Találatok a következő kifejezésre: A legutóbbi hét alatt (2 db)

A legutóbbi szexmentes hét alatt (lehet hogy 10 nap is volt) gombás lett a párom, egyszer korábban meg hólyaghurutja volt. Lehet hogy megcsal a párom?

N? vagyok (30). 1 éve vagyunk együtt, 6 hónapja együtt élünk. Eleinte minden nap szexeltünk, szép lassan egyre kevesebbet, ma már jó ha heti 1-2-szer. Van úgy, hogy 1 hét is kimarad. A legutóbbi szexmentes hét alatt (lehet hogy 10 nap is volt) gombás lett, egyszer korábban meg hólyaghurutja volt. Nem tudom, hogy ezeket a betegségeket hogyan lehet elkapni, de most már egy kicsit gyanús. Amúgy szeret a párom, én úgy érzem, bízom is benne, de ott motoszkál valami, hogy mi van ha mástól kapta el ezeket? Vagy csak ennyire érzékeny, hogy összeszed bármit pl. egy wc-b?l és én csak rémeket látok? Valaki mondjon valami okosat! Köszi!

Legjobb válasz: Szia. Férfiaknak gombát vécérõl összeszedni elég nehéz, bár nem lehetetlen. Szerintem légy nagyon résen.

Szia. Férfiaknak gombát vécérõl összeszedni elég nehéz, bár nem lehetetlen. Szerintem légy nagyon résen.
A gombát összeszedni férfiaknak nehezebb, mint a nõknek pl wc-rõl, de elképzelhetõ, hogy ilyen érzékeny. A hólyaghurut nem nemi úton terjed, az a hugyhólyag gyulladása. Szeritnem egyszerûen csak mondd meg neki, hogy több szexet akarsz, mert neked ez így nagyon kevés. Ha nem maradozik ki, és tudod, hogy mikor hol van, akkor nem csalhat meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a tanácsokat!
A gomba nagyon ritkán van csak a börfelszínen, az esetek 90%-ában a szervezetben van. Ezért kell rá mindig gyógyszert szedni. És igen, lehet tünetmentes. Ha az orvosotok ilyen felületes, akkor tegyetek panaszt, és keressetek másikat.
Nekem (nõ vagyok) kb. egy hete jött ki a gombás tünetem: viszketés, most meg már zöldes folyás, elõtte már egy héttel voltam nõdokinál, ugyanis babát várok, és most újra kellett mennem a gomba miatt, és mondta az orvos, hogy ezt már a 2 héttel elõtti eredményem is mutatta, hogy gyulladásom van, pedig akkor még semmilyen tünetem nem volt. Szerintem higyj neki, nem feltétlenül megcsalás, azért mert gombás. Látod, nekem sem egyszerre lettek tüneteim!
nekem valami olyasmi rémlik még suliból hogy vannak oylan fertõzések is ami pl az egyik nemre nem de a másikre "vezsélyt" jelent, tehát az is lehet hogy valóban tõled van... bár ki tudja lehet hogy csak rosszul emlékszem :D
A kérdező hozzászólása: Lehetek tünetmentes? A dokija nem ajánlott nekem semmit, merthogy nem voltunk együtt azon a héten. A gomba nem olyan, hogy nincs lappangási ideje, és azonnal kijön a betegség? Igazából én afelé hajlok, hogy nem csal meg, más gyanús jel nincs, és meg is bántam rögtön miután kiraktam a kérdést, ennyire nem gondolom komolyan, de azért egy pillanatra felülkerekedett bennem, fõleg úgy hogy nem tudok semmit ezekrõl a betegségekrõl. Na mind1. Köszi a válaszokat! Még van 1 kérdésem. Tartós antibiotikum szedés is okozhat gombát vagy ez csak a nõknél van így?
Hát, a hurut, az nem szex útján terjed! A gomba meg lehetséges, hogy tõled származik! Azt tanácsolnám, hogy menj el orvoshoz és nézesd meg magad, még akkor is, ha úgy érzed, neked nincs bajod, mert ettõl függetlenül még neked is lehet! Akkor majd adogatni fogjátok egymásnak! Szerintem nincs 3. személy a kapcsolatban! A szex meg a gomba miatt is csökkenhetett!
A gombát máshol is könnyen össze lehet szedni, nem csak a WC-n. Szerintem egyáltalán nem egyértelmû, hogy megcsal.
A kérdező hozzászólása: Leírom, hogy kerek legyen. Voltunk másik dokinál (bõrgyógyász), és kiderült, hogy nem gombás. És beszélgettünk jó sokat és elmondta, hogy nagyon stresszes, ezért nem kívánta a szexet se. Más bajai is lettek és mind a stressztõl van.

Ha legutóbb (3 napja) vizsgálta az orvos, hogy zárt a méhszáj, de keményedik a hasam, mennyi idő alatt nyílhat ki a méhszáj (napok, hetek)?

Vagy minden esetben kinyílhat?Annyian ijesztgetnek itt ezzel.Én nagyon aggódós vagyok /els? baba/.A dokim annyit mondott,hogy emeljem a magne b6-ot ha keményedne,de semmi mást.

Legjobb válasz: Nincs miért aggódnod.Nekem a szülés elõtti vizsgálatkor(két nappal elõtte) is zárt volt, pedig sokat keményedtem és sok jóslóm is volt.Volt, hogy nst-rõl a doki nem akart hazaengedni, mert háromperces fájásokat mutatott a mûszer.Megvizsgált, de bombabiztosan zárt méhszájam volt. Egyébként itt sok olyat is olvashatsz, akiknek nyitva van valamelyik méhszája és mégis túlhordja a babát. Élvezd a terhességet!:)

Nincs miért aggódnod.Nekem a szülés elõtti vizsgálatkor(két nappal elõtte) is zárt volt, pedig sokat keményedtem és sok jóslóm is volt.Volt, hogy nst-rõl a doki nem akart hazaengedni, mert háromperces fájásokat mutatott a mûszer.Megvizsgált, de bombabiztosan zárt méhszájam volt. Egyébként itt sok olyat is olvashatsz, akiknek nyitva van valamelyik méhszája és mégis túlhordja a babát. Élvezd a terhességet!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtatást!
Szia.Nyugi, nekem sajna a 20. héttõl nyitva van a külsõ, és nagyon rövid már a méhnyakam, de nem lett belõle gond, remélem nem is lesz.Most vagyok 29. hetes, és jövõ héten megyek ismét dokihoz.Majd ott kiderül hogy milyen a méhszájam.Pedig én nem is keményedtem meg ilyenek, mégis hamar kinyílt.Ez lehet alkati is, nem biztos hogy te is ki fogsz nyílni.Sok magnéziumot kell szedni, én még így is hogy soha nem keményedtem, 3*2 magnéziumot szedek. Szép terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, teljesen megnyugtattatok! Sok boldogságot kívánok nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!