Találatok a következő kifejezésre: A legjobb az (2639 db)

Ki volt a legjobb az Eurovízió elsõ elõdöntõjében?

Volt olyan, akinek a dala tetszett, de élõben leszerepelt? És olyan, aki javított élõben?

Legjobb válasz: Nekem Ukrajna nagyon tetszett élõben, elsõsorban az ötletes mókuskerék miatt. Az õ daluk elõtte közömbös volt, most tetszik. Elfogultság vagy nem, szerintem András volt az egyik legjobb, kiemelkedett a szerelmes sémából. Örményország kicsit csalódás volt, még nem hallottam, de azt olvastam, hogy nagy esélyesnek tartják. Nem értem, miért. Az egyetlen refrénen kívül értékelhetetlen.

Nekem Ukrajna nagyon tetszett élõben, elsõsorban az ötletes mókuskerék miatt. Az õ daluk elõtte közömbös volt, most tetszik. Elfogultság vagy nem, szerintem András volt az egyik legjobb, kiemelkedett a szerelmes sémából. Örményország kicsit csalódás volt, még nem hallottam, de azt olvastam, hogy nagy esélyesnek tartják. Nem értem, miért. Az egyetlen refrénen kívül értékelhetetlen.
Nekem Svédország, Ukrajna, Örményország és Magyarország tetszett a legjobban. Nem ebben a sorrendben.

Melyik fenyõlevelének a legjobb az illata?

Olyan fenyõlevelet keresek aminek nagyon kellemes illata van, karácsonyhoz jól megy, nem túl erõs, de nem is gyenge, olyan lenne a legjobb ami teához is megy/lehet belõle teát fõzni. Fontos hogy ha meggyújtom és ég, akkor jó illata legyen.

Legjobb válasz: Legjobb? Ez annyira relatív, hogy megválaszolhatatlan. Talán próbáld ki a balzsamfenyõt (Abies balsamea), abban sok az illatanyag.

Legjobb? Ez annyira relatív, hogy megválaszolhatatlan. Talán próbáld ki a balzsamfenyõt (Abies balsamea), abban sok az illatanyag.
STR8, Old Spice, Denim
Izzadságban oldott tesztoszteron feromon.
STR8 Unlimited Malizia uomo Silver


A the sims 3-nak melyik a legjobb kiegészítője? Melyiket gondoljátok a legjobbnak? Az évszakokon a leszállazéj ésa luxuslakáscuccokon kívül mert azok meg vannak?

azért szeretném tudni mert hogy akarok venni egy újat és nem tudom melyik éri meg értelmes válaszokat várok

Legjobb válasz: Mindenkinek más a legjobb, attól függ miket szeretsz... Nekem a kedvencem a vár a színpad meg a házikedvenc, utána álomállások, világ körül.

Mindenkinek más a legjobb, attól függ miket szeretsz... Nekem a kedvencem a vár a színpad meg a házikedvenc, utána álomállások, világ körül.
A természetfeletti erõk, házi kedvenc , világ körül. Egyszerû :)
Le száll az éj, Nemzedékek, Vár a színpad
Házi kedvenc, természetfeletti erõk, Álomállások nemzedékek, Világ körül
házi kedvenc, álomállások, világ körül, meg ugye az évszakok. :) és hamarosan megjelenik az egyetem is nekem már elöre us tetszik :)
házi kedvenc :)
természet feletti erõk, házi kedvenc és vár a színpad
évszakok! én nagyon szeretem... de a világ körül is fantasztikus!
Világ korul.Csodááááálatos!!!
Természetfeletti erok, leszáll az éj, világ korul, évszakok. A házi kedvenc nagyon [email protected]

Melyik SSD a legjobb az alábbiak közül? Melyiket ajánlanátok?

SAMSUNG 256GB SATA3 SSD 2,5" MZ-7PC256D/EU

Legjobb válasz: Mindegyik jó. tesztet kel nézni hogy gyakorlatba melyik a legjobb de elméletben meg gyártó oldalán leirják menyire gyorsak...

Mindegyik jó. tesztet kel nézni hogy gyakorlatba melyik a legjobb de elméletben meg gyártó oldalán leirják menyire gyorsak...
50%-os tárhelykihasználtság felett átvált storage módba amitõl belassul.
A kérdező hozzászólása: Mi a baj a Vertex 4-el? Samu-t veszek. :)
egyértelmûen a samsung a nyerõ. a vertex4-tõl meg én óva intenék mindenkit.
Egy samsung ssd tönkre ment vagy ismerösödnek? vagy mi a gond?:) hát valamelyik melet döntened kel kérdezö nekem egy kicsi samsung is böven elég lene de anyira nem izgat ssd mikor ócska hdd m is gyorsan betöltv mindent ami kell nekem
A kérdező hozzászólása: Változóak a vélemények. :)
Szerintem meg a samu 830-as nyugodtan elõre sorolható.
Szerintem a Corsair Force GT lenne a legjobb, utána az OCZ Vertex 4
A kérdező hozzászólása: Köszi. Konkrétan nem tudom meg mondani, hogy melyik? Egyébként ezek már felsõ kategóriás SSD-k? Úgy hallottam nincs nagy különbség egy 80eFt-os és egy 50eFt SSD között. Illetve a Corsair egy kicsit kilóg a sorból, mert 10eFt-al drágább a másik kettõnél.
A kérdező hozzászólása: Uhh...Samsung lesz. ;)

Azt hallottam, hogy az endomorph-oknak (gyorsan hízik, lassú anyagcsere, főleg has környékére, viszont gyorsan is izmosodik, mégis nehéz fogyni) a legjobbak az összetett gyakorlatok?

Mint például a fekvenyomás, válltól nyomás, guggolás, stb. Azaz koncentráljak f?leg ezekre a gyakorlatokra, amelyek több izmot dolgoznak meg egyszerre? Mivel én is ilyen vagyok sajna, köszi.

Legjobb válasz: mindenkinek azok a legjobbak...

mindenkinek azok a legjobbak...
Általában mindenki ilyen gyakorlatokat használ nem szokták megkülönböztetni, hogy most endomorf vagy mezomorf. Kajálásban szoktak változtatni akik nagyon könnyen zsírosodnak, azoknál nem lehet túl magas a szénhidrát.
Ja.
Magad találtad meg, az egyetlen tökéletes megoldást. Kikapcsolod, leolvasztod, esetleg forróvizes edénnyel gyorsítva.
Én is a forróvizes megoldást használom. Egy fazékban vagy lábosban vizet forralsz, (amekkora befér a mélyhûtõ polcára) Beteszed a hûtõbe és negyed órára-húsz percre rácsukod az ajtót. Ha kell, egyszer-kétszer megismételed, közben a fellazult jeget szedd ki a hûtõbõl. A végén egy jó hajszárítóval is lehet sürgetni a lemaradt részeket. Vigyázz, csak messzirõl, ne dugd a hûtõbe, nehogy a lecsöpögõ víz a hajszárítóba kerüljön!!!
htc!!
*nadine (bocs)
iphone 4, nokia n900...
én most az xperia x5 ndine-ba vagyok belezúgva :D
iPhone 4
iPhone 4
HTC Desire HD!!!
Iphone 4 Imádom most kaptam két napja 11/f
A kérdező hozzászólása: Összesen amugy 132e kerülnek, optikai egység nem kell se egér se bill
A második, de megérdemelne egy jobb tápot. (Nem mintha rossz lenne a HEXA, csak Egy CTG-500 jó választás lenne késõbbre jó beruházás)
És egy jobb alaplap se ártana a processzor alá. Szerintem egy "athlon ii x4 750k+jó alaplap+tahiti LE-s hd 7870+CTG-500 meg egy Sharkoon Vaya" gép jobb lenne

Melyik svájci városban a legjobb az élet az alábbiak közül? Zürich, Genf, Basel, Lausanne, Bern

Legjobb válasz: Mit értesz az alatt, hogy "legjobb az élet"? Mindenkinek mások az igényei, a lehetõségei. Nem tudom, neked mit jelent a "jó élet"

Mit értesz az alatt, hogy "legjobb az élet"? Mindenkinek mások az igényei, a lehetõségei. Nem tudom, neked mit jelent a "jó élet"
A kérdező hozzászólása: bocsi, rosszul írtam ki: az életszínvonalra gondoltam; munkanélküliség, fizetések, bûnözés, stb.
zürich :) en szemely szerint imadom :)
bern


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!