Találatok a következő kifejezésre: A legjobb pasijának (282 db)

Szerintetek a VV-be ki a legjobb pasi és legszebb csaj?

Legjobb válasz: legjobb pasi: Béci legszebb csaj: Anikó 23/L

legjobb pasi: Béci legszebb csaj: Anikó 23/L
Giginek iszonyat jó teste van, de a feje.. Anikó feje és Gigi teste kellene, az az ideális nõ.. a villában. Évának nagyon kiélt feje van, mintha sose aludt volna még.
fiú: Gombi, Béci lány: Éva 24L
Béci Anikó
Béci, Anikó
Béci és Anikó( bár utóbbi egyre hisztisebb és ez a tulajdonsága kezdi elhalványítani a szépségét)Éva meg Gigi is szépek
pasi: Béci csaj:Éva
Éva Béci és talán Jerzy
Béci, Gigi
Csaj: Gigi és Anikó Pasi: Béci 27/Nõ
Legszebb csaj Anikó. A legjobb pasit meg nem tudom, férfi vagyok, nem nézek más férfiakra ilyen szemmel.
Pasi: Gombi, Béci Lány: Anikó
Pasi: Béci, Oli Lány: Anikó, Éva
pasi:Béci, de Olivér volt a leghelyesebb míg ki nem esett lány:Éva(mikor jobb napjai vannak)És Anikó(bár eléggé hisztis)

Lányok! Számotokra a pasitok a legjobb pasi a világon?

ugyértem , én pl imádom a pasimat és nagyon helyesnek tartom és szexis is ,xal naon tetszik, de azért tom h nem ? a legjobb pasi a világon .de egy csomo mindenki azt mondja h ?k a barátjukat tartják a legjobb pasinak a földn...(v csak azért mondják mert ez "alap"?) ez fura..nálatok hogy van ?

Legjobb válasz: olyan nem létezik, hogy legjobb, meg hogy tökéletes, persze ettõl függetlenül imádom a pasimat

olyan nem létezik, hogy legjobb, meg hogy tökéletes, persze ettõl függetlenül imádom a pasimat
Nem õ a világ legjobb pasija. De az én világomban õ a legjobb pasi. :) Ez egyértelmû. Néha úgy elgondolkodom, hogy miért pont õ... És nem találok rá választ. Nem tökéletes. De én úgy érzem, nem is érezném jól magam egy "tökéletes" fiú mellett. Az én képzeletemben nem létezik tökéletes ember, aki mégis az, az csak magát képzeli annak, olyanra meg nekem nincs szükségem. Így nekem az én Kedvesem a lehetõ legjobb a földön. De egészen biztos vagyok benne, hogy nem õ a világ legjobb pasija. Legalább nem hajtanak rá más lányok, és nem akarják úgymond lecsapni a kezemrõl! :D
Elfogultság és szerelem miatt mindig az "aktuális barát" a világ legjobb pasija :) De ez így természetes szerintem, tudat alatt mindannyian tudjuk, hogy igenis vannak szebb testû, helyesebb, jobb frizurájú, stb. pasik, de valahogy mégse azok tetszenek a legjobban. A hibák teszik széppé az embereket, legyen az külsõ vagy belsõ, ha nem lennének, mindenki ugyanolyan szép/okos/bátor/... lenne, és nem lennének egyéniségek a Földön.
Sziasztok! A kérdés érdekes. És itt evidens, h egy párkapcsolatban élõ nõ elfogult. Én is elfogult vagyok a kedvesemmel :) Számomra egyértelmûen és végérvényesen Õ a legjobb pasi a világon. Ha meglátom képen vagy filmben Edward Nortont azért össze fut a nyál a számban, de még õ is eltörpül az én Drágám mellett. Van hogy csak nézem, és mindig újult erõvel tör rám az a leírhatatlan, megmagyarázhatatlan szerelem, ami még a legelején. Nagyon intelligens és mûvelt. Csodálatos a hangja, nagyon szeretem amikor énekel nekem :) de ha csak szimplán beszél azt is éppen annyira szeretem. Minden mozdulata, szava, a mosolya....egyszerûen nem tudok betelni vele, és elmondhatatlanul örülök, h Õt szánta nekem az isteni gondviselés. Röviden és tömören: nekem az én barátom a legjobb ezen a világon.
Én azért tartom a páromat a világ legjobb pasijának mert számomra valóban az!!! Jó-jó lehet vannak nála sokkal szexisebb, és jóképûbb pasik, de ha ránézek akkor úgy érzem nála jobban senkit nem tudnék szeretni! Nem azért mondom ezt meg alap, de összességében külsõ és belsõ tulajdonságai alapján õ a Tökéletes Férfi!:) Bocsi ha kicsit elfogult voltam.
Szia! néha én is belegondolok, hogy vajon tényleg õ az akiért ennyire oodáig vagyok? Vagy talán megérdemelnék jobbat is? Mindig ugyanott kötök ki. Senki sem tökéletes. Mkit a hibáival együtt kell szeretni és ha 2 ember sokat van egymással csiszolódnak is. Én is imádom a pasim, nyugi:) És soha nem hagynám el semmiért és senkiért:) De sokszor belegondolok h milyen lenne mással...
ha mindent egybevetve vizsgálok (külsõ, stílus, milyen az ágyban, humor, stb), hát akkor JÓHOGY különben nem vele lennék :) ha csak a külsõt nézem, akkor pedig az egyik leghelyesebb a földön. a másik george clooney :D (na meg persze még van pár srác aki lehet h helyesebb nála. de ezen nem szoktam gondolkodni mivel egészben Õ a legjobb és kész :P)
természetesen igen, senkinek sincs olyan szép pici babafüle, gülü szeme és többi alkatrésze
nekem a barátom a legjobb pasi!a töbi srác hidegen hagy, még csak megsem nézem õket!
ha csak kulon nezzuk a "kategoriakat" pl kulso, humor, stb. akkor van amiben mas lekorozi. de mindent osszevetve azok kozul akiket ismerek o a legjobb, maskepp mar nem lennek vele. a sztarokkal szerintem nem lehet osszehasonlitani, mert azo csak alomkepek, igazabol 1altalan nem olyan jo pasik mint amit mutatnak a voros szonyegen. en nem ugy fogalmaznek h o a Legjobb Pasi a vilagon, hanem hogy NEKEM o a legjobb, mivel o nemcsak h -szerintem- jo pasi hanem tokeletesen talal velem es ez nagyon fontos.
igen, õ a legjobb minden szempontból!! :)
bocs, elõzõ vagyok, mindig elfelejtem odaírni a korom. :D 22/L
Nekem elsõ szerelmem és még csak egy éve tart, de azóta nem tudok elképzelni olyan pasit, aki érdekelni tudna rajta kívül... Mindenestül imádom! Lehet, h majd elmúlik, mert elõtte meg éppen hogy mániákus voltam, ezért is lepett meg a dolog...
Szia! Én egyszerûen tökéletesnek látom a pasimat. Annyira szeretem, h minden hibáját elnézem neki! Nekem õ a legjobb!!!

Szerintetek van valami alapja annak, hogy a legjobb pasik nagy része meleg?

Legjobb válasz: Én meleg vagyok, és 5 viszonzatlan vonzalommal, meg 2 viszonzaltal szerelemmel, és semmi egyébbel a hátam mögött azt kérdezem: miért van az, hogy a legjobb pasik HETERÓK?? :S Az a nagy helyzet, hogy a boldogtalanságot legkönnyebb ilyen klisékkel magyarázni.

Én meleg vagyok, és 5 viszonzatlan vonzalommal, meg 2 viszonzaltal szerelemmel, és semmi egyébbel a hátam mögött azt kérdezem: miért van az, hogy a legjobb pasik HETERÓK?? :S Az a nagy helyzet, hogy a boldogtalanságot legkönnyebb ilyen klisékkel magyarázni.
Ja, és mindez nem néhány hónap, hanem eddigi egész felnõtt életem tapasztalata. :) 25, F
Igen.A volt pasim egy álom volt nemcsak külsõleg, belsõleg is, erre megcsal egy PASIVAL!!!
Hát szerintem az is közre játszhat, hogy a melegek talán jobban odafigyelhetnek a megjelenésre. de az, hogy milyen vonásaik, meg genetikájuk van szerintem nem függ össze.
#6, akiket te körvonalazol, azok már eleve nem jó pasik, mert bár lehet, hogy a testük vonzó, de megbízhatatlanok és beképzeltek!
Hát nem tudom, de nekem inkább a férfias férfiak hapsik jönnek be, így nem is tetszett meg még meleg...
a jo pasik biszexek.ill.hetero nézet, csajok, de pasival is elmennek, nem kimondottan a szexêrt.hanem làssa mâs fiu, hogy ö jobb,
Igen. Nem minden esetben, de tény hogy a legjobb pasik melegek. 19/F
Igen, van.Hogy egy ismert nevet mondjak:Alföldi Róbert.Tök jó pasi lenne, erre meleg.24/L
Nincs.De az a legbiztosabb, ha magad gyõzõdsz meg róla.
Most én meg írjam, hogy a legjobb nõk meg leszbik? hál' isten nem így van... de hát ilyen hülyeséget! :) A meleg férfiak valószínûleg szeretik a nyafogós nõket, én normális férfinak vallom magam, és én nem nagyon. Valószínûleg, ezért sem vagyok már jó pasi, de ezért ezt simán vállalom! :)
Ez csak látszat. A meleg pasik úgy tudnak beszélgetni, barátkozni nõkkel, mint hetero pasik egymással. Ezért közvetlenebbek, barátságosabbak, "jófejebbek".


Melyik egyetemen vannak Budapesten a legjobb pasik?

pl Corvinus vagy BGF GTK-n vannak?

Legjobb válasz: szerintem minddegyiken vannak jófej pasik

szerintem minddegyiken vannak jófej pasik
A kérdező hozzászólása: egyébként 440 körüli pontom lesz, nem vagyok se k*va, se üres fejû liba.... Kíváncsi voltam hogy ahova menni akarok (Corvinus vagy BGF) milyen fajta fiúk vannak....haverkodósak, vagy bunkók? elszigetelõdõsek, vagy inkább bulizósok? Azért tettem fel ilyen általánosan a kérdést, mert így többen rákattintanak gondolom
bgf-re járok
# 9 dehogynem buknak.... nálunk is kibukot vagy 40% a 7. félév végére... egyes egyetemeken több felügyelõ van minden vizsgán és ha lebukik egy illetõ akkor nem mehet vizsgázni már abba a félévbe(bukta az egész félévet), de ettõl függetlenül biztos van olyan fõiskola is amilyenrõl te beszélsz, sõt lehet a tanár még ki is megy a terembõl, de ezeknek a suliknak meg is van a negatív hírneve a diploma értékérõl az emberek és a munkáltatók közt is
Dehogy buknak ki...hidd el megoldják, kipuskázzák az egészet és annyi. Nem egyet ismerek, aki szinte mindenbõl puskázással ment át. Meg nagyon kell az ember, tehát a többségét átlökik és nekik teljesen mindegy, hogy milyen képességekkel rendelkezõk folytatják a tanulmányokat ha a kellõ létszám megvan.
# 6 nem hiszem, hogy az ilyen agyatlan libákat felveszik, fõleg, hogy 400 feletti ponthatárok vannak közgázra, meg ha bekerülnek fizetõsre anyu apu által akkor majd úgyis kibuknak a matek miatt.... amúgy meg elég idegesítõ, hogy a "normális szakra járók" lenézik a közgazdászokat pedig fingjuk sincs róla, hogy miket tanulnak
Egy újabb kur va, aki diákigazolvány miatt tanul csak... :D Amúgy a BGF-en nincs "GTK kar", PSZF, KVIK és KKK van.
Ez a kérdés remekül szemlélteti, hogy miért nézi le a legtöbb normális szakra járó ember a közgazdászokat. Legyen egy diplomám, meg legyenek jó pasik, ezek a szempontok... egy vicc vagy kérdezõ.
"Egyébként elég cinkes ha igy akar valaki sulit választani..." ezzel teljesen egyet értek!!!
"Testileg értve nyilván a Testneveléstudományi karon" Ezt megcáfolnám. Nálunk az NKE-HHK-n de még az RTK-n is jobb testûek a srácok mint a testneveléstudományisok. :) Egyébként elég cinkes ha igy akar valaki sulit választani...
Mondd hogy nem ez alapjan akarsz valasztani..
Testileg értve nyilván a Testneveléstudományi karon, agyilag meg inkább máshol.
bulizósak de vannak nem bulizósak is, azokat mondjuk úgy sem veszi észre senki (utóbbiakból kerülnek ki a nem bunkók)

Viva műsorvezető-jelöltek. Szerintetek ki a legjobb pasi és kia legjobb csaj közülük?

Legjobb válasz: mindegyik unszimpatikus. sõt az egész mûsort nevetségesen fárasztónak tartom.

mindegyik unszimpatikus. sõt az egész mûsort nevetségesen fárasztónak tartom.
Nekem egyik se nagyon tetszik.Én a mostaniakból is csak Zolát bírom nagyon.Ada meg Ben is jó fej, de nem annyira, mint Zola. Pénteken megyek is VIVA Partyba.Zola jön *.* :DDDDDD

Szerintetek ki a legjobb csaj és a legjobb pasi aki ide töltöt fel képet?

Linket nem tudok betenni mert nem tudom ,hogy kell köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Szerinted emlékszem mind a 120000 fiúra és lányra?

Szerinted emlékszem mind a 120000 fiúra és lányra?
Jó sok csaj tetszett már nekem itt, de nem emlékszem rájuk!
Már nem mûködik a link a képéhez, de nekem van kedvenc pasim.
Volt egy srác, sötétbarna haja volt azt hiszem oldalrol volt fényképezve, sárga Lacoste-s pólóba volt. Na õ nagyon helyes volt. Rá emlékszem :D Jaj meg volt még egy. A srác nem tudta eldönteni hogy ofinával jobb e a haja, vagy simán felzselézve. õ is helyes volt :D
A kérdező hozzászólása: Volt meg egy srác fekete zako fehér polo vagy nen tom mi volt rajta de tudom hogy valami fehér meg lanc is volt a nyakába a stilusa kicsit bunko volt de nekem tetszet ö is fekete haja volt söteétben készült fotot töltöt fel .
A kérdező hozzászólása: arra a hajas temara en is emlekszem a masikra nem.
A kérdező hozzászólása: Ki az ird meg mi a kerdes rakeresek
A kérdező hozzászólása: Értem
A kérdező hozzászólása: Nem de aki tetszik arra bisztos emlékszel
A kérdező hozzászólása: Nem rola van szo vagy neked tetszik ez a csavo.

Ki a legjobb pasi és a legjobb csaj a Jersey Shore-ból?

Szerintem a legjobb pasi Vinny és a legjobb csaj Snooki. Küls?t és bels?t nézve. 18/L

Legjobb válasz: Én. (H)

Én. (H)
Nem is, mert én... >.>"
pasi egyik se :D lány egyértelmûen jwoww :)
Pauly és Ronnie Sammi
A kérdező hozzászólása: Utolsó most így szinte teljesen egyet értek veled...csak annyi h én nem bánom ha snooki részeg mert vicces ahogy állandóan felesik meg minden xd
Vinny a legjobb pasi...:D meg Pauly D Snookiet meg azért szeretem mert bevállalós csak rosszul válogatja a pasijait...és túl sokszor részeg xD
A kérdező hozzászólása: Szerintem mindenki buta aki a Jersey Shore-ban van...mindenkinek más jön be, mondanám Sammi-t a legszebbnek de nekem õ unalmas, mindig csak veszekszik..Snooki meg jófej, bavállalós stb...de ez csak az én véleményem :)
Snooookyyy?? Valaki magyarázza már el nekem h õt mégis mért tartjátok jó csajnak???!!Hihetetlen buta, csúnya...:S Izlések és pofonok.
A kérdező hozzászólása: Én is mondanám Sammi-t a legjobb csajnak de nekem az nagyon taszító, hogy állandóan veszekednek Ronnie-val és Snooki sokkal bevállalósabb és lazább is és szerintem az jobb. Hmm Mike mostanában kezd megtetszeni de inkább csak akkor jön be amikor van rajta napszemcsi..még aki nagyon jó az Pauly D amikor sapi van rajta, fuhh nah akkor baromi jól néz ki de amikor látszik a haja az nagyon nem jön be :S
csaj: Snooki és Jenny srác.. hááát.. ha már muszáj Mike de a feje neki se az igazi 22/N
régen néztem de szerintem mindegyik csúnya amúgy, és közönségesek , de inkább samy és rony ha választzani kellene 21/l
Jwoww

Ki a legjobb pasi az összeesküvőkben a rezidencián?

A már kiesett Norbi,Csoki,Marci ,Szilo vagy Ricsi Alekosz Péter?

Legjobb válasz: Csoki volt a legjobb, õ olyan helyes sztem. A bent maradtak közül Ricsi néz ki még jól

Csoki volt a legjobb, õ olyan helyes sztem. A bent maradtak közül Ricsi néz ki még jól
A kérdező hozzászólása: Nekem Csoki nem tetszett de õ volt sztem a legnormálisabb pasi, de nekem is a Ricsi tetszik:)
Mint férfi Norbi
Meg Szilo
Csak a fiatalok néznek ilyen szennymûsorokat aminek az a lényege, hogy basszál mindenkivel össze-vissza (ha benne van, de ha nem, akkor egybõl menjél a másikhoz próbálkozni), ja meg az unatkozó öregek, akiknek mindegy mit néznek, csak nézzenek valamit.

Melyik országban vannak a legjobb pasik?

Európán belül.Elég hülye kérdés de mégis ti kiket láttatok a legjókép?bbnek?

Legjobb válasz: Nekem tetszenek a magyar pasik.:) De semmi estrát nem látok másországok "hím nemûivel" csak a stilusuk már,vagy a hajszinûk....(az éépp elég)max még az olaszok

Nekem tetszenek a magyar pasik.:) De semmi estrát nem látok másországok "hím nemûivel" csak a stilusuk már, vagy a hajszinûk....(az éépp elég)max még az olaszok
A legjobb pasi nekem Európában az én palesztin férjem ;)
amagyarokat. a férjem is magyar, a tesóim is, apám is és mind egy-egy isten önmagában... í:) ))
Spanyooooool, mint az én kedvesem :-)
legyél gazdag
Énsem vagyok álompasi, de volt már több (10 srácból 9 szerint) 10/10-es barátnõm :) És gazdag se vagyok :)
Nem feltétlen lehetetlen.
Ha teszel érte, nem hiszem, hogy lehetetlen lenne.
Dehogy lehetetlen, de azt nem várhatod, hogy te nem teszel semmit, és a sült galamb a szádba repül.
Sok irigy, hogy lepontozott. :D
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. :) & Mindent lehet, csak akarni kell...
Csak sok penz es egy nagy pocs kell hozza.
igen
Én vagyok rá az élõ példa, hogy nem. :)
Miért kell dögös barátnõ? Annál vannak fontosabb tulajdonságok is....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!