Találatok a következő kifejezésre: A legtobb miert nem mondja ki (1 db)

A legtobb fiu miert nem mondja ki a baratnojenek ha szereti, hogy "Szeretlek"?

ugy erzem szeret a baratom ,de nem mondta meg azt h "szeretlek" (o 22 en meg 19) es engem nagyon zavar ,bar 1x mondana ,amugy meg 2 honapja vagyunk egyutt...vagy akkor megsem szeret ,azert nem mondja?:(

Legjobb válasz: Egyrészt, két hónap még nem olyan sok. Én se biztos, hogy ennyi idõ alatt beletudnék valakibe úgy 100%-osan szeretni.. vagyis nem biztos, hogy szerelem. Lehet ez is az egyik ok, hogy nincs még szerelem! De ezt ne is várd el, annál jobb, egyszer mondja, de akkor komolyan! Az se lenne jobb, ha csak úgy mondogatná, de a fele se lenne igaz... Másik variáció pedig, hogy neki ez nem olyan fontos. Sok pasi van, akinek vhogy ez sztem nem fontos. Nekem elutazott a barátom, és e-mailekbe sokszor nem írja ki, mikor pedig rákérdeztem, azt mondta, nem tesz semmit, hogy kiírja-e vagy sem, nem változtat. Szóval ha tudod, és érzed, hogy szeret, akkor csak várd ki! Mikor már tényleg dúl a szerelem, és stabil a kapcsolat, és még mindig nem hallod,.. akkor lehet baj. De addig nem :)

Egyrészt, két hónap még nem olyan sok. Én se biztos, hogy ennyi idõ alatt beletudnék valakibe úgy 100%-osan szeretni.. vagyis nem biztos, hogy szerelem. Lehet ez is az egyik ok, hogy nincs még szerelem! De ezt ne is várd el, annál jobb, egyszer mondja, de akkor komolyan! Az se lenne jobb, ha csak úgy mondogatná, de a fele se lenne igaz... Másik variáció pedig, hogy neki ez nem olyan fontos. Sok pasi van, akinek vhogy ez sztem nem fontos. Nekem elutazott a barátom, és e-mailekbe sokszor nem írja ki, mikor pedig rákérdeztem, azt mondta, nem tesz semmit, hogy kiírja-e vagy sem, nem változtat. Szóval ha tudod, és érzed, hogy szeret, akkor csak várd ki! Mikor már tényleg dúl a szerelem, és stabil a kapcsolat, és még mindig nem hallod, .. akkor lehet baj. De addig nem :)
Nekem is 5 hónap kellett mire komolyan ki tudtam mondani a barátnõmnek hogy szeretem, és tudtam hogy õ is viszonozni fogja. Szóval várj még türelmesen, mondani fogja ha õ is érzi hogy nem lesz elutasítva, vagy hogy nem riadsz meg tõle.
Minden pasinál más.Az én barátom már az elsõ hónapban rengetegszer elmondta hogy szeret :)
Lehet, hogy azért, mert általában a férfiak (a nõkhöz viszonyítva) nehezebben fejezik ki az érzelmeiket. Persze ezzel nem mindenki van így. De lehet, hogy pont azért, mert nem akarja elkiabálni, és biztos akar benne lenni, hogy tényleg szeret. Magamról tudom, hogy amikor elkezdtem lányokkal járni, nagyon olcsó volt nálam ennek a szónak az árfolyama, könnyen és meggondolatlanul kimondtam, pedig nem is tudtam, hogy mit jelent. Amikor megismerkedtem a feleségemmel, akkor meg alig akartam kimondani, pont azért, mert annyira fontos volt (ma is az :) ), és biztos akartam abban lenni, hogy amikor kimondom, tényleg úgy is gondolom. A cselekedeteibõl derül ki, hogy szeret-e. Abból, hogy láthatóan azt akarja-e, hogy boldog legyél.
Szerintem, ha egy fiú az érzelmesebb, és ezzel együtt értelmesebb fajtába tartozik, akkor csak akkor mondja ki, hogy szeretlek, ha tényleg komolyan gondolja. Lehet, hogy szeret, de még nem szerelmes, a barátomnak 5 hónapba telt, mire komolyan kimondta és akkor viszont éreztem, hogy van jelentése ennek a szónak.
mert nem szeret
Hmm, én mindig is mondtam a barátnõmnek, hogy "szeretlek", szerintem teljesen alap. Megértem, hogy ha nem mondja, mert úgy gondolja, hogy ezt úgyis tudod és nem kell folyton elismételnie :) Mondd meg neki, hogy neked azért jól esne, ha hallanád tõle...
en a harmadik honap eltelte utan mondtam (pontosabban irtam SMS-ben) hogy szeretem...o meg mar az elso honap vegen mondta nekem...pedig en lany vagyok...en akkor mondtam mikor tenyleg komolyan gondoltam...hagyj meg idot a parodnak:) ne aggodj
Majd amikor biztos lesz teljesen az érzelmeiben, akkor úgyis fogja mondani.Ez nem jelenti azt, hogy nem szeret.Az én párom kb.másfél hónap után mondta elöszõr.Hidd el, hogy sokkal jobb az, ha akkor mondják, mikor valóban ugyis érzi, és nem csak úgy mondogatja minden érzelem nélkül.Annak nem is lenne értelme. Adj még kis idõt ennek és fogod tõle hallani is.
Engem is érdekelne, hogy pl. akkor mi a helyzet, ha már egyszer õszintén kimondta, hogy "szeretlek" ( és tudom, hogy teljes mértékben igaz), de azóta nem mondta. Ez kb. egy hónapja volt. ÉS minden oké köztünk semmi gond nincs, de nem mondja.. Ugy gondolja, hogy ha már egyszer elmondta, akkor az úgy is marad? És ha már nem szeret, akkor majd szakít??
A szakításost úgy értem, hogy persze, hogy vége lesz a kapcsolatnak, ha nem szeret. De addig akkor úgy lesz vele, hogy nem is mondja többször?:O vagy úgy vannak vele a fiúk, hogy egyszer kimondják mit éreznek és kész?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki a tököm találta ki ezt a "pillangók a gyomromban" érzéshasonlatot? -_-

13

Pasik, ti mennyire gondolnátok komolyan a csajjal ha ilyesmiken mentek keresztül?

Van egy pasi, akit dobott a barátnője, egy jól menő szájszebészért. Most született meg a gyerekük is. Ezt csak most tudtam meg és most arra gondolok, hogy a pasi csak valami pótléknak gondol, mert utalgatott arra, h volt barátom mennyire gazdag, meg arra is rákérdezett, h orvos volt-e? Ebből az jött le, hogy még nincs túl a dolgon, amiről nem is tőle szereztem tudomást, hanem mástól.

1

Milyen közös tevékenységet szoktatok csinálni a párotokkal?

12

A nők miért vesznek el oly sok energiát a férfiaktól?

ismerkedéskor, kapcsolatban, stb.

17

Lányok, minden nap 18 órától kocsmázik mert hiányzom, teendő?

Távkapcsolatban vagyunk kénytelenek élni egy ideje. Egy héten a 7 napból 6 napon köt ki munka után a kocsmában és iszik-eszik-dartsozik-játékgépezik. Felhívom és kifejezem aggodalmam mire ő folyamatosan: hogy mennyire szeret, én vagyok az élete szerelme és hiányzom, magányos. Ti mit tennétek? Hogy reagálnátok? Én abszolút egy toleráns ember vagyok de minden nap azt hallgatni hogy a kocsmából veszi fel a telefont és ittas..nagyon elegem van és idegesít. A nyugodt esti telefonos beszélgetésünk törlődik ezzel. Plusz hallom a háttérben a zenét, bulit, a többi kocsmázót hogy nevetnek, jól érzik magukat. Én meg itthon possadok és várnám a hívását pffff

5

Egy ilyen kvalitású lánynak szerintetek milyenek az elvárásai a férfiakkal szemben?

-17 és 22 év közötti
-Kb. 170-175 centi magas
-Vékony testalkatú
-Szép arcú (ez nyilván szubjektív, de mondjuk amit a többség szépnek tart)
-Nőiesen öltözködik
-Igényes, ad a megjelenésére
-Nem dohányzik, nem drogozik
-Intelligens, művelt és vannak tervei
-Felsőfokú tanulmányokat folytat/tervez folytatni
-Nem néz valóságshow-kat
-Szereti az állatokat
-Nem prűd

13

MVan itt olyan pasi, aki megbánta, h szakított?

Ha igen, miért? Még szerelmes volt, vagy csak magányos. Teljes sztori is jöhet.

7

Szerelmi háromszög! Mi lesz a következménye? Helyesen döntöttem?

Nos a történet nagyon egyszerű és bonyolult is egyben. Van egy srác, még 3 éve mutatták be a barátaim. Első látásra megtetszettünk egymásnak, érdeklődött, keresett, de épp volt valakim ezért elhajtottam. Úgy fél évvel később már nem volt senkim, gondoltam ismerkedem vele, de addigra összejött az egyik legkedvesebb barátnőmmel. Nem nagyon működik a kapcsolatuk, mert barátnőm nagyon akaszkodik rá, megfojtja a féltékenységével pedig hűséges fiú meg van még sok gond. Mindig én békítettem őket, ha zűr volt köztük.. A lényeg, hogy hétvégén volt egy baráti összejövetel, ahova a fiú titokban, kimondottan miattam jött. Szerelmet vallott elmondta, hogy neki mindig is én leszek az álma. Sokmindent megbeszéltünk és arra kért, próbáljam meg vele ő mindent lerendez és nem esik bántódásom, de mondtam neki, hogy soha nem lehetünk együtt, nem fogom tönkretenni a 10 éves barátságomat és ő se dobhat el 2 éves kapcsolatot csak úgy. Történt egy csók is. Mindenki megesküdött aki ottvolt, hogy ők nem szólnak erről. Lelkifurdalásom van így ma elmentem a barátnőmhöz, de végül nem mondtam el neki. Viszont mesélte, hogy a srác szakítani akart vele (persze nem hagyta). De eldöntöttem hagyom őket. Mégsem érzem jól magam..lehet, hogy az igazit löktem el magamtól. És ő most sem boldog, mindketten szenvedünk. Mit tennétek? Voltatok hasonló esetben? Segítsetek!

10

Van itt valaki, aki segítene? Olyan ember, aki nagyon ért a férfiak lelkivilágához, és sok pozitiv visszajelzést kapott, h nagyon jó tanácsokat ad, az kérem segitsen! Férfiak/fiúk privátüzijét várom elsősorban! De tapasztalt nőké is jöhet!

Egy srácról van szó,aki imád nőkkel kavarni,és ehhez egy rövid story fűződik,és a story folytatásával kapcsolatban lenne egy apró kérdésem! :)
Köszönöm szépen előre mindenkinek,aki segít nekem,várom a privát üzeneteiteket :* :)

4

Párkapcsolati játszmák. Kinek sikerült "kiszállni"?

Egyre több olyan választ olvasok (nagy örömömre!), ami arról tanúskodik, hogy a válaszadók felismerik a kapcsolati játszmákat.
A saját kapcsolatotokban is így van? Tudjátok kezelni?
Hogyan jutottatok el ide?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!