Találatok a következő kifejezésre: A lefejt mennyi (18 db)

Milyen és mennyi cumisüvege van a babátoknak és a lefejt tejet miben tároljátok?

Még a pocakban él,de szeretnénk neki megvenni :-)

Legjobb válasz: Én avent kezdõ csomagot vettem, abban 2 teás két tejes cumisüveg van cumival, s még 2 pót cumi van hozzá, 1 játszó cumi s egy üveg mosó keve, így 5500-6000 ft. Ezt nagyon megéri. + én is vettem avent tej tároló poharakat amihez tetõ van, s a lefejt tejet abban tároltam, most pedig a fõzeléket abban fagyasztom neki, s kistányér helyett is azt használom mert be van skálázva így látom mennyit evett a fõzelékbõl tejpépbõl. Szopizik még, de teát iszik, tápot is kap, s a napi 4 cumisüveg kell, ha nem akarod minden kajálás után mosogatni kifõzni. Én még avent sterilizálót is megvettem, mert a fõzés nagyon tönkreteszi az üvegeket, csúnyák lesznek. Kaja után mindig elmosom az üveget, s este mind össze szedem s kisterilizálom. 5 hós a baba

Én avent kezdõ csomagot vettem, abban 2 teás két tejes cumisüveg van cumival, s még 2 pót cumi van hozzá, 1 játszó cumi s egy üveg mosó keve, így 5500-6000 ft. Ezt nagyon megéri. + én is vettem avent tej tároló poharakat amihez tetõ van, s a lefejt tejet abban tároltam, most pedig a fõzeléket abban fagyasztom neki, s kistányér helyett is azt használom mert be van skálázva így látom mennyit evett a fõzelékbõl tejpépbõl. Szopizik még, de teát iszik, tápot is kap, s a napi 4 cumisüveg kell, ha nem akarod minden kajálás után mosogatni kifõzni. Én még avent sterilizálót is megvettem, mert a fõzés nagyon tönkreteszi az üvegeket, csúnyák lesznek. Kaja után mindig elmosom az üveget, s este mind össze szedem s kisterilizálom. 5 hós a baba
Szinte mindenkinek Avent van, mert valamiért ezt sulykolják az emberekbe, hogy az Avent jó. Hát nem az!!! A jelenleg kaphatók Biszfenol-A vegyületet tartalmaznak, amit a beletöltött folyadék kiold, és rákot okozhat! Talán szeptembertõl kezdik meg a gyártását annak, ami már nem tartalmazza ezt a vegyületet! Az én ajánlásom a MAM! Ez a márka nem tartalmaz semmilyen káros anyagot! Amúgy szerintem 2-3 cumisüveg bõven elég. És én annak idején bébiételes üvegekben tároltam a lefejt tejet. Még pocakosan rengeteg bébidesszertet bekajáltam, mert imádtam. Eltettem az üvegeket, sterilizáltam és abban fagyasztottam!
Nekünk van két avent ami a mellszívóhoz volt, és két mam antikólikás. Az elsõ hónapban kellett mert nem tudott szopzni, így fejtem és üvegbõl kapta meg. A tejet aventes poharakban tároltam, amit most a gyümölcsök és fõzelékek tárolására, valamint fagyasztására használok. Praktikus ha megyünk valahová, mert elkészítve vihetem magammal.Igaz kicsit drága, de hosszútávon megéri.
Szia! Mi Nuby és Mam cumisüveget használunk. A lefejt tejnek pedig lehet venni Avent-es tégelyeket.
2 125-ös és egy 250 ml-est használok, Avent, mert annak a cumijának van leginkább a mellemre hasonlitó formája. Rövidtávra jó a tároló edény (nekem abból is Avent van), de ha bespejzolni készülök, nem pár nap múlva felhasználásra, akkor én a Medela zacskókba teszem, mert azok kevesebb helyet foglalnak.
Ja elõzõ vagyok, szerintem elõször csak a minimumot vedd meg, mert sokmindenen múlik, hogy fog cumizni a bébid: a cumi formáján, izén, áramlásán, egyáltalán elfogadja-e, mennyi tejed lesz, mennyivel lesz több tejed (ez sem mindegy). Ezeket majd megveszitek pár nappal a szülés után. Nézz végig minden márkát, hogy utána csak fel kelljen irnod a férjednek, mit vegyen :)
Na valaki gyorsabb volt :) Szóval az 5. választ én, a 3. válaszoló irtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!! További szép napot!

Kombinált hűtő alsó fagyasztós részében mennyi ideig lehet tárolni a lefejt anyatejet?

Ugyanannyi ideig mint a sima fagyasztó ládában?

Legjobb válasz: Szerintem,igen.Nekem volt 3 hós fagy.tejem is,semmi baja nem volt.

Szerintem, igen.Nekem volt 3 hós fagy.tejem is, semmi baja nem volt.
Igen.

Az alkoholok közül mi az amit ihatok? Természetesen van lefejt tejem itthon amivel etetik majd a manómat (7 hetes). És mennyi idő után eheti meg a tejcsimet, mennyi időt hagyjak ki?

Legjobb válasz: Hát ez nem jött nektek össze :D hogy irigy lennék meg ilyesmi, ugyanis a család összes tagja alig várja hogy babázhassanak, nagyik, stb. Az én drága párom meg állandóan azon van hogy én kikapcsolódhassak, de nem igénylem, mert nem érzem tehernek, kimerítõnek a babázást! Majd eljön az ideje! Nem kell irigynek lenni ahhoz hogy valaki józanul gondolkodjon! Aki meg azt írta hogy mi van ha majd nem fogadja el a cicit, az valószínûleg nem szoptat, vagy szívesen tér át a tápszerre, én nem! Abigél, 4 hós anyuka (12.24-es voltam)

Azokkal értek egyet, akik szerint még kicsit korai ilyen hamar bulizni... Nem érdekel semmiféle lepontozás, csak nyugodtan, de ilyen kérdést fel sem tettem volna, hogy 7 hetes gyerek mellett milyen alkoholt lehet inni:((Szomorú.
Hát ez nem jött nektek össze :D hogy irigy lennék meg ilyesmi, ugyanis a család összes tagja alig várja hogy babázhassanak, nagyik, stb. Az én drága párom meg állandóan azon van hogy én kikapcsolódhassak, de nem igénylem, mert nem érzem tehernek, kimerítõnek a babázást! Majd eljön az ideje! Nem kell irigynek lenni ahhoz hogy valaki józanul gondolkodjon! Aki meg azt írta hogy mi van ha majd nem fogadja el a cicit, az valószínûleg nem szoptat, vagy szívesen tér át a tápszerre, én nem! Abigél, 4 hós anyuka (12.24-es voltam)
Bárcsk én is elmehetnék egy csajbulira, de sajna messzire költöztünk és egyedül vagyok a babóval, ja meg apa, de õ dolgozik. Szerintem nem árt a kikapcsolódás ésn már majdnem bedilizek néha attól , hogy itthon vagyok és nincskihez szólni meg minden szavam dedede meg bababa, pedig imádom a holnap 9 hónapos lányomat. Õ a mindenem. De igenis kell az anyukáknak a kikapcsolódás, talán tényleg korai a 7 hetes baba mellett, de gondolom nem fogod segg részegre inni magad, és nem jársz el minden este otthonról. Nem tudom miért kell ezen kiakadni. Egy pohár bor, vagy sör nem árt meg és pár óra alatt kimegy belõled, tudom, mert tanultam. Azért rövedit tényleg ne igyál. Jó bulizást
Sört, az még tejserkentõ is!
Nem tudom hogy jön ide de most nézem hogy nem lehet lázasan szoptatni? DEHOGYNEM! Nekem megengedték a kórházban, igaz nem betegség miatt lázasodtam be hanem a mellem gyulladt be, 38 fokos volt.
Szoptatás mellett is ihatsz 1-2 dl vörösbort, illetve 1 pohár sört, ha barnasört iszol, abból még egy üveggel is. Ha jól tudom 1 nap alatt megy ki a szervezetbõl az alkohol, ez azonban egyénenként változó, kinek hogy dolgozza fel a szervezete, mennyit és mit eszik mellé, stb. Én nem kísérleteznék a helyedben, bár nem tudom mi az oka annak, hogy inni "kell". Töményet szerintem semmiképpen ne igyál.
en meg abszolut megertem, ha kikapcsolodasra vagyik, es egyebkent lazasan is szoptathat. nem azt kerdezte mivel reszegdhetne le a sarga foldig, es még csak véleményt se kérdezett. Miért nem lehet a kérdésre koncentrálni??
Egyetértek elõzõ válaszoló!!! :)
Hát én is a 12.00-s válaszolóval értek egyet, a baba elõtt én is szerettem szórakozni, de mikor bevállaltam tisztában voltam vele, hogy mivel jár. Ezért nem is terveztük addig, amíg úgy éreztük hogy korai. Most nem is vágyom rá. Ha 2-3 éves lesz néha biztos a nagyiéknál hagyjuk, és elmegyünk ide-oda. Ez így van az alkohollal is, DE: attól még én is iszom néha egy deci bort meg jót tesz, viszont nem is esik jól terhesen nem is bírtam volna inni. Szóval nem esik jól talán a szoptatással van összefüggésben. A buliról még annyit hogy én amúgy sem merem cumisüvegbõl etetni, lefejt tejjel sem, mert hátha elkényelmesedik, mivel abból könnyebben jön, mint pl az én jobb mellembõl, amelyikben mindig kevesebb tej van. Az pedig teljesen mindegy mit iszol, AZ ALKOHOL AZ ALKOHOL, nincs belõle jó meg rossz, ugyanaz.
Köszönöm a lepontozást ezért, de nem számít.Ezek szerint Te is hasonló vagy.Igen kell a kikapcsolódás, ezt meg is értem, de így?!Hát én biztos nem mennék el bulizni tudva, hogy 7 hetes babám van akit szoptatni kell, nem pedig a nagyi adja neki a tejet.Nemtudom a párja mit szól ehhez?!Õ is bulizós?Vagy a szülei mit szólnak?Na mindegy, szegény gyerek, nem lennék a helyébe.Egyébként meg lázasan NEM szabad szoptatni!Tudom, mert a rokonaim egészségügyben dolgoznak.Csak ha kicsit megvagy fázva..Járj utána!
Teljes mértékben egyet értek az elõzõ, 14:13-as válaszolóval!!!Nos ezt írta a kommentbe a kérdezõ: "Tehát nem szopiztatom meg a bébimet természetesen buli után az alkoholos tejjel. " Erre az a válasz, hogy "csak nyugodtan bulizzál?"Arra nem gondol, hogy a tejének árt?Örüljön neki, hogy van teje, sajnos nem mindenkinek adatik meg, pedig sokan szeretnének szoptatni.Van aki sokat is sír emiatt.Igen, szomorú a kérdés!
Látom azért vannak itt rendes anyukák is!:) )) Igen a babának MINDIG szüksége van az anyukájára!Egyébként az aki nem megy sehova a "gyermeke miatt" attól még nem hárpia!Én nem vagyok az.Imádom a gyermekemet, és ha szükségem van kikapcsolódásra, megoldom de nem hagyom a gyerekemet, hogy "más" etesse!Addig jó, míg szopizik, és bizony én sem szeretném ha tápszeren élne!!!Mindenesetre sajnos több olyan anyuka van aki egyetért a kérdezõvel, és ez elég szomorú, hogy így állnak hozzá.Mi azért lettünk anyukák, mert azok szerettünk lenni, ezért felelõsség van rajtunk: A Gyermekünk!Nem pedig odapasszoljuk a nagyszülõkhöz, barátnõhöz, stb...(???)És majd Õ megeteti, miközben én jókat szórakozok... Ezen nem kell kiakadni!És bizony az alkohol, az alkohol!
A kérdező hozzászólása: Szia kedves 2.!!! Biztos nem olvastad el az írásom figyelmesen! Tehát nem szopiztatom meg a bébimet természetesen buli után az alkoholos tejjel. Itthon van a fagyasztott fincsi tejcsim amivel a nagyi és az apa megetetik a picit. Miért "kell" inni? Mert nem vagyok az a mártir típusu anya aki a bébi elõtti életet kitörli. Mindenem a picikém, de jót fog tenni egy kis csajos buli, amitõl újra feltöltõdöm 10 hónap szünet után!
Csak nem írtam be az oldalt bocsi:-)) http://www.soberguard.hu/alkohol.html
Menj el szórakozni.Érdekes megfogalmazás nekem az "hogy engem biztos megszólnának érte"!!!!Ki törõdik azzal, hogy megszólnak e vagy sem.A következõ pedig hogy lázasan nem lehet szoptatni??Az eü mely területén dolgoznak???Több ága is van értem itt az orvosoktól a recepcióig....És mégegy ellentmondás:Ha most kapja üvegbõl és nem kér majd cicibõl mi lesz?Erre gondolom azt mondod, hogy szándékosan csinálta!Persze, de az is aki lázasan nem szoptat és üvegbõl adja.Lehet neked kéne utánanézni ennek a dolognak és nem vakon megbízni 1-2 emberben csak azért mert neki az a látásmódja. Kedves kérdezõ!Érezd jól magad, turbózd fel a kedélyállapotod, és minden rendben lesz! Végezetül itt egy oldal alkohol kiürülés kalkulátorral! Jó szórakozást!
Kerdezo, aki a korabbihoz hasonlo modon lehurrog teged, abbol biztos lehetsz, hogy csak az irigyseg beszel! Neki valszeg otthon kell ulnie, es lathatoan meguti a guta, hogy mas szabadabb tud lenni, a ferje, a csaladja segitsegevel. Meg mindig ott van leragadva, hogy a sajat igazat probalja bizonygatni masok pocskondiazasa mellett. De ezzel te ne torodj. Tegy ugy ahogy neked, a gyermekednek, a csaladodnak jo. A babanak kiegyensulyozott anyara/csaladra van szuksegre nem egy depresszios harpiara.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hûûû.... Nem is gondoltam, hogy ekkora "lavinát" indítok el a kérdésemmel, de hát legyen! Nagyon köszönöm az összes választ. Szeretném tisztába tenni a dolgokat: NEM arra lettem volna kiváncsi, hogy kinek milyen erkölcsi problémát okoz az, hogy elmegyek egy pár órára a kis manócskám mellõl. Abban az esetben a kérdésem így szólt volna: Mit szóltok elmehetek ilyen körülmények között bulizni??? Tehát közben utána néztem és megtudtam, hogy a száraz vörös bor a legmegfelelõbb, mivel abban van a legkevesebb adalékanyag (persze a többi borhoz viszonyítva). A sör is jó, de az nagyon felfúj. Szeretném felhívni minden "negatív" választ adó anyukának a figyelmét, hogy vigyázzanak ezekkel a rossz érzést keltõ, pocskondiázó üzenettel. Ha egy olyan kétségek közt élõ, depresszióra hajlamos, bizonytalan anyuka lennék (mint amilyeneket sajnos ismerek), valószínû összeomolva, lelkiismeretfurdalások közepette fakadtam volna sírva, hogy biztos rossz anya vagyok, mert arra vetemedek, hogy kicsit kikapcsolódok. Nyilván ha a gyerekorvos meg a védõnõ nem minden alkalommal azzal fogadna, hogy a picurkám mennyire szépen fejlõdik, milyen kiegyensúlyozott stb. akkor nekem se jutna eszembe bulizni. Egyebként a férjem is támogatja, mint ahogy õ is, néha én is elmenjek bulizni. Szép napot!!!


Ha szeretnék a lefejt tejem mellé tápot adni, hogyan csináljam lehet úgy hogy egyszer táp aztán a tejem? ! 1 hónapos lesz a baba és igényli a tejem után a tápot 80-ml max letudok fejni de sokszor kevés neki, mennyit adhatok neki? !

4 kg a súlya

Legjobb válasz: 80ml-t ha le tudsz fejni, akkor miért nem szoptatod? legközelebb fele annyi tápszert adj, mint azelõtt, és fokozatosan csökkkentsd, ha már adtál. szoptasd gyakran, és egyre több tejed lesz, pont annyi, amennyi elég neki. ha elkezdesz tápszert adni, ami könnyebben jön a cumisüvegbõl, mint a cicibõl a tej, a baba még annyit sem fog szopizni, és ettõl még kevesebb lesz, és hamar elapad. 1 hónaposan 4 kg az teljesen jó, bár nem tudjuk mennyivel született, de még ha 3,5 akkor is jó.

80ml-t ha le tudsz fejni, akkor miért nem szoptatod? legközelebb fele annyi tápszert adj, mint azelõtt, és fokozatosan csökkkentsd, ha már adtál. szoptasd gyakran, és egyre több tejed lesz, pont annyi, amennyi elég neki. ha elkezdesz tápszert adni, ami könnyebben jön a cumisüvegbõl, mint a cicibõl a tej, a baba még annyit sem fog szopizni, és ettõl még kevesebb lesz, és hamar elapad. 1 hónaposan 4 kg az teljesen jó, bár nem tudjuk mennyivel született, de még ha 3, 5 akkor is jó.
Szia! Szoptatsz is vagy csak fejsz és cumisüveggel adod? Ha 80 milit lefejsz szopi után, az azt jelenti, hogy ennél sokkal több van a melledben ( a baba sokkal hatékonyabban szopik, mint a mellszívó!), miért nem a melled adod oda még neki? Honnan tudod, h igényli a pótlást, sír vagy csak cuppog, nyugtalan? Leírnád pontosan, hogy zajlik egy szoptatás/etetés nálatok? Mikor adsz neki enni, amikor már sír vagy azt nem várod meg? MElyik melledre teszed, váltasz-e mellet, hányszor? Hagyod, hogy õ hagyja abba a szopást vagy idõt nézel? Cumisüvegbõl adsz neki tejet/tápot? stb

Hogyan kell a lefejt anyatejet tárolni? Lefagyasztani mennyi időre lehet és simán a hűtőbe mennyi ideig lehet tárolni? A fagyottat hagyni kell kiengedni vagy lehet melegíteni és fel kell forralni?

Legjobb válasz: VEgyél egy anyatejtároló dobozt (Avent pl) és hûtõben 24 óráig tarthatod. Utána fagyasztani kell, (vehetsz zacsit, elég drága, 1700 ft a 10 db) és a fagyasztóba fél évig tárolhatod. Utána felengedés úgy történi, hogy kiveszed a fagyasztóbol a hûtõbe, és evés elõtt melegíted. A mikró nem javasolt erre a célra.

VEgyél egy anyatejtároló dobozt (Avent pl) és hûtõben 24 óráig tarthatod. Utána fagyasztani kell, (vehetsz zacsit, elég drága, 1700 ft a 10 db) és a fagyasztóba fél évig tárolhatod. Utána felengedés úgy történi, hogy kiveszed a fagyasztóbol a hûtõbe, és evés elõtt melegíted. A mikró nem javasolt erre a célra.
Szia. Én is fejem a tejem. :-) Egyenesen cumisüvegbe fejek. Hûtõben 24 óráig tárolhatod. De ha sokszor melegited (pl. 2-3x)akkor szagold meg hogy jo e mielõtt odaadod a picinek. Lefagyasztani tejtároló zacsiban szoktam. Ne a kötözõs fajtát vedd mert az nem biztonságos, vannak jol zárodo zacsik is. És 2300ért vettem 20db-ot. Szerintem jobban megéri mint a tejtároló pohár. Nekem is Aventes "felszerelésem" van, de a tejtároló poharakat már nem használom. Felolvasztani ugy szoktam hogy kiveszem és a kishütõben kiolvad magátol, vagy ha sürgõs a dolog akkor az ételmelegítõben olvasztom ki - de ez is elég sokáig tart. A lefegyesztott és felolvasztott tejet szintén 24 óráig lehet tárolni a hûtöben. Sok Boldog Szép Napot!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszotokat ebben még nem vagyok jártas azért kérdeztem mert igazság az hogy esti suliba járok és apócánk fogja "szopiztatni" a kis drágát mikor nem vagyok itthon és nem tudtam hogy kell tárolni. Kösz még egyszer és nektek is nagyon nagyon sok boldog babázós napot!!!!
2-3óránbelül hütöbe vele.Össze öntheted!!!
4-8 oran attarthato, attol fuggoen, hogy hany fok van a szobaban. Csak azonos homersekletu tejeket onts ossze. Vard meg, mig a frissen fejt is picit hul. http://Www.lll.hu -n mindent megtalasz vzgy csak ird be a keresobe, hogy anyatej tarolasa.

A lefejt tejet mennyi ideig hűtsem mielőtt a hűtőbe teszem?

Legjobb válasz: Semeddig,mert nem olyan meleg az!!!

Semeddig, mert nem olyan meleg az!!!
Rögtön hûtõ!
Szerintem 10-15 perc alatt lehül. Én tovább nem szoktam kint hagyni.

9 napos a kisfiam, szoptatom + a lefejt tejcsit cumisüvegbõl kínálom neki! Olyan problémám van, hogy nem tudom, hogy szopizáskor mennyit evett, mert van hogy 1 órát is cicizik és kéri még utána, amit már üvegbõl kap meg! Ötlet?

Hogyan lehetne,hogy többet szopizzon ki?Hogyan tudnám növelni a tej mennyiségét?Iszom a laktoherb teát + karamalz maláta italt is,ötlet?

Legjobb válasz: Ha cicibõl szopizik, akkor ne etesd cumisüvegbõl. Sokkal könnyebbb az üvegbõl és leszokik a cicirõl.

Ha cicibõl szopizik, akkor ne etesd cumisüvegbõl. Sokkal könnyebbb az üvegbõl és leszokik a cicirõl.
4. vagyok. HAcsak nem akarsz tejadó lenni, incs szükség lefejt tejre. Nyugodtan add neki a másik melled is és biztos vagyok benne, hogy a _babádnak_ már most elég a tejed, hiszen gondolom, abból fejsz és azt adod oda. Igény szerinti szoptatásnak az a lényege, h a baba addig szopik, amíg õ el nem engedi a mellet és nem kell fejni, mert a cicid illeszkedik az igényeihez, vagyis egy idõ után szopi közben cska neki termel tejet!
Így ahogy az elsõ válaszoló is mondja, ne add neki cumisüvegbõl, mert esélyes, hogy akkor nem fogja elfogadni a cicit. Szoptasd sokat, amikor csak kéri, az a legjobb tejszaporító. Én még mellette fejtem is, Mecsek teát ittam, homeós bogyót szedtem, nem tudom melyik használt, de olyan sok tejem lett, hogy napi 5-6 deci pluszt tudtam fejni. A súlyát én csak hetente egyszer mértem, de nekem nagyon sokat szopizott eleinte, szinte egész nap.
Szoptatás elõtt és után mérni kell a súlyát, onnan fogod tudni mennyit eszik.
1 óra szopi után igényli a lefejt tejet, vagy csak azért adod neki, h tuti ne legyen éhes? Hogy néz ki egy szopitok pontosan? Egy mellet adsz neki egyszerre vagy kettõt?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, egyszerre csak egy cicibõl etetem, lehet, hogy ez is baj?Irigylem azt aki még 5-6 deci pluszt is tud fejni naponta!Szeretnék én is több tejcsit, de nem tudom, hogy hogyan?Már a fejés is kezd fájni!
3. vagyok, eleinte nekem sem volt sok tejem, mindig azért aggódtam, hogy kevés neki a tej, azért fejtem olyan bõszen, a napi több deci plusz nekem is csak késõbb, hónapok alatt lett, egyre több plusz termelõdött. Szòval tarts.ki, menni fog az :) ! Én eleinte kb. nonstop szoptattam, mert mindig csak a cicin nyugodott meg a kisfiam, és azt gondoltam, hogy mindig azért sír, mert éhes, egyáltalán nem volt tapasztalatom. Persze mostmár tudom, hogy ez megnyugtatás is nekik, szóval én legközelebb is így csinálnám.

Ha alkoholt fogyasztok az mennyi idő múlva megy át az anyatejbe? Mikor öntsem ki a lefejt tejet?

Ma este szeretnék pezsg?zni. Van lefejve b?ven tejci a babának aki cumisüvegb?l eszik. Azt szeretném tudni meddig nem adhatom neki a tejet ha alkoholt fogyasztottam. Addig azt kiönteném.

Legjobb válasz: Szia!Egydzer én is ittam mert eljegyzésre mentünk.Én 4 pohár pezsgõt ittam meg meg 1 jégert este 6-7-kor.Másnap csak délután szoptattam a lányom 3 kor.Szerintem 20-21 óra elég hogy ennyi alkohol kiürüljön.A tejet én is kiöntöttem addig.

Szia!Egydzer én is ittam mert eljegyzésre mentünk.Én 4 pohár pezsgõt ittam meg meg 1 jégert este 6-7-kor.Másnap csak délután szoptattam a lányom 3 kor.Szerintem 20-21 óra elég hogy ennyi alkohol kiürüljön.A tejet én is kiöntöttem addig.
szia nem irtad, h mekkora a baba-és mikor cicizik legközelebb.szerintem 24 órát várj, ha jó neki üvegbõl is.én is ittam egy koktélt múltkor jó mulatást-csak óvatosan
Szia. Kivételes alkalmakkor nem árt meg egy pohár pezsgõ. Szerintem ne öntsd ki a tejet.
Bocs elsõ válaszoló, de ne itélkezz!Nem tudni mit ünnepelnek és talán értékelhetnéd azt, hogy gondoskodik a kicsirõl már elõre.Nem azt írta, hogy árokba akarna fetrengeni részegen, hanem pezsgõzni szeretne!Minden bizonnyal megvan rá az oka.Egy alkesz tuti nem írt volna ide..telibe letojja kinek mi a véleménye! http://www.minipolice.hu/kiserlet/panel/ittas.htm olvasd át ezt szerintem ez egy rendõrségi oldal!Remélem segíthettem!
Én attól kezdve 24 órán át biztos nem adnám oda neki a tejemet, szerintem az a biztos, de inkább nem innék pezsgõt.
A kérdező hozzászólása: Másfél hónapos, de nem szopik, csak üvegbõl issza a lefejt tejet!
A kérdező hozzászólása: Csak 1 pohár pezsgõt ittam, és nem önöttem ki a tejet.

A lefejt anyatej mennyi ideig áll el szobahőmérsékleten?

A babám csak anyatejet kap cicib?l.Szeretnék vinni cumisüvegbe tejet hogyha elviszem magammal pár órára és esetleg felkel ne éhezzen. Mibe tegyem a cumisüveget hogy ne legyen se túl hideg se túl meleg.

Legjobb válasz: Attól is függ, milyen meleg van, nyáron nem vinném magammal. Ilyenkor is a legbiztosabb, ha lehûtöd, veszel cumisüvegtermoszt, az emgtartja a hideget, és veszel bébiétel-melegítõt, amit esetleg szivargyújtóról is lehet használni. Mindennél egyszerûbb, ha diszkréten megszoptatod valahol...

Attól is függ, milyen meleg van, nyáron nem vinném magammal. Ilyenkor is a legbiztosabb, ha lehûtöd, veszel cumisüvegtermoszt, az emgtartja a hideget, és veszel bébiétel-melegítõt, amit esetleg szivargyújtóról is lehet használni. Mindennél egyszerûbb, ha diszkréten megszoptatod valahol...
Én termoszba vittem a tejcsit mindig, és semmi baja nem lett 4-5 óra után sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!