Találatok a következő kifejezésre: A levelezőprogram , (18 db)

parancsikonra lehet hotkeyt állítani
A kérdező hozzászólása: és azt hogy kell??
jobb klikk rajta és tulajdonságok (windows)
A kérdező hozzászólása: Köszi, sikerült! :)


A levelezőprogram (OE) , vagy a kiszolgáló (T-Online) maximálja-e a kimenő levelek számát?

Kb. 35 címzettnek, (volt osztálytársaim) szeretnék körlevelet írni, de nem tudom egyszerre elküldeni, mert sok a címzett!A korábbi ADSL szolgáltatómnál ez nem volt probléma.

Legjobb válasz: sehol. valószínûleg a t-online korlátozza. küldd el kétrészletben.

sehol. valószínûleg a t-online korlátozza. küldd el kétrészletben.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Úgy küldtem. Ez csak akkor macerás, ha én is körlevelet kapok, és nem tudok egybõl válaszolni mindenkinek, meg kell osszam a névsort!

Milyen levelezőprogramot használtok a Win 7-hez, és miért?

Legjobb válasz: Mert ha több fiókot kezelsz, akkor nem kell 3-4-5 fület nyitva tartani, és figyelni. Egy kliens jelzi felugró ablakkal, és esetleg hanggal is ha új levél jön. Továbbá fontossági sorrendet is tudsz állítani, archiválni, idõzítve küldeni stb.

Mozilla Thunderbird. Ingyenes, gyors, megbízható. Egy csomó szolgáltatót automatikusan bekonfigurál. Régen az Operáét használtam, de megelégeltem az egész böngészõt úgy ahogy van, minden nap összeomlott egyszer, szinte minden másik indításnál Opera kényszerített indítását írta ki. Lassú volt. Még bizonyos weblapok is szaggattak már rajta, együl a levezõje hiányzik, böngészés közbe jöttek a leveleim, nem kellett másik programot megnyitni miatta.
Mert ha több fiókot kezelsz, akkor nem kell 3-4-5 fület nyitva tartani, és figyelni. Egy kliens jelzi felugró ablakkal, és esetleg hanggal is ha új levél jön. Továbbá fontossági sorrendet is tudsz állítani, archiválni, idõzítve küldeni stb.
Én Mozilla Thunderbird-t. Mert számomra egyszerû, csak felraktam beállítottam a címeket jelszavakat és kész is volt. Midig csak rá mek letölti a maileket... Egyszerû használni. A többi alkalmazást nem ismerem. és ez csak az én véleményem.
Gmail webes felület, a többi mail cím is ide irányítva. A bejövõ leveleket egy notifier jelzi.
Soha nem értettem azokat az embereket, akik levelezõprogramot használnak. Úgy hogy valaki írja már le, miért rosszabb böngészõbõl nézegetni a leveleket. Bocsi, hogy nem tudtam hasznos válasszal szolgálni. :D
Én vagy a Hotmail fiókomat használom vagy a telómat az kezeli az összes fiókot egyszerre
Semmilyent. Csak.
a negyedik válaszoló indokai miatt: Outlook 2010
Az opera böngészõben lévõt, tökéletes. :) Mert gyors, kényelmes, egyszerû. És nem kell külön telepítgetni mert a böngészõ része.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek!

A gmail.hu-n vannak POP3 beállítások egy levelezőprogram részére?

Igen,jól látjátok:nem a gmail.com-ról,hanem a hu-ról van szó.A minap regisztráltam,de csak utána vettem észre,hogy a fent említett beállítást nem hozza úgy mint pl. a freemail.

Hogyan kell használni (pontról pontra leírva) a Gmail levelezőprogram telefonos funkcióját?

Állítólag rendelkezik ilyennel, csak még nem tudok kiigazódni a programban.

Vajon a Thunderbird levelezőprogram címtára miért sokszorozza meg önmagát? Levélírás közben megjelent a címtár, és igen furcsán nézett ki. Minden cím legalább három példányban szerepelt, de volt, ami hatszor, hétszer is.

Hosszú időbe telt, amíg a felesleget kitöröltem onnan, így csak egy-egy példány maradt belőlük. Törölni tudok, de Kérdezem még, hogy új címeket hogyan tudok hozzátenni, mert arra nem látok lehetőséget!

Legjobb válasz: Nálam angol nyelvû, de fent address book-ra katt, majd new contact, ennyi, vagy te valami másra gondolsz?

Nálam angol nyelvû, de fent address book-ra katt, majd new contact, ennyi, vagy te valami másra gondolsz?
Thunderbirdben: Menû legfelül, Eszközök, Címjegyzék. Új névjegy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek! Sikerült kiegészítenem a címtáramat! A másik kérdésem, hogy vajon miért szaporodtak a címek osztódással, az inkább érdekesség volt. Remélem, hogy többet nem fordul elõ, mert elég idõigényes volt rendbe tenni!

Hogyan állítod be alapértelmezett levelezőprogramnak a Mozilla Thunderbirdet Win 7-en?

Windows XP-m volt, azon Outlook Express. Megszoktam, szerettem, könnyen kiismertem magam rajta. Most kaptam egy új gépet, Win7-el. Két levelező programja is van. Egy wlmail nevű, és egy Microsoft Office Outlook 2007. Párhuzamosan mindkettőre jönnek levelek, hatalmas a káosz! Szeretnék, csak egy Thunderbirdet, ami hasonló a régi OE-hez, és, akkor azon, de csak azon folyna a levelezés. A vlmail zavaros, a Microsoft O.O. pedig túl bonyolult nekem, aki a kora miatt már nehezebb felfogású. Kérem, hogy ezt figyelembe véve válaszoljatok! Köszönöm!

Legjobb válasz: Telepítsd fel a Thunderbird-öt, õ majd ellenõrzi, hogy õ-e az alapértelmezett levelezõ, és hogyha nem, akkor felajánlja, hogy beállítsa-e magát alapértelmezettnek. :)

Telepítsd fel a Thunderbird-öt, õ majd ellenõrzi, hogy õ-e az alapértelmezett levelezõ, és hogyha nem, akkor felajánlja, hogy beállítsa-e magát alapértelmezettnek. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Majd meglátjuk! És, akkor pl a Wlmailt töröljem, vagy, majd Õ engedelmesen visszavonul? Mintha ott se lenne?
Hát nem tudom, a wlmail-t nem ismerem, de elvileg ha nem indítod el, akkor nem lesz vele gond. :)

Könyörgöm, tud vk olyan Windows 8 platformon futó levelezőprogramot, aminek a kezelőfelületet olyan sokrétű, mint az Outlook Expressé?

Értem, hogy Win8 alatt nincs POP3, STMP, akármi, de annyira imádtam, hogy Outlook Express-ben létrehozhattam üzenetszabályokat, és így ki tudtam szűrni a rendszeresen érkező spam-eket feladó letiltásával.

Legjobb válasz: A gmail nem játszik?

A gmail nem játszik?
próbáld ki, az Outlook.com e-mail szolgáltatót! (a Hotmailt is rövididõn belül, ez váltja fel) Az Outlook.com 7 GB ingyenes felhõalapú SkyDrive-tárhelyet és a Word, Excel és PowerPoint webalkalmazáshoz való ingyenes hozzáférést kínál! Fájlokat hozhatsz létre, tárolhatsz és oszthatsz meg bárkivel egy helyen! A SkyDrive tökéletes hely a személyes fényképeid tárolására és megosztására is! Hamarosan videohívást is indíthatsz a Skype-pal az Outlook.com-fiókodból, és számos egyéb nagyszerû szolgáltatás fejlesztése is folyamatban van! http://email.microsoft.com/Key-11407502.D.SpHs.K.KC.nClFM7R GYIK. http://email.microsoft.com/Key-11407502.D.SpHs.L.KC.nClDwc1
Magam is ezzel szenvedek a WIN 7 alatt. Kipróbáltam már egy csomó szóba jöhetõ levelezõt, eddig leginkább a Thundenbird tudja amit az OE - bár ez sem az igazi..... Az OE miatt visszatelepíteném a WIN7 helyett az XP-t, de ez nem olyan egyszerû. Javasolom, hogy próbáld ki a Thundenbird 17-et.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!