Találatok a következő kifejezésre: A legjobb hanyagol a barátnője (2 db)

Másokat is hanyagolt már el a legjobb barátnője?

A legjobb barátnőm másik suliba ment, és azóta hogyha beszélünk mindig csak azt hallom "a barátnői így" "a barátnői úgy". Félek hogyha szólok, dühös lesz és összeveszünk. Tudom gyerekes vagyok de azért nagyon fontos nekem, vele mindent meg tudok beszélni. Belehalnék ha elveszíteném. Komoly válaszokat szeretnék kérni!

Legjobb válasz: Ez velünk is így volt, amikor másik suliba kerültünk. 8. után õ egy jó gimnáziumba ment, én meg teljesen máshová. Egyre jobban hanyagolt engem, nagyon rossz volt.. azóta új baráti társaságba jár, új legjobb barátnõje van. Én túltettem ezen magam, és azóta is jó barátnõk vagyunk, még mindig meg tudunk beszélni egymással bármit. Elõfordul, hogy napokig nem beszélünk, de mindig tudunk egymásról mindent, és már lassan 10 éve barátok leszünk. :) 17/L

Ez velünk is így volt, amikor másik suliba kerültünk. 8. után õ egy jó gimnáziumba ment, én meg teljesen máshová. Egyre jobban hanyagolt engem, nagyon rossz volt.. azóta új baráti társaságba jár, új legjobb barátnõje van. Én túltettem ezen magam, és azóta is jó barátnõk vagyunk, még mindig meg tudunk beszélni egymással bármit. Elõfordul, hogy napokig nem beszélünk, de mindig tudunk egymásról mindent, és már lassan 10 éve barátok leszünk. :) 17/L
A kérdező hozzászólása: Köszi ez megnyugtat. De te találkoztál az "újjal"?
Igen, ismerem a barátait. :) Aranyosak, kedvesek velem, én is velük, de nem szeretnék ebbe a baráti társaságba tartozni, vannak nekem barátaim. :D Szerintem vele örökké azok leszünk, legalábbis nagyon bízok benne. :)
Igen volt, már nem vagyunk barátok.
Igen van ilyen baratnom, csak o a parja miatt hanyagol, de ugy vagyok vele, hogy megertem.Es hiaba talalkozunk ritkan, akkor is mindig ugyanonnan folytatunk mindent, ahol abbahagytuk:) Nem lehet az orokkevalosagig mindig velunk, neki is elnie kell:) Es ha tenyleg szereted megerted:)
A kérdező hozzászólása: Kószi a kérdéseket. Csak annyi a baj, hogy most már a telefont se veszi fel!
Nem tudom nézi e meg valaki ezt a kérdést de azert megírom a valaszom😃 Velunk olyan volt hogy a "draga" folyton a kis pasijával volt(12 eves csajról van szo...)es csa róla birt beszelni aztán elkezdte hogy milyen ize vagyok hogy sose megyek oda hozza(egy suliba járunk)meg hogy alig beszelek már vele, szoval meg én voltam a köcsög...azota(egy év alatt)volt vagy egy tucat "BFF"-je es ezek az "oribaratsagok"Max. 2honapig tartottak...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

A legjobb barátom hanyagol a barátnője miatt. Mit tegyek?

Egész nap mindig vele van. Régen mindig elmentünk sörözni meg ilyesmi, de mióta összejött azzal a lánnyal rám se néz. (Persze a lány elég nagy K. mivel ugy váltogatta a fiúkat mint más az alsónemüt)Hozzá kell tenni hogy elég tartósnak látszik a kapcsolatuk és igazán nem akarom elrontani a boldogságát, de félek hogy a szabadságát korlátozza a lány haggyam? vagy mit tegyek? Most melozik azt megy csajához és enyi az élet neki.

Legjobb válasz: Ha adódik alkalom mond meg neki hogy így érzed.Mond,hogy jó lenne bandázni,sörözni,hiányzik a társasága.HA nagyon ragaszkodik vagy talán bele is szeretett a barátod a lányba akkor sajnos nem nagyon tudsz mit tenni.Nem vagyunk egyformák.Fel a fejjel :)

Ha adódik alkalom mond meg neki hogy így érzed.Mond, hogy jó lenne bandázni, sörözni, hiányzik a társasága.HA nagyon ragaszkodik vagy talán bele is szeretett a barátod a lányba akkor sajnos nem nagyon tudsz mit tenni.Nem vagyunk egyformák.Fel a fejjel :)
hat meg ne haragudj, pont ezert ment tonkre a kapcsolatom, mert a baratomat a haverja ugy elhujitette, h egesz nap vele logott engem meg elhanyagolt.Aztan kapott o is baratnot, s ra se hederitett tobbet a baratomra..Aztan meg engem hibaztatott h eltavolitottam a baratjatol...mert a masik egesz nap a baratnojevel ult..Nem szamit h kurva vagy nem, foleg ha tartosnak latszik a kapcsolatuk. Kapj te is egy baratnot, s jarjatok ki 4esbe ha akartok. de ne szedj szet 2 embert csak azert mert a mai vilagba nehez h ket ember egymasratalaljon. ha boldogak hagyjad legyenek!
majd megunja egy idõ után, egy legjobb barátnak ilyenkor elnézõnek kell lennie.ha annyi idõd van, akkor addig keress magadnak te is valakit. ;)
Szerezz te is egy barátnõt. Így tudtok közös programokat szervezni. Amúgy ez az élet rendje.
A kérdező hozzászólása: Nekem van barátnõm és ezzel nincs is probléma, mert távkapcsolat és amíg nem találkozunk addig tudnék vele lenni. Viszont az õ barátnõje engem rühell.
nekemk is volt hasonló problémám, bár én lány vagyok... hüm egyszer kicsit kiborultam és utána már mindig gondolt rám és utána miden jól alakult, szánt rám is idõt... talán egy férfias kiborulás itt is segítene:)
férfias kiborulás? az milyen, agyba-fõbe verik egymást?:D amúgy meg szerintem is beszéld meg vele, ha pedig nem hallgat rád, akkor ennyit jelentett számára a barátságotok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!