Találatok a következő kifejezésre: A legelső lehet (48 db)

Lehet befolyásolni a legelső magömlést?

ha igen akk pls mondjátok el

Legjobb válasz: ööh. arra célzol hogy vájá.. legelsõ alatt arra célzol hogy életed legelsõ cucca? sztem nem, de még is akarnád? ha arra célzol hogy dugsz a csajoddal és az elsõ patron tovább tartson akkor az hosszú történet, lusta vaok leírni.

ööh. arra célzol hogy vájá.. legelsõ alatt arra célzol hogy életed legelsõ cucca? sztem nem, de még is akarnád? ha arra célzol hogy dugsz a csajoddal és az elsõ patron tovább tartson akkor az hosszú történet, lusta vaok leírni.
de írd má le mert engem is érdekel tényleg!!! na!!!!!!
A kérdező hozzászólása: a legeslegelsõ nem dugás tudjátok a kamaszoknál szokott lenni a legelsõ én artra célzom
Befolyásolni a magömlést? Hát úgy kell tartani, a zsákot, és óvatosan kell hurcolni. Akkor nem ömlenek ki a magok.
minek akarod azt befolyásolni?:O
Ha egyébként önkielégítés közben történne meg, akkor lehet olyan értelemben, hogy nem önkielégítesz, így az önkielégítést, mint kiváltó okot megszünteted. Ha egyébként éjszakai magömlés formájában történne meg, akkor semmilyen formában nem lehet befoláysolni, és elõbb-utobb meg fog történni. Ennyi.

Nyíregyházáról Kecskemétre hogy lehet eljutni 50%-os jeggyel eljutni? Az időpontok kellenek hogy mikor indul a legelső menyi a jegy ára és mai

köszi én is próbárkosztam de nem sikerült

Legjobb válasz: Az elvira.hu -ra üsd be hogy Nyíregyháza - Kecskemét. (ha vonattal mennél.) Szerintem érdemesebb, mert csak 1 helyen kell átszállnod. Nézd megmit hoz ki, ez legalább 25-30 vonat amit most nem kezdenék el kiírni. A legelsõ vonat 4:58-kor indul, és 8:10-kor ér Kecskemétre, ceglédi átszállással. Ez 2.740 Ft-ba kerül, ha 2. osztályon utazol, az 1. osztály egy ezressel drágább.

Az elvira.hu -ra üsd be hogy Nyíregyháza - Kecskemét. (ha vonattal mennél.) Szerintem érdemesebb, mert csak 1 helyen kell átszállnod. Nézd megmit hoz ki, ez legalább 25-30 vonat amit most nem kezdenék el kiírni. A legelsõ vonat 4:58-kor indul, és 8:10-kor ér Kecskemétre, ceglédi átszállással. Ez 2.740 Ft-ba kerül, ha 2. osztályon utazol, az 1. osztály egy ezressel drágább.

A legelső fenti fogam külső részén van egy nagyon pici világos barna foltocska. Mi lehet ez? Nincs tömött fogam se, és csak most vettem észre.

Legjobb válasz: Képet nem tudsz róla csinálni? Lehet fogkõ, elszínezõdés vagy szuvasodás is.

Képet nem tudsz róla csinálni? Lehet fogkõ, elszínezõdés vagy szuvasodás is.
nekem is van a fogorvos azt mondta, hogy egyszerûen így nõtt mert vmiért a zománcréteg ott nem volt jó lehet, hogy neked is csak ennyi a baj ha igen, ne aggódj nem mehet tönkre emiatt a fogad és semmi baja
tényleg lehet fluorosis is, de szerintem feltûnt volna a kérdezõnek, ha eddig ott lett volna neki.
A fluorosis gyermekkori túlzott fluorid fogyasztás hatására alakul ki és nem barna, hanem hófehér foltok képében jelentkezik, amelyek szimmetrikusan helyezkednek el a fogakon.
Nézz akkor utána, mert több fokozata van...
Az luk.Nekem tömve van fent elöl és barna, azt mondta a doki rá hogy lukas.

Le lehet valahonnan tölteni A dzsungel könyve musicalt (a legelsőt, amit Hegedűs rendezett, és Reviczky volt Balu)?

Csak az a változat érdekel.

Legjobb válasz: DVD szerûen nem tudom, hogy le lehet-e, de CD-ként meg lehet vásárolni és le is lehet tölteni gondolom. :)

DVD szerûen nem tudom, hogy le lehet-e, de CD-ként meg lehet vásárolni és le is lehet tölteni gondolom. :)

Ipad mini -n hogyan lehet a legelsõ beálításokat újra beállítani?

Legjobb válasz: apple fiókot töröld belõle és gyári beállítások visszaállítása de minden akkor beállított dolog külön-külön is beállítható.

apple fiókot töröld belõle és gyári beállítások visszaállítása de minden akkor beállított dolog külön-külön is beállítható.

Kimaradt a legelsõ napi fogamzásgátló, mikortól lehet nemi életet élni?

Legjobb válasz: Igen, pontosan ez van benne. És mivel az elsõ tabletta az elsõ héten van (jaj de meglepõ...), pontosan azt kell csinálni, amit bemásoltál.

Igen, pontosan ez van benne. És mivel az elsõ tabletta az elsõ héten van (jaj de meglepõ...), pontosan azt kell csinálni, amit bemásoltál.
Talán a te dobozodból kifelejtették a betegtájékoztatót? Ugye nem? Akkor tedd már meg, hogy elolvasod. Ugyanis le van benne írva, hogy mit kell tenni és meddig kell kiegészítõ védekezést használni. Ha kidobtad, akkor neten rákeresel szépen arra, hogy "xy (gyógyszer neve) betegtájékoztató" és láss csodát.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. :)
"Képzeld teljesen más "szabály" vonatkozik az elsõ hétre, mint a legelsõ szemre sok esetben. " Nem vonatkozik rá más szabály. Ha más szabály vonatkozna rá, akkor lenne külön egy olyan bekezdés a betegtájékoztatón, hogy "mit tegyen, ha az ELSÕ szem tablettát felejtette el bevenni?" Mint láthatod, ilyen bekezdés nincs. Miért nincs? Mert ugyanaz vonatkozik rá, mint a 2., 3., 4., 5., 6. és 7. szemre. De tessék, itt az orvosi elõirat is: "1. hét A készítményt szedõ nõt meg kell kérni arra, hogy vegye be az utolsó kihagyott tablettát, amint észleli a tabletta kihagyását, még akkor is, ha ez két bevont tabletta egyidejû bevételét jelenti. A következõ tablettákat a szokásos idõben kell bevenni. Emellett azonban további, barrier-elvû fogamzásgátló módszer (például kondom) alkalmazása is szükséges a következõ 7 napon. Amennyiben a tabletta kihagyását megelõzõ 7 napon sor került nemi érintkezésre, fennállhat a terhesség kockázata. Minél több a kihagyott tabletták száma, és minél közelebb esik a kihagyás egy csomag elkezdéséhez, annál nagyobb a teherbeesés kockázata."
A kérdező hozzászólása: Jó hagyjuk, én értékelem a válaszaidat, csak egy picit mintha flegmán tetted volna. Amúgy köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Képzeld teljesen más "szabály" vonatkozik az elsõ hétre, mint a legelsõ szemre sok esetben. Miért? Mert az elsõ hét esetében 12 órát írnak. Hogy jön ki a 12 óra? A megadott bevett szemtõl 12 óra, és pótolni kell! De aki a legelsõ szemet nem veszi be, annak nincs az elõzõ gyógyszerhez viszonyítási alapja, mert volt 7 nap gyógyszermentes nap.
A kérdező hozzászólása: Ez van a betegtájékoztatón: " Egy tabletta maradt ki az elsõ héten: Azonnal vegye be az utolsó kihagyott tablettát, amint eszébe jut, még akkor is, ha ez két tabletta egyidejû bevételét jelenti. Újra a szokásos idõben vegye be a tablettákat, és emellett alkalmazzon kiegészítõ fogamzásgátló módszert, például óvszert. Amennyiben az elfelejtett tabletta elõtti héten volt nemi érintkezés vagy a tablettamentes idõszak után nem kezdte el az új fóliacsíkot, tudatában kell lennie annak, hogy fennáll a terhesség kockázata. Ebben az esetben forduljon kezelõorvosához."
"ha kimaradt az elsõ héten stb.... itt viszont az elsõ szem maradt ki" Miért, szerinted az elsõ tabletta mégis hanyadik héten van? Ne legyél már ennyire süsü...
A kérdező hozzászólása: Elolvastuk, és ott az van, hogy ha kimaradt az elsõ héten stb.... itt viszont az elsõ szem maradt ki. Ha csak ilyen stílusban tudsz válaszolni, akkor ne tedd, semmi hasznosat nem írtál. Normálisabban is le lehetett volna írni, talán. 20x olvastam el a betegtájékoztatót, és erre NINCS BENNE A VÁLASZ!
Szívesen:D

Hogyan lehet facebookon a legelső üzenetre ugrani, vagy egy emberrel folytatott beszélgetés teljes egészét kimásolni?

A legels? üzenetet úgy értem, hogy egy adott emberrel beszélgetek már lassan 1 éve és a legels? üzenetet szeretném visszaolvasni. Hogyan lehet gyorsan odaugrani, mert ez így szörnyem hosszú, ha görgetem

Lehet élvezni már a legelső alkalmat is?

Mindketten szüzek vagyunk, és nem tudom, mire számítsak. Gondolom, a behatolás biztosan fájni fog, de arra van esély, hogy utána már én is élvezem?

Legjobb válasz: Szerintem igen,ha nem durván csinálják.

Szerintem igen, ha nem durván csinálják.
Ha szeretkezés lesz belõle, és nem durva szex akkor mindenképp mehet, hogy élvezni fogod, õ inkább fogja mint te.
Van, akinek jobban fáj, van, akinek kevésbé, van, akinek nem is vérzik, van, akinek nagyon. A fiúknak elsõre lehet, hogy fel sem áll, lehet, hogy nem tudnak elélvezni stb. A legtöbb, amit tehettek, hogy nem aggódtok, figyeltek egymásra és jókedvûek vagytok :) . Ha nem is megy minden zökkenõmentesen, belejöttök majd, mint kiskutya az ugatásba. Szerintem az elsõ alkalomnál nem a testi élvezet a legfontosabb, inkább lelkileg nagy dolog.
Nem lehet, tiltja a vallás.
ha elõtte jól benedvesít akkor nem fog fájni..csak csinálja nagyon óvatosan:)
én néhány napja vesztettem el, elhiheted, rendesen féltem én is az elsõtõl...de a pasi rendesen megujjazott meg kinyalt, és nem fájt a behatolás, mert már annyira nedves voltam (+ nem is véreztem). 18/L
Igen.Csak jó lyukba dugd!

Hogy lehet visszanézni a legelső beszélgetésünk?

Facebookon a legels? beszélgetésünket a barátommal szeretném elolvasni "nosztalgiázás" képpen. :)

Legjobb válasz: Firefox?:D

Firefox?:D
A kérdező hozzászólása: A Firefox az még durvább.Le is töröltem, mert az nem csak lefagyott, de be is zárta az oldalakat...
Nem okés a géped szerintem, nincs elég memória, hogy tudja tárolni a dolgokat, amik scrollozáskor kellenek. Egyébként Firefox alatt nekem tökéletes a PGUP, így néztem én is vissza.
A kérdező hozzászólása: 14ezer fölött van a beszélgetéseink száma, visszamentem 3ezerig, ott már csak kínlódott. :/ Lehetséges van valami a gépemmel, mert mostanában néha rájön, és kiírja a Chrome, hogy X oldal nem válaszol.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!