Találatok a következő kifejezésre: A legtöbb miért tartozik a (3 db)

A legtöbb zöldség miért tartozik a keményítők közé, mint pl:sárgarépa?

Amikor délben levest eszem,mindig teszek a tányéromba zöldséget.

Legjobb válasz: A zöldségek nyersen a salátákhoz tartoznak, vagyis minden nap ehetsz belõlük, csak gyüminapon nem. Ha megfõzzük, sütjük, ill. pároljuk a zöldségeket, akkor tekinthetõek keményítõnek. Tehát a sárgarépa is nyersen sali, csak ha megfõzöd lesz keményítõ.

A zöldségek nyersen a salátákhoz tartoznak, vagyis minden nap ehetsz belõlük, csak gyüminapon nem. Ha megfõzzük, sütjük, ill. pároljuk a zöldségeket, akkor tekinthetõek keményítõnek. Tehát a sárgarépa is nyersen sali, csak ha megfõzöd lesz keményítõ.

A krinolin, párizsi és a legtöbb felvágott miért tartozik a Norbi Update 1-es csoportba? Gondolom azok tele vannak liszttel és cukorral is, nem?

Legjobb válasz: miért lenne a krinolinban liszt, pláne cukor? az updéjt meg eleve egy baromság

miért lenne a krinolinban liszt, pláne cukor? az updéjt meg eleve egy baromság
liszt a párizsiban? :D víz esetleg
Sajnos minden nagyüzemi húskészítmény tartalmaz cukrot, vegyél házi húsárukat :P
Igen magas a zsírtartalma is, a sok bedolgozott értéktelen hús miatt. Ami ehetõ, a Pick Nosztalgia marhapárizsi, ám az 2000 vagy fölötte kilója. Ebbõl kijön 2 kiló házikolbász.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért irogat ide az, akinek fingja nincs még a párizsi tartalmáról sem, és pláne nem tud válaszolni a kérdésre. A párizsik tele vannak liszttel, szénhidráttal, és zsír is van bennük. Persze nem tudom, hogy mi a határérték Norbinál, de azt mondja ebbõl bármennyit lehet enni, tehát hülyeség a határérték. A körözöttet sem értem, abban is van szénhidrát.

Miért van az, hogy amelyik fiú helyes, jóképű annak mindig van barátnője vagy csak egy kis ideig marad egyedül, míg az, aki értelmes, de nem tartozik a kiemelkedően jóképű fiúk közé annak meg semmi esélye a legtöbb lánynál?

Én is ilyen úgy látszik ocsmányság lennék. Kb. évi egy csajjal összejön egy csók és ennyi a sikerem. Ja és persze ezek a lányok sem álomnők, de van, amelyik egész elfogadható külsőre.

Legjobb válasz: hát... vannak normális lányok akiknek nem a külsõ számít... keress olyat! :)

hát... vannak normális lányok akiknek nem a külsõ számít... keress olyat! :)
Nincs olyan, hogy jó képû, vagy ronda, csak magára adó és nem adó, divat kinézetûek, és önmagát adók. Egyszerûen olyan közeget kell találni, ahol a gondolkodásmódodhoz való nõket találsz. 30/F
Bummer ezt még te se hiszed el szerintem.
Ma az a menõ ha borotválod magad tokától bokáig, és annyi idõt töltesz átlagban a tükör elõtt mint egy nõ. Ez nem divat, mai fiatalok közül sok azt sem tudja mi a csavarhúzó, vagy hogyan cseréljen le egy kereket. A "helyes és jóképû" fiúk gyökerek és bunkók, erre buknak a kis pláza cicák. A normális lányok szeretik ha emberként kezelik õket, míg a cicák azt élvezik ha tárgyként kezeled õket, vagy ha legalább olyan vákuum van a fejedben mint nekik.
Most komolyan! EMBER! Én közel sem mondhatom magam adonisznak, mégis hosszú kapcsolataim voltak, és mostanra van feleségem, hamarosan babánk is születik. Szerinted összejött volna ez ha nem lennék határozott, jó kedélyû, magabiztos és vicces? A lányok szeretik ha felnézhetnek rád, mert fel tudsz mutatni valamit, akár munkahelyen, akár magánéletben, akár máshol, a lényeg hogy legyen valami ami miatt felnézhet rád. Emellett kell a magabiztosság, hiszen egy nyámnyila pasival mit kezdjenek? Érezniük kell hogy neked mindig van mentõ ötleted, iránymutatásod, és tudod vezetni õt ha kell. A lányok nem szeretik a karót nyelt és beképzelt pasikat. Szeretnek viccelõdni rajtunk, húzni az agyunk, és ehhez fejlett humorérzék kell hogy tudj a saját károdra is nevetni, hiszen nem rosszat akarnak, csak nevetni, nekik ez nagyon fontos. Ezekkel a tulajdonságokkal kb 100x annyit elérsz mint a külsõddel... És amit írsz az általában csak a fiatalabb korosztályra jellemzõ, hiszen õk ilyen felszínes kis p*csák. Csak arra kell a pasi hogy tudjanak dicsekedni a barátnõik elõtt hogy milyen jól néz ki meg egyebek, de hogy belül üres azt csak õ fogja tudni, és ezt meg elnézi, mert ettõl lesz menõ. Örök igazság hogy aki fiatalon sikeres, az késõbb is ebbõl akar majd megélni hogy jól néz ki, csak hogy ez idõvel elmúlik, és semmire sem fog menni vele. Akik viszont kirekesztettek voltak, és senki sem foglalkozott velük, na õk lesznek késõbb a nagykutyák, a fõnökök és a vezetõ emberek. Nem véletlenül. Nagyon kevés kivétel van, örülök ha egy ilyet ismerek... 29/F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!