Találatok a következő kifejezésre: A legtobb vagy (299 db)

Annyira rossz látni hogy más velem egykorú már iylen olyan cégeknél dolgozik, pedig a legtöbbjük vagy nem is ment mesterre vagy még nem fejezte be. IDEGESÍTÕ!?

én msc tanulok még de van olyan csoporttársam aki már dolgozik cégnél és levelez?n msc-s vagy nem folytatta az msc-t

Legjobb válasz: Ezt hívják irigységnek! Ez tipikusan a szomszéd fûje zöldebb effektus. Foglalkozz a saját dolgaiddal és fogadd el hogy nekik most bejött az élet, neked meg még várnod kell.

Ezt hívják irigységnek! Ez tipikusan a szomszéd fûje zöldebb effektus. Foglalkozz a saját dolgaiddal és fogadd el hogy nekik most bejött az élet, neked meg még várnod kell.
Esetleg a félés meg az elõre bepánikolás helyett kezdd el feltornászni tárgyalóképesre a nyelvtudásodat, és máris javítasz az esélyeiden. Amúgy mit tanulsz pontosan?
A kérdező hozzászólása: környezetmérnöknek miskolcon, gondolkodom hogy kéne járni vmilyne nyelviskolába
A nyelvre gyúrj, mert a szakmádban nem biztos, hogy el fogsz tudni helyezkedni. Nekem az egyik ismerõsöm végzett nemrég ugyanezen a szakon, és õ azt mondta, hogy kb. 40 ember diplomázott le és csak pár ember tudott elhelyezkedni a szakmában. Azt mondta, hogy az elhelyezkedési esély szinte 0, fõleg gyakorlat nélkül.
Akkor te eléggé le vagy maradva, ha ez téged idegesít, mert gondolom nincs nagy cégnél semmi tapasztalatod. Nekem egy tanárom mondta, hogy ne menjek mesterre, inkább dolgozzak, úgyis az számít... Teljesen igaza volt! Természtesen én 16 évesen elkezdtem dolgozni, tehát az egyetem után már komoly szakmai tapasztalattal rendelkeztem. Bárhova mentem állásinterjúra, minden munkáltató azt nézte, hogy ilyen fiatalon milyen szakmai múlt van mögöttem, és tetszett nekik nagyon. Nagy szerencsémre diákként mindig el tudtam helyezkedni a szakmámban. Sûrgõsen keresgélj, mert jelenleg az számít, mit tudsz a gyakorlatban, van-e referencia!!!
A kérdező hozzászólása: mind igaz amiket írtok, igen irigy vagyok féltékeny ezt én is belátom, és sajnos tudom hoyg ez nem annyira keresõképes szak hanem csak egy büfészak, és amit a belinkelt kérdésnél olavstam hát az úgy van ahogy leírták, sajnos, én is úgy érzem hoyg nem tudok semmitse mert mindenbõl tanulunk egy kicsit , és midnehova 2-3 éves szakmai tapasztalat kell nameg a nyelv, de nem tudom hova menjek tovább , csináljak még egy mestert vagy hova menjek:( de az már pénzbe kerül.
Amíg diák vagy használd ki, hogy elmehetsz jó cégekhez gyakornoki munkára, mégha igyen is kell dolgoznod, meg van a lehetõség, hogy a gyakorlat letelte után maradhatsz. Ha nem is maradhatsz, de legalább be tudod írni az önéletrajzodba.

Melyik a legfordulatosabb mozifilm? Melyikben volt a legtöbb, vagy legnagyobb?

Legjobb válasz: Egyszerre csak egy konkrét dolgot kérdezz.

Egyszerre csak egy konkrét dolgot kérdezz.
Játsz/Ma ebben volt pár, de nekem nagyon bejött a David Gale élete is.
Mártírok , Ál/arc

Miért szidják ennyire a 12 éveseket? Sehol sem látok olyat, hogy a "legtöbb" vagy "néhány". Mindig csak azt mondják, hogy az összes 12 éves.

Én is 12 éves vagyok de nem bulizok, nem iszok, nem cigizek, nem fekszem le senkivel, nem pózolok, nem utánzok senkit. Értelmesen tudok gondolkodni. Sokan mondják, hogy érettebb vagyok a koromnál. Van benne valami, de az már nagyon zavar, hogy mindenhol a 12 éveseket szidják, hogy mindegyik mekkora ribanc. Én nem értek ezzel egyet. Rengeteg 12-13 évest ismerek akik teljesen normálisak. Nektek mi a véleményetek err?l?

Legjobb válasz: az úgy van hogy "az összes 12 éves aki cigizik"

az úgy van hogy "az összes 12 éves aki cigizik"
és ti hány évesek vagytok 13? :) a sztereotípia az sztereotípia, meg kell tanulni észrevenni és figyelmen kívül hagyni.. ez a világ egyik szarsága, és nem 12 éveseknek való feladat.. nem irigyellek benneteket 31F
az utolsót, arra írtam, aki azt írta, hogy az unokatesója játszik netezik stb... ja, és a net szerintem is teljesen normális.... utolsóó voltam.:)
Szerintem te sem vagy érettebb a korodnál, csak te ezt hiszed. Nekem is van egy 12 éves unokatesóm, szóval én hozzá hasonlítom a többieket. Na szerintem õ tényleg úgy viselkedik, mint egy 12 éves! Napközben játszik, tanul mint egy normál gyerek és nem netezik, fórumokat olvasgat, a buli szerintem még fel sem merült benne.
Csak kapkodom a fejem! 13 évesen picit sem kéne inni, legfeljebb vizet. Az én legnagyobb gyerekem 12 éves lány, nem iszik, nem bulizik. És miért ne játszhatna egy 12 éves GYEREK? Hisz még nagyon gyerekek vagytok! És játékon nem a babázást értem, van rengeteg más, ami a ti korotokban is még érdekes lehet. A netet nem ellenzem, ésszerû keretek közt, de ne akarjatok felnõttet játszani, arra még rengeteg idõtök lesz. Egyébként, még sehol nem találkoztam avval, hogy a 12 éveseket szidnák.Hisz nem gyõzöm hangsúlyozni, gyerekek még. 32 éves anyuka
Én 13 vagyok :) Az összes barátnõm normális. Nem cigizik, nem piál [jó azt igen, de csak ritkán, én is, nincs benne semmi rossz, nem iszom sosem annyit, hogy akár egy picit is látni lehessen rajtam, hogy ittam [anyámék nem ellenzik]], nem drogozik, és nem szexel. :) Szerintem a többség normális :) Persze, van olyan ismerõsöm, aki 14-15 évesen esett teherbe, de az ritka :D Amúgy az emberek csak általánosítanak. Én is sokszor általánosítok, és szerintem az emberek nagy többsége is, mert sokkal egyszerûbb a többi lehetõségnél. És ne mondd azt, hogy éretebb vagy a korodnál. Még akkor is ha igen. 13 vagyok. Nem vagyok sem éretteb, sem éretlenebbnek. Semmi rossz nincs abban, hogy fiatal van. Legalább tovább élvezem még az életet, mint az idõsebbek =) 13/L
utolsó, akkor a te unokatesód éretlen. egy 12 éves, szerintem már nem játszik... kérdezõ: szerintem se mindenki olyan. van EGYPÁR tényleg, de nem ez a legjellemzõbb szerintem. És nekem is sok ennyi idõs ismerõsöm van, akik teljesen értelmesek. 13/L
Jamaican Girl: Azért szóltam bele mert akartam. Nem kérek engedélyt senkitõl sem, azért mert valamihez hozzá akarok szólni! Amúgy szerintem meg te idegesítettél fel mást. Mindenki lepontozott!
Én bírom a 13-14 éves kicsajokat :P némelyikük hûû h néz ki :D bármit megtenne egyik másik csak h f*szt kapjon :P szoktak is kapni :D 17/F
:) am te vagy a 19 éves?
Engem se =D (Y)
Nem érdekel, hogy hány százalákom van. :D
:D:D na most fölpontoztalak (Y) Tetszik hogy ilyen simán kiírod, de szerintem most csakazértis lepontoznak mások :P
Én is lepontoztam mindenkit, megnyugodhatsz. ;)
A kérdező hozzászólása: Nincsen semmi gond. Csak én sem bírom ha a másik nem tisztelettel beszél valakirõl/valakivel. :)
Én se bírom.csak most valahogy becsúszott :S
Jamaican Girl: hogy te mekkora idióta vagy. Nem szégyenled magad?? Most komolyan: jó hogy lesüllyedsz az õ szintjükre?? Úgy gondolom, az a 13éves lány, aki kiosztott téged, érettebben gondolkodik mind te.Sõtt a kérdezõ is értelmesebb mint te, meg a másik agyatlan. Gratulálok. Csak így tovább -_-" ;) 23/F
Úristen de szégyenlem magam :'DD
na állj! Én 13 vagyok és nem értek veled egyet! te miért azt írtad, hogy a felnõttek? minden felnõtt? ez ugyanaz! Szerintem nagyon gyerekes dolog ilyeneken kiakadni! am. örülj hogy ez a legnagyobb problémád! És nem cseszegetésbõl , írtam csak vedd észre! szia!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Utolsónak: én már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel. igazából ha errõl az oldalról közelítünk akkor pl azt is szoktuk mondani hogy a szülõk így, a felnõttek úgy... közbe pedig mindig vannak kivételek :)
Ugyanígy vok vele. Mondogatják h milyen tehetséges vok, kiemelkedõ, érettebb mint egy átlag 12 éves, de nálam is ez van: Az összes 12 éves, 12 évesek stb. Nekem is elegem van ebbõl.
Uramatyám még mindig engem osztanak te jó ég :D:D
16:01 majd kinövöd még ezt a lázadó kis tinihajlamodat:) kis taknyos:D
Jamaican Girl: olvass vissza ki vagyok xD Nem, nem a 19 éves vagyok :P
Peace. . . szívjunk el egy jointot Jamaican :D
jajj istenem -.-' nem m1 ki mikor fekszik le ? nekem az a véleményem h mindenki akkor feküdjön le amikor jónak látja vagy tudja h másnap nem lesz nanyira fáratt bármit keljen csinálni. Suliidõbe nincs nekem megszabva h mikor..szép is lenne..lehet h 14éves vagyok de majd én eldöntöm mikor fekszek és tudom h hogy birom az iskolát szal szerintem senki ne ugasson bele más életébe és legyen béke (:
Most nehogy már ezért a k*rva lefekvési idõpontért harcoljál. :D Engem nagyon nem tud érdekelni, se a te, se a más véleménye. puszi ;)
Figyelj, azok után, hogy mindenki lehord engem a sárgaföldig, nincs kedvem jópofizni bocsi.:S És amúgy sem veszekedni akarok/akartam, csak leírtam a véleményemet, mint ahogy mindenki más. Bocsánat, ha megbántottalak, de nagyon felidegesítettetek. :(
A kérdező hozzászólása: Azért ne mondjál már olyat, hogy a nyomorult kis élete... Nincsen semmi jogod így beszélni a másikkal.
Annak a másik 13 éves kiscsajra gondoltam ;)
Én is 13 vagyok. Elhiszem hogy általánosítanak sokan. Megértem õket. A sulinkba jár olyan 13 éves ( most megy nyolcadikba ) aki már nem szûz, sõt olyan is, akinek abortusza volt ( nem írom le hogy miben nyilvánult meg hogy abortusza volt ). Nem hiszem hogy attól érettebb lennél hogy nem cigizel stb. Én sem iszom, nem cigizem, nem drogozom, nem fiúzom ennyi idõsen. Teljesen normális vagyok, netezem, játszom ( inkább az állataimmal mint babákkal - nem cikinek tartom, csak inkább unalmasnak ), regényt írok, fotózom stb. Nem hinném hogy ettõl érettebb lennék. Ahelyett hogy ilyenen háborognék, inkább tanulok, hogy megvalósítsam az álmaimat. 13l
Senkinek semmi köze az életedhez éld úgy ahogy te jónak látod mások véleményét pedig szard le :D
Persze a sok kis 13 éves védd téged. Kedveseim én 19 éves fejjel szívesebben játszanék még, mint tanuljak meg este dolgozzak, hogy legyen pénzem a sulira meg a könyvekre. Érettebb vagy?? Na pontosan ezért NEM vagy te semmivel sem érettebb , mint a többi, mivel a TÖBBSÉG 12-13 éves azt, mondja, hogy éretebb a koránál.. 12 évesen még én is olyan vígan játszadoztam meg játszótérre jártunk a barátaimmal, hogy most boldogan tudok visszatekinteni, hogy nem pocsékoltam el azokat a gyerek éveimet. MÉg most is gyereknek mondom magam, és elszomorit ha azt mondják, már felnõtt vagyok! Nem hivatalosan felnõtt lettem, de felnõtt akor leszek ha dolgozok, egyedül láttom el magam, esetleg családot alapitok. Szóval nem kell itt háborognod, helyes, hogy nem cigizel meg nem iszol, DE aki iszik, szexel, cigizik az NEM! jön ide háborogni, hogy miért szídják!? Te meg a többi itt sír-rí, hogy dehát miért van ez?? Elhiszem, hogy nincs jobb dolgod, mert te már érett vagy és nem játszol inkább a szabadban vagy bent a barátaiddal, de ennyire ne unatkozz, hogy ilyen kérdéseket teszel fel.
Na ezt a kérdés nagyon felesleges volt kiírnod..-.-' Most azért írtad hogy dicsekedjél, hogy nem iszol, nem drogozol??? Húúúha, de nagy csoda. Ehelyett 12 évesen már netezel, nekem akkor lett netem, de akkor is csak bátyám miatt, és annyi volt a nagy gépezésem, hogy felmentem megnézni az ebneveldés kutyáimat.Te meg 11-kor még gyik-ot olvasgatsz...én 12 évesen fél 10kor már aludtam...Ezzel a kérdéssel most tisztára felidegesítettél, szegény klaviatúrámat erõbõl nyomkodom. 15L
Aki összemos egy korosztályt, annak mindegy, h 12, vagy 22, mindig általánosít, tehát felesleges megsértõdni rajta.Én-naivan?-hiszek abban, h a 12-de a 10, a 15, stb...-éves korosztály nagy része normális.Kirívó példák minden korosztályban vannak, lásd a dohányzó 1, 5 évest, mégsem mondjuk, minden 1, 5 éves cigizik.:) )8 éves a nagyfiam, én az õ korosztályával találkozom inkább, de náluk se azt tapasztaltam, h olyan rettenetesek lenének, mint amit olvasni lehet róluk, sõt.
én 13 éves vagyok és mivel elváltak szüleim meg a tesóim 12-15 évvel idõsebbek nálam én is érettebben tudok gondolkodni tehát egyszerûen nem értek egyet ezekkel a felnõttekkel mert csak arra mondják akit látnak és tudják hogy ilyen ne mindenkire :P
A kérdező hozzászólása: Egyetértek veled, kedves utolsó :) Köszi a válaszokat! Még írhattok nyugodtan!:) Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
A kérdező hozzászólása: Szerintem 12 évesen teljesen normális, ha valaki netezik. A bulizást én is ellenzem. Elég csúnya látvány már az is ha egy lány részeg, nem még, hogy egy 12 éves.
Kedves Jamaican Girl: Nyár van .. -_-" Mért feküdne le 21:30kor?? 12évesen (iskola idõben) én is 21-21:30 között feküdtem le, de most nyár van. 23-24óráig is fentvagyok. Kérdezõ: azzal én sem értek egyet, mi a francnak dicskeszel, hogy nem piálsz, nem drogozol, nem szexelsz..Jó hogy nem mikor még gyerek vagy..-.-" Gratulálok, hogy érettebbnek gondolod magad..minek??? Elötted az élet k*rvára ráérsz még éretten gondolkodni. Képzeld én a mai napig játszom. Akár itt a neten honfoglalón, vagy legózom az unokaöcsémmel, akár a kutyámmal labdázok... ÉÉs??? mi ezzel a gond? Jobb mint itthon ülni.. vagy tévedek?? 18 éves korodik gyerek vagy. Attól h a mai kis tizenévesek, mert el vannak szállva maguktól, és egyes szülõk ilyen felelõtlenek, nem téged szidnak..hanem csak átlagban azokat szidják...hát kb ez az én véleményem. és az elöbbi válaszolóknak van igazuk. 13/L
Egy 12 éves még gyerek, szóval teljesen normális az, ha nem iszik, cigizik, vagy éppen drogozik. Nem értelek. Nem vagy attól "különleges", hogy még gyerekként nem csinálsz olyat, ami még nem neked való. Ha érettebb lennél a korodnál, valószínûleg nem ilyen hülyeségeken törnéd az agyad...
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:1 Nem kéne beugatni nekem..nem sokkal, de én vagyok az idõsebb, ne legyen már ekkora pofád.Én képzeld úgy gondolom, hogy egy 12 éves kisgyereknek ha nyári szünet van akkor is, 9-10 körül ágyban a helye! Sõt én mindig azon izgultam, hogy Úristen, már mindjárt fél 10, és én még nem alszok, mert akkor volt vége a Barátok köztnek. 15L
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:40 Most nem azért de hozzád ki szólt? :) Meg nem mondtam meg senkinek se, hogy hánykor menjen aludni, tõlem akkor alszik amikor akar, nem tud érdekelni a nyomorult kis élete :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Utolsó bejegyzés Jamaican girl-tõl: mibõl gondolod, hogy mind1ik válaszoló 12?:) )
Kapjátok be hülye köcsögök :D 12 évesen nagyon nagyra vagytok magatokkal ;)
Bocsi hogx=hogy (: Jamaican Girl: Menj nézd a Barátok Köztöt xD Mindjárt jön az új évad..xD
Am meg olyan jó hogx a kérdezõnek is beugatsz. Akkor mi a fr*ncnak jössz erre az oldalra??
Az utolsónak köszönöm. Jamaican Girl: Közöd?? S*ggfej. Nem ugatásnak szántam te agyatlan. Csak elmondtam, h nekem mi volt, ugyanis nem mindenkinek egyformák a szülei, hogy mit engednek, meg mit nem a gyereknek -_-" Legközelebb ne jártasd a p*fád.
Jamaican girl most komolyan azon a 3 éven lovagolsz? Ennyi erõvel én is leugathatlak, h te 15 évesen ne mondd meg másnak, h mikor feküdjön le, és ne merj visszapofázni nekem, mert 4 évvel idõsebb vagyok. Gondolom neked sem tetszik.
huuhh, Jamaican Girl, még jó, hogy nem vagy az anyám! xP Tegnap fél3ig chateltem, 3kor feküdtem le aludni, kb 4kor aludtam el. És képzeld, mindenbõl 5ös vagyok, anyámék megengedik, és totál normális vagyok :) Lepontozhattok, nem százalékra megyek :D
A kérdező hozzászólása: Nem mindenhol láttam olyat, hogy az összes 12 éves aki ezt meg azt csinálja. Elég sok helyen csak rámondják, hogy mindegyik 12 éves egy kis p*csa és egyéb gyönyörû jelzõ...

Terhesség alatt milyen ételt fogyasszunk a legtöbbet vagy éppen kerüljük el?

Tudom a füszert és a zsírósat kerülni kell. Igaz?

Legjobb válasz: Igaz. Meg a sok édességet is kerüld. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, zsírszegény húsokat, tojást, tejterméket. Diót, mogyorót, meg végülis bármit amit megkívánsz. Semmiképp ne koplalj, ez nem a fogyókúra ideje. Nem baj ha felszedsz pár kilót, szülés után lemegy. De azért ne egyél napi 1-2 tábla csokit, mert at már nehéz lesz lediétáznod. Azt hiszem ezt hívják úgy, hogy könnyû vegyes táplálkozás.

Igaz. Meg a sok édességet is kerüld. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, zsírszegény húsokat, tojást, tejterméket. Diót, mogyorót, meg végülis bármit amit megkívánsz. Semmiképp ne koplalj, ez nem a fogyókúra ideje. Nem baj ha felszedsz pár kilót, szülés után lemegy. De azért ne egyél napi 1-2 tábla csokit, mert at már nehéz lesz lediétáznod. Azt hiszem ezt hívják úgy, hogy könnyû vegyes táplálkozás.
Nyers hús(tatár bifstek). Nyers tojás, és minden olyan ami nincs jól átsütve kerülendõ.
Igazat írt az elõttem szóló, és nagyon fontos a sok folyadék, meg a rostokban gazdag étkezés. És nekem egy kérdésemre épp azt írta vki, hogy neki a szülésznõje azt mondta, hogy napi 0, 5-1 kilo zöldség gyümölcs. Jól is esik, bár nekem néha sok ez a mennyiség, de legalább elcsapom a nagy étvágyamat!!! Ajánlom minden kismamának a PALEMO-t. Tegnap ettem elsõnek és még sosem láttam. Nagyon finom gyümölcs, hasonló a narancshoz a felépítése, és az íze még a grapefruithoz és a citromhoz hasonló. Édes, és a legjobb hogy ha nem szereted a grapefrut kesernyés ízét akkor ennek le lehet könnyen fejteni a hártyáját, nem úgy mint a narancsnak. Ha találtok valahol vegyetek megéri. én a LIDLben találtam. 270ft volt egy darab de akkora mint egy nagyobb sárgadinnye :) ) Nah befejezem mert szájmenésemvan :) )))
Azt hiszem az utolsó hozzászóló a Pomelo-ra gondolt, ami valóban nagyon finom gyümölcs, én is nagy elõszeretettel fogyasztom. Annak ellenére, hogy egy nagy citrusféle képes vagyok akár egyedül is megenni egyet. Az már egy jó adag a napi gyümölcsadagot nézve :-)

Kaptam egy levelet a bíróságtól, hogy pénzbüntetés kiszabását javasolják rám. Ez mit jelent? Ez a legtöbb, vagy ettõl még térhetnek el? (Lefelé volna jó. )

Legjobb válasz: Mégis mire szabnának ki pénzbírságot? Az nincs a levélben megírva? Mert így csak annyit jelent, hogy van egy ügyed amiben a büntetésed pénzbírság lenne..

Mégis mire szabnának ki pénzbírságot? Az nincs a levélben megírva? Mert így csak annyit jelent, hogy van egy ügyed amiben a büntetésed pénzbírság lenne..
Olvasd el figyelmesen még egyszer azt a levelet, mert ennek így, amit kérdezel semmi értelme.

Melyik ingyenes online weboldal szerkesztőnek van a legtöbb felhasználója vagy hol lehet megtalálni az ingyenes honlapszerkesztőknek a statisztikáját?

Legjobb válasz: Nem hiszem h van ilyen. Amúgy szerintem a legtöbbet notepad++ -t, vagy Netbeans -t használnak webfejlesztésre.

Nem hiszem h van ilyen. Amúgy szerintem a legtöbbet notepad++ -t, vagy Netbeans -t használnak webfejlesztésre.
Szerintem webtárhelyre gondolt. Csak FTP-set használj. Ez az online felületes feltöltõs nem jó és csak elõre megírt designokat lehet használni.

Hány volt a legtöbb alkalom, amikor egy nap/vagy egy tali alatt szexeltetek?

Legjobb válasz: Nekem a legtöbb egy napon belül 6 volt. 25/F

Nekem a legtöbb egy napon belül 6 volt. 25/F
Este 6 tol másnap délelõtt 10 ig 7 menetett nyomtunk le :) Akkor még dult a nagyszerelem.
5 24/F De az utolsó válasz adójával megismerkednék...
7 22/L
3 vagy 4. 20L
3 egy nap alatt 21F
3
5-6

A honfoglaló nevű játékban, ha a heti rangsorban a top 3 százalékban vagyok az azt jelenti, hogy abban a három százalékban vagyok akik a legtöbb pontot gyűjtötték?

csakhogy teljesen egyértelmű legyen.

Legjobb válasz: igen akik a legtöbb gyõzelmet aratták a legtapasztaltabb játékosok ellen ... :) ha ez igaz akkor gratula XD

igen akik a legtöbb gyõzelmet aratták a legtapasztaltabb játékosok ellen ... :) ha ez igaz akkor gratula XD

PC-re adják ki a legtöbb játékokat vagy a konzolokra?

Legjobb válasz: Nagyjából ugyan annyi, mivel a legtöbb játék multiplatform.

Nagyjából ugyan annyi, mivel a legtöbb játék multiplatform.
Most konzolra többet adnak ki, mivel pár multiplatform játék is csak konzolokra jelenik meg, meg konzolok tele vannak exkluzívval. Viszont PC az már régebb óta létezik, ezért PC-re összesen több játék van (meg ha nem csak AAA-s játékokat nézünk, akkor PC-n kb végtelen számú játék van)
A kérdező hozzászólása: Minden PC vagy konzol játék.és úgy gondoltam hogy most 2011-re kb. ha összeszámolnánk melyikre van több? de szerintem is PC-re
Nem nagyon lehet összeszámolni. Elsõ konzol 70-es évek elején jelent meg, szóval az sem ma volt. És az utóbbi 10+ évben a konzolra több játék jött/jön ki, régebben nem tudom mi volt a helyzet. De ha csak az AAA-s/retail játékokat nézzük, akkor valószínûleg a konzol vezet.
Ha belevesszük a böngészõs játékokat, mmo-kat, akkor pc, mivel az egy nyílt platform, akárki csinálhat rá egy játékot, aki kicsit is ért hozzá. De ezeket nem számítva konzolra sokkal több "normális" játék jelenik meg. Red dead redemption, Castlevania lords of shadow, enslaved, ghost recon future soldier, jrpg-k, exkluzív címek, és ezeken gondolkodnom sem kellett, tudnám folytatni a sort, mert tényleg rengeteg jó játék nem jön pc-re.
facebook nem naplóz ilyeneket
Azt nem tudom mi alapján válogatja ki, de biztos nem random mert nekem több személy már régóta ott van. Van olyan is akinek az adatlapját sûrûn nézem és olyan is akién 1x ha voltam. Érdekes, mellesleg az elõzõnek: a facebook szinte mindent naplóz!:) olvass utána!
Azokat mutatja állandóan, akiknek te nézed az adatlapjukat, és/vagy beszélsz velük chaten, lájkolod a képeiket, státuszaikat. Azt viszont én se tudom, hogy miért dob ki idõnként olyan ismerõsöket, akiknek talán ha kétszer voltam az adatlapjukon. (?) :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!