Találatok a következő kifejezésre: A legjobb az (2522 db)

Melyik fenyõlevelének a legjobb az illata?

Olyan fenyõlevelet keresek aminek nagyon kellemes illata van, karácsonyhoz jól megy, nem túl erõs, de nem is gyenge, olyan lenne a legjobb ami teához is megy/lehet belõle teát fõzni. Fontos hogy ha meggyújtom és ég, akkor jó illata legyen.

Legjobb válasz: Legjobb? Ez annyira relatív, hogy megválaszolhatatlan. Talán próbáld ki a balzsamfenyõt (Abies balsamea), abban sok az illatanyag.

Legjobb? Ez annyira relatív, hogy megválaszolhatatlan. Talán próbáld ki a balzsamfenyõt (Abies balsamea), abban sok az illatanyag.
STR8, Old Spice, Denim
Izzadságban oldott tesztoszteron feromon.
STR8 Unlimited Malizia uomo Silver

A the sims 3-nak melyik a legjobb kiegészítője? Melyiket gondoljátok a legjobbnak? Az évszakokon a leszállazéj ésa luxuslakáscuccokon kívül mert azok meg vannak?

azért szeretném tudni mert hogy akarok venni egy újat és nem tudom melyik éri meg értelmes válaszokat várok

Legjobb válasz: Mindenkinek más a legjobb, attól függ miket szeretsz... Nekem a kedvencem a vár a színpad meg a házikedvenc, utána álomállások, világ körül.

Mindenkinek más a legjobb, attól függ miket szeretsz... Nekem a kedvencem a vár a színpad meg a házikedvenc, utána álomállások, világ körül.
A természetfeletti erõk, házi kedvenc , világ körül. Egyszerû :)
Le száll az éj, Nemzedékek, Vár a színpad
Házi kedvenc, természetfeletti erõk, Álomállások nemzedékek, Világ körül
házi kedvenc, álomállások, világ körül, meg ugye az évszakok. :) és hamarosan megjelenik az egyetem is nekem már elöre us tetszik :)
házi kedvenc :)
természet feletti erõk, házi kedvenc és vár a színpad
évszakok! én nagyon szeretem... de a világ körül is fantasztikus!
Világ korul.Csodááááálatos!!!
Természetfeletti erok, leszáll az éj, világ korul, évszakok. A házi kedvenc nagyon [email protected]


Melyik SSD a legjobb az alábbiak közül? Melyiket ajánlanátok?

SAMSUNG 256GB SATA3 SSD 2,5" MZ-7PC256D/EU

Legjobb válasz: Mindegyik jó. tesztet kel nézni hogy gyakorlatba melyik a legjobb de elméletben meg gyártó oldalán leirják menyire gyorsak...

Mindegyik jó. tesztet kel nézni hogy gyakorlatba melyik a legjobb de elméletben meg gyártó oldalán leirják menyire gyorsak...
50%-os tárhelykihasználtság felett átvált storage módba amitõl belassul.
A kérdező hozzászólása: Mi a baj a Vertex 4-el? Samu-t veszek. :)
egyértelmûen a samsung a nyerõ. a vertex4-tõl meg én óva intenék mindenkit.
Egy samsung ssd tönkre ment vagy ismerösödnek? vagy mi a gond?:) hát valamelyik melet döntened kel kérdezö nekem egy kicsi samsung is böven elég lene de anyira nem izgat ssd mikor ócska hdd m is gyorsan betöltv mindent ami kell nekem
A kérdező hozzászólása: Változóak a vélemények. :)
Szerintem meg a samu 830-as nyugodtan elõre sorolható.
Szerintem a Corsair Force GT lenne a legjobb, utána az OCZ Vertex 4
A kérdező hozzászólása: Köszi. Konkrétan nem tudom meg mondani, hogy melyik? Egyébként ezek már felsõ kategóriás SSD-k? Úgy hallottam nincs nagy különbség egy 80eFt-os és egy 50eFt SSD között. Illetve a Corsair egy kicsit kilóg a sorból, mert 10eFt-al drágább a másik kettõnél.
A kérdező hozzászólása: Uhh...Samsung lesz. ;)

Azt hallottam, hogy az endomorph-oknak (gyorsan hízik, lassú anyagcsere, főleg has környékére, viszont gyorsan is izmosodik, mégis nehéz fogyni) a legjobbak az összetett gyakorlatok?

Mint például a fekvenyomás, válltól nyomás, guggolás, stb. Azaz koncentráljak f?leg ezekre a gyakorlatokra, amelyek több izmot dolgoznak meg egyszerre? Mivel én is ilyen vagyok sajna, köszi.

Legjobb válasz: mindenkinek azok a legjobbak...

mindenkinek azok a legjobbak...
Általában mindenki ilyen gyakorlatokat használ nem szokták megkülönböztetni, hogy most endomorf vagy mezomorf. Kajálásban szoktak változtatni akik nagyon könnyen zsírosodnak, azoknál nem lehet túl magas a szénhidrát.
Ja.
Magad találtad meg, az egyetlen tökéletes megoldást. Kikapcsolod, leolvasztod, esetleg forróvizes edénnyel gyorsítva.
Én is a forróvizes megoldást használom. Egy fazékban vagy lábosban vizet forralsz, (amekkora befér a mélyhûtõ polcára) Beteszed a hûtõbe és negyed órára-húsz percre rácsukod az ajtót. Ha kell, egyszer-kétszer megismételed, közben a fellazult jeget szedd ki a hûtõbõl. A végén egy jó hajszárítóval is lehet sürgetni a lemaradt részeket. Vigyázz, csak messzirõl, ne dugd a hûtõbe, nehogy a lecsöpögõ víz a hajszárítóba kerüljön!!!
htc!!
*nadine (bocs)
iphone 4, nokia n900...
én most az xperia x5 ndine-ba vagyok belezúgva :D
iPhone 4
iPhone 4
HTC Desire HD!!!
Iphone 4 Imádom most kaptam két napja 11/f
A kérdező hozzászólása: Összesen amugy 132e kerülnek, optikai egység nem kell se egér se bill
A második, de megérdemelne egy jobb tápot. (Nem mintha rossz lenne a HEXA, csak Egy CTG-500 jó választás lenne késõbbre jó beruházás)
És egy jobb alaplap se ártana a processzor alá. Szerintem egy "athlon ii x4 750k+jó alaplap+tahiti LE-s hd 7870+CTG-500 meg egy Sharkoon Vaya" gép jobb lenne

Melyik svájci városban a legjobb az élet az alábbiak közül? Zürich, Genf, Basel, Lausanne, Bern

Legjobb válasz: Mit értesz az alatt, hogy "legjobb az élet"? Mindenkinek mások az igényei, a lehetõségei. Nem tudom, neked mit jelent a "jó élet"

Mit értesz az alatt, hogy "legjobb az élet"? Mindenkinek mások az igényei, a lehetõségei. Nem tudom, neked mit jelent a "jó élet"
A kérdező hozzászólása: bocsi, rosszul írtam ki: az életszínvonalra gondoltam; munkanélküliség, fizetések, bûnözés, stb.
zürich :) en szemely szerint imadom :)
bern

Hogyan legyek én a legjobb az iskolában?

Jó tanuló vagyok, de egy bizonyos szintet nem tudok átlépni. A motivációval gondjaim vannak.

Legjobb válasz: A legjobb nem mindig jelenti a legokosabbat. Szerintem ne akarj tökéletes lenni, és máris többet elértél, mintsem gondoltad volna.

A legjobb nem mindig jelenti a legokosabbat. Szerintem ne akarj tökéletes lenni, és máris többet elértél, mintsem gondoltad volna.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!