Találatok a következő kifejezésre: A leendő tartogatom a szüzességemet, gáz (1 db)

A leendő feleségemnek tartogatom a szüzességemet, gáz?

egy 19 éves fiú

Legjobb válasz: szerintem sem gáz, de mindenkinek más a jó

szerintem sem gáz, de mindenkinek más a jó
Szerintem nem gaz:) Jaj de orulnek en is egy ilyen pasinak:D
Mindenkinek más a véleménye. És ez fõképp a leendõ feleségedtõl függ majd, nem tõlünk. Hogyha neki bejön, hogy neki tartogattad magad, akkor nem gáz. De hogyha nem jön be neki, akkor meg gáz. De szerintem szerezhetnél egy kis tapasztalatot (persze ez alatt nem azt értem, hogy az elsõ nõvel össze fekszel, aki felajánlja)
Szerintem eleve ne érdekeljen más véleménye. Ha Te tartogatni szeretnéd, mert ezt érzed a legjobbnak, akkor tényleg várj.
Akkor már csak össze kell hozni Benneteket, és akkor lehet együtt próbálkozni az esküvõ után. Aztán vagy jó lesz, és boldog lesz a házaséletetek, vagy szex terén nem illetek össze, és akkor elszúrtátok az egészet...
Nem gáz, csak felesleges. A csajok nem buknak annyira a szûz srácokra, jobb az, ha elõtte gyûjtesz némi tapasztalatot, hogy tudd, mi hol van egy nõn, és azzal mit kell csinálni, hogy jó legyen mindkettõtöknek. 19 évesen nem kívánod a szexet? Vagy miért akarod "tartogatni"? Ennek valami lélektani oka lehet (vallásosság, prûd neveltetés, látens homoszexualitás, gátlások, kisebbrendûségi érzés), amivel érdemes foglalkoznod!
Szerintem is szerezz tapasztalatot. Vagy pedig keress olyan lányt, aki élvezi, ha taníthat. Ma nem sok ilyet találsz, de azért összejöhet. De én is azt mondom, hogy valami komolyabb gond lehet emögött. 19 éves fiú, ha idáig nem kereste a szexet... nem jó elõjel. Jobb lenne utánajárnod.
szerezz tapasztalatot.nem lenne így se semmi gáz.de ha megtudod milyen jó, akkor nehogy mással is ki akard próbálni, és ugye akkor már nõs leszel, akkor meg ugy már elég gáz!
Egyáltalán nem gáz... Én is leendõ férjemnek tartogatom...
Gááááááz!!!!!! Nem abban az idõben élünk és nem csaj vagy!
Ha Jehova tanúja vagy, akkor ez még természetes is. :)
egy pasinak, de még egy csajnak is ki kell élnie magát. engem csak az érdekel, hogy hogy pattanhat ki ilyesmi egy 21. századi fiatal srác agyából, hogy a leendõ feleségének tartogatja magát?! ez már a mút század elején sem volt divat, és gondolom nem véletlenül...
Embereeek...A srácunk nem mondta hogy nem foglalkoztatta a szex gondolata még..és azt sem biztos hogy gondolta hogy csak az esküvõ után fekszik le a leendõ feleségével.. Szerintem ha olyan lányt találsz akiben úgy érzed hogy megtaláltad a Mindent, akkor nem érdemes tovább várni, persze ha a lánynak is Te vagy a Minden :) Az csak erõsíti a kapcsolatot, és ha tényleg nagyin úgy érzed, még az is lehet hoyg máris a leendõ feleségeddel csinálod :) Én is a reményeim szerinti leendõ férjemnek adtam a szüzességemet, de tényleg jó tudni, hogy nem csak egyéb téren illünk ösze, hanem az ágyban is megvan az összhang^^ És a szex nem csak a testiségrõl szól..nagyon sokmindent lehet tanulni közben egymásról, és határozottan mélyíti a kapcsolatot. De ha tényleg meg szeretnéd várni az elsõvel a nászéjszakát, az sem gáz, csak inkább azt mondanám hogy ritka ma, de nagyon szép dolog. Persze feltétlenül add a tudtára a párodnak, hogy Te még szûz vagy, így biztos lehetsz a szerelmében, ha melletted marad ezuzán is, és vállalja, hoyg esetleg tanítgatni kell, vagy egymást kelljen tanítgani, ha õ is szüzen házasodik:)
Szia! Miért lenne gáz? Jajj, úgy örülök az ilyen fiúknak, mint Te! Én is a férjemnek tartogatom.. :D Nem érdemes "elpazarolni". Szerintem nagyon helyesen teszed! Manapság kevés az ilyen fiú, maradj is ilyen! =))
én biztos nem kezdenék szûz pasival... de akinek az kell, az tanítsa :p a tapasztalt fiúk sokkal jobbak. na ne menjetek át egész pesten, de tudják mi a dolguk vízszintesben ;)
olyan jó, hogy vannak még normális férfiak, akiket nem a farkuk irányít! ha olyan lányt választasz, akkor nagyra fogja értékelni, hogy csak neki adod magad!
DE KÁR h kevés az ilyen férfi mint te
ismerek egy pasit, akinek a felesége volt az elsõ, amikor 23 volt. azóta kb minden szembejövõt megfektetett. ennyit errõl... ahelyett, h ilyeneken gondolkodsz, inkább szedj össze valami helyes csajszit, és tanulj! többet profitálsz belõle mintha 25-30 éves korodig egy nõre vársz. aki lehet, h nem is jön el...
Én ismerek nagyon sok ilyen fiút/lányt, szinte csak ilyeneket. a házasságig való várás pedig nem azt jelenti, hogy elõtte tilos, utána meg ezerrel. Hanem fokozatosan, folyamatosan kiépíted a másik megismerésének folyamatát, vigyázva arra, hogy az intimitás határát ne lépd át. Ismerek rengeteg olyat, akik így csinálták: az eredménye: boldog házasság, egymásban való nagyfokú öröm:)
Szerintem nem hülyeség.Ha jobban belegondosz neked milyen pasi kellene aki volt több növel is de szakitottak, vagy aki nem mert annak akarja adni magét akivel leszeretné élni az életét.Amugy az én párom is szüz volt és ez tetszett benne elvett feleségül imár 13 éve együtt vagyunk, ja és soha nem csalt meg!Legalább tudtam hogy hü lesz örökkre mert rám várt!
nem attól lesz valaki hûséges, hogy csak a feleségével fekszik le. Ekkora hülyeséget már... Lehet majd utána kap rá az ízére:) ))))
szerintem tok jo
De gondold végig, hogy ha szexuálisan nem illetek össze, az tönkrevág egy házasságot. Akkor elváltok? Amúgy maga a gondolat nem gáz egyátalán.
egyáltalán nem gáz de nincs értelme de ha te ugy gondolod akk tégy ugy
Nèzd mivel nem szexeltélNem tudod mijen jo ès ezèrt nem hiänyzik de ma mär a länyok nem häzasodnak ugy hogy kine probälnå a fiut
Egyáltalán nem gáz.Söt nagyon jó legalább te biztos hüséges leszel.Én is a férjemnek tartogatam magam, és megkapott mi után elvett.
Szívem! hogy akarsz úgy feleséget, vagy egyáltalán barátnõt, ha nem tudod, hogy hogy kell csajozni??? ha béna vagy az ágyban, akkor nem lesz hosszúéletû a kapcsolat. sztem nem vagy 1 nagy szépség, ha ilyen béna vagy...
Szerintem meg atól , hogy valaki nem fekszik le az összes csajjal (majd csak a feleségével akar)még nem biztos hogy ronda!Szerintem még izgi is , én lány vagyok mert legalább tudja az ember hogy nem egy olyan fére menös a férfi!Szerintem meg te elötte iró ne sértegesd a pasit.Szerintem te örülnél neki ha ilyen párod lenne, csak te nem fogsz kapni mégpedig azért mert egy kis olcsó nö vagy!Néz tükörbe kis ribi.
Amugy meg ha inkább legyen ronda mégha az is, Mint egy kefegép!
A kérdező hozzászólása: A 13:49-nek: nem nézek ki csúnyán szerintem, még magas is vagyok 191cm-el szerintem.
végülis vallási szempontból nem gáz, sõt az egyház is ezt mondja, hogy házasság elõtt ne.de sztem a mai világban ha így teszel lehet, hogy 30 v még öregebb leszel.gondold csak végig manapság az emberek nagyon kevés százaléka házasodi 25-28 éves kor elött.am az é n pasim is 19 és eddig csak 1-2 kapcsolata volt azok is csak 1-2 hetesek, már ismerem pár év óta a barátom bár csak 3 hónapja vagyunk együtt tudom, hogy még szûz és sztem nem gáz modnjuk mindent tud a dologrl és elég biztos petting közben is. :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van értéke a szüzességnek? Kilehet valahogyan fejezni? Vagy ez is olyan dolog mint az első csók?

4

Egy éjszakás kaland szüzen?

16 vagyok, fiú.
és nekem ezek a kapcsolatok valahogy nem akarnak összejönni.
volt már randim, (utoljára múlt héten) de többséguk rosszul sult el. Így még nem volt kivel lefekudni.
Kedden voltam egy buliban, ahol összesen 5 lány is rámmászott. Akik egy szexben tuti benne lettek volna.
Csak hogy én még szűz vagyok.
Szerintetek gáz lenne egy kalandban elveszteni a szuzességem? Az osztályban (1 kivételével, aki gyökér) már egy srác se szuz. Ettöl meg vesztesnek érzem magam.

16/f

11

24 éves szűz lány és egy 22 éves fiú. Ebből lehet valami?

Én még szűz vagyok tudom nagyon gáz hogy ilyen "öreg" vagyok és szűz de így alakult. Tetszik egy fiú, de fiatalabb tőlem, 22 éves.
Szerintetek ebből lehet valami? Működhet?

9

Mit csináljak, hogy ne fájjon ennyire?

Nagyon szűk vagyok,annyira,hogy két ujjal is fáj,ha megujjaz a barátom.
Az ellazulással nincs baj,mert akkor eltudok menni,ha orálisan csinálja és mindig elég nedves vagyok.
Õ az első barátom és már le szeretnék vele feküdni,csak nem akarok csalódást okozni neki (már lefeküdt pár lánnyal).

2

Hogy kell elvenni a szüzességet?

Barátommal elkeztük tervezgetni... De nagyon nem akarom hogy ez még fájjon is... :s És hogy tudna e valaki olyan megoldást ,hogy ne fájon vagy csak egy kicsit.. Előre is köszönöm..!!!:)

10

Hogyan csináljam? Hogyan tudna a barátnőm úgy kielégíteni hogy ne veszítsem el? 15/F

8

Hogyan kell kis bohóccal nagy cirkuszt csinálni?

Nincs nagy péniszem és még szűz vagyok. Konkrétan 12-14 cm hosszú és olyan 3,5 cm vastag lehet.

20+ fölött vagyok, nagyobb már nem lesz.

Nem azt szeretném megkérdezni, hogy ez kicsi-e mert ilyen kérdésből már millió van és már eljutottam odáig, hogy tudom, hogy az átlagnál kisebb mérettel rendelkezem hanem azt, hogy hogyan használjam? Hogyan tudok ezzel boldoggá tenni egy olyan nőt aki mondjuk tudja, hogy ekkora a péniszem, tudja, hogy szűz vagyok és mégis úgy dönt, hogy lefekszik velem?

Szeretném ha élvezné a partnerem az együttléteket és kb. bele halnék ha emiatt hagyna el mert nem tud eljutni az orgazmusig velem. Nem szeretném ha csak akkor lenne orgazmusa ha kinyalom vagy megujjazom.

Segítsetek légyszíves!

Hogyan kell kis bohóccal nagy cirkuszt csinálni?

Kérlek ne azt írjátok, hogy valakinek így jó, valakinek úgy jó hanem konkrétan, hogy kinek mi a jó.

Kérlek azt se írjátok, hogy majd gyakorlat teszi a mestert meg azt se, hogy majd kitapasztaljátok.

Tudom, hogy ez nagyon összetett dolog, de mit csináljak és mit ne csináljak az első alkalommal?

Biztos bénázni fogok hiszen az első lesz, de azért nem mindegy, hogy mennyit és még akár élvezhetnénk is a tanácsaitokkal.

Biztos vannak olyan dolgok/pózok/helyzetek ami a legtöbb nőnek tetszik és ami ajánlott is kisebb mérethez.

Mivel még óvszer se volt a kezemben, erre is kíváncsi lennék, hogy milyet vegyek és az első alkalomkor szokás-e egyáltalán használni vagy inkább anélkül?

Köszönöm a felvilágosítást! :)

46

Milyen tippeket tudnátok adni az első szexhez?

F

6

Mindig is érdekelt, szüz lányok ki mennyiért adná el az első alkalmat?

priviben is megirhatod ha itt nem mered.

9

Meleg kérdés: 30+ évesen 'szüz' srác mennyi eséllyel indul?

Mármint volt egy kevés nõzés az életemben(nem annyira szüz;), de mostanra értettem meg, fogadtam el, hogy inkább a fiúk érdekelnek. (Magánéleti zürök miatt most tudok ezzel foglalkozni.)
De persze most jóval 30 felett, akármilyen fiatalos vagyok, melyik (aktív) fiút érdeklem - pl. a rómeón eddig kapott válaszokból ítélve. (átlagos, vékony, inkább passziv vagyok)? Saját korosztályomból egyenlöre alig-alig jön be valaki, nem tudom miért, remélem ez változik.
Hülye szitu - tanács...?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!