Találatok a következő kifejezésre: A lepény hogy I (5 db)

Mit jelent az, hogy a lepény I. fokban érett?

Mikortól kell II.fokban érettnek lennie, mert a barátn?mnek ugyanennyi id?sen 32-33 hetesen már II. fokban volt érett.

Legjobb válasz: Szia! Én annyit tudok róla, hogy a lepény elöregszik, elmeszesedik és ezt mérik fokban, az nincs konkrétan meghatározva, hogy mikor kell II. fokban érettnek lenni, de azt tudom, hogy ha IV. fokban érett akkor van szülés! Egyébként addig jó minél kisebb fogban érett, addig táplálja megfelelõen a picit. Nekem a 29. hétben volt I. fokban érett! Szerintem a barátnõdé is normális, de ha neked 32-33. héten I. fokban érett akkor az nagyon jó. Ismerõsömnek 29. héten volt IV. fokban érett úgyhogy már nem látta el a funkcióját és meg is kellett szülni a babákat, bár neki ikrei voltak és ikreknél ez elõfordul! Üdv. 32. hetes kismama

Szia! Én annyit tudok róla, hogy a lepény elöregszik, elmeszesedik és ezt mérik fokban, az nincs konkrétan meghatározva, hogy mikor kell II. fokban érettnek lenni, de azt tudom, hogy ha IV. fokban érett akkor van szülés! Egyébként addig jó minél kisebb fogban érett, addig táplálja megfelelõen a picit. Nekem a 29. hétben volt I. fokban érett! Szerintem a barátnõdé is normális, de ha neked 32-33. héten I. fokban érett akkor az nagyon jó. Ismerõsömnek 29. héten volt IV. fokban érett úgyhogy már nem látta el a funkcióját és meg is kellett szülni a babákat, bár neki ikrei voltak és ikreknél ez elõfordul! Üdv. 32. hetes kismama

Hogy alakul a lepény érettsége a terhessé alatt? Mármint mikor lesz I. -II. -III. fokban érett?

Legjobb válasz: Nekem 31 hetesen mondták, hogy I. fokban érett, 34 hetesen, hogy II. fokban. Úgy tudom, hogy a 38. hét körül várható a III., majd a IV. fok. A dohányosoknál, vagy akinek nem jó az áramlása, hamarabb érik, meszesedik a lepény.

Nekem 31 hetesen mondták, hogy I. fokban érett, 34 hetesen, hogy II. fokban. Úgy tudom, hogy a 38. hét körül várható a III., majd a IV. fok. A dohányosoknál, vagy akinek nem jó az áramlása, hamarabb érik, meszesedik a lepény.
nekem 38 hetesen azt mondták, hogy nagyon szép a lepény, és másodfokban érett.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

A lepény érettsége, hogy I II vagy III mit jelent? Mikor milyennek kell lennie?

Legjobb válasz: Szia!!! Méhlepény érettsége: 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészlerakódások Mindenkinél változó, hogy milyen ütemben érik, önmagában (akárcak a többi "összetevõ") nem jelent semmit. A terhesség alatt mindent összefüggéseiben kell nézni, ezt pont ezekkel a szavakkal tegnap mondta a szülésznõm, mikor ugyan ezt a kérdést feltettem neki. általában 30. hét körül I-II szokott lenni, de mindenkinél más és más. Ezen ne görcsölj ha válad nem pont így van. Minden jót, gyönyörû heteket!!!! :)

Szia!!! Méhlepény érettsége: 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészlerakódások Mindenkinél változó, hogy milyen ütemben érik, önmagában (akárcak a többi "összetevõ") nem jelent semmit. A terhesség alatt mindent összefüggéseiben kell nézni, ezt pont ezekkel a szavakkal tegnap mondta a szülésznõm, mikor ugyan ezt a kérdést feltettem neki. általában 30. hét körül I-II szokott lenni, de mindenkinél más és más. Ezen ne görcsölj ha válad nem pont így van. Minden jót, gyönyörû heteket!!!! :)


Mit jelent hogy a lepény érettségi foka I es? 30 hetes UH on irták.

Legjobb válasz: Az teljesen jó, még nem kezdett el "öregedni".

Az teljesen jó, még nem kezdett el "öregedni".
az nem baj !!! csak azt jelenti hogy nem kezdett el meszesedni! minden jót!!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!