Találatok a következő kifejezésre: A legolcsóbb teszt is (2 db)

A legolcsóbb teszt is ugyanúgy kimutatja a terhességet?

DM-ben kapható 300-400 Ft-os tesztre gondolok. Köszi!

Legjobb válasz: Persze, hogy kimutatja, de ha tesztelõs vagy, rendelj a vateráról, ott csak 65 ft:-)

Persze, hogy kimutatja, de ha tesztelõs vagy, rendelj a vateráról, ott csak 65 ft:-)
Nem. A DM-es sz..rt se ér. Megvettem, megcsináltam, negatív. Eltettem a vizeletmintát, elszaladtam a gyógyszertárba egy ugyanolyan érzékenységû, de gyógyszertári tesztért, ugyanabban a vizeletben azonnal pozitív lett. Soha többet nem veszek olcsó gagyi sz..rokat.
Én vaterásat vettem!Azt a 65Ft-osat! Határozott negatív lett minden alkalommal és sajnos jó volt az eredmény! A neve azt hiszem Wondfu volt!:)
igen
Én a gyógyszertárban vettem a HCG Line nevû tesztet, ami 400 Ft körül van, és mindkét terhességemnél a mensi elõtti napokban kimutatta.
Így van, ugyanúgy kimutatja. Nekem elõször a teszveszes 65 Ft-os mutatta ki. :)

A legolcsóbb terhességi teszt is megbízható? Gyógyszertári és 350 ft-os. Napközbe is tesztelhetek?

Legjobb válasz: Szerintem érdemesebb reggeli elsõ vizelettel tesztelni, akkor nagyobb mennyiségû HCG van benne, ha babás vagy.

Szerintem érdemesebb reggeli elsõ vizelettel tesztelni, akkor nagyobb mennyiségû HCG van benne, ha babás vagy.
ha rá van írva a tesztre, hogy a nap bármely szakaszában elvégezhetõ, akkor napközben is tesztelhetsz. Már késik? Mióta? Ha még nem késik, akkor viszont reggeli elsõbõl csináld, mert akkor még lehetséges, hogy elég kevés a hcg a szervezetedben.
Szerintem az olcsóbb is van olyan megbízható mint a drágább, ha a reggeli elsõ vizeletbõl csinálod a tesztet!
A válaszom: IGEN. Én anno a netrõl rendeltem Romed Terhességi Gyorstesztet, mert paráztam bemenni a gyógyszertárba.... Két napon belül ki is hozták, az eredmény pedig az lett, amit vártam. Szóval lehet h olcsó, de megbízható, pontos, és teljesen rendben van.
Sajnos, manapság nem az ár mutatja a minõséget! Lehet az olcsó 100%-ig jó, és fordítva! Én romed teszteket próbáltam eddig, és sokfélének utána olvastam. A tapasztalatok alapján én ezt tartom megbízhatónak. kb 700 Ft körül van az ára, de a tesztcsíkos csak 300 Ft kb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!