Találatok a következő kifejezésre: A legtobb miert nem mondja ki (1 db)

A legtobb fiu miert nem mondja ki a baratnojenek ha szereti, hogy "Szeretlek"?

ugy erzem szeret a baratom ,de nem mondta meg azt h "szeretlek" (o 22 en meg 19) es engem nagyon zavar ,bar 1x mondana ,amugy meg 2 honapja vagyunk egyutt...vagy akkor megsem szeret ,azert nem mondja?:(

Legjobb válasz: Egyrészt, két hónap még nem olyan sok. Én se biztos, hogy ennyi idõ alatt beletudnék valakibe úgy 100%-osan szeretni.. vagyis nem biztos, hogy szerelem. Lehet ez is az egyik ok, hogy nincs még szerelem! De ezt ne is várd el, annál jobb, egyszer mondja, de akkor komolyan! Az se lenne jobb, ha csak úgy mondogatná, de a fele se lenne igaz... Másik variáció pedig, hogy neki ez nem olyan fontos. Sok pasi van, akinek vhogy ez sztem nem fontos. Nekem elutazott a barátom, és e-mailekbe sokszor nem írja ki, mikor pedig rákérdeztem, azt mondta, nem tesz semmit, hogy kiírja-e vagy sem, nem változtat. Szóval ha tudod, és érzed, hogy szeret, akkor csak várd ki! Mikor már tényleg dúl a szerelem, és stabil a kapcsolat, és még mindig nem hallod,.. akkor lehet baj. De addig nem :)

Egyrészt, két hónap még nem olyan sok. Én se biztos, hogy ennyi idõ alatt beletudnék valakibe úgy 100%-osan szeretni.. vagyis nem biztos, hogy szerelem. Lehet ez is az egyik ok, hogy nincs még szerelem! De ezt ne is várd el, annál jobb, egyszer mondja, de akkor komolyan! Az se lenne jobb, ha csak úgy mondogatná, de a fele se lenne igaz... Másik variáció pedig, hogy neki ez nem olyan fontos. Sok pasi van, akinek vhogy ez sztem nem fontos. Nekem elutazott a barátom, és e-mailekbe sokszor nem írja ki, mikor pedig rákérdeztem, azt mondta, nem tesz semmit, hogy kiírja-e vagy sem, nem változtat. Szóval ha tudod, és érzed, hogy szeret, akkor csak várd ki! Mikor már tényleg dúl a szerelem, és stabil a kapcsolat, és még mindig nem hallod, .. akkor lehet baj. De addig nem :)
Nekem is 5 hónap kellett mire komolyan ki tudtam mondani a barátnõmnek hogy szeretem, és tudtam hogy õ is viszonozni fogja. Szóval várj még türelmesen, mondani fogja ha õ is érzi hogy nem lesz elutasítva, vagy hogy nem riadsz meg tõle.
Minden pasinál más.Az én barátom már az elsõ hónapban rengetegszer elmondta hogy szeret :)
Lehet, hogy azért, mert általában a férfiak (a nõkhöz viszonyítva) nehezebben fejezik ki az érzelmeiket. Persze ezzel nem mindenki van így. De lehet, hogy pont azért, mert nem akarja elkiabálni, és biztos akar benne lenni, hogy tényleg szeret. Magamról tudom, hogy amikor elkezdtem lányokkal járni, nagyon olcsó volt nálam ennek a szónak az árfolyama, könnyen és meggondolatlanul kimondtam, pedig nem is tudtam, hogy mit jelent. Amikor megismerkedtem a feleségemmel, akkor meg alig akartam kimondani, pont azért, mert annyira fontos volt (ma is az :) ), és biztos akartam abban lenni, hogy amikor kimondom, tényleg úgy is gondolom. A cselekedeteibõl derül ki, hogy szeret-e. Abból, hogy láthatóan azt akarja-e, hogy boldog legyél.
Szerintem, ha egy fiú az érzelmesebb, és ezzel együtt értelmesebb fajtába tartozik, akkor csak akkor mondja ki, hogy szeretlek, ha tényleg komolyan gondolja. Lehet, hogy szeret, de még nem szerelmes, a barátomnak 5 hónapba telt, mire komolyan kimondta és akkor viszont éreztem, hogy van jelentése ennek a szónak.
mert nem szeret
Hmm, én mindig is mondtam a barátnõmnek, hogy "szeretlek", szerintem teljesen alap. Megértem, hogy ha nem mondja, mert úgy gondolja, hogy ezt úgyis tudod és nem kell folyton elismételnie :) Mondd meg neki, hogy neked azért jól esne, ha hallanád tõle...
en a harmadik honap eltelte utan mondtam (pontosabban irtam SMS-ben) hogy szeretem...o meg mar az elso honap vegen mondta nekem...pedig en lany vagyok...en akkor mondtam mikor tenyleg komolyan gondoltam...hagyj meg idot a parodnak:) ne aggodj
Majd amikor biztos lesz teljesen az érzelmeiben, akkor úgyis fogja mondani.Ez nem jelenti azt, hogy nem szeret.Az én párom kb.másfél hónap után mondta elöszõr.Hidd el, hogy sokkal jobb az, ha akkor mondják, mikor valóban ugyis érzi, és nem csak úgy mondogatja minden érzelem nélkül.Annak nem is lenne értelme. Adj még kis idõt ennek és fogod tõle hallani is.
Engem is érdekelne, hogy pl. akkor mi a helyzet, ha már egyszer õszintén kimondta, hogy "szeretlek" ( és tudom, hogy teljes mértékben igaz), de azóta nem mondta. Ez kb. egy hónapja volt. ÉS minden oké köztünk semmi gond nincs, de nem mondja.. Ugy gondolja, hogy ha már egyszer elmondta, akkor az úgy is marad? És ha már nem szeret, akkor majd szakít??
A szakításost úgy értem, hogy persze, hogy vége lesz a kapcsolatnak, ha nem szeret. De addig akkor úgy lesz vele, hogy nem is mondja többször?:O vagy úgy vannak vele a fiúk, hogy egyszer kimondják mit éreznek és kész?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor lehet azt mondani egy emberre, hogy ő egy senki? Mikor lesz valaki senki? Miért leszek én senki? Kire mondanátok?

7

Honnan veszed észre hogy a férjed/ párod hazudik, vagy füllent?

Mi 4 éve élünk együtt a párommal, ezalatt biztos hogy legalább ferdített valamin, de sosem jövök rá hogy mikor mond igazat, és esetleg mikor ferdít... ti miből jöttök rá?

11

Lehet, hogy élőbe jobban fog menni? (Bővebben lent)

Sziasztok!
Egy lánnyal még eddig csak fb-n beszéltem, de ott elég nehézkesen megy a dolog.
Már nem tudok tőle mit kérdezni és mindketten eléggé félünk.
Ha találkoznánk élőbe van esély rá, hogy ott nyitottabb lenne és jobban tudnánk beszélgetni,stb?
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! :-)

4

Szakítanál a szex miatt?

7 éve vagyunk együtt. Nincs problémànk csak egy.
A párom idősebb nálam de ez idáig nem volt probléma. Ma viszont megint összevesztünk mert nem akar velem lenni szinte soha. Ma azt mondta hogy ez neki is ciki de legyen vége mert őt ez már nem érdekli . Én szeretem őt de azèrt nagyon hiányzik hogy már nem vagyunk együtt( régen szinte mindennap) . 26N.

16

30-40-es pasik, minimum hány éves nővel kezdenétek kapcsolatot?

Kort is kérnék a férfi részéről is,meg esetleg indoklást.
Ami még kérdés:ha csak szex alapú a dolog akkor is ugyanaz a korhatár,vagy már alacsonyabb( esetleg mennyivel?)

14

Az normális, hogy a pasim más lánynak megírja azt hogy : megyek fürdeni és behabzom a testem, és még ráadásul telefonszámot cseréltek?

17

Szerintetek hogyan közelitsek egy fiu felé aki nagyon tetszik? Hogyan mutassam ki? látszolag én is tetszem neki, és szinte mindennap együtt megyünk haza.

Szerintetek hogyan?

4

Fiúk, ez már sok lenne? Vagy ennyi belefér?

Azon kaptam magam, hogy lehet picit túlzásba vittem, amit mondtam. Eléggé felhúzott a barátom, mert minden pici dolog miatt féltékenykedett alaptalanul, és folyton szívatott néhány dologgal. Megelégeltem,és kicsit csúnyán beszéltem, hogy 'bas*zd meg fejezd már be, mi a jó se**lyukért idegesítesz állandóan, vagy b*szdki már...'

Ez nagyon rossz lenne a barátnőtöktől, vagy elfogadható?
Megjegyzem nagyon ritkán káromkodom, csak akkor ha nagyon feltudnak húzni...:/

8

Az utolsó ronda, nagyállú, szúrós szemű nő is tetszik társkeresőkön legalább 8-10 fiúnak, így még ő is tud válogatni. Akkor egy ronda pasi, aki egyetlen pozitív jelzést sem kap, mit tegyen, hogy barátnője legyen?

Miért más a nőknek és még rondábbaknak is, hiszen ugyanúgy emberek, nem érnek többet. Mégis még azok is kellenek 8-10 fiúnak és még abból is tud válogatni.

122

Tudnatok tanacsokat adni mikor lesz jobb szakitas utan? :/

Nagyon faj es nagyon hianyzik de erzem hogy jol dontottem hiszen a bizalom nem volt mar meg es azt se ereztem h szeretne(ami be is bizonyosodott mert szerintem orult is h mrgszabadult tolem na m1)
Meg friss egy hetes a dolog, de ugy erzem egyre rosszabb :(
Mit lehet tenni ilyenkor? 3,5evea kapcsolay volt
19L

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!