Találatok a következő kifejezésre: A legjobb pasijának van egy másik (1 db)

A legjobb barátnőm pasijának van egy másik barátnője. Mit tegyek? Megmondjam neki?

A legjobb baratnomnek v 1pasija..1evel nagyobb,mint o...ez a fiu nem 1varosban lakik a baratnommel es jarnak mar 3-4 7e...DE A FIUNAK V MEG 1BARATNOJE A BARATNOMON KIVUL..ezt a baratnom nem tudja!fulig bele van esve a fiuba..en meg a baratnoim tudunk a fiu masik baratnojerol.....es nem tudjuk h h mondjuk meg a csajnak?v h megmondjuk egyaltalan neki..v azt fogja hinni h rosszat akarunk neki?

Legjobb válasz: Szerintem mondjátok meg neki, késõbb rosszabb lesz neki, ha még jobban beleszeret!

Szerintem mondjátok meg neki, késõbb rosszabb lesz neki, ha még jobban beleszeret!
Szerintem is mondjátok meg neki. De csak finoman adagolva, mert ha tényleg szerelmes belé, akkor nagyon rossz érzés lesz számára. Inkább most mondjátok meg neki, mert ha kiderül, hogy barátnõje van a srácnak és ti is tudtatok róla, akkor még rátok is nagyon fog haragudni, hogy nem mondtátok el neki. Estleg arra is gondolhat majd, hogy ti mint röhögtetek a háta mögött, hogy milyen hülye, hogy bedõlt a srácnak. Mondjátok meg neki, az lesz a legjobb!
nekem is volt egy ilyen bnõm..mond meg neki h non szereted õt, de nem szeretnéd h szenvedjen, mert van egy rossz híred számárí...és mond neki , hogy láttad egy másik lánnyal...nekem pont a szomszédom vt a fiúXD és a lány másnap kidobta hiába szerette:) ha igazi bnõ akk hisz neked..õ rákérdez és ha bevalja ok, ha nem akk buktassátok le:P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ilyen csúnya szakítást hogy lehet feldolgozni?

1 év 3 hónapig voltunk együtt, tegnap szakított velem. Nekem tényleg ő volt a mindenem. Na addig addig veszekedtünk, meg én könyörögtem neki, hogy egymásnak mentünk, és ő levágott a földhöz. Olyan dolgokat tudok róla hogy tönkretenném vele az egész életét, és biztos vagyok benne hogy ezek után nagyon sok lány megtenné de én nem tudom vele holott megérdemelné. Kétségbe vagyok esve mert vele feküdtem le először minden hozzá köt, orvoshoz is kell mennem enni sem birok aludni sem egyszerűen semmit sem.

3

Gáz ha még nincs barátnőm?

Volt már 2 barátnőm de nem hosszú életű. 15 éves vagyok és még nem volt valami komoly kapcsolatom. Az baráti körömbe nem nagyon vannak olyan lányok akikkel eltudnám képzelni. talán egy valaki akivel de ő más suliba jár(mondjuk ez nem para),messze is lakik de a legnagyobb gond hogy nem nagyon lehet elérni soha mert mindig barátnőjivel mászkál. Szvl gáz vagy no problem? :D

5

Van egy lány aki nagyon tetszik de nem vagy biszex. De már smártam is vele de nem vagyok biszex. Mit tegyek?

7

Nők (elsősorban, de férfiak válaszai is érdekelnek)! Ti mit gondolnátok erről?

Párom a munkahelyén-elvileg a többi férfikollégával-abban fogadtak a nőkkel, hogy elmennek pilatesre. Nekem ez bűzlik egy kicsit, főleg, hogy az utóbbi napokban furán viselkedik. pl.: ne hívjam reggel, mert nincs kedvem bájcsevejre, tegnap este -állítólag a metró miatt-nem hallotta, hogy kb. 4-5 alkalommal csörgettem. Jelzem, nem hívom állandóan, de az, hogy rám nyomja a telefont, amikor beszélek, az túlzás...

8

Míg terhes voltam, a barátom lefeküdt kétszer 1-1 nővel. Jó revans ha én meg 2 férfival hármasban csinálom?

22

Miért ilyen szigoruak velem a fiúkkal kapcsolatosan? Lent.

17 éves vagyok de úgy viselkedik velem anyám apám mint egy 2 évessel azaz igazság hogy én több mint 2 évig "férjnél" voltam elvoltam kérve anyámtól apámtól ott laktam a fiúnál..(14 éves korom óta egészen mostanáig ...cigányok vagyunk..)
egy hónapja nem vagyunk együtt a gyerekkel túl erőltetett volt..és végül haza költöztem .de most úgy viselkednek velem mint egy 2 évessel ha fiúról van szó..nem is értem hát emberel laktam..
mért van ez hogy ilyenek?

2

Léteznek ilyen férfiak is? (lent)

Amikor összejöttem a pasimmal kezdetben minden jó volt, foglalkozott velem, érdekelték az érzéseim, és sokszor felhívott, és megbecsült.
Ez megváltozott mert ő alapjában más személyiség...
De kiváncsivagyok, hogy vane olyan pasi, aki:
- szeret
- akinek első vagyok az életében
- aki szívesen van velem
- aki lemond dolgokról miattam
- akinek fontos a én véleményem is
- nem várja el tőlem, hogy minden hibájára bólogassak
- nem zavarja ha felhívom többször is egy nap, sőt ő hív fel engem
-És tesz azért,hogy igazán jobb legyen köztünk minden
-harcol értem
- Nem okoz nap mint nap szenvedést és könnyeket nekem
- IGAZI TÁRS

19

Milyen ember az aki a barátját válassza, a nője helyet? Hogy lehet valaki ennyire befolyásolható?

9

Az mit jelent, hogy ha egy középkorú lánynak nem nagyon vannak barátai és amolyan otthonülős típus, de teljesen normálisnak tűnik?

7

Ma voltam venni 1 pólót és belenéztem a nagy tükörbe és láttam magamon a szerencsétlenség és a gyász fizikai, kézzelfogható tulajdonságait. (? )

hogy dobjam le magamról ezeket
f

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!