Találatok a következő kifejezésre: A legjobb az osztálytársunk (19 db)

A legjobb barátnõmnek 2 legjobb van : én és az egyik osztálytársam . Amúgy már 3 éve LB-k vagyunk és õ az osztálytársam aki 2 hónapja LB-je a legjobb barátnõmnek azt pletykálta rólam hogy én nyomulok az LB-re. HM?

Szerintetek ?

Legjobb válasz: Az a lány egy paraszt kis senki akinek nem volt barátja most meg van és azt egyedül.akarja beszélj a legjobb barátnõddel.

Az a lány egy paraszt kis senki akinek nem volt barátja most meg van és azt egyedül.akarja beszélj a legjobb barátnõddel.
Így lehet tönkretenni egy barátságot. Ki az "Ellbé" meg ki nem, meg kinek ki. Nekem már ment tönkre barátságom rivalizálás miatt. Hidd el nem éri meg. Többet vesztesz mint amennyit nyersz. Úgysem azon múlik, hogy kapsz egy plecsnit, hogy na akkor te vagy a legjobb. A barátság arról szól, hogy számíthatsz másokra és mások is számíthatnak rád. Bajban és örömben. Ez nem címkézésrõl szól. Ha mégis akkor az már régen rossz...
Szerintem a helyedbe akar férközni, azt akarja, hogy az õ legjobb bnõje legyen az LB-d. Vigyázz vele..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen , és sajnálom a barátságod végét !

Mi a legjobb fellépés ezekben az esetekben? (kisgyerekek beszólogatására, osztálytársak piszkálása ellen. )

Nem nézek ki lúzernek, és nem is sokan tartanak annak. Viszont van 2-3 osztálytársam, akik azért, mert nem vagyok bunkó, hanem mindenkivel próbálok normális lenni, mindig piszkálnak (ha elmennek mellettem ütögetik a nyakam, a fejem, borzolgatják a hajam, kapucnit a fejemre húzzák stb) És igaz ?k nem sokan vannak, nekem ez mégis kellemetlenül esik. Olyan is el?fordult már, hogy 10-12 év körüli gyerekek szólogattak be az utcán...és lányok voltak...ha fiúk lettek volna akkor elkaptam volna ?ket, de lányokat?? f?leg kisebbeket? Ezekben az esetekben mi a legjobb fellépés, amit?l tisztelni fognak? el?re is köszönöm a válaszokat! 18/F

Legjobb válasz: Kiket akarsz hogy tiszteljenek téged? A legjobb módszer ha tiszteletet kérsz tõlük. Ezt meg lehet oldani egy fellépéssel is. Módszerek: idiotizmus, fenyegetõzés, verekedés. Ne legyél visszafogott és mutasd meg ki a fõnök. Csak akkor fogják abba hagyni ha tudják van mitõl félni. Ha mindig hagyod magad mindig is piszkálni fognak.

Kiket akarsz hogy tiszteljenek téged? A legjobb módszer ha tiszteletet kérsz tõlük. Ezt meg lehet oldani egy fellépéssel is. Módszerek: idiotizmus, fenyegetõzés, verekedés. Ne legyél visszafogott és mutasd meg ki a fõnök. Csak akkor fogják abba hagyni ha tudják van mitõl félni. Ha mindig hagyod magad mindig is piszkálni fognak.
ohhhhhh ember :/ lépj fel határozótan és verd szét a képüket ... de a verekedés se jó ezért inkább ha nincs kiút akk verd csak szét õket :D én már volt hogy egy egész osztálynak neki mentem mert körbe fogtak és mégis meg úsztam . 16 vok igaz még Fiattal de már 4 éves korom otta tanulok harcmûvészetet és még se élek vissza vele csak ha nincs más kiút
Hát azt, hogy tetszel neki.
meg, hogy szeretne veled járni
Nem az a fontos, hogy mit jelent, hanem hogy õ mit akar. Szerintem biztosan szeretne veled összejönni. Ha egy fiú ilyet mond, azt okkal mondja. Én már csak tudom. egy fiú
jó-jó de mindegyik fiú más, azér erre is gondolj. igen, tetszel neki.
Tuti, hogy tetszel neki. A kérdés az, te mit gondolsz róla.
tetszel neki.és miért a legjobb barátnõdnek mondta? hogy megtudd...A következõ lépés a tied.HAJRÁ!
Hát én igy szóltam a szerelmemnek elõször és csak annyit mondok hogy 2 hónapja járunk...... HAJRÁÁÁÁÁÁ Egy fiú.
Azt hogy teccel neki meg hogy jófejnek tart és nem biztos hogy járni akar veled, nem fog mindenki azzal járni aki teccik neki!!!
azt hogy szúrná a fosódat


Beleszerettem a legjobb fiú barátomba, mit tegyek? Aki mellesleg az osztálytársam.

Idestova 5 éve ismerem. Elejénte nem beszéltünk, de nekem mindig is nagyon tetszett. Aztán egyszer csak megtetszett neki a barátnõm, emiatt sokat beszélgettünk, örültem nekik a vége fele. De nem lett semmise belõle.. Azóta jóban vagyunk, sõt, már a legjobb barátok lettünk. Aztán összejöttem a legjobb barátjával, vele nagyon komoly volt a kapcsolatunk, és mindent tudott és örült nekünk. Amikor szakítottunk, ott volt nekem támaszként. Már amikor együtt voltam a barátommal, akkor is elkezdtem érezni valamit iránta.. Amikor vége lett, akkor el is mondtam, de mondta, hogy reméli, hogy a barátsága elég nekem, én meg mondtam, hogy igen (közben ez nem is igaz).

Legjobb válasz: Szerintem térdelj le és szeress.

Szerintem térdelj le és szeress.
Megmutatod neki ezt a kérdésedet.
A kérdező hozzászólása: 22:40.. és várjam a csodát?
A kérdező hozzászólása: Igazából attól félek a legjobban, mint mindenki, hogy elvesztem õt... Mára annyira megszerettem, meg megbízok benne, hogy nélküle nemigen tudom magamat elképzelni. Suliban is sokszor kettesben beszélünk, de most mindenki minket néz, mivel kb. mindenki tudja, hogy mi volt, és kérdezõsködnek, hogy mi lesz. Ártanék, ha megint színt vallanék? Bár még egy kikosarazást nem tudnék elviselni.. :( Bár érte a csillagokat is lehoznám!
Szerintem ha ennyit jelent neked akkkor szerintem csak attól függ hogy szerinted õ akarná-e? Szerintem a legjobb lenne az ilyet megbeszélnetek, És amúgy az osztálytársak levannak szarva. Úgygondolom ha ilyen szoros köztetek a kötelék akkor megérné. Tudsz róla hogy neki más tetszene? MErt ha nem akkor szerintem érdemes lenne megpróbálnod beszélni róla. Remélem valamit mondtam ezzel XD :)
A kérdező hozzászólása: Már olyan szinten félek vele ilyenrõl beszélni, hogy amikor a közelemben van, leblokkolok. Hát, mindig vannak olyan lányok neki, akik úgy bejönnek, de nekem is voltam olyan srácok, de tudom, hogy kicsodák, meg minden. Aki most nemrég tetszett neki lány, annak van párkapcsolata már egy jó ideje. Szóval csak maximum is haverok, semmi komoly. De megváltozott a kapcsolatunk, szorosabb lett úgy érzem. Nem tudom, hogy mit szólna, ha megint elmondanám neki az érzéseimet... Pedig én nem szoktam félni az ilyen dolgoktól, inkább megbeszélem és most pont én ijedtem be, elvégre sok forog számomra kockán.
Nézd õt nagy szerelmes szemekkel, mindig amikor vele vagy. Ti lányok szoktatok érteni hozzá, hogy tegyétek kívánatossá magatokat, anélkül is hogy r*banckodnátok. Itt szerintem egy kis nõi praktika belefér, na nem manipuláció, csak kissé meg kell erõsíteni õt a nyilvánvaló vonzalmában. Nagyon romantikus, hogy csak aludtatok együtt! Le a kalappal!
bogracsozas!
Bogrács!
bogrács
Attól függ milyen a buli, de amúgy én is a bográcsra szavazok.
Osztállyal.Az én osztályom(habár nem szeretem õket annyira mint a legjobb haverjaimat) annyi hülyeséget tud csinálni:DSztem ez másoknál is igy van.Meg ha ottvan az osztály nagy része, az nem mindig van.Viszont a heverokkal bármikor össze lehet ülni...:) ..sztem...
bogrács

Lefeküdnél a legjobb barátoddal, aki egyben az osztálytársad?

lányok véleménye érdekel, persze.

Legjobb válasz: Nem. Lefeküdni csak a pároddal érdemes, szerelembõl. Az általad felvázolt szituációból csak egy sima dugás jön ki.

Nem. Lefeküdni csak a pároddal érdemes, szerelembõl. Az általad felvázolt szituációból csak egy sima dugás jön ki.
Meg is tettem már vagy tíz éve... legjobb lánybaráttal (férfi vagyok)
tuti nem :) 17 /L vagy mégis??
Csak az a nõ csinál ilyet, amelyik ribizli !
Nem.... nekem a barát olyan személy, akivel önmagam lehetek és õ is. Olyannal pedig nem fekszem le, aki lebüfögött.
Az ilyen helyzetek sosem sülnek el jó, mert vagy te, vagy a másik fél többet akar majd egy alkalomnál, akár érzelmek is elõkerülhetnek, úgyhogy én a helyedben nem tenném. Én már tanultam a magam hibájából, hasonló dolog után hónapokig szenvedtem.
Nagy gubancok lennének a dologból, inkább nem.
Csak ha többek vagytok egymásnak mint legjobb barátok, amúgy nem érdemes !!!
A kérdések kissé zûrzavaros. fogalmazd meg egyértelmûen.
A legjobb barátodnak halt meg az anyukája, vagy annak az osztálytársadnak, akivel mostanában ismerkedett meg a legjobb barátod? Ismerkedj össze te is vele, bár nem tudom, mit mondhatnál neki a gyászra.
A kérdező hozzászólása: A legjobb barátomnak halt meg és mostanában nem akar velem beszélni. Azzal akivel most összebarátkozott az az évfolyamtársam.
Ismerkedj meg te is az új barátjával, és próbálj néhány vigasztaló szótz mondani neki. Mondd, hogy nagyon sajnálod, hogy meghalt az anyja, és gyászolj vele!
Jót.
Attól hogy nem piszkál még nem biztos hogy bejössz neki... :D
A kérdező hozzászólása: Hát hogy most mire akart ezzel célozni hogy bejövök neki?
Akkor meg mi a gond?
A kérdező hozzászólása: kb. 1 éve érkezett és az elején még kedvesnek tûnt de kiderült hogy oltári nagy bunkó.Elis kezdett 2 hét után járni egy osztálytársammal de hamar szakítottak.Azután elkezdett piszkálni beledumált mindenbe.De most már nem és ennek örülök.
Szerintem inkánbb õt kéne meginterjúvolnod ezzel kapcsolatban..
Unalmat.
Ennyi információból marha könnyû kitalálni:DD piszkált, de már nem.. ÉS?? örüljé
Hûûû ez valami találós kérdés? Szerintem a padtársad anyjának a lányának a fiát kéne megkérdezned errõl.
A kérdező hozzászólása: Igaz.Köszi a válaszokat.

Lefeküdtem az osztálytársammal, a legjobb barátnõm meg elpletykálta mindenkinek. Mit csináljak?

Évekig barátok voltunk a sráccal, aztán kialakult a dolog. Barátnõm látott minket csókolózni, kértem, hogy ne mondja el senkinek. Aztán egy buliról eltûntünk, másnap meg már kaptam az üzeneteket az osztálytársainktól, hogy nem kellett volna vele megd*gatnom magam meg stb... Csak a barátnõmtõl tudhatják sajnos. Nagyon kivagyok.

Legjobb válasz: Jobban megismered a barinõid..

Jobban megismered a barinõid..
Komolyan ilyen üzenetek írtak, hogy nem kéne megdugatnod magad vele?:O Azért kíváncsi lennék közülük hányan szüzek még:D
Arra miért irigykedne valaki, hogy meghúzta egy osztálytárs?
dobd ki a "legjobb barátnõdet"
irigy a sunna?
békülj ki a barátnõddel
hány éves vagy?
Köcsög egy "barátnõd"van!
"a legjobb barátnõm meg elpletykálta mindenkinek." Milyen a többi barátnõd?
13-as. Azért sokan csak irigységbõl mondták ezt, ebben biztos vagyok. Sok lány is van ám akik nem biztos hogy 20 elõtt elvesztik a szüzességüket. Sok a kamu szöveg, nem kell mindnek bedõlni!
Legközelebb majd megválogatod a "barátnõidet"!
nem tema!de a baratnod egy k.... k.....!
csak irigykednek, ne aggódj
Irigykedik csak a barátnõd! Légy rá büszke!
Ez nem is probléma. Ez ilyen locsogás meg fecsegés... megint ezek a nõi izék.
gyerekekénél így szokás, no comment.
milyen legjobb barátnõ?
Nem tudsz csinálni semmit. Semmi közük hozzá, ha problémáznak akkor küldd el õket melegebb éghajlatra. És örülj, hogy kiderült milyen a "legjobb" barátnõd.
legjobb barátnö? hát jo kis barátnöid vannak! ne csinálj semmit.már ugyis mindegy.
Ne hagyd magad. Ha együtt vagytok a sráccal, semmi gond. Ha nem... nos, jöjjetek össze!
A kedves legjobb barinõd egy világi nyomorék
vágd pofán neki mondtad el nem a vilagnak :D eddig :D

Sürgős! Mit csináljak? A legjobb barátnőmet az osztálytársaink fiúk csak "heccből" csúfolják.

Már teljesen kiakadtam rájuk. Ti mit csinálnátok a helyemben?

Legjobb válasz: 1. válaszíró: Kösz szépen!!! :S 2. válaszíró: Tényleg kösziiii!!!!! :)

A kérdező hozzászólása: 1. válaszíró: Kösz szépen!!! :S 2. válaszíró: Tényleg kösziiii!!!!! :)
elmúltál már 8?
visszaszólnék nekik de nem annyival hogy "k***va a**ád!", hanem valamivel amit õ is cikinek, és sértõnek érez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!