Találatok a következő kifejezésre: A legjobb pasijának van egy (20 db)

A legjobb barátnömnek van egy pasija de a pasi mindig velem hűlyűl meg egyebek. Velem dumál ha a b.nöm ott van akk is velem dumál meg ilyenek. Engem szeret vagy nem?

Egyik hawerom szerint azért jár a b.nömmel hogy a közelembe legyen!! Ez lehetséges??

Legjobb válasz: Sztem neked teszi a fejét a csávó(bejössz neki,ilyesmi) A másik dolog, hogy féltékennyé akarja tenni a b.nõjét. De nem szép dolog a sráctól,hogy a b.nõje elõtt ilyen dolgokat tesz és nagyban tojik az érzelmeire. De a barátnõdet ez zavarja vagy sem? Mert ha nem,akkor nem kell foglalkozni az ügyel.Vagy beszéld meg mindezt a b.nõddel! Szerintem ez lenne a legjobb. A többit majd õ lerendezi a sráccal vagy közösen dumcsizzátok meg.

Sztem neked teszi a fejét a csávó(bejössz neki, ilyesmi) A másik dolog, hogy féltékennyé akarja tenni a b.nõjét. De nem szép dolog a sráctól, hogy a b.nõje elõtt ilyen dolgokat tesz és nagyban tojik az érzelmeire. De a barátnõdet ez zavarja vagy sem? Mert ha nem, akkor nem kell foglalkozni az ügyel.Vagy beszéld meg mindezt a b.nõddel! Szerintem ez lenne a legjobb. A többit majd õ lerendezi a sráccal vagy közösen dumcsizzátok meg.

Miért van az, hogy van egy kevésbé szép csaj de mégis meglátnak benne vmi olyat ami leveszi még a legjobb pasikat is a lábáról?

Nem tartom magam bomba csajnak eléggé túlfejlett az önkritikám talán ezért nem volt még barátom sem. Viszont nem értem, hogyha pl látok egy csajt aki picit husis vagy kevésbé szép de mégis tök helyes pasija van. Én vékony vagyok olyan 170 cm magas de átlagos testalkatú nem egy girnyó. Nem tartom magam szépnek sok harcot vívok magammal de vannak fiúk akiknek bejövök csak nekem ?k pont nem jönnek be. Szóval válogatós is vagyok de úgy gondolom ez még normális. Viszont pont emiatt, hogy negatív vagyok magammal a kisugárzásom is olyan lehet és ezért nem tudok pasit fogni se. És arra gondoltam, hogy ha pl: van egy kevésbé szép csaj de eltudja magát fogadni a kisugárzása is olyan és ezért tudd magának jobbnál jobb fiúkat megszerezni. Vagy ez hülyeség?

Legjobb válasz: ha nem fogadod el magad, nincs jogod azt kérni, hogy mások elfogadjanak... nem kérheted õket arra, ami még neked sem megy. ne várd el ezt senkitõl. ha akarsz egy kapcsolatot, elõbb magaddal légy tisztában.

ha nem fogadod el magad, nincs jogod azt kérni, hogy mások elfogadjanak... nem kérheted õket arra, ami még neked sem megy. ne várd el ezt senkitõl. ha akarsz egy kapcsolatot, elõbb magaddal légy tisztában.
eléggé szép vagyok. De tényleg, egzotikus arcom van (pedig magyar vagyok) vékony vagyok ahhoz képest nagy mellekkel, homokóra , hosszú haj, ... minden második pasi megnéz az utcán, kiszólogatnak a kocsikból...olyan is volt h odajöttek de nem sok...kéthetente talán ha egy pasi (az is általában vmi üzletember jó nagy egóval)... Van egy barátnõm aki nagyon jó fej nagydumás kiscsaj, mindenkivel kijön. Nem annyira szép, ha egymás mellett megyünk nincs nagyon olyan aki õt nézné meg nem engem, de hozzá mégis sokkal többen mennek oda mint hozzám :) ...az önfényezésen túl , ezzel azt akarom mondani hogy a pasik inkább olyan lányt keresnek aki azért nem csúnya, tehát jól néz ki de nem kirívóan.Akihez oda mernek menni mert azt hiszik h sokkal több esélyük van mint egy szépségnél... (bocsi ha beképzeltnek tûnök de ha itt szerénykedek hogy "nem tartom magam szépnek" meg ilyenek , akkor nem kapsz reális képet és nincs értelme a válaszomnak) 19L
jól látod a dolgokat. én pl régebben is elég szép csajnak mondható voltam, de az önbecsülésem nullán volt, meg lehet h depressziós is voltam, és sztem ezért kerültek a fiúk. megbámultak, de kerülték a tekintetem, és nem mertek közeledni. aztán jött egy 180 fokos fordulat, kinõttem a tini bajokból, elégedett lettem magammal, nem spiláztam túl a gondokat, éltem az életet, és szinte mindenki rám volt cuppanva. lehet h nagyképûen hangzik, de olyan fiúk kezdtek ki velem, akikrõl álmodni sem mertem volna 1-2 évvel korábban.
A legutóbbi válaszadóval tökéletesen egyetértek!!! :D Ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Kaptam már néhány felkérést hogy álljak be reklám modellnek, nõk tömkelege elismeri hogy remek vonásaim vannak..És itt a hangsúly, hogy nõk(!!) tömkelege ismeri el.. Nem pedig férfiak. Persze, õk is elismerik, de õk már csínyjával..Valamiért rettenetesen tartanak tõlem. Van nekem is egy barátnõm, hiába engem bámulnak meg, mégis õt szólítanák le hamarabb ha választani kellene.. Talán félnek, hogy nem lesz esélyük nálam..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat érdemes volt a kérdésem kiemelni. A helyzet az nem fogok képet feltölteni mindenfelé nem azért mert szégyellem hanem mert az internet nem egy megbízható dolog. Másrészt nekem is voltak olyanok, hogy megnéztek az utcán, kidudáltak sõt olyan is volt a múltkor, hogy egy ismeretlen fiú leült mellém a metrón és beszélgettünk majdnem elfelejtettem leszállni:D Volt, hogy akkor dudáltak rám vagy néztek meg amikor nem is gondoltam volna...szóval történek ilyen dolgok velem nem mindennapos ezt azért hozzáteszem. És amikor ilyen történik velem tök happy leszek:) Viszont ha egy csinos bnõmmel sétálok pl akkor persze én háttérbe szorulok. Múltkor egy másik bnõmmel sétáltam akkor mondjuk mind a kettõnket jó alaposan megnéztek:D Megpróbálok túl lenni ezen a dolgon viszont ez akkor fog sikerülni ha lesz kapcsolatom.
A kérdező hozzászólása: Viszont azt is észrevettem, ha nem egy átlagos öltözéket (farmer+mintás póló) hanem mondjuk egy csinos nõies darabot veszek fel többen megnéznek...szóval a mondás nem a ruha teszi az embert...esetemben ez teljesen hamis.
Szerintem ha velem szembesétálnál a barátnõddel nekem te tetszenél jobban :) érzem...
A kérdező hozzászólása: :D Látnok vagy biztosan^^
hmm..:) Tudod érdekes ez..Irtad , hogy husisabb és kevésbé szép mégis helyes pasija van..Ebbe a csoportba sorolnám magam.Meg vagyok elégedve magammal, sokat fecsegek, ha kell csendben vagyok és általában mindig vidám...A barátnöim ezt folyton elrontanák..féltékenyek:) leszolják a hajam, sminket, hogy miért ez a ruha van rajtam? Mégis a legtöbb srácnak bejövök..viszont nekem õk nem kellenek..Attól még drága, hogy helyes a barátjuk, lehet belülrõl nem érnek többet egy szemeteszsáknál..:) Szóval nézz a tükörbe, és szeresd magad, és más is látni fogja rajtad..nem kell smink meg a legdivatosabb cuccok..egyszerüen csak TE:) Sok sikert..:)
Van két-három dolog ami egy nõre tekintetet vonz, vagy érdeklõdést kelt. Az öltözködés, fõleg szoknya+harisnya kombináció, de csak szolidan, nem mini, a hosszú haj, ami lehet dús talán még illatos, illetve a beszédstílus és szóválaszték. Még a mosolygós arc is fontos. Bármelyik ha nem stimmel egybõl tönkreteszi az egészet. Nem tudom ki hogy van vele, de a túl barna bõr nem szép, az ilyen nõket észre sem veszem. Tájidegen. Ugyanúgy vagyok a hosszú mûkörömmel és hosszú szempillákkal. Ezek nem természetes viselet. Még a festett haj is taszító lehet. Aztán ott van még a viselkedés. A kedves udvarias magatartás, az óvatos közeledés a másik felé, érdeklõdés a másik iránt. Ezek nagyon vonzóvá teszik a hölgyeket. És még millió ilyen van, amibõl könyvet lehetne írni. A baj talán az, hogy amit látunk másoknál vagy a TV-ben, azt hisszük nekünk is úgy kell viselkedni. Aztán egyszer csak azon kapom magam, hogy fiúnak kinézõ lánykák üvöltözve szidják egymás anyját, és köpködnek az utcán, szakadt ruhában mindenféle hajszínnel. És mikor megkérdezik, hogy "miért nem fogadsz el engem olyannak amilyen vagyok?" akkor nem tudom neki elmagyarázni, hogy ha rá nézek semmi vonzót nem találok benne. Vajon a szülõk a hibásak, vagy a társadalom, hogy hagyja ezt így történni? Ki tudja?!
Hát én nem vagyok hajlandó változtatni magamon, ami azt illeti, nem fogom megjátszani magam, nem fogok minden csúnya, trágár szót ami eszembe jut helyettesíteni valamivel csak mert az nem szép, persze az se jó ha valakinek minden második szava csúnya. A hajam úgyse fog vállig érõnél tovább nõni, ez van. Ha valakinek nem tetszik, hogy nagy és kócos, ez van. Rajongok a vörös hajszínért, nem fogok errõl lemondani. Vannak szakadtabb cuccok amik lehetnek nõiesek és szerintem ha az amúgy nõies ruhákat feldobjuk egy-két egyedi, laza darabbal, az is kelthet szép hatást. És akármilyenek is vagyunk, mi lányok, nõk, elõbb vagy utóbb megtaláljuk azt aki illik hozzánk.
az attól függ, hogy kire mosolyogsz...lehet elég, lehet több is kell, két mosoly :) )
Az nem elég ha rámosolygok az illetõre?
Na de viszont ilyenkor kicsit ti is kezdeményezhettek, vagy legalább egy két jelzést adhattok. Igen én férfi létemre törvényszerûen nem is merek és nem is nagyon kezdek ki nekem akár gyönyörûnek tartott lánnyal, nõvel, mert valamiért elérhetetlennek tûnik. Viszont ha egy kis jelzést kapnék akkor viszont lehet lépnék.
Pasi vagyok, es ugyanezt vettem eszre.Jobban bukok az olyan lanyokra akik ahogy te mondod "kevesbe szepek", mint a bombakra.Nagyobb az onbizalmam is amikor kezdemenyezek, jobban is erzem magam mellettuk, meg jobban el tudunk szorakozni...) 21/F
Ugyanez fordítva is igaz, mármint fiúra/férfire...nagyon sok múlik azon is, hogy valami megfogjon az illetõben, kisugérzéson kívül. De amíg magaddal nem vagy "jóban" addig tényleg nehezebb. Lehet, hogy nekem is lehetne olyan barátnõm is akinél azt hiszem hogy semmi esélyem másképp, de most valószínû, hogy , n sem sugallom azt kifele amit kellene.
linkelj egy képet max igy tok valamit mondani
A kérdező hozzászólása: Valószínû, hogy ezeknek a lányoknak 0-24-ben nem azon jár az eszük, hogy most, hogy néz ki...
Szerintem meg akit említettél õk nem görcsölnek ilyenekkel(saját magam elfogadása, stb.). Sokan meg csak sodródnak az árral. Szerintem egyáltalán nem baj, hogy válogatós vagy.
A kérdező hozzászólása: Hát igen rajta vagyok az ügyön, hogy magammal is tisztába legyek:) Tudom, hogy a folyamat eleje ez...
Vagy nem találja meg, és akkor elõbb utóbb kihal az fajta viselkedés.

Nem vagyok a legjobb pasi, de egyszer az életben szeretném átélni, hogy milyen egy igazán szép nõvel lenni, szerintetek van rá esély?

Nem prostira gondolok nyilván.. Túl nagy kérés ez az élettõl?

Legjobb válasz: hát...így eléggé. de nincs kizárva

hát...így eléggé. de nincs kizárva
Ja
Legjobb tudomásom szerint ezért tenni kell, nem jár senkinek sem. Ez nem az élettõl kérés hanem a szép nõktõl. De csak, azért mert ez szerinted nem nagy kérés, szánalomból senki nem fog lefeküdni veled.
Nem mindig a kinezet számit. Ha vsgány, összinte, es magabisztos vagy azt szeretik a nok. Jaaa és legyen stilusod az a legfontosabb
Nem vagyok egy Casanova, Bár én is halak jegyében születtem mint õ. :D Nekem volt gyönyörû barátnõm, és sokan megfordultak utána az utcán mikor sétáltunk. Persze hogy van esélyed rá, ha nekem megadatott, neked is meg fog, csak tegyél érte. Kifogásokat, gyengeséget, félelmeket tedd félre, ezek mind meggátolnak a sikerben.
A fene se tudja.Láttam már csodát :)
Szerintem nagyobb élmény azzal együtt lenni, akibe szerelmes vagy, mint egy kinézetre szép, idegen valakivel.


A legjobb barátnőm pasijának van egy másik barátnője. Mit tegyek? Megmondjam neki?

A legjobb baratnomnek v 1pasija..1evel nagyobb,mint o...ez a fiu nem 1varosban lakik a baratnommel es jarnak mar 3-4 7e...DE A FIUNAK V MEG 1BARATNOJE A BARATNOMON KIVUL..ezt a baratnom nem tudja!fulig bele van esve a fiuba..en meg a baratnoim tudunk a fiu masik baratnojerol.....es nem tudjuk h h mondjuk meg a csajnak?v h megmondjuk egyaltalan neki..v azt fogja hinni h rosszat akarunk neki?

Legjobb válasz: Szerintem mondjátok meg neki, késõbb rosszabb lesz neki, ha még jobban beleszeret!

Szerintem mondjátok meg neki, késõbb rosszabb lesz neki, ha még jobban beleszeret!
Szerintem is mondjátok meg neki. De csak finoman adagolva, mert ha tényleg szerelmes belé, akkor nagyon rossz érzés lesz számára. Inkább most mondjátok meg neki, mert ha kiderül, hogy barátnõje van a srácnak és ti is tudtatok róla, akkor még rátok is nagyon fog haragudni, hogy nem mondtátok el neki. Estleg arra is gondolhat majd, hogy ti mint röhögtetek a háta mögött, hogy milyen hülye, hogy bedõlt a srácnak. Mondjátok meg neki, az lesz a legjobb!
nekem is volt egy ilyen bnõm..mond meg neki h non szereted õt, de nem szeretnéd h szenvedjen, mert van egy rossz híred számárí...és mond neki , hogy láttad egy másik lánnyal...nekem pont a szomszédom vt a fiúXD és a lány másnap kidobta hiába szerette:) ha igazi bnõ akk hisz neked..õ rákérdez és ha bevalja ok, ha nem akk buktassátok le:P

Egy tényleg gyönyörű lánynak mennyire számít az, hogy akivel együtt van, nem a legjobb pasi, de azért nagyon helyes fiú?

Legjobb válasz: Ha az a tényleg gyönyörû lány éppenséggel szerelmes, tökéletesen hidegenhagyja, hogy hogy néz ki a kiszemelt párjelölt. Mármint hogyha TÉNYLEG szerelmes, és nem csak ilyen plázap.csa-féle-newyorkerben-vett-szerelem.

Ha az a tényleg gyönyörû lány éppenséggel szerelmes, tökéletesen hidegenhagyja, hogy hogy néz ki a kiszemelt párjelölt. Mármint hogyha TÉNYLEG szerelmes, és nem csak ilyen plázap.csa-féle-newyorkerben-vett-szerelem.
egyetértek az elõttem szólóval. szerintem is az a fontos, hogy szeressék egymást, akkor nem számít, melyik fél, hogyan néz ki. lehet hogy jobb is, ha nem a világ leghelyesebb pasija a tiéd, mert mindenki szemet vetne rá.
Az hogy szép elég elvont dolog. Egyiknek ez a szép a másiknak meg az. Ennyi.
Semmit! Foglald el magad és jönni fog a tökéletes pasi is aki nem hazudik neked .
14 évesen.. hát szeritnem inkább tanulj! több hasznod lesz belõle mint a pasizásból ilyen korán!
süssél a homokozóban pogit
Max, ha a farkam 600km+16cm lenne :D
600km sok..
00.28-as: mekkora a távolság köztetek?:)
00:28: Olyan csak a csajok közt van, hogy az exek barátok közt tabunak számítanak. Mi nem csinálunk ebbõl gondot.
Bár lány vagyok, a távolsághoz szeretnék hozzászólni... Nekem az eddigi egyetlen értelmes kapcsolatom a múltban távkapcsolat volt, és a jelenlegi is az. Csak nálunk "kicsit" nagyobb a távolság... Úgyhogy ez a része szerintem nem gond, ha tényleg szeretitek egymást. Az viszont, hogy legjobb barát exe és másiknak a húga - ez már húzósabb. Nem értem, miért mindenki a távolságon akadt fenn. 22L
"Nem hallottatok meg tavkapcsolatrol?" És te hallottál már telefonos szexrõl? Mindkettõ valami olyasmit akar normálisként beadni az embereknek, ami nem az. Egy kapcsolat alap feltétele, hogy személyesen találkozzunk elég gyakran. Ha a monitoron és a telefonon keresztül vagytok érintkezésben, már ne is haragudj, de az nem kapcsolat. Az persze más kérdés, ha már egy ideje együtt vannak, de az egyik félnek egy idõre külföldre kell mennie, de hogy eleve így jöjjek össze valakivel, az teljesen kizárt. Rengetegen vannak, akik közelebb laknak. Gondolom ez egyértelmû válasz a kérdésedre.
Nem sok esélyt adok rá, hogy hosszú kapcsolat lesz belõle, mert 600 km az rengeteg.
A legjobb haver rész nem gáz, viszont 600km rengeteg. 4-6 óra út csak oda. Ennyire távkapcsolatnak szerintem már semmi értelme, fõképp, ha nem lángol köztetek a szerelem.
A kérdező hozzászólása: Bocsi az utolso ket valasz kozben erkezett azokat nem lattam!
A kérdező hozzászólása: Nem hallottatok meg tavkapcsolatrol? Jah es nem telon, neten. Ismerjuk mar egymast csakhogy ok elkoltoztek. Ugylattam a kolcsonos vonzalom megvan s valami mas az ami problema. Kosz az oszinte valaszokat:) )
egyértelmûen nem. volt egy pasim, aki koleszos volt abban a városban ahol én is, és még neki volt egy hét szünete, nekem nem. na mind1, hazament arra az egy hétre, 400 km-rel odébb lakott, és elhiheted hogy az az egy hét sem volt leányálom, nemhogy egy egész kapcsolat ebbõl álljon...
A távkapcsolat nekem nem jött be, szóval szerintem nem éri meg. De ha meg tudjátok oldani a találkákat valami úton módon, akkor esetleg.
600 km az rengeteg. ha nem jön össze vele az sem menekülés.. csak ésszerûség. lány voltam ha nembaj
Összejönnék.
Ha tõled 600km-re van, akkor hogyan akasz összejönni vele, neten keresztül? Vagy telefonon elmondjátok, hogy mostantól jártok?
23:13-nak: érdekes, nekem egy csomó pasiismerõsöm is így gondolkozik... Az más, hogy te esetleg nem csinálsz belõle gondot, viszont a kérdezõ valószínûleg nem írta volna ki, ha õt sem érdekelné. 00:28-nak: 1700 km. Mindkét kapcsolatomban.

Szerintetek melyik parfumnek van a legjobb illata? , es melyiket szeretik legjobban a csajok, egy pasin? Normalis valaszokat kerek.

Legjobb válasz: nekem a kedvenceim: Pierre Cardin:Emotion-ez itthon már nem kapható!! DKNY-be deicious ami egy pasin tetszik:One million.messzirõl megismerem 19/L

nekem a kedvenceim: Pierre Cardin:Emotion-ez itthon már nem kapható!! DKNY-be deicious ami egy pasin tetszik:One million.messzirõl megismerem 19/L
Én a one million-ra kaptam pozitiv visszajelzést :D 17/f
A 1 Milliont én is messzirõl kiszagolom és egyszerûen borzalmas. Annyi szebb, jobb, kifinomultabb férfiillat van. Nekem ezek a kedvenceim: D&G férfi Light Blue Versace: Pour Homme Bvlgari: Aqvua Marine Homme Ha édeskésebb illatra vágysz, akkor pedig Armani Code. De én ahogy nõikben is, a férfiparfümökben is könnyû, légies, aquás illatokat szeretem.
L'Homme, Douglas üzlet.
sehogy, egy férfi dolga hogy féltékeny legyen, te is az lennél és okkal
"D e abba biztos lehet mivel nekem soha nem is vt és soha nem is lesz több mint barát a haverom" És ebben egész pontosan hogyan is lehet biztos?
A kérdező hozzászólása: hát én is azért vagyok vele mert õt akarom mert õt szeretem senkimást mert a haveromat csak haverként szeretem, és mert elmondjuk egymásnak a bajainkat..nem...több de ezt már a barátommal megbeszéltem
Ha te is az lennél és megérted õt, akkor nincs is kérdés. Mivel egyetértesz vele, hogy jogosan féltékeny. De az biztos, hogy ha én valakivel együtt vagyok, akkor azért vagyok vele, mert ezt akarom és õt akarom. Ha féltékeny, s jelzi akkor leülök vele és megbeszélem. Ha még mindig féltékeny, akkor az megöli a kapcsolatot. Az, hogy vele vagyok nem jelenti azt, hogy kizárólag rá kell, hogy figyeljek, s azt sem jelenti, hogy félrelépek. Sõt! Ha vele vagyok, akkor az azt jelenti, hogy nem lépek félre. Ha mást gondol (mert mi másért lenne féltékeny?), akkor nem bízik bennem, s az nem kapcsolat. 35F
A kérdező hozzászólása: D e abba biztos lehet mivel nekem soha nem is vt és soha nem is lesz több mint barát a haverom
Ha aláírod, hogy te is féltékeny lennél, akkor nem tudom mi a kérdésed. Gondold azt, hogy neki van egy barátnõje akivel egy csomó dolgot megoszt amit mondjuk veled nem, mert õ a barátja. És sose lehetsz biztos benne, hogy nem-e fordul valami komolyabbra a barátság. Nos õ is így van vele, honnan is tudhatná, hogy egy meghitt pillanatban nem-e lesz több köztetek? Nomeg a közös titkok és egyéb "baráti dolgok"...
A kérdező hozzászólása: csak itt az a gond h elég jól ismerik egymást és elég jól elvtak míg a pasim szerelmes lett belém még mi elõtt jártunk vna, csak utána változott meg a helyzet
ha még normális a féltékenység, akkor nincs nagy gáz... bár hülyék azok, akik azt mondják, hogy az a dolga a fiúknak... az a dolga, hogy megbízzon benned! de idõvel elmúlik majd, esetleg kérd meg, hogy ismerkedjenek össze... 17/f(hasonló helyzetben vagyok, csak a srác az exbarátnõjére féltékeny, és megakart verni, tegnapig)
nem értem, hogy miért, de mindegy.
mióta világ a világ
A kérdező hozzászólása: igen ezt aláírom h én is féltékeny lennék!
"egy férfi dolga hogy féltékeny legyen" Mióta?
Idõvel el fogja hinni teljesen, de a féltékenység minden fiúra nézve benne lesz aki még csak nem is kötõdik hozzád, mert magának akar csak, ami persze helyes dolog
A kérdező hozzászólása: úgy hogy a pasimmal és a legjobb barátomml egy osztályba jártunk...a pasimat 1 éve a legjobb barátomat 4 éve ismerem, és látta a pasim h eddig is mindent megbesztem a barátommal meg õ is velem és azt is látta a pasim h soha nem vt köztünk több mint barátság a barátommal

Van egy legjobb barátnőm. Fél éve lett pasija. A barátnőm sem hanyagol és a pasijával is jól kijövök. Nem lógok ralytuk folyamatosan. Erről beszéltem barátnőmmel és mondta h nem igaz és a pasiját sem zavarom. Szerintetek mit tegyek?

Pl hétvégén volt egy buli voltunk 5en és ?k h menjünk el pizzázni mármint mind az 5en ebb?l az egyik csaj nem akart és így a másik sem mert nála aludt de ?k elakartak menni táncolni. A barátn?m meg pizzázni és így megvártak engem amíg a két csaj viszzajön a táncból és álltam fel erre az egyik ilyet szól most komolyan mész harmadiknak? Meg ha a suliba leülnek egy padhoz más nem ül oda mert h ?k most együtt vannak. Err?l kérdztem barátn?met h most én vok a hülye vagy ?k és azt modnta h ?k. Szerintetek dobjam el a barátságunkat csak mert lett pasija?De a körülöttem lév?k azt érzékeltetik velem h én vagyok a felesleges harmadik. 18éves vagyok

Legjobb válasz: -.-

-.-
Egy bizonyos ideig okés, de utána zavaró. Zavarod õket, biztos akarnak együtt lenni néha.Nem kell rajtuk lógni folyton. f/16
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó kommentelõnek a hozzászólását:)
Szerintem találd meg a köztes utat, szerintem nagyjából azon vagy.Inkább menj mindig félre, hogy azt lássák nem akarod zavarni õket, majd õk úgyis odahívnak ha akarnak:)
A kérdező hozzászólása: Nem zavarna sztem pont optimális idõ amit a barátnõmmel töltök.És amikor az osztályban vagyunk és a pasi odajön legtöbször elmegyek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 18:40es kommentet.
Nem vagy idióta, amíg a barátnõdéket ez nem zavarja, addig ne érdekeljen mások mit mondanak errõl. És téged fordított helyzetben ez zavarna?
-.- te most komolyan azért izélsz ennyire mert mások azt gondolják?:D:D nyílván õk csak azt látják amikor velük vagy és azért mondják, ennél nagyobb bajod ne is legyen az életedben -.-
A kérdező hozzászólása: Kiváncsi voltam mások véleményére hogy msot én vagyok ekkora idióta hogy úgy gondolom hogy nem akarom eldobni vagy a körülöttem lévõ emberek.Baránõm szerint nem lógok rajtuk.Sõt szerinte elhanyagotl egy kicsit de modntam neki hogy szerintem nem ugyhogy nem értem miért hülyéztek le!
Ja és nem sértésbõl írtuk sztem h hülye vagy, de olvasd már el könyörgöm h mit írtál... ilyen alap dolgot megkérdezni..:S
A kérdező hozzászólása: Pont én is ezt mondom hogy nem lógok rajtuk és nem akarom eldobni és hogy azok a hülyék akik ezt gondolják.Jah és õk erõszakoskodtak h menjek pizázni én nem akartam.
Magyarul annyit a teendõd h lehetsz velük, de ne annyit, mert az már tényleg nem jó, és ebbe belegondolhatnál, ne legyél örökké a nyakukba, mégha csak suliba is v vmi, persze ha bulizni mentek lehetsz velük, de akkor is hagyj teret nekik h néha legyeneket kettesben!Ennyi a lényeg
A kérdező hozzászólása: Miért lennék hülye?És tudom h rajtuk csak már nem lehet javítani
úristen..gondolj már bele h mit írtál:) :) olvasd el mégegyszer!!Azért miért kellene vége lennie egy barátságnak, mert a másiknak lett vkije?:D:D:D:D:D jézusom...nem tudom h h lehet ilyen gondolkodásod ennyi idõsen :S de rajtuk se kellene lógnod annyit az is igaz, de ne legyél már ilyen hülye, már megbocsáss
A kérdező hozzászólása: Kicsit összeviszza lett tudom de ez azért van mert csak 250karaktert lehet írni.Na mindegy a lényeg az hogy.Vagyunk én+barátnõm+pasija.És mi jól kezeljük ezt a helyzetet.De a kivülállok azt érzékeltetik velem hogy én vok a felesleges harmadik.Jah és még annyi hogy szeretném megdícsérni azokat a kommentleõket akik azt írták hasonló témában h mi van szerelemes vagy alegjobb barátnõdbe vagy h gyerkes vagy.Nem az én kérdésemre hanem máséra de akkor is ilyen emberekt hogy hordozhat a föld a hátán.
18 évesen ilyen hülye vagy?? amugy raJtuk.
A kérdező hozzászólása: Pont ezt írtam drága hogy nem lógok rajtuk folyton.Sõt mint írtam barátnõm szerinte elhanyagol de sztem nem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!