Találatok a következő kifejezésre: A legtöbb ki lehet (18 db)

Facebookon meg lehet nézni azt, hogy ki nézte meg az adatlapomat vagy ki nézi a legtöbbet?

Köszi!

Legjobb válasz: Kérdezés nélkül: ha te nem látod sehol az oldalon a téged látogatókat, akkor más se látja ha megnézed õt. Már ennyibõl lehet tudni hogy nincs ilyen lehetõség. Hivatalosan pedig az üzemeltetõ is kijelentette, hogy nem is lesz ilyen lehetõség az oldalon.

Kérdezés nélkül: ha te nem látod sehol az oldalon a téged látogatókat, akkor más se látja ha megnézed õt. Már ennyibõl lehet tudni hogy nincs ilyen lehetõség. Hivatalosan pedig az üzemeltetõ is kijelentette, hogy nem is lesz ilyen lehetõség az oldalon.
Semmi köszi! Ezt minden nap megkérdezi valaki.
A kérdező hozzászólása: és akkor ahelyett, hogy ezt írtad-ha már vetted a fáradtságot válaszolni, akkor nem tudtál volna valami normális választ idelökni? Ellentétben veled nem ülök egész nap ez elõtt az oldal elõtt, a keresõje semmit nem ér-én legalább is hasonló kérdést nem találtam sem rákereséssel, sem amikor a kérdést kiírtam, úgyhogy bocsi, de nem fogom a 20ezer kérdést végigpörgetni, amiben szerepel a facebook...mert kereséssel kb eddig jutottam.
A kérdező hozzászólása: köszi
És ugyanez az iwiwen? Ott se lehet???
A kérdező hozzászólása: Ott régebben lehetett(mostanában nem néztem)
Én is örülnék ha lenne ilyen hogy meg lehetne nézni hogy ki nézi a profilom csak az lenne a gáz hogy akit megnéztem az is látja hogy én megnéztem õt.

Mivel lehet a legkönnyebben fogyni? Kinek mi segített, mi ért a legtöbbet?

Legjobb válasz: Ennyi. Egyetértek az elõttem szólóval, de azért kicsit bõven írok saját tapasztalatokról, megvilágosodásomról, hátha így a többiek is tisztán fognak látni. Tehát.. mikor ráébredtem, hogy +10kg van rajtam, és hát nem is egészséges meg egyébkén is, hogy nézek ki... én is, mint a legtöbben, valami fogyókúra után néztem. Akkor még nem tudtam semmit a táplálkozásról, mozgást egyenesen tehernek gondoltam, s mivel más is fogyott le mozgás nélkül, úgy voltam vele, akkor nekem se kell. Több ilyen 1-2 hetes dolgot kipróbáltam, sikertelenül, nem voltak tarthatók, meg sok értelmük se volt. Aztán eljutottam a 90 napos diétához, ami már azt hittem jó lesz. Az elsõ hónap után éreztem, hogy ennek sincs értelme, bár tudtam tartani, de valamennyire éhes voltam, s lement rólam úgy kb 4 kg, de meg sem látszódott. Itt abba is hagytam mindent, majdnem egy évig nem foglalkoztam semmivel. Ekkor már ott tartottam, hogy +15 kg van rajtam, tehát már az 1 évvel ezelõtti állapotomnak is örültem volna. Fogtam magam, idõt fektettem a "tanulásba", megismerkedtem az ételekkel, a normális étkezéssel, a mozgással. Különbözõ tanulmányokkal, kutatásokkal, ahol bizonyították, mi miért hatásosabb másnál. Így áttértem az egészséges étkezésre és a rendszeres testmozgásra. Napi 5x eszem, délelõtt szénhidrát tartalmú ételeket leginkább, délben vegyes, délután a fehérjére helyezem a hangsúlyt. Az egyik kutatás alapján, akik csak diétáznak mozgás nélkül, azoknál az elvesztett tömeg fele csak zsír, tehát pl lefogy valaki 8 kilót, csak 4 zsír, ami rettentõen rossz arány, fõleg, hogy azért akarunk fogyni, hogy a zsírtól szabaduljunk meg. Legalábbis én attól szeretnék, nem egyszerûen azt, hogy a mérleg mutasson kevesebbet. Akik pedig diétáztak és mozogtak is, jóval több zsírt veszítettek, kevesebb izmot. Ezért kell tudatosítani magunkban, mert nem mindegy, hogyan fogyunk le. Az sem, hogy tartható a késõbbiekben, hisz ha egészségesen étkezünk, akkor ez a pár hónap alatt ránk is ragad, feltehetõen késõbb sem akarunk rajta változtatni, nem térünk vissza a régi életmódunkra. Legalábbis én így vagyok vele. Tehát a legtöbbet az éri, ha életmódot vált az ember, normálisan étkezik és rendszeresen mozog. Nekem ezzel 3 hónap alatt lement 10 kg és abban is biztos lehetek, hogy nagy része zsír, mivel tettem érte, hogy így legyen :).

Ennyi. Egyetértek az elõttem szólóval, de azért kicsit bõven írok saját tapasztalatokról, megvilágosodásomról, hátha így a többiek is tisztán fognak látni. Tehát.. mikor ráébredtem, hogy +10kg van rajtam, és hát nem is egészséges meg egyébkén is, hogy nézek ki... én is, mint a legtöbben, valami fogyókúra után néztem. Akkor még nem tudtam semmit a táplálkozásról, mozgást egyenesen tehernek gondoltam, s mivel más is fogyott le mozgás nélkül, úgy voltam vele, akkor nekem se kell. Több ilyen 1-2 hetes dolgot kipróbáltam, sikertelenül, nem voltak tarthatók, meg sok értelmük se volt. Aztán eljutottam a 90 napos diétához, ami már azt hittem jó lesz. Az elsõ hónap után éreztem, hogy ennek sincs értelme, bár tudtam tartani, de valamennyire éhes voltam, s lement rólam úgy kb 4 kg, de meg sem látszódott. Itt abba is hagytam mindent, majdnem egy évig nem foglalkoztam semmivel. Ekkor már ott tartottam, hogy +15 kg van rajtam, tehát már az 1 évvel ezelõtti állapotomnak is örültem volna. Fogtam magam, idõt fektettem a "tanulásba", megismerkedtem az ételekkel, a normális étkezéssel, a mozgással. Különbözõ tanulmányokkal, kutatásokkal, ahol bizonyították, mi miért hatásosabb másnál. Így áttértem az egészséges étkezésre és a rendszeres testmozgásra. Napi 5x eszem, délelõtt szénhidrát tartalmú ételeket leginkább, délben vegyes, délután a fehérjére helyezem a hangsúlyt. Az egyik kutatás alapján, akik csak diétáznak mozgás nélkül, azoknál az elvesztett tömeg fele csak zsír, tehát pl lefogy valaki 8 kilót, csak 4 zsír, ami rettentõen rossz arány, fõleg, hogy azért akarunk fogyni, hogy a zsírtól szabaduljunk meg. Legalábbis én attól szeretnék, nem egyszerûen azt, hogy a mérleg mutasson kevesebbet. Akik pedig diétáztak és mozogtak is, jóval több zsírt veszítettek, kevesebb izmot. Ezért kell tudatosítani magunkban, mert nem mindegy, hogyan fogyunk le. Az sem, hogy tartható a késõbbiekben, hisz ha egészségesen étkezünk, akkor ez a pár hónap alatt ránk is ragad, feltehetõen késõbb sem akarunk rajta változtatni, nem térünk vissza a régi életmódunkra. Legalábbis én így vagyok vele. Tehát a legtöbbet az éri, ha életmódot vált az ember, normálisan étkezik és rendszeresen mozog. Nekem ezzel 3 hónap alatt lement 10 kg és abban is biztos lehetek, hogy nagy része zsír, mivel tettem érte, hogy így legyen :) .
Másodikkal teljesen egyetértek évekig killódtam a diéttákkal minden tablettát kipróbáltam végül oda jutottam, hogy 20 kg feleslegem volt annyi szerencsém, , hogy magas vagyok és eloszlott. Akkor azt mondtam nem megy ez igy elkezdtem aerobikozni futni biciglizni torna dvdék ugrókötél sok séta szóval mindegy, hogy mit de folyton mozogtam és mozgok is. Mellé oda figyeltem az étkezésre reggelira naturjoghurt zabpehely majd a nap folyamán pár gyümölcs és 3 részre szét osztva csirke mell brokkolival sok sok viz gyógyteák. S sikerült. Elején nehéz
Az még sosem tûnt fel senkinek, hogy aki az emberi test alapvetõ biológiai tényezõivel tisztában van, annak sikerül is megszabadulni a súlyfeleslegtõl, pontosabban a felesleges testzsírtól?! Testmozgás, és kiszámolt, pontos precíz diéta, ami nem egyenlõ a koplalással!!!.
A kérdező hozzászólása: hopsz: egyet húztaki ki*
nekem vagy 4 fogamat húzták ki mire 16 éves lettem. 25 éves koromra egy fogam sincs és mégis boldog vagyok
Sajnos nekem is nagyon rosszak a fogaim, most arra gyûjtök hogy híddal vagy vmi üvegcsonkos pótlással megcsináltassam egy részét a hiánynak 5 db fogat akarok megcsináltatni elöl egyet a szemfogat meg hátul a többit! Ez a doki itt nálunk egy szemét dög és csak sorba húzta kifele hogy nem lehet megmenteni és lehet hogy csak 3 fogam hiányozna a többi be lenne tömve. 3 nagyon rossz fogam volt, amiknek szinte csak a töve volt meg, gondolom azt nem tudták volna megmenteni de a többit sztem igen, ha nagyon akarta volna a doki, :( nekem is 16 évesen már kezdett el letörni meg kilyukadni :( sajnos örökölhetõ is hiába ápolja az ember :(
a többire vigyázz, mert tényleg nehéz a pótlás szétdõlnek, rosszul kopnak, stb
gyenge szerkezetû fogakat örökölni is lehet, nem biztos hogy te tehetsz róla. 16 vagyok én is, 1 fogamat húzták :) )) azt tanácsolta a fogorvosom hogy rendszeresen járjak ellenõrzésre, naponta 2-3szor mossam a fogam, és 1-2 év múlva a kihúzott fogam helyére épít egyet... :)
Az én nagymamám 63 éves volt és annyira fájt a foga , hogy éjjel mászkált fõl alá...Még sem húzták ki neki prdig õ erre kérte a dokit, hogy õt nem érdekli húzza ki , , mert többet nem kínlódik és a doki még le is cseszte, hogy õ nem húzza ki addig amíg nem tudja 100%, hogy rossz és még nem lehet megmenteni.Azóta is meg van az a foga és most jó is mert a protkóját rá tudják építeni és nem kel olyat csinálni ami ki-be vehetõ .
Hiába vigyáz valaki ha olyan a genetikája.Maszek dokira meg nincs mindenkinek pénze.Nem értem miért ítélkeznek könnyen a témában.Járjál félévente vagy 3 havonta.Akkor nem jut el olyan stádiumba, hogy húzni kelljen.
Egyél kesudiót, abban nagyon sok kalcium van, a fognak nagyon jó. Mivel természetes kalcium, jobban beépül a fogakba, csontokba
sok esetben a fog minõsége is genetikai alapokon nyugszik. Ha hajlamos a romlásra csinálhatsz te bármit vele, akkor is tönkremegy. Persze azért tegyel meg mindent érte. Nekem is volt egy amit ki akartak húzni 18 évesen, aztán egy másikndoki kezelte, betömte és azóta is jó, immár 12 éve.
Fiamnak is ki akarták húzni a fogát és nem engedte.Elment maszek dokihoz és meg röntgenezte és kiderült, hogy semmi baja.Ki idegtõlék, gyökér kezelték és szépen be tömték. Amelyik orvos röntgen nélkül kidobja a fogat az pancser, , azt mondta a maszek orvos a fiamnak, , , Igaza van!!!!
Fogysztassz elég kálcium tartalmú élelmiszert? Kérj tanácsot a fogorvostól!
Nem! Nem normális! Ha fogpanaszod van oda kell menni, aki minden menthetõt megment! Ne hagyd kihúzni! Nagyon-nagyon nehéz a fogpótlás - és sohasem tökéletes. Valamivel meg rágni kell, még sokáig... Erre - ha másképp nem megy - pénzt kell áldozni!! - találj olyan fogorvost, aki megmenti a fogakat. Van úgy, hogy hetekig kezelik, gyökértömik, de 20 évre is mementik a fogat! Sajnos a kihúzottak helyére már nem nõ több.
És NE használj fluor tartalmú fogkrémet!
Ápold a fogaidat, egyél minél kevesebb édességet, cukros lónyálakat kerüld, minden nap rágj el egy sárgarépát, vagy egyél almát. Talán akkor nem lesz protkód 40 évesen. Vannak emberek akik nagyon vékony a fogzománcrétege Nekik még jobban kell vigyáznia a fogaira.
A kérdező hozzászólása: -i
de mindenesetre kerülni kell a pancser orvosokat. boldog vagyok fog nélkül de a pancser doki miatt az összest ki kellett húzni. a legközelebbi jó doki meg 75 km re volt tõlem és nem érte meg eljárni hozzá.


Egyetem közben ki lehet hagyni 1 évet a legtöbb egyetemen?

Le lehet fagyasztani az évet, hogy majd folytassam szükség esetén 1 év múlva?

Legjobb válasz: Igen, általában. Kérvényezni kell TOn.

Igen, általában. Kérvényezni kell TOn.
Félévet lehet passziváltatni, egy egész évet nem. Az esetek többségében ahhoz, hogy ezt megtehesd, 1 teljesített félévnek már kell lennie. Talán 2 félévet lehet egymás után passzívra tenni, de inkább olvass utána az egyetem TVSZ-ben.
Egymás után kettõnél több félévet nem lehet (nem negednek) sehol passziváltatni.- Ezzel vigyázni kell, nehogy (váratlan) "meglepetések" érjenek
a windows media player-ben betudod állítani az elõadót
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Hol lehet megnézni, hogy ki kapta a legtöbb szavazatot? (Eurovízió)

Eurovíziós dalfesztivál elődöntőjében ki kapta a legtöbb szavazatot? Tehát a továbbjutók sorrendje érdekelne, mert nem sorrendbe mondják meg a továbbjutókat.

Legjobb válasz: Ez nem publikus információ, mert pszichológiai hatással lehetne a döntõ szavazataira. Nem én találtam ki. Majd ha az egész lezajlik, megtudhatsz mindent. Tehát perpillanat a kérdésre nincs megoldás.

Ez nem publikus információ, mert pszichológiai hatással lehetne a döntõ szavazataira. Nem én találtam ki. Majd ha az egész lezajlik, megtudhatsz mindent. Tehát perpillanat a kérdésre nincs megoldás.
A kérdező hozzászólása: értem. köszi
A döntõ után valóban nyilvánosak lettek az adatok, ebbõl kiderül, hogy az elõdöntõben a magyar versenyzõ a 8. helyen végzett.
A kérdező hozzászólása: igen már néztem, köszi :)

Szeretnek ebayrol iPhone 4 venni. De a legtobbre BAD ESN es sprint van irva;ez mit jelent? Tudom_e hasznalni T-mobile simmel? Vagy ki lehet e uttetni ilyesmik?

Legjobb válasz: Annyiért megéri, pláne USA-ba vám meg minden nélkül, viszont ez gyanúsan olcsó. Használt? Mert szerintem még úgy is olcsó.

Annyiért megéri, pláne USA-ba vám meg minden nélkül, viszont ez gyanúsan olcsó. Használt? Mert szerintem még úgy is olcsó.
Nem éri meg, annyival olcsóbban biztos nem tudsz hozzájutni, ha igen, akkor a vám/adó miatt már ugyanott vagy, vagy többnél is. Sprint az meg egy olyan szolgáltató, mint a T-Mobile, tehát Sprint függõ, T-vel nem tudod használni. Neked "unlocked" kell, a legolcsóbb ilyen amit találtam (16 gigás sima 4) 520 dollár, ez 125k körül lehet, erre viszont elég szép vám lehet, mivel már 22 dollár fölött kell fizetni, ez 500 dollárral a 22 fölött van, biztos nem 1 dollár lesz.
A kérdező hozzászólása: $255 ért már viszont megéri, fõleg hogy usaban vagyok és úgy viszem haza
A kérdező hozzászólása: Elvileg használt, de a clean ESN van a telónak, még nem érkezett meg.
nemhiszem
woow, és kiaz? (haszabadmegtudnomxDD)
láttam egy lánynak a képeihez 12 565 komment érkezett, 754 584 ismerõse van, és 584 589-en nézték meg neki, az egyik képjét
sima normális kép.. nem tükrös.. városban voltunk haverokkal és úgy készült :'D jó sokan írtak hozzá :D ismerõseim meg idegenek :D de már 142 komi van. mellékesen közlöm nem verseny :') szval kuss :D 17/F
besz*rok :D tök jó lehet azzal versenyezni kinek van több 'komijaa' a májvipeen!! xD
és ezzel, hogy minél több komment van kinek bizonyitasz/bizonyitotok?
A kérdező hozzászólása: Úhh grat(Y) akkor csalódott vok:S XD és mien kép ha szabad tudni az enyém ien izé hogy mit csinálnál velem és fel vannak sorolva a választási lehetõségek:DXD
Biztos hogy van mert nekem van egy képem amihez 125komment érkezett:D 17/F
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat csak érdekelt volna h az én 70 kommentos képemnél van e nagyobb/több :D
Ki lehet deríteni, de csak úgy, hogy végig nézed mind a (ebben a percben) 2.622.614 tag adatlapját.
nekem volt olyan képem ahol 1500 komi volt kb de már kitöröltem:D most a legtöbb olyan 500 komixd
Kicsit butuska kérdés. Akkor mi futtatná a tesztet?
Mégis miért akarsz ilyen hülyeséget csinálni? Egyébként természetesen meglehet csinálni, root kell hozzá, és minden feleslegesnek vélt dolgot hibernálsz. Minimális különbség lesz, sokkal többet érnél el egy custom kernel és/vagy custom rom telepítése után, de akkor is, mi értelme, hogy ennyit szenvedj csak azért, hogy egy programnál több pontod legyen kicsivel?
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy az alapszoftverek, amik minden telefonon megvannak, mûködnének, csak a gyári extra szoftverekre (alkalmazásokra) értettem a dolgot.
Ezt eddig is értettem, de azt még mindig nem, hogy minek? De ha mindenképp megakarod csinálni már írtam hogy kell: " root kell hozzá, és minden feleslegesnek vélt dolgot hibernálsz."
A kérdező hozzászólása: OK, köszönöm a válaszokat!

A legtöbb kutyafajtát ki lehet tanítani juhászkutyának?

Pl. Labradort howavartot ha igen hogyan?

Legjobb válasz: nem, pl egy ölésre képzettet nem. úgy tenyésztettek ki mindig egy fajt hogy az adott munkára a legmegfelelöbb egyedeket hagyták meg. pl ha volt egy szuper juhászkutya akkor azt pároztatták amelyik nem volt megfelelö azt nem. ugyan ez a vadászattal kapcsolatban is. a pásztorkutyáknak egy fejmozdulatbol tudniuk kell mit akar a gazda és ugy terelni a juhokat hogy azokat ne sértse meg de még a legkonokabb is azt csinálja amit a kutya ugat.

nem, pl egy ölésre képzettet nem. úgy tenyésztettek ki mindig egy fajt hogy az adott munkára a legmegfelelöbb egyedeket hagyták meg. pl ha volt egy szuper juhászkutya akkor azt pároztatták amelyik nem volt megfelelö azt nem. ugyan ez a vadászattal kapcsolatban is. a pásztorkutyáknak egy fejmozdulatbol tudniuk kell mit akar a gazda és ugy terelni a juhokat hogy azokat ne sértse meg de még a legkonokabb is azt csinálja amit a kutya ugat.
3 pulink van, ami köztudott pásztorkutya.Az egyik nagyon jó házörzõ, a másik családi kutya, bujos, szeretetigénye hatalmas, a harmadik pedig igen jó terelõkutya lenne, ha dolgozhatna.Függ a fajtától is, de már kiskorban kiderül, hogy melyik kutyát mire lehet használni.
nem de a pulit kis kora ota birkákkal van nem is kell kiképezni nekem az van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!