Találatok a következő kifejezésre: A lefejt mennyi ideig áll el szobahőmérsékleten (2 db)

Mennyi ideig áll el szobahőmérsékleten cumisüvegben ha lefejem a tejem?

Legjobb válasz: Szobahõmérsékleten (22 fok) 12 óra is akár, tapasztalat. Éjfélkor lefejem, éjjel és reggel azt kapja, és még délelõtt is jó. Amikor szültem, a kórházban sem tettük be hûtõbe, a csecsemõsök se. A lényeg az, hogy mindig fedett edényben, zárt üvegben legyen, mert a levegõbõl a szálló por beleszállhat és megfertõzheti, úgy tényleg könnyen megromlik. Hûtõben két-három napig is eláll.

Szobahõmérsékleten (22 fok) 12 óra is akár, tapasztalat. Éjfélkor lefejem, éjjel és reggel azt kapja, és még délelõtt is jó. Amikor szültem, a kórházban sem tettük be hûtõbe, a csecsemõsök se. A lényeg az, hogy mindig fedett edényben, zárt üvegben legyen, mert a levegõbõl a szálló por beleszállhat és megfertõzheti, úgy tényleg könnyen megromlik. Hûtõben két-három napig is eláll.
Szia! Szobahõmérsékleten max. 2-3 óra, hûtõben 2 nap, mélyhûtõben egy fél évig is.
Szobahõmérsékleten kb. 4-6 óra (természetesen nyáron, 3 28 fokos lakásban sokkal kevesebb).

A lefejt anyatej mennyi ideig áll el szobahőmérsékleten?

A babám csak anyatejet kap cicib?l.Szeretnék vinni cumisüvegbe tejet hogyha elviszem magammal pár órára és esetleg felkel ne éhezzen. Mibe tegyem a cumisüveget hogy ne legyen se túl hideg se túl meleg.

Legjobb válasz: Attól is függ, milyen meleg van, nyáron nem vinném magammal. Ilyenkor is a legbiztosabb, ha lehûtöd, veszel cumisüvegtermoszt, az emgtartja a hideget, és veszel bébiétel-melegítõt, amit esetleg szivargyújtóról is lehet használni. Mindennél egyszerûbb, ha diszkréten megszoptatod valahol...

Attól is függ, milyen meleg van, nyáron nem vinném magammal. Ilyenkor is a legbiztosabb, ha lehûtöd, veszel cumisüvegtermoszt, az emgtartja a hideget, és veszel bébiétel-melegítõt, amit esetleg szivargyújtóról is lehet használni. Mindennél egyszerûbb, ha diszkréten megszoptatod valahol...
Én termoszba vittem a tejcsit mindig, és semmi baja nem lett 4-5 óra után sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!