Találatok a következő kifejezésre: A legtobb miert nem (153 db)

A legtöbb embernek ( nem mindnekinek) miért az kell, aki nem lehet az övé?

Legjobb válasz: Mert ilyen az emberi természet. Amit könnyen megkapunk, annak csekély értéket tulajdonítunk, hiszen bármikor beszerezhetõ. Az meg, hogy valami/valaki nagyon nehezen megkapható, vagy pedig egyáltalán nem, soha nem eldönthetõ.

Mert ilyen az emberi természet. Amit könnyen megkapunk, annak csekély értéket tulajdonítunk, hiszen bármikor beszerezhetõ. Az meg, hogy valami/valaki nagyon nehezen megkapható, vagy pedig egyáltalán nem, soha nem eldönthetõ.
pont azért, mert nem kaphatja meg de mégis kellene neki vagy mert érdekesebb
irigység
nem feltétlenül az kell, aki nem lehet a tiéd, hanem az, akit kihívás, izgalom megszerezni és megtartani is :) mindig az az értékesebb, akiért küzdeni kell. ez egyszerûen bele van táplálva az emberbe

A magyarokon miért nem látszik meg a hun vonás? Úgy értem, hogy mi nem vagyunk húzott szeműek, mégis hunoknak, vagy mongoloknak hívnak minket. Miért nem látszik meg rajtunk? Mert a legtöbb helyen a hunokat húzott szeműnek ábrázolják?

És honnan látszik meg valakin ha hun,itt nem a húzott szemére gondolok?

Legjobb válasz: Való igaz, hogy rokon népek vagyunk a hunokkal, de csak nagyon régrõl. Gyakorlatilag a honfoglalás idejére már bõven különváltunk tõlük.

Való igaz, hogy rokon népek vagyunk a hunokkal, de csak nagyon régrõl. Gyakorlatilag a honfoglalás idejére már bõven különváltunk tõlük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Én meg azt hallottam , hogy volt két külön nép az egyik a hun másik a sumér. És azt hiszem ezért tekintenek testvéreknek minket a törökök, mert nekik állítólag ezt tanítják.És nálunk a citera is nagyon hasonlít az övéikhez
És azt tudod-e, hogy igencsak sokféle nép élt itt, a Kárpát-medencében, s a nagy-nagy vérveszteségek után más népeket is ide hívtak királyaink? József Attilától ezt biztosan ismered. A világ vagyok - minden, ami volt, van: a sok nemzedék, mely egymásra tör. A honfoglalók gyõznek velem holtan s a meghódoltak kínja meggyötör. Árpád és Zalán, Werbõczi és Dózsa - török, tatár, tót, román kavarog e szívben, mely e multnak már adósa szelíd jövõvel - mai magyarok!
A kérdező hozzászólása: Ez is segített köszi

Miért ilyen rövid a legtöbb lánynak a körme? Miért nem növesztik meg szépre?

Vagy nekik ez tetszik?

Legjobb válasz: Nem is azt mondom hogy 2 cm-esre növessze meg mindenki, de legalább az ujja végét takarja a köröm... Mert ez a rövid épp olyan csúnya mint egy rágott köröm. Fõleg ha ki is van festve.

Nekem azért ennél egy picit hosszabb. 1. Amúgy én pl kontaktlencsés vagyok, és volt már, h nagy körömmel belekaptam a szemembe. 2. Rövid körmökön sokkal szebbek az élén színek. 3. Utálom, ha a kül krémek, testápolók a körmöm alá mennek. 4. Vmelyik ujjamon gyorsabban nõ, így nem egyforma és mindig formázgatni kéne.
A kérdező hozzászólása: Nem is azt mondom hogy 2 cm-esre növessze meg mindenki, de legalább az ujja végét takarja a köröm... Mert ez a rövid épp olyan csúnya mint egy rágott köröm. Fõleg ha ki is van festve.
én néha megnövesztem, de nagyon sokszor lakkozom a körmömet. Ha hosszúak, akkor csak a francia manikûr mutat rajta jól más nem és elég macerás lenne mindig alakítgatni rajta. Ezért inkább rövidre hagyom meg, mert egy piros vagy akár egy nude színû lakk krva hülyén néz ki a hosszú körmökön szerintem... 19/L
Ha megfeszülök sem nõ meg hosszúra a körmöm. Ilyesmi szokott lenni mint a képen, nem fekete az alja, nem rágom. Lakkozni maximum színtelennel szoktam.
Én is kontaktlencsés vagyok és a hosszú köröm kifejezetten veszélyes is lehet ebben az esetben. a hosszú körmöt azért nem szeretem mert: a krém más piszok jobban alámegy, nem akarok bajlódni azzal hogy mosogatás egyéb kézimunka közben letörik, nehezebb gépelni
Rám is pont igaz, amit az utolsó válaszoló írt! Krémek, kontaktlencse, nem egyformák a körmeim.
Én nekem például azért ilyen rövid a körmöm, mivel most kezdtem a fodrász szakmát és még igy is elég nehéz kezelni a hajat satöbbi.. nem még hosszú körmökkel. Szóval nem kéne egybõl minõsíteni a másikat, hogy iszonyat ronda. Lehet késõbb az illetõ iszonyat ronda fejet varázsol rátok :) )
Engem például iszonyatosan zavar ha hosszú a körmöm! Anyu mondta is hogy miért vágom ilyen rövidre, de szerintem nem csúnya, mert a lényeg az, hogy ápolt legyen!
nekem 16 éves létemre rövid a körmöm és csak egy átlátszó körömlakkal van lefestve. nagyon zavar, ha hosszú.
Nekem alapól úgy nõ a körmöm (olyan alakú, típusú, vagy nem tudom hogy nevezzem), hogy nem ér az ujjaim végégi csak akkor, ha baromi hosszúra megnövesztem, De mivel papír vékonyak, és állandóan letörik, nem is tudom addig megnöveszteni. Ráadásul nekem már csak a suli miatt nem lehet hosszúra hagyni.
nekem most is hosszú, meg így is szoktam hagyni. akkor vágom le ha pl. letört az egyik és egyformára kell csinálni. de utána újra megnövesztem.
Fiatal lányokon nem is tudnék elképzelni más körmöt mint rövidet, valamiért ha hosszút látok valakin kiábrándulok belõle, akkor is ha egyébként teljesen szimpatikus a lány. A hosszó köröm nagyon nõies, nem való 16-24 éves korosztálynak, leginkább 30fölött látok hosszút nõkön, de az a korosztály távolról is sok hozzám Rövid pirosra kent, nyami :D 20/F
Ó, én megnöveszteném... Éveken keresztül félcentis körmeim voltak, és mindig a sajátom volt... De masszõr leszek hamarosan és masszõröknek tulajdonképpen tilos az ujjbegyen túlnõtt köröm, és rettentõ kényelmetlen vele masszírozni... Növeszteném én, de sajna ezt hozta az élet, ezt az áldozatot meghozom érte... 19/L
Megnõne... sokáig elég hosszú körmökkel flangáltam. Aztán egyszer meguntam, idegesít, és azóta ha kicsit is hosszabb, megõrülök tõle. Hogy neked nem tetszik, az már nem az én bajom ugye. :D
Nekem nem rövid pedig állítólag ez a divat. Nagyjából ilyenre hagyom meg.http://www.mukorom.hu/img/galeria/francia-korom-mintak-7/560.. Van amikor nagyobb. És nem is ronda mert én is francia lakkozom és már gyakorlott vagyok benne.Nem törik és le van reszelve.Mindig nagyon figyelek rá.
Nekem a linkeltnél egy kicsivel hosszabb, de nem sokkal. Régebben hosszúra meg szoktam növeszteni, mindenki azt hitte, hogy mûkörmöm van. Januárban levágtam tövig államvizsga elõtt, mert nem értem rá festegetni, és azóta nem nõ meg. Ahogy lesz kb. 2 mm a lenövés, elkezd rétegekre válni és beszakadozik. Szedek vitamint, de így is. A mosogatás, takarítás miatt állandóan le kell vágni, képtelenség megnöveszteni.
Mert letörik, mert ezzel nem lehet pl zenélni

Sony Xperia S-ről véleményeket pozitívat és negatívat egyaránt csak olyanok irjanak légyszives akiknek van is nem csak a készülék információi alapján a netről irnak véleményt mint a legtöbbet. Miért jó miért rossz?

Legjobb válasz: aksi ics alatt érezhetõen jobb,anyaghasználat elégtelen egy prémium kategóriás telefonnak nem ilyen anyagból kellene,hogy legyen,nagy betekintési szög a kijelzõn,kamera néha elfelejt fókuszálni és csak egy homályos paca látszik,gyors hamar bootolás után is gyorsan használható a rendszer,plants vs zombiet nem támogatja a proci,a dedikált gombok nem jöttek annyira át de megszokhatók,gps gyorsan reagál

aksi ics alatt érezhetõen jobb, anyaghasználat elégtelen egy prémium kategóriás telefonnak nem ilyen anyagból kellene, hogy legyen, nagy betekintési szög a kijelzõn, kamera néha elfelejt fókuszálni és csak egy homályos paca látszik, gyors hamar bootolás után is gyorsan használható a rendszer, plants vs zombiet nem támogatja a proci, a dedikált gombok nem jöttek annyira át de megszokhatók, gps gyorsan reagál
Helló én most kb 2 hete vettem egy xperia S-t és teljesen meg vagyok elégedve vele sok pozitív dologa van a készüléknek ilyen pl a kijelzõje gyönyörû szép képet ad harveresen nagyon jól fel van szerelve ez anyit takar hogy minden akadásmentesen fut rajta minden de a legjobb dolog ami nagyon hasznos legalábbis számomra az az nfc. Negatívum csak annyi lenne hogy az alsó gombsort kis pöttyökkel jelölték amit szinte alig lehet észrevenni számora ez kicsit zavaró volt de hozzá lehet szokni egy kis idõ után. Én ajánlani tudom csak neked a telefont és az ára is nagyon jó.
Abban a dobozban amit én vettem nem voltak NFC tagek...
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat küldhettek még bõven
Jah tényleg, a GPS nekem méterre pontosan megmondta hol vagyok!
Lassan két hete használom ICSvel és én csak pozitív dolgokat tudok róla mondani! Nagyon jó telefon!

Miért van az hogy a legtöbb bulimiás nem vékony, hanem túlsúlyos?

Ha ők meghánytatják magukat kaja után akkor miért nem fogynak le?

Legjobb válasz: te se láttál még bulimiást :D

te se láttál még bulimiást :D
mert még átmeneti fázisba vannak?
A kérdező hozzászólása: Miért?
Hát egy idõ után betegesen soványak lesznek pedig... Honnan veszed, hogy nem?
nem, feltétlenül lesznek soványak. az az anorexiára jellemzõ. lehet akár kövér, akár optimális súlyú, és nyílván csontsovány is. az önhánytatásnak a sok negatív hatása mellett amit tudunk, említésre méltó, hogy a beteg sokszor több 1000 kcalt is képes befalni egyszerre. már étkezés közben, MÁR a szádban(!!) elkezdenek felszívódni a tápanyagok. Emellett azt a rengeteg ételt nem feltétlen tudja kihányni a beteg. A gyorsan felszívódó szénhidrátokkal sem lehet mit kezdeni... szóval lehet jó súlyban az illetõ, önhánytatással iszonyat nehézkes fogyni. Akkor már inkább diéta nem?:)
Utolsónak igaza van, én is "normális testalkatú"-nak számítok...... felejtsd el a bulimiát, egyél normálisan, mozogj. Ne kerülj bele ebbe az ördögi körbe. Komolyan.

Miért van az, hogy a legtöbb szórakozóhelyen nem lehet normálisan ismerkedni?

Az az alternatív illúzióm volt, hogy az ilyen helyeken legalább pár srác akad, aki normális, meg szeretné ismerni az embert és csak utána rácuppanni, ilyesmi. hát nem. pár nap alatt annyi idiótával találkoztam, mint eddig soha.

Legjobb válasz: Mit vártál egy Discóban?!? Egy normális éppeszû pasit Discoban nehéz találnimert lehet hogy épp leisszák magukat hulla részegre vagy csak mert "Nagymenõnek"akarnak látszódni. Szórakozóhelyekre tuti nem azért mennek hogy tartós kapcsolatot keressenek csak szórakozás céljából járnak oda. Jvaslom máshol próbálkozz pasit szerezni.

Mit vártál egy Discóban?!? Egy normális éppeszû pasit Discoban nehéz találnimert lehet hogy épp leisszák magukat hulla részegre vagy csak mert "Nagymenõnek"akarnak látszódni. Szórakozóhelyekre tuti nem azért mennek hogy tartós kapcsolatot keressenek csak szórakozás céljából járnak oda. Jvaslom máshol próbálkozz pasit szerezni.
Oda az egyéjszakás kalandokra vágyók járnak. Persze van, aki ott talált rá kedvesére egyszóval semmi sem lehetetlen. Persze ez nem pár nap alatt derül ki, sokszor kell arra járnod, hogy normális srácot találj. :) Kitartás! De azért javaslom, hogy ne a szórakozóhelyeken ismerkedj inkább.
Nehéz ilyen helyen ismerkedni.De semmi sem lehetetlen.Én 8 éve diszkóban jöttem össze egy fiúval.Azóta együtt élünk és van egy kislányunk:)
Nehéz mert a mai discoban a pia a drog a menõ és úgy elég nehéz ismerkedni...De én is a bnõmmel discoban ismerkedtem meg és már több mint 2, 5 éve együtt vagyunk szóval nem lehetetlen.
2. válaszoló vagyok Hát a szórakozóhelyekre nem ezért jár a fiatalok nagy többsége. Inkább isznak, aztán már azt sem tudják hol vannak.
A kérdező hozzászólása: :D nem arról van szó, hogy reménytelenül keresem életem párját, csupán meglep, hogy ennyire rohadtul felszínesek az emberek. Nem adják meg maguknak az esélyt, hogy megismerkedjenek valakivel, kivel egy közös tulajdonságuk (zenei ízlés) már biztosan van. Egyébként nem disco, hanem wigwam, zp, morrisons

Miért lett "gyakorikerdesek.hu" az oldal címe ha itt a legtöbb kérdés nem is gyakori?

Na de most tényleg.Miért?

Legjobb válasz: v lehet h azért, mert gyakran gondolkozol a kérdésen.

v lehet h azért, mert gyakran gondolkozol a kérdésen.
gyakori az azt jelenti, hogy gyakorta találkozhatsz olyan témával mely az életedben gyakran elõfordul..azért nem kell megijedned..ez olyan mint a Mónika show..gyakran rágják a gittet..
sztem azért mert senki nem képes használni azt a **** keresõt, ezért 60000szor megkérdezik ugyanazt a **** kérdést aminek amúgy semmi értelme nincs és még átfogalmazni sem képesek hogy legalább úgy tûnjön, mintha nem az a kérdés lenne, amit már 60000szor feltettek.
ill a válaszon, de nem tudod:D
A kérdező hozzászólása: Mafia 2 ? Kihasználja?
mert az ma már nem igaz, hogy a legtöbb játék nem tud használni négymagos processzort.
ma már nem olyan jó 2 maggal játszani meg nem is éri meg 2 magos gépet venni most inkább sokkan megrobálnak a megspórolt bénzuköl egy 4 magosat venni hogy miért? egyre jobban nõnek a PC játékok gépigénye az új technológiáktól és azért már néha egy komoly pc játék megdolgoztatja a gépet
ja és a maffia 2 nek elég a 2 mag is bõven
http://gepigeny.hu/games.php?id=865 ha a játék honlapján is 4 magos az ajánlott (minimum 2 magos itt is) vagy dobozán is (leirásában) akor kihasználni kihasználja 4 magon tud futni a káték attól még hogy 2 magon is kb ugyan olyan jól tud meni ez olyan mintha azt mondanád a minimuma egy játékbak hd 3850 akor annál jobbat nem veszel mert minek ahogy enek a quad akor azt mondod na én csak 775 öst veszek nem kel as am3+ se 1155 mert nem igényli játék nem?
van még a mai címek között is egy-kettõ ami csak két szálon tud futni (ami leginkább eszembe jut most az a skyrim), de pl másik oldalon ott a BF3 ami akár 12 szálon tud futni, de a Frostbite motor asszem talán elméletben 16-on is tud.

A mai lányok legtöbbje miért nem tanul a rossz példából?

Elmennek a macsóval szobára, aztán hátha lesz belőle valami kapcsolat. Persze semmi sem lesz, a pasi elzavarja a csajt, kihasználja mint egy rongyot. a csaj eldönti, hogy többet ilyen nem történhet vele. Pár hét múlva összejön egy szuper kigyúrt tahóval, lefekszik vele, aztán megint úgy jár mitn először. Ezt még vagy 5-10 szer eljátssza és mindig felsül. Majd jön hozzám sírni, hogy milyen szemetek a pasik. Mondom én nem vagyok ilyen, itt vagyok a szemed előtt. Persze nemet mond, mert csak barátnak vagyok jó akinek lehet sírni. A körfolyamat folytatódik tovább vagy 30-35 éves korukig. Ja és ezt nem csak a tinenéves lányokra, hanem a 20-30 közöttiekre is értettem ugyanúgy, legalábbis a nagy részükre. Egyszerűen képtelen tanulni x esetből sem, a pénz és a külső úgy megszédíti őket, hogy a józan ítélőképességük elveszlik. Tudják agyban, hogy megint baj lesz, de a hormonok és a tudat alatti ezt mindig legyőzni, és megint bedőlnek a jó pasinak. Nekem már nagyon kiábrándító ez.

Legjobb válasz: Erre szoktam én azt mondani, hogy amelyik csaj rögtön fekszik, az ne csodálkozzon, ha otthagyják. Mellesleg teljesen egyetértek veled, én is ilyeneket látok, pedig én is lány vagyok. Sok lány teszi a szépet, hogy "nem könnyen kapható", stb., aztán ha elmegy bulizni és megismerkedik egy számára jól kinézõ sráccal, akár rögtön is fekszik.. de az ennyit is ér. Csak reménykedni lehet, hogy egyszer megkomolyodnak és észhez térnek az ilyenek. Vannak normális lányok is, csak nagyon ritka. :) 19L

Erre szoktam én azt mondani, hogy amelyik csaj rögtön fekszik, az ne csodálkozzon, ha otthagyják. Mellesleg teljesen egyetértek veled, én is ilyeneket látok, pedig én is lány vagyok. Sok lány teszi a szépet, hogy "nem könnyen kapható", stb., aztán ha elmegy bulizni és megismerkedik egy számára jól kinézõ sráccal, akár rögtön is fekszik.. de az ennyit is ér. Csak reménykedni lehet, hogy egyszer megkomolyodnak és észhez térnek az ilyenek. Vannak normális lányok is, csak nagyon ritka. :) 19L
engem is ez rohadtul zavar... én erkölcsi/vallási okokból megõriztem a szüzességem még mindig, várok az igazira, de mindenhol csak szarrákúrt ribancokat látok, akik meg sírnak hogy miért ilyenek a pasik... Ez van, nem lehet már mit tenni. én feladtam.
Mert nem az agyuk vezeti oket (velunk ellentetben), hanem "az erzelmeik", amugy meg nem az egesz olyan gonosz mint ahogy te leirod, nem kell altalanositani! Csajozaskor probalj az erzelmeikre hatni nem az agyukra. Azert maradsz a baratzonaba mert az agyukat megnyered ugyan, de nem vagy eleg vonzo nekik. Ez egy jatek, nagyon sokat kell hozza tanulni, hogy jol jatszhasd s ezen a helyzeten valtoztatni nem lehet, vagy elfogadod, vagy itt sirankozol...s az utobbi nem vezet sehova. Remelem segitettem.
Mert csak a külsõ meg a pénz számít nekik, az nem érdekli õket, h kedves meg rendes legyél. Nem akarnak boldogok lenni, csak villogni akarnak, h nekik milyen jóképû pasijuk van.
A kérdező hozzászólása: De mi jó abban nekik, hogy a pasijukkal villogjanak mint egy kirakat bábuval? Nam arra kellene törekedni, hogy otthon kettesben jól megértsék egymást, jól kijöjjenek? A barátok véleményét meg sutba dobni ilyenkor?
Ezt tõlük kérdezd. Pontosabban tõlük is hiába kérdezed, mert váltig tagadják.
Az jó benne nekik, hogy a nõk között sokkalta nagyobb a rivalizálás, mint a fiúk között. Nagy általánosságban mondom, vannak devianciák, de ez az átlag. Ha a barátjuk jóképû, vagy befolyásos, vagy gazdag, vagy ezek keveréke, akkor azt mutatják a többi lánynak, hogy "Látjátok? velem van, nem pedig mással. Mert én jobb vagyok az átlagnál."
A kérdező hozzászólása: Akkor nagy káosz van a nõi fejekben ezek szerint, ha ennyire rivalizálnak.
Az a baj, hogy nem csak a nõi fejekben van káosz, hanem alapvetõen az emberi fejekben, az értékrendek teljesen felborultak. Igen, ez egy sz*r, szemét világ, ellenben mit tudsz csinálni? Tudsz ellene tenni valamit? Hát nem. Meg kell tanulnod a téged ért ingereket a helyén kezelni, és bizonyos hatásokat megfelelõen hárítani. Mindig ezt hallom, hogy a mai lányok így, a mai lányok úgy... Akkor visszakérdezek: És a mai fiúk? Mindegyik sír, hogy neki normális lány kell, ellenben csak rávigyorog egy fapados playmate, rögtön megy is a kis farkincája után, szóval megszólalt kb. a gödörbõl a lyuk... Ezért mondom, hogy alapvetõen az emberi fejekben van gond. Tudod, csak az okosabbja tanul a rossz példából, az emberi agy és psziché egyik nagy problémája, hogy kizárólag a saját kárán tanul, akkor is sokadszorra. Ahhoz, hogy ez ne történjen meg, nagyon nagy önkontroll és fegyelem kell, a tudatosságról és a realitásérzékrõl nem is beszélek. És hidd el, én, aki így élek, nem vagyok jobban megbecsülve, mint azok, akik befekszenek mindenki alá. Logikailag megéri? Nem. De ez van.
igazad van, de nem mész vele semmire se! a nõk úgysem fogják elismerni, kár ezen törnöd magad... mindenki azt kapja amit megérdemel! majd amikor 35 évesen arra ébrednek, hogy egy iszákos szar mellett kelnek fel aki néha elpi*csázza õket a gyerekekre pedig szarik, akkor majd örülhetnek a nagy macsónak, mert tökös egy fa*szi. szarjál bele, az már az õ bajuk!
A mai világban a csajok többsége a p*nája után megy a srácok meg a farkuk után. Úgy vannak vele, hogy fiatalok, miért ne most kell élni alapon. Aztán a macsó otthagyja õket retekbe, azért csinálja, mert megteheti, mert x csaj vár még rá, aki csak úgy lazán odadobja magát neki. Az meg hogy utána neked sírja ki magát, (ahogy a kérdezõ mondja), azt nem szabad hagyni. Vonuljon el azt bõgjön egyedül, ne fárassza a másikat a saját maga baromsága miatt. Ez olyan, hogy elmész az iskolába és útközben megvernek, biztos sajnálni fognak meg együtt éreznek veled. Másnap is ugyanazon az úton mész megint megvernek, ismét jön a sajnálkozás meg a megdöbbenés, stb. Ha harmadnap is ugyanazon az úton mész és megvernek, akkor ne csodálkozz, ha azt mondják, hogy ha ilyen hülye vagy, akkor meg is érdemled.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy ezek a lányok a hibába nem 3 szor esnek bele, hanem több mint 10 szer. és abból sem tanulnak.
Erkölcsi és vallási okokból megõrzött szüzesség? Mi a mélyebb indíttatás? Hiszel benne, hogy van túlvilág, és majd kiváltságosabb leszel ott, ha itt erkölcsösen élsz? Ha ez az ok, akkor egy nagy marha vagy kedves kérdezõ. Ha pedig nem vagy egy jól kinézõ csóka, akkor pedig dolgozz azon, hogy jobban nézzél ki. Szálljanak le a golyóid és dolgozz azon, hogy tudsz a legtöbb bigét megfektetni. Legvégsõ esetben pedig próbálkozz a hittanos fiúkkal...
Pfff, mondhatom ez hiteles. :S A legkönnyebb, ha ezen nem húzod fel magad, mert sajnos ez a helyzet az utóbbi évek során csak romlott.
A kérdező hozzászólása: Kezdem már én is feladni. Már próbálkoztam hittanos lányoknál is, akiknek egy kicsit is elfogadhatóbb a külsejük a számomra(sok közöttük rendkívül ronda), de a helyzet dettó ugyanez. Mindegy, hogy Isten szolgái-e vagy sem, ugyanezt csinálják. Pedig azoknak el kellene ezt a fajta életstílust ítélni. Állítom, hogy az apácák a zárdákban is macsó kigyúrt pasikra maszturbálnak esténként titokban.
Az lenne a tanulás a rossz példából, hogy összejönnek olyannal aki nem tetszik nekik? Legalább hosszú legyen ha már [email protected]?
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló! Végre egy lány, aki ezt így látja és nem jön rögtön azzal, hogy a fiúk is ilyenek, meg nem jön rögtön karddal a torkomnak, hogy megvédje a saját nemét. Ezt tisztelem benned, hogy te is látod a hibákat a saját nemû társaidban. Csak az a baj, hogy elég kevesen vagytok ilyenek, a nõk 90%-a aki ilyen kicsapongó, az most is valami KARÁCSONYI bulira készül éppen, ahol a letökösebb pasival fog ma este ágyba bújni.
A kérdező hozzászólása: Én nem azt mondom, hogy olyannak jöjjenek össze aki absolút nem tetszik neki, hanem olyannal aki egy kicsit is vonzó, szimpatikus a számukra. Ne csak az ûrpasi kinézetû alfamacsókkal. ezt szerintem nem olyan nagy kérés a másik nem felé. De sajnos egyedül maradtam, mert a nõk ezt túl nagy kérésnek veszik.
nem is a hittanos lányok a lényeg, meg az apácák. Lehet valaki vallás nélkül is egyszerûen rendes, erkölcsös lány. Csak az ilyenekkel meg az a baj, hogy vagy baromi rondák, vagy ha szépek, akkor mindenkirõl azt hiszik hogy csak le akar velük feküdni, és csak kihasználja õket, ezért hiába próbálok közeledni, vagy elmenekülnek sírva, vagy automatikusan a barátzónába kerülök. De leszarom, egyszer biztos lesz valakim, akivel szeretni fogjuk egymást. ezt kívánom neked is. (elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: G'sback! Látom te is olyan vagy mint ezek a lányok, és te is ezt a stílust követed, ezeknek a lányoknak adsz igazat. Te is szereted a rövid, megdugós és otthagyós egy éjszakás kalandokat. Legalábbis a válaszod erre enged következtetni.
Könnyû mással ujjra mutogatni. Persze a srácok között is kevés a normális, saját tapasztalat, hogy általában csak a szexre mennek és ennyi, de így legalább kiegészíti egymást a két csoport(a srácok, akik csak a szexre mennek és azok a lányok, akiknek ez bejön és szinte azonnal fekszenek). Tudom, néha nehéz, de nem kell az ilyenekkel foglalkozni, a normálisak is megtalálják a megfelelõ személyt, csak nem olyan hamar.. de türelem rózsát terem. :) "A 2. válaszoló" :)
2 megoldás van. Vagy olyan leszel, mint a tahók, hidd el nem olyan nehéz, mint mondjuk buta tuskóként értelmesnek tûnni. Összeszedsz pl. 30-40-et (diákmunkával havi ennyit simán össze lehet), aztán azt lobogtatod mindenhol, hogy te mekkora pénzes menõcsávó vagy. Másik lehetõség, hogy azt mondod a csajnak, amikor elkezd rimánkodni, hogy "bocs, de nem igazán érdekel".
Még egy észrevétel: a vallásos iskolákban sokkal több az ilyen lány, talán éppen azért, mert ezt nem lenne szabad csinálniuk, de mint tudjuk, a tiltott gyümölcs mindig édesebb.
A kérdező hozzászólása: Van nálunk egy papnõ, már a könyék összes jó õasijával összefeküdt. Aztán meg vasárnaponként az erkölcsösségrõl beszél. Hol itt az igazság?
Ezért írtam, hogy csak a p*nájuk után mennek. Ilyenkor kéne olyan „dolgoknak” mûködnie, hogy büszkeség, tartás, hogy nem lesz ismét csak egy lyuk, amit megtömnek és lefordulnak róla. Ezt a vágy fölé kéne helyezni, mert nem vagyunk állatok, tudunk gondolkodni, következtetni. Akinek meg erre van „igénye”, mert ezt szebb szóval nem lehet kifejezni, az meg szívjon.

A RATIOMASTER miért nem működik a Bigtorrenten (a legtöbb oldalon sikeresen használható)?

Legjobb válasz: Majd kivágnak miatta,akkor nem lesz gondod ezen gondolkodni..

Majd kivágnak miatta, akkor nem lesz gondod ezen gondolkodni..
A kérdező hozzászólása: Mint azt mondottam volt NEM MÛKÖDIK A BIGTORRENTEN Okostojás Egyébként meg nem vágnak ki 10 másik oldalon alkalmazom több száz giga feltöltés után sincs semmi gond, csak tudni kell hogyan használd
A kérdező hozzászólása: Köszi már megy rájöttem mi volt a gond ;-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!