Találatok a következő kifejezésre: A legtobb miert nem mondja (2 db)

A legtobb fiu miert nem mondja ki a baratnojenek ha szereti, hogy "Szeretlek"?

ugy erzem szeret a baratom ,de nem mondta meg azt h "szeretlek" (o 22 en meg 19) es engem nagyon zavar ,bar 1x mondana ,amugy meg 2 honapja vagyunk egyutt...vagy akkor megsem szeret ,azert nem mondja?:(

Legjobb válasz: Egyrészt, két hónap még nem olyan sok. Én se biztos, hogy ennyi idõ alatt beletudnék valakibe úgy 100%-osan szeretni.. vagyis nem biztos, hogy szerelem. Lehet ez is az egyik ok, hogy nincs még szerelem! De ezt ne is várd el, annál jobb, egyszer mondja, de akkor komolyan! Az se lenne jobb, ha csak úgy mondogatná, de a fele se lenne igaz... Másik variáció pedig, hogy neki ez nem olyan fontos. Sok pasi van, akinek vhogy ez sztem nem fontos. Nekem elutazott a barátom, és e-mailekbe sokszor nem írja ki, mikor pedig rákérdeztem, azt mondta, nem tesz semmit, hogy kiírja-e vagy sem, nem változtat. Szóval ha tudod, és érzed, hogy szeret, akkor csak várd ki! Mikor már tényleg dúl a szerelem, és stabil a kapcsolat, és még mindig nem hallod,.. akkor lehet baj. De addig nem :)

Egyrészt, két hónap még nem olyan sok. Én se biztos, hogy ennyi idõ alatt beletudnék valakibe úgy 100%-osan szeretni.. vagyis nem biztos, hogy szerelem. Lehet ez is az egyik ok, hogy nincs még szerelem! De ezt ne is várd el, annál jobb, egyszer mondja, de akkor komolyan! Az se lenne jobb, ha csak úgy mondogatná, de a fele se lenne igaz... Másik variáció pedig, hogy neki ez nem olyan fontos. Sok pasi van, akinek vhogy ez sztem nem fontos. Nekem elutazott a barátom, és e-mailekbe sokszor nem írja ki, mikor pedig rákérdeztem, azt mondta, nem tesz semmit, hogy kiírja-e vagy sem, nem változtat. Szóval ha tudod, és érzed, hogy szeret, akkor csak várd ki! Mikor már tényleg dúl a szerelem, és stabil a kapcsolat, és még mindig nem hallod, .. akkor lehet baj. De addig nem :)
Nekem is 5 hónap kellett mire komolyan ki tudtam mondani a barátnõmnek hogy szeretem, és tudtam hogy õ is viszonozni fogja. Szóval várj még türelmesen, mondani fogja ha õ is érzi hogy nem lesz elutasítva, vagy hogy nem riadsz meg tõle.
Minden pasinál más.Az én barátom már az elsõ hónapban rengetegszer elmondta hogy szeret :)
Lehet, hogy azért, mert általában a férfiak (a nõkhöz viszonyítva) nehezebben fejezik ki az érzelmeiket. Persze ezzel nem mindenki van így. De lehet, hogy pont azért, mert nem akarja elkiabálni, és biztos akar benne lenni, hogy tényleg szeret. Magamról tudom, hogy amikor elkezdtem lányokkal járni, nagyon olcsó volt nálam ennek a szónak az árfolyama, könnyen és meggondolatlanul kimondtam, pedig nem is tudtam, hogy mit jelent. Amikor megismerkedtem a feleségemmel, akkor meg alig akartam kimondani, pont azért, mert annyira fontos volt (ma is az :) ), és biztos akartam abban lenni, hogy amikor kimondom, tényleg úgy is gondolom. A cselekedeteibõl derül ki, hogy szeret-e. Abból, hogy láthatóan azt akarja-e, hogy boldog legyél.
Szerintem, ha egy fiú az érzelmesebb, és ezzel együtt értelmesebb fajtába tartozik, akkor csak akkor mondja ki, hogy szeretlek, ha tényleg komolyan gondolja. Lehet, hogy szeret, de még nem szerelmes, a barátomnak 5 hónapba telt, mire komolyan kimondta és akkor viszont éreztem, hogy van jelentése ennek a szónak.
mert nem szeret
Hmm, én mindig is mondtam a barátnõmnek, hogy "szeretlek", szerintem teljesen alap. Megértem, hogy ha nem mondja, mert úgy gondolja, hogy ezt úgyis tudod és nem kell folyton elismételnie :) Mondd meg neki, hogy neked azért jól esne, ha hallanád tõle...
en a harmadik honap eltelte utan mondtam (pontosabban irtam SMS-ben) hogy szeretem...o meg mar az elso honap vegen mondta nekem...pedig en lany vagyok...en akkor mondtam mikor tenyleg komolyan gondoltam...hagyj meg idot a parodnak:) ne aggodj
Majd amikor biztos lesz teljesen az érzelmeiben, akkor úgyis fogja mondani.Ez nem jelenti azt, hogy nem szeret.Az én párom kb.másfél hónap után mondta elöszõr.Hidd el, hogy sokkal jobb az, ha akkor mondják, mikor valóban ugyis érzi, és nem csak úgy mondogatja minden érzelem nélkül.Annak nem is lenne értelme. Adj még kis idõt ennek és fogod tõle hallani is.
Engem is érdekelne, hogy pl. akkor mi a helyzet, ha már egyszer õszintén kimondta, hogy "szeretlek" ( és tudom, hogy teljes mértékben igaz), de azóta nem mondta. Ez kb. egy hónapja volt. ÉS minden oké köztünk semmi gond nincs, de nem mondja.. Ugy gondolja, hogy ha már egyszer elmondta, akkor az úgy is marad? És ha már nem szeret, akkor majd szakít??
A szakításost úgy értem, hogy persze, hogy vége lesz a kapcsolatnak, ha nem szeret. De addig akkor úgy lesz vele, hogy nem is mondja többször?:O vagy úgy vannak vele a fiúk, hogy egyszer kimondják mit éreznek és kész?

Miért van ez így? Mostanában olvasgatom az oldalt és meglepve tapasztalom, hogy a legtöbb 14 éves lánynak 17 meg 18 éves barátja van(mondjuk belém is egy 14 éves lány van belém zúgva, de engem nem érdekel).

Lehet hogy már sokszor kérdezték,de most én is megkérdezem.Miért jó ez nekik,nem lenne egyszerübb valami korosztályuk belivel kezdeni,vagy csak én vagyok ezen a gondolkodás módon.16/F

Legjobb válasz: nem mert a 14 éves fiuk gyerekesebbek mint az ennyi idõs lányok. nem azt mondom h álljon le egyy 20 évessel de egy-két év szerintem kell.. dehát mindenki másként érzi:)

Nem! Attól próbálkozz csak! Nem minden lány gondolkozik így!
nem mert a 14 éves fiuk gyerekesebbek mint az ennyi idõs lányok. nem azt mondom h álljon le egyy 20 évessel de egy-két év szerintem kell.. dehát mindenki másként érzi:)
a (fiatal) lányoknak az érettebb, tapasztaltabb fiúk kellenek.
nos, sok 14-15 éves lány érettebb mint a korabeli srácok. vannak ilyen kivételek. így a 14-15 évesek inkább egy 17-18 éves fiút akarnak akit jobban eltudnának képzelni maguk mellett. viszont ezek a fiúk is velük egyidõseket szeretnének , de a 17-18 éves lányok meg inkább már a huszonéves pasikra buknak , pénzzel, kocsival, lakással... ezilyen.
nem csak hiszik érettebbek is. nem sokkal de érettebbek
2. válaszoló: Csak érettebbnek HISZIK magukat.
húszéves pénzzel kocsival lakással? HAHA hol élsz te?
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm a válaszokat, sokmindent megtudtam belõllük:D
Egy bizonyos korban megáll a növekvés. 13 - 14 -> 17 15 -> 18 16 -> 19 17 -> 18 18 -> 19 19 -> 19 20 -> 22 Kb ez lesz.
A kérdező hozzászólása: Bocs, a kérdésben a "14 éve" véletlen kerüllt oda
azért mert a 14 éves fiúk csak azért akarnak barátnõt hogy a maguk körében nagynak tûnjenek a 14 éves lányok nagy része pedig szeretne egy komolyabb kapcsolatba belelépni ami 18 éves kor -nál lehet elérni kb nem mindenki így gondolkozik ezért nyugodtan udvarolj annak aki tetszik az osztályodból lehet hogy õ pont örülne neki sosem tudni
Érettebbek? lol már mért is? ismerek ugyan ilyen öregcsávó színdrómában szenvedõ fiatal csajt, aki tök gyerekes... (mellesleg az hogy testileg érettebbek nem takar semmit se mert egy 14 éves fiú már élhet nemi életet, és lehet erõs, stb...)
JAj bocs mester, nem tudtam eddig, hogy hogy lehet megnézni a 2. oldalt.. Ezért írtam le kétszer, mert azt hittem enm küldi el...:DD
Nos én is hasonló cipõben járok... Pedig az osztályomban is van pár jó csaj. Aztán mindegyiknél 18 meg 20 évnél van a "limit" aztán vmelyik éretlenebb mint én :@@@ Ez rohadtul idegesít, javaslom próbálkozz 14-15 éveseknél õk kb. pont olyanokra vannak "beállítva" mint mi, és már ott is vannak szép lányok :) Persze vannak kivételek... Remélem segítettem :) :D 16/F
Hát nem tudom, én is hasonló cipõben járok, pedig sok jó csaj van az osztályomban, aztán mindegyikük 18 alatt szinte szóba sem áll.Ott a "limit" :@@@ Engem spec nagyon idegesít. Próbálkozz 14-15 éveseknél õk kb pont olyanokat szeretnének mint mi... 16/F
Szerintem ez meg pont h nem különbözõ korosztály. A 15 éves lányok vannak olyan szinten, mint a 18 éves fiúk szerintem. És nem feltétlenül a lányok az értelmesebbek. De azt sem mondom, hogy a fiúk a buták. :) Egyébként pedig rohadtul nem a kor számít. Nekem volt már fiatalabb barátom is, és idõsebb is. Most kikötöttem valaki mellett, aki csak fél évvel idõsebb nálam. Éppen pont féllel. :) De ne zavarjon, hogy a lány veled egykorú. Hajrá :D 22/l
"nos, sok 14-15 éves lány érettebb mint a korabeli srácok" --> csak azt hiszik... Ha valami ésszerû döntést kéne meghozni, akkor jelentõsen alulmaradnának. Nem is tudom, miért nem szûz a 14-15 éves lányok bizonyos hányada? Kedves Kérdezõ bátran próbálkozz a Veled egykorúakkal. A 17-18 éves lányok gyakrabban választanak velük egykorút, mint idõsebbet! Különben sincs semelyik abban a helyzetben. hogy kapásból leírjon azért mert 18 vagy és nem 21. Ennyire nem kelendõek a "kiscsajok" az idõsebb pasik körében :)
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ha nekem egy velem egyidõs lány tetszik, akkor végülis nincs értelme próbálkoznom, mert én nem vagyok idõsebb nálla
A kérdező hozzászólása: Ahaa, mostmár értem, köszi a válaszokat:D
ez mindig így volt és így is lesz :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!