Találatok a következő kifejezésre: A legjobb az osztálytársunk fiú (2 db)

Hát azt, hogy tetszel neki.
meg, hogy szeretne veled járni
Nem az a fontos, hogy mit jelent, hanem hogy õ mit akar. Szerintem biztosan szeretne veled összejönni. Ha egy fiú ilyet mond, azt okkal mondja. Én már csak tudom. egy fiú
jó-jó de mindegyik fiú más, azér erre is gondolj. igen, tetszel neki.
Tuti, hogy tetszel neki. A kérdés az, te mit gondolsz róla.
tetszel neki.és miért a legjobb barátnõdnek mondta? hogy megtudd...A következõ lépés a tied.HAJRÁ!
Hát én igy szóltam a szerelmemnek elõször és csak annyit mondok hogy 2 hónapja járunk...... HAJRÁÁÁÁÁÁ Egy fiú.
Azt hogy teccel neki meg hogy jófejnek tart és nem biztos hogy járni akar veled, nem fog mindenki azzal járni aki teccik neki!!!
azt hogy szúrná a fosódat

Beleszerettem a legjobb fiú barátomba, mit tegyek? Aki mellesleg az osztálytársam.

Idestova 5 éve ismerem. Elejénte nem beszéltünk, de nekem mindig is nagyon tetszett. Aztán egyszer csak megtetszett neki a barátnõm, emiatt sokat beszélgettünk, örültem nekik a vége fele. De nem lett semmise belõle.. Azóta jóban vagyunk, sõt, már a legjobb barátok lettünk. Aztán összejöttem a legjobb barátjával, vele nagyon komoly volt a kapcsolatunk, és mindent tudott és örült nekünk. Amikor szakítottunk, ott volt nekem támaszként. Már amikor együtt voltam a barátommal, akkor is elkezdtem érezni valamit iránta.. Amikor vége lett, akkor el is mondtam, de mondta, hogy reméli, hogy a barátsága elég nekem, én meg mondtam, hogy igen (közben ez nem is igaz).

Legjobb válasz: Szerintem térdelj le és szeress.

Szerintem térdelj le és szeress.
Megmutatod neki ezt a kérdésedet.
A kérdező hozzászólása: 22:40.. és várjam a csodát?
A kérdező hozzászólása: Igazából attól félek a legjobban, mint mindenki, hogy elvesztem õt... Mára annyira megszerettem, meg megbízok benne, hogy nélküle nemigen tudom magamat elképzelni. Suliban is sokszor kettesben beszélünk, de most mindenki minket néz, mivel kb. mindenki tudja, hogy mi volt, és kérdezõsködnek, hogy mi lesz. Ártanék, ha megint színt vallanék? Bár még egy kikosarazást nem tudnék elviselni.. :( Bár érte a csillagokat is lehoznám!
Szerintem ha ennyit jelent neked akkkor szerintem csak attól függ hogy szerinted õ akarná-e? Szerintem a legjobb lenne az ilyet megbeszélnetek, És amúgy az osztálytársak levannak szarva. Úgygondolom ha ilyen szoros köztetek a kötelék akkor megérné. Tudsz róla hogy neki más tetszene? MErt ha nem akkor szerintem érdemes lenne megpróbálnod beszélni róla. Remélem valamit mondtam ezzel XD :)
A kérdező hozzászólása: Már olyan szinten félek vele ilyenrõl beszélni, hogy amikor a közelemben van, leblokkolok. Hát, mindig vannak olyan lányok neki, akik úgy bejönnek, de nekem is voltam olyan srácok, de tudom, hogy kicsodák, meg minden. Aki most nemrég tetszett neki lány, annak van párkapcsolata már egy jó ideje. Szóval csak maximum is haverok, semmi komoly. De megváltozott a kapcsolatunk, szorosabb lett úgy érzem. Nem tudom, hogy mit szólna, ha megint elmondanám neki az érzéseimet... Pedig én nem szoktam félni az ilyen dolgoktól, inkább megbeszélem és most pont én ijedtem be, elvégre sok forog számomra kockán.
Nézd õt nagy szerelmes szemekkel, mindig amikor vele vagy. Ti lányok szoktatok érteni hozzá, hogy tegyétek kívánatossá magatokat, anélkül is hogy r*banckodnátok. Itt szerintem egy kis nõi praktika belefér, na nem manipuláció, csak kissé meg kell erõsíteni õt a nyilvánvaló vonzalmában. Nagyon romantikus, hogy csak aludtatok együtt! Le a kalappal!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!