tudod enni ebédre egy kis zöldségkörettel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!