Találatok a következő kifejezésre: A legjobb a (21590 db)

Melyik póz a legjobb a kama sutrában?

Szerintetek melyik a legjobb, melyik a legélvezetesebb???

Legjobb válasz: Minden nap van 5-6 idióta, aki megkérdezi, melyik a legjobb póz. NINCS legjobb póz. Legjobb étel sincsen, mert ha minden nap hónapokon keresztül ugyanazt ennéd, már a beled kifordulna bármilyen finom kajától. A szexnél is ugyanaz a helyzet. Az a jó, ha változatos a szexuális életetek.

Minden nap van 5-6 idióta, aki megkérdezi, melyik a legjobb póz. NINCS legjobb póz. Legjobb étel sincsen, mert ha minden nap hónapokon keresztül ugyanazt ennéd, már a beled kifordulna bármilyen finom kajától. A szexnél is ugyanaz a helyzet. Az a jó, ha változatos a szexuális életetek.
Én szeretem mindenhogy, nincs olyan, hogy legjobb, maximum kedvenc. 27N
Az, amelyikbe te nem szerepelsz...
A legjobb póz: farkaspóz A férfi ül a lyuk mellet és vonyít :D
' hogy te miket tudsz már? Poz, meg kama sutra. Ez igen! 12 éves korodban már a lányok kedvence leszel ha igy fejlödsz!

Melyik volt a legjobb a GTA sorozatból?

A napokban kicsit ösze vitáztunk azon hogy melyik volt a legjobb GTA. Ezért gondoltam arra hogy szavazatokat gyűjtök és be bizonyítom hogy nekem volt igazam

Legjobb válasz: sa de ez egy nagyon gyerekes dolog. attól h nem tom hány ember mondja pl. 1 embernek h az SA volt a legjobb attól annak az egy embernek nem az lesz a legjobb. ízlések és pofonok. neki az nem tetszett slussz passz ennyi. nem tehet róla...

sa de ez egy nagyon gyerekes dolog. attól h nem tom hány ember mondja pl. 1 embernek h az SA volt a legjobb attól annak az egy embernek nem az lesz a legjobb. ízlések és pofonok. neki az nem tetszett slussz passz ennyi. nem tehet róla...
GTA San Andreas
Nekem az SA jött be a legjobban, az újabbal még nem játszottam, de sztem el se menne a gépemen :D Majd utána járok..A SA ahhoz képest hogy milyen jó, nem foglal sok helyet a gépen :) Az 1 baj vele hogy 3 nap alatt végigvittem :D tapasztalat nélkül
Egyértelmû hogy a 4! Megjelenése óta folyamatosan a gépemen van, többször is végigjátszottam már :) Fantasztikus, és alig várom az 5-öst. Csak menjen majd a gépemen, mert sajna konzolom nincs :(
Természetesen hogy nem a GTA 3 . XDXD . ha korszerûbbre nézzûk akk talán Gta 5 ( V . ) . :D:D . De ha joba nézzük akk a GTA VICE CITY .
Gta Vice City . De ez természetes . :D:D :D:D . :D:D :D:D . Nah Sziasztok . :D:D :D:D :D:D :D:D .
Gta Vice City .
A GVC .
Hát biztos hogy a Gta Vice City .
Szerintem egyértelmû hogy a Gta Vice City a legjobb és az elsõ válaszokat én írtam . XDXD . De a Gta Vice City - t 6 év allatt nem untam meg a Gta San Andreas pedig már az elsõ hónapban meguntam vagyis egyértelmû hogy a Gta Vice City . :D:D . Nah Sziasztok . :D:D .
San Andreas
San Andreas és a 4
A kérdező hozzászólása: egy biztos! a GTA-sok egy közösség. én is sa párti vagyok de be kell ismernem hogy a rockstars legnagyobb alakítása volt ez a sorozat. megbízható piackutások kimutatták hogy nagyobb népszerûséget értek el mind a ned for speed akármejik része. ami ugye nem semmi. ezért is viseli mindenki a szívén a GTA-t.
San Andreas
Szerintem is SA.
sa
Nekem a GTA III :D
SA, de inkább a SA-MP abból is, egyedül nem jó :D
Ha mostani idõszakot nézünk akkor egyértelmûen az IV de ha régebbre gondolunk akkor SA
gta 3
bár ezzel lehet hogy szinte egyedül vagyok de nekem is a 4 tetszik (lehet pont azért mert nagyon sok olyat hallottam hogy rossz a történet meg ilyenek és pozitíva csalódtam) szerintem a története miatt jobb mint sa.. lehet azért mert már a sa-t meguntam.. meg am abban is rosszabb egy kicsit hogy sokmindent nem lehet amit a sa-ba igen pl fodrászat, tetkó vagy disco.. de a gta4 nagyon élethû grafikailag meg eleve az egész játék mert pl megy egy ember vesz egy cigit és rágyújt meg ilyen tök okosak...azért valljuk be hogy a sa ban ilyen nincs...(de azért nekem is tetzsik a sa xxd)
Szerintem a san andreas volt az eddigi legjobb nagyon faszán meg lett csinálva sok bejárható terület, jó fegyók, fasza kocsik, jó missiók és még sorolhtnám a végtelenségig hogy miket tettek bele a játékba meg mi mindent lehet benne csinálni.És a modokról meg ne is beszéljünk a különbözõ fegyó, kocsi, texture, cleo modok mind nagyon jó.Úgy hogy szerintem a san andreas a legjobb gta sorozat és nekem igen bejött,


Mi a legjobb a 18 hónapos kislányomnak?

Melyiket élvezné jobban: ha itthon maradnánk mind a hárman és játszanánk vagy ha elmennénk egy játszóházba, sétálnánk esetleg egy uszoda?

Legjobb válasz: Szerintem ami mindhármatoknak a legjobb az a legjobb neki is.Ha van kedvetek menjetek, ha nincs, maradjatok.

Szerintem ami mindhármatoknak a legjobb az a legjobb neki is.Ha van kedvetek menjetek, ha nincs, maradjatok.

Melyik országban a legjobb a kapitalizmus? Melyiknek sikerült a legjobbat kihozni belőle?

Szerintem Japán.

Legjobb válasz: A skandináv országokban a legjobb. De a németek sem élnek rosszul.

A skandináv országokban a legjobb. De a németek sem élnek rosszul.
"Akik nem szeretik ezt a rendszert azokkal közlöm hogy Magyarország nem kapitalista." Egyetértek, nálunk ilyen félkapitalista-félkommunista jellegû posvány van. Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem Szingapúrban a legjobb a kapitalizmus.
A kapitalizmus sehol sem jó. De sajnos a történelem bebizonyította, hogy meghaladhatatlan.
A kapitalizmus sehol sem jó. A kapitalizmus lényege a kizsákmányolás, tehát a kérdésedre visszatérve ahol legjobban kizsákmányolják az embereket az szerintem Kína.
Mármint a kapitalizmus szempontjából, vagy az emberek szempontjából jó?
A kérdező hozzászólása: Mind két szempontra kíváncsi vagyok.
Japán mostanában szopóágon van, már több mint egy évtizede tulajdonképpen stagnál. De más távol keleti országokban elég jól mûködik: Hong Kong, Szingapúr például.
Németország, Hollandia, Svédország, Dánia, Norvégia
A kérdező hozzászólása: Lehet kissé kizsákmányoló de más berendezkedés nem mûködik. Régen feudalizmus volt mindenütt ami a kapitalizmus apja.Az is jól mûködött évekig csak ahogy fejlõdött a világ úgy fejlõdött a feudalizmus is kapitalizmussá. Az USA-t nem sorolom annyira a "jók" közé mert ott vannak nagyon cifra dolgok.

Melyik sminkmárka a legjobb a MAC után?

Többet is mondhattok! (Astor? Essence? Max Factor?) véleményeket és tapasztalatokat kéééérek!

Legjobb válasz: A MAC nem a legjobb.Telis tele van mérgekkel,alapozóhasználat után az ember mehet bõrgyógyászhoz.Legjobbak a gyógyszertári termékek. Vichy/Clinique Loreal Max factor Astor eddig a sor. Az én listám:alapozóból csak gyógyszertári,szempillaspirálból csak Maybelline,szemcerkából csak she stylezone,szájfénybõl csak miss sporty. Jó sminkmárka drogériás nincs,csak bizonyos márkáknak vannak baromi jó és termékeik.Az olcsóbbaknak is.

A MAC nem a legjobb.Telis tele van mérgekkel, alapozóhasználat után az ember mehet bõrgyógyászhoz.Legjobbak a gyógyszertári termékek. Vichy/Clinique Loreal Max factor Astor eddig a sor. Az én listám:alapozóból csak gyógyszertári, szempillaspirálból csak Maybelline, szemcerkából csak she stylezone, szájfénybõl csak miss sporty. Jó sminkmárka drogériás nincs, csak bizonyos márkáknak vannak baromi jó és termékeik.Az olcsóbbaknak is.
Kinek mi a jó Sminkmárka? Kinek, mi válik be. MAC, Bobby Brown, YSL, Chanel, Dior, Giorgio Armani Cosmetics, Clinique, Estée Lauder, Lancome Konkrétan azok amik árban a fellegeket verik.
2. válaszoló vagyok. Az essence-vel semmi bajom. Alapozót tényleg érdemesebb valami gyógyszertárból venni, szempillaspirálból Maybelline-t használok én is..És még a Nyx-et is oda tenném a jó márkákhoz, hisz eszméletlen a rúzsuk, a palettájuk, a paintpotuk, szájfény, stb stb. Külföldrõl lehet rendelni és pár száz Ft.
Ezeket szándékosan nem írtam, mert még csak az általam említetteket használtam.Nagyon remélem egyszer lesz módom kipróbálni ezt a kategóriát is!:) )))) Az essenctõl én még semmit nem tudtam használni, amit megvettem, szerintem gagyi, de ha valaki jót talál, írja már meg, lehet csak az általam kipróbáltak voltak trék. Kedves második, milyen Maybellined van?Most fogy k a sárga colossal-om és szeretnék újítani.Valami tipp?
Szia:) 2. vagyok én nekem a rózsaszín tubusos maybelline van :) Megvagyok vele elégedve, nem csomósodik! szépen ki is tudja emelni a pilláimat, jó sötét feketére, de inkább most kiakarom próbálni a sárgát, ha kifogy ez :) a sárgáról mit gondolsz? én sok jót hallok róla.
Köszi! Én is a lilára vagy rózsaszínre vagy mindegy hogy nevezzük gondoltam. Nekem a régi kiadású sárga colossal van, tehát nem az új, a cat eye.Kicsavargattam és annyi különbséget látok, hogy a réginek nagyon jó egyenes dúsító keféje van, a cat eye-nak pedig hajlított.Én cat eye-t nem vennék, úgy látom, hogy ritkás a keféje.Videóban láttam, hogy nagyon hosszú, de nem dús szempillákat csinál. A régi sárga nagyon jó spirál szerintem, simán veri a loreal spirálomat! Szépen dúsít, szétválaszt, és könnyû vele dolgozni, mert a vége elkeskenyedik. Igazából teljesen meg vagyok vele elégedve, nekem tökéletes, csak az emberben mindig benne van az, hogy ki kell próbálni, hátha jobb lesz az új:) )) Elnézést kérdezõ, hogy f órumot csinálunk a kérdésedbõl, bár hátha van benne olyan infó, amit használni tudsz.
A kérdező hozzászólása: Érdekel minden ami smink ugyhogy nyomassátok!:D

Melyik fényképezőgép a legjobb a három közül? (link)

http://www.edigital.hu/Ultrazoom_fenykepezogep/Nikon_COOLPIX..

Legjobb válasz: A Nikont. A Fuji nem ebben a kategóriában a legjobb... A Canon az egész korrekt kis gép, de a Nikon ezek közül a legjobb. Optikája is egész szuper, zoomtartomány is hatalmas, megfelelõ stabilizátorokkal rendelkezik, könnyû vele szép képeket készíteni. Én a Nikont ajánlom.

A Nikont. A Fuji nem ebben a kategóriában a legjobb... A Canon az egész korrekt kis gép, de a Nikon ezek közül a legjobb. Optikája is egész szuper, zoomtartomány is hatalmas, megfelelõ stabilizátorokkal rendelkezik, könnyû vele szép képeket készíteni. Én a Nikont ajánlom.
nikon a legjobb

Hasfájós babának a Milupa Komfort 1 vagy a Beba 1 pro esetleg a Milupa Ha1 optima a legjobb? A gyerekorvos azt mondta, hogy ezek a legjobbak hasfájós babáknak. Na de melyik a legjobb? Esetleg a Novalac AC?

3 hetes a kisfiam, nagyon hasfájós. Sajnos egyre kevesebb a tejem és pótolni kell neki.

Legjobb válasz: Nekünk a Milupa Pregomin vált be. Az elsõ fiam Milupa HA1-et evett, attól szorulása volt. Most a második babócánál viszont semmi probléma nincsen. Sajnos nálunk is kevés volt a tej, és a 2. héttõl pótolni kellett.

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nekünk a Milupa Pregomin vált be. Az elsõ fiam Milupa HA1-et evett, attól szorulása volt. Most a második babócánál viszont semmi probléma nincsen. Sajnos nálunk is kevés volt a tej, és a 2. héttõl pótolni kellett.
Megint az elõbbi vagyok. :) Ha tényleg szeretnéd szoptatni, akkor érdemes harcolni. Lehet, hogy most már nehezebb lesz, de a cumizavaros linkben láthatod, hogy nem lehetetlen. Szóval csak Rajtad áll hogy mit szeretnél! Én drukkolok Neked!!! A lényeg, hogy tedd sokat cicire. Bármikor, amikor kér. Akár óránként. Eleinte én sem hittem benne, de csináltam, mert reméltem, hogy a sok tapasztalt anyuka és a szoptatási tanácsadó nem a levegõbe beszél. Ha 2 cicibõl szoptatsz, a fõ cicit fejd ki. Mert mindig marad benne, azt hiheti a szervezeted, hogy nem kell több. Aztán lehet, hogy késõbb már nem kell, mert õ ügyesen kiszívja. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És te hogy pótoltál? Minden etetésre kapott anyatejet és tápszert is vagy egy etetés anyatej a következõ tápszer?
Nekünk csak a novalac ac hozott javulást, még a milupa komfort sem:( Én is 3 hetes korától voltam kénytelen pótolni neki:(
Szia.Mi hasfájósak voltunk az orvosunk is felírta a milupa komfortot.Nem vált be még rosszabb lett ami tuti beválik az a milupa laktózmentes mi a mai napig azt esszük és azóta sem fáj a pocakja mert nemtartalmaz nehéz sírsavakat amit a gyomor nehezen emészt.Ha nagyon szenved a baba én ajánlom neked a Camomilla Vulgaris 15CH-t napi 5-10 bogyó egy 10 ml baba vízben és 2 nap után észreveszed a változást.Sok sikert
A 11:59-es válaszolónak szeretnék reagálni. Nem a vita szítása miatt írom le ezeket. Nagyon tisztellek, hogy neked sikerült helyreállítanod a szoptatást, és tudsz is szoptatni. Engem is boldogság töltene el, ha ment volna nekem. Akinek normális értékrendszere van, az mindenképpen szeretne szoptatni, hiszen tudja, hogy az a legjobb táplálék a babának. Viszont bármilyen meglepõ, mégis vannak olyan anyukák, akik minden kínszenvedés ellenére sem tudnak szoptatni. Elhiszem, hogy a bejegyzéseddel segíteni akarsz, de ezek a mondatok, amiket leírsz, vezetnek ahhoz, hogy anyukák rossza anyának képzelik magukat. Nem igaz, hogy rajtad múlik minden. Az elsõ fiam, amikor megszületett csak cicizett. A kórházban nem kapott semmi pótlást. Keservesen sírt az éhég miatt, de a csecsemõs nõvérek lelki támogatásával átvészeltük. Beindult a tejem, ami úgy ahogy elég volt neki. Folyamatosan mellen volt a fiam, közben ettem a homeós bogyókat, a rántott levest, napi 4-5 liter folyadékot és a More Milk tablettát. Ami létezett, mindent megettem, megittam, beszedtem. Éjszakákon keresztül fejtem és ciciztünk. Sajnos ennek ellenére sem növekedett a tej mennyisége. 1 hónap múlva is ugyanúgy 40 ml volt, mint amikor a kórházból kijöttünk. A fiamnak ez annyira nem volt elég, hogy már 3 hetes korától nem lehetett mellre tenni. Amint a mellem felé közeledett, befeszült és üvölteni kezdett. A védõnõvel közösen nyomtuk rá a gyereket úgy, hogy azt hittük eltörik a nyakcsigolyája. Mivel mindenképpen szerettem volna szoptatni, így szakértõhöz fordultam. Járt kint nálunk - elég busás összegért - LLL-es tanácsadó. Õ is megpróbálta mellre rakni a gyereket. Jöttek a tanácsok, hogy éjjel-nappal cici, folyamatos fejés stb. Bevallom nõiesen én nem bírtam hallgatni a gyerek keserves sírását az éhségtõl, és a 3. héttõl, miután már mellre sem lehetett rakni, pótlást kapott. 40 ml-t tudott szopizni, és 230!!! ml-ket evett meg még mellé. Szegény annyira éhes volt már, hogy egy 5 hónaposnak is beillõ adagokat nyomott le. Arról pedig nem is beszélek, hogy a 3 hét alatt vér jött a mellembõl, belázasodtam, Semicilint kellett szednem és olyan idegbeteggé váltam, hogy szólni nem lehetett hozzám. Nem egyszer volt olyan, hogy gyereksírás meghallásakor sírógörcsben törtem ki az idegességtõl. Aztán elkezdtük a mellétáplálást, a fiam ugyanúgy cicizett tovább, de most már békében, én is megnyugodtam és kiegyensúlyozottak lettünk. Nyilván, ha pár ml-t kellett volna pótolnom, akkor nem jutunk el eddig. Viszont több, mint 200 ml pótlás, az már mondható kevésnek. És hiába volt két mell, tanácsok és azok betartása. Nekem nem ment. És nem hiszem, hogy ezen múlik egy gyermek-anya kapcsolat! Visszatérve az eredeti gondolathoz. Nem minden helyzetben az anyán múlik, hogy van-e teje vagy nincs. Lehet, hogy nálam is voltak hibafelületek, másképp is lehetett volna csinálni a dolgokat. Viszont aki nem tud szoptatni - bár nagyon szeretne - az is megérdemli, hogy megnyugtassák, hogy nem a Te hibád!!! Hogy végre egy amazon szoptatós anyuka is egyszer leírja, hogy nyugalom lányok, nem az a lényeges, hogy mivel tápláltok, hanem, hogy hogyan tápláltok!!! Sokkal nagyobb teher együtt élni azzal, hogy nem tudsz szoptatni, mint gondolják azt a szoptatni tudó anyukák. És bármennyire is jó tanácsként jönnek azok a bizonyos ösztönzõ mondatok, nagyon fájdalmasak tudnak lenni! Ne haragudj meg rám, hogy ez kijött belõlem. Nem szerettem volna megbántani senkit, csak egyszerûen a gondolatomat leírni azzal kapcsolatban, amit érzek a témával szemben.
A kérdező hozzászólása: Már nem akar szopizni, mert a pótlást cumisüvegbõl kapta, így le kell fejnem a tejet. Úgy lehet pótolni, hogy egy evésre anyatejet kap a következõre meg tápszert?
09:48-as vagyok Elõször cici, majd utána tápszer. Próbáltam, hogy egyik cici, másik tápszer, de azt vettem észre, hogy a cici nem lesz több sajnos, sõt. És ugyanúgy pótolni kellett akkor is. Úgyhogy próbálom a cici szintet megtartani, de több tej az sajnos nincs így sem.
Nekünk a Milupa Komfort 1 vált be. Onnantól, hogy kapta a babám, nem fájt a hasa. A többit nem ismerem.
A kérdező hozzászólása: Rendben megpróbálom. ez a fajta tápszer nem üli meg úgy a gyomrát, mint a többi? 2.5 óránként szopizik egyébként de a Milumil Ha start optima úgy megülte a gyomrát, hogy 5 óra hosszáig sem volt éhes utána
Nálunk a Beba 1 pro nem vált, csak rosszabb lett a helyzet, szerintem Novalac-ot add neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

A world of tanks-ban meik a legjobb a három td közül többi? Lent.

foch 155,object 268,wt auf e100.

Legjobb válasz:
Ezek közül az Object megvolt, a Foch 155 megvan a WT E-100 pedig meg lesz. Object: Kiváló nagy átütésû és pontos löveg. Mozgékonysága nem rossz és kiválóan lehet álcázni. Hátrány is meg elõny is, hogy nem táras, de azért egy 152mm-es lövegtõl a kb 14 másodperces töltés igazán jó szóval a tûzgyorsasággal sok gond szerintem nincs. Páncélja elég puha, de azért nem lehet csak úgy kapásból célzás nélkül rálõni mert könnyen gellert lehet kapni róla. Foch 155: Tûzereje mesés. Átütése és sebzése nagyon jó és a 3-as tár is igazán klassz. 5 másodpercenként lõ és ha maxot sebez akkor egy sok életes X-es tankot is ki lehet szedni egy tárral (nem egy WT-t lõttem ki így). Hátrány, hogy az újratöltés lassú (nekem 46 másodperc) ezért közelharcra nem ajánlom. Jó ha van mindig fedezék vagy fedezet. Páncélja szembõl nagyon erõs. A két kis kupola az igazán gyenge rész rajt egyedül, de a nagyon erõs löveggel bíró gépek (fõleg prém lõszerrel) azért át tudják lõni. Álcája remek (álcaháló és álca skill kötelezõ) mert ha jól el tudod rejteni még kis távolságból is nehezen veszik észre. WT E-100: Ez nem volt meg így igazából nyilatkozni nem tudok róla. Nyilván nagyon jó mert sok van a játékban. Nem tudom a következõ frissítésben lévõ változtatások után milyen lesz. Itt is a tûzerõ az egyik legjobb benne valamint, hogy forgó tornya van. A 128-as ágyú átütése és sebzése jó (bár a Fochtól meg az Objectõl elmarad) és a 6-os tár amibõl 2 másodpercenként lõ önmagáért beszél. Újratöltése nagyon lassú és szinte ott lövik át ahol akarják fõleg a tornyát ezzel elõszeretettel kap kritikus sebzéseket. Élete a másik kettõhöz képest több, de nem sokkal. Ami viszont igazán rossz benne, hogy simán ki lehet szúrni ergó nem lehet olyan klasszik TD játékot játszani vele mint a másik kettõvel igaz a látótávja az viszont az egyik legjobb. Mozgékonysága jó is meg nem is. E három közül az összes jó érdemes mindegyik ágat kihúzni. Én leginkább a Focht ajánlanám.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ezek közül az Object megvolt, a Foch 155 megvan a WT E-100 pedig meg lesz. Object: Kiváló nagy átütésû és pontos löveg. Mozgékonysága nem rossz és kiválóan lehet álcázni. Hátrány is meg elõny is, hogy nem táras, de azért egy 152mm-es lövegtõl a kb 14 másodperces töltés igazán jó szóval a tûzgyorsasággal sok gond szerintem nincs. Páncélja elég puha, de azért nem lehet csak úgy kapásból célzás nélkül rálõni mert könnyen gellert lehet kapni róla. Foch 155: Tûzereje mesés. Átütése és sebzése nagyon jó és a 3-as tár is igazán klassz. 5 másodpercenként lõ és ha maxot sebez akkor egy sok életes X-es tankot is ki lehet szedni egy tárral (nem egy WT-t lõttem ki így). Hátrány, hogy az újratöltés lassú (nekem 46 másodperc) ezért közelharcra nem ajánlom. Jó ha van mindig fedezék vagy fedezet. Páncélja szembõl nagyon erõs. A két kis kupola az igazán gyenge rész rajt egyedül, de a nagyon erõs löveggel bíró gépek (fõleg prém lõszerrel) azért át tudják lõni. Álcája remek (álcaháló és álca skill kötelezõ) mert ha jól el tudod rejteni még kis távolságból is nehezen veszik észre. WT E-100: Ez nem volt meg így igazából nyilatkozni nem tudok róla. Nyilván nagyon jó mert sok van a játékban. Nem tudom a következõ frissítésben lévõ változtatások után milyen lesz. Itt is a tûzerõ az egyik legjobb benne valamint, hogy forgó tornya van. A 128-as ágyú átütése és sebzése jó (bár a Fochtól meg az Objectõl elmarad) és a 6-os tár amibõl 2 másodpercenként lõ önmagáért beszél. Újratöltése nagyon lassú és szinte ott lövik át ahol akarják fõleg a tornyát ezzel elõszeretettel kap kritikus sebzéseket. Élete a másik kettõhöz képest több, de nem sokkal. Ami viszont igazán rossz benne, hogy simán ki lehet szúrni ergó nem lehet olyan klasszik TD játékot játszani vele mint a másik kettõvel igaz a látótávja az viszont az egyik legjobb. Mozgékonysága jó is meg nem is. E három közül az összes jó érdemes mindegyik ágat kihúzni. Én leginkább a Focht ajánlanám.
A kérdező hozzászólása: ja szerintem is a foch lesz mert táras és jó a páncélja.amúgy kösz a választ sokat segített:)
Én a waffentragert ajánlom
még van teszt szerver, töltsd le, próbáld ki mind a 3at, azt meglátod melyik tetszik.
Én azért húznám a wt e100-at, mert az elõtte lévõ tankok, borsig, wt pz4, sturer emil, nashorn, mind-mind egy op td.
A kérdező hozzászólása: próba verizo után majd eldöl de szeritem foch a páncél és a tár miatt.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Talán még nem késtem el nagyon a válasszal. A WT el fog veszteni egy lövedéket a 12, 8 cm-es ágyúból, amit mindössze 2 másodperccel rövidebb töltésidõvel kompenzálnak. Ez már a végleges, 9.2-es patch leírása. Az alatta lévõ wt pz IV és rhm-b is gyengítve lesz, általában nagyobb töltésidõvel. Bár ez nem olyan húsba vágó. A garázsomban megvan egyébként, és durva kis tank, de kellenek fedezõ csapattársak a teljes sikerhez. A ruszki td-kkel kapcsolatban nincs tízesem, de 8-astól nagyon nem szeretek velük összekerülni. A foch 155 is megvan, s ha figyeled a WoT eu fórumot, akkor láthatod, hogy használhatatlan lett, senki sem játszik már vele. A páncélját lebutították, a percenkénti sebzéséért nem kapott újratöltési kompenzációt idõben (2150 dpm), lassan szûkül, rettentõ pontatlan a játékban, az oldaladat szembõl akár 179 fokos szögbõl is át tudják ütni a kaliberszorzó miatt egy kv1s-el is (122mm). Elvették a nagy motort, így megszûnt a korábbi mozgékonysága is. Hamarosan jön a TD camo nerf, így az álcázásnak is annyi. Menj inkább a WT ágra.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom hogy meik legyen de kössz a választ.

Melyik egyetemen a legjobb a mérnöki képzés?

Ilyenekre gondolok pl. vegyészmérnök, gépészmérnök

Legjobb válasz: BME. Ez Magyarország legrégebbi mûszaki egyeteme. Egy képzés általában mindig ott a legjobb, ahol az országban elõször indult olyan képzés.

BME. Ez Magyarország legrégebbi mûszaki egyeteme. Egy képzés általában mindig ott a legjobb, ahol az országban elõször indult olyan képzés.
A 4-tõl kérdezném, hogy miért mondod h legnagyobb jóindulattal sem a legerõsebb? Senki nem mondta h a legerõsebb, de azért ez a kijelentésed olyan lekicsinylõ. Biztos ilyen elszállt bme-s lehetsz, figyelj, én nagyon büszke vagyok rád, h oda jársz, biztos nagyon okoska lehetsz. Ha valamit bírálni mersz, elõbb nézz utána, hogy szakmailag mit tettek le az asztalra. Járj utána a történetének, a tanárainak, teljesítményüknek. Hogy milyen támogatásokat kapnak, milyen kapcsolataik vannak, mert ez a legjobb tükre a képzésnek.
Amúgy nekem semmi bajom a BME-vel, valószínûleg tényleg itt a legjobb/legelismertebb a mérnökképzés ma Magyarországon, viszont az ME és a SZIE sincs sokkal lemaradva. Maradjunk ennyiben :)
Szerintem nem csak a matek miatt szoktak panaszkodni. De összeveszni nem fogunk ezen igazából. Én nem akarok veszekedni ilyen dolgokon, felesleges. Reméljük h a kérdezõnek tudtunk segíteni. :)
Kedves Utolsó! Ki verte a mellét a matekkal? Ezt a mechanikás dolgot gondold át még egyszer szerintem, nézd meg mondjuk a két tantervet összehasonlítva.
jah, igen gondoltam vhogy h a 3 közül nem a legerõsebb suliban... :) (és ezt a legnagyobb jóindulattal mondom) ilyenrõl szó nincs, semmi köze a vizsgák nehézségeinek egymáshoz. alapból teljesen más órákat tartanak a három egyetemen, ha megnézed. így nincs is értelme a nehézségeket ugyanolyanra belõni.
mondom hogy nem szerzõdés hanem inkább megállapodás hogy a vizsgákat ugyanolyan nehézre lövik be. amúgy meg valamelyik egyetem nyiltnapján mondták. asszem a SZIE nyiltnapján.
ezt a szerzõdést hol találtad ki h egyforma nehéz elvégezni ezt a három egyetemet? :D ilyen soha nem is volt. Am igen, a BME-n a legjobb a képzés.
gépészmérnökibõl 3 is a legjobbak közé tartozik magyarországon. az egyik a BME, a másik a Miskolci Egyetem és a harmadik a Szent István Egyetem (Gödöllõn). Ennek a három egyetemnek van is egy szerzõdése/megállapodása, hogy egyiket se lehessen könnyebben elvégezni, és igy ennek a 3-nak ugyanolyan értékes legyen a gépészmérnök diplomája. Sajnos a köztudatban (ahogy ezen az oldalon is) mindenki azt mondja hogy a "BME a legjobb aki nem oda jár az csicska" meg hasonló okosságok, de valójában semmit nem tudnak a felsõoktatásról se. Hozzáteszem a SZIE-n állásbörzén (vagy hogy hivják), a cégektõl az emberek kb 80%-a gépészmérnököt keresett. Azt viszont nem tudom hogy a BME-n van ilyen de tuti. Röviden ha jó gépész képzést akarsz akkor BME, SZIE vagy ME.
Kedves utolsó: SZIE-s gépészmérnök vagyok, van ismerõsöm aki BME-rõl jött hozzánk, és bár a matek sokkal könnyebb nálunk, öszességében jópár BME-s tárgy nevetségesen könnyû az itteniekhez képest, pl mechanika. Verheted a melled az ottani matekkal, sok mindenre szerintem nem jó, gépészként egy korrekt szilárdságtan tudás pl sokkal elõbbre való.
Nem konkrétan rólad beszéltem, bocsi, rosszul fejeztem ki magam, de öszességében a BME-sek a matek miatt panaszkodnak állandóan. Mechanika? Igen, valószínûleg a tantervre kell alapozni, nem pedig ismerõsök tapasztalataira akik végigjárták mindkettõt. Mondom ezt úgy, hogy nem nézek BME-s tanterveket.
nem azt mondtam h a legnagyobb jóindulattal sem a legerõsebb... azt mondtam h "nem a legerõsebb" és hozzátettem h ezt nem szemétségbõl mondom, hanem mindenféle rossz szándék nélkül. bme-s vagyok igen, de elszálltnak közel sem mondanám magam. egyike vagyok azoknak akik mindig szidják az elszállt bme-s mérnököket. és miért kéne "elõbb nézz utána, hogy szakmailag mit tettek le az asztalra. Járj utána a történetének, a tanárainak, teljesítményüknek. Hogy milyen támogatásokat kapnak, milyen kapcsolataik vannak, " ezeket megtennem mielõtt bírálok egy egyetemet? ne nevettessed már ki magad. nyilván te az összes egyetemnek tudod ezeket az országba, vagy még egyikrõl sem alkottál véleményt... :)
Látatlanban biztos nem alkotok véleményt. És te hogy jössz ahhoz, hogy bírálj egy egyetemet? Mi alapján? Valakik véleménye alapján? Statisztika alapján? Mert ha igen, rosszul teszed. Nem minden szakterületen a bme a nyerõ. Pl. a szie az agrármûszakiban, erõgéptechnikában jár az élen. És ezt objektíven mondom, mert érdekel ez a téma, és úgy jöttem ide, hogy alaposan utána jártam mindennek. Ha gyengus lenne, gondolom nem hívnák meg a szie-s profokat a bme doktori iskoláiba konzulensnek. Mert ugyanis ilyen is van, bizony. Valaki írta, hogy a mechanika itt nagyon nehéz. Csak alátámasztani tudom, épp most is a mozgástannal küzdök. Gelencsér nem teketóriázik:D És csak akkor bírálj, ha konkrét tapasztalataid vannak (nem egy, nem kettõ, hanem több, amibõl következtetést tudsz levonni), ismeretlenül, látatlanba ne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!