Találatok a következő kifejezésre: A leendő tartogatom a szüzességemet, (2 db)

Érdekelne, hogy van még olyan lány, aki a szüzességét leendő férjének tartogatja?

Érdekelne, hogy van még olyan lány, aki a szüzességét leend? férjének tartogatja? Esetleg a sráctól is elvárná ugyanezt? Szal úgymond ilyen mesebeli herceg-hercegn? kapcsolat?

Legjobb válasz: Van. Én is ismertem egy ilyet. Meggyõztem, hogy ez hülyeség, aztán megdugtam. ...Az utolsó mondat nem komoly.

Van. Én is ismertem egy ilyet. Meggyõztem, hogy ez hülyeség, aztán megdugtam. ...Az utolsó mondat nem komoly.
Engem nemcsak a szex érdekel...HA szerelmes vagyok ;)
Ki vesz úgy cipõt, hogy nem próbálja fel elõtte?!
02:28 Véletlenül se próbálj meg egy HASONLATOT értelmezni, még meghaladja az agyi kapacitásod... Az egy igazi barom, aki úgy vesz el egy nõt, hogy nem tudja milyen az ágyban (és fordítva is igazi). Szép dolog a szerelem de ha nem mûködik a sex akkor annak 99%, hogy válás a vége hamar. Márpedig a sex nem mindig mûködik.
Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval. Hogyan mondhatod azt hogy ismered õt ilyen esetben? minden pillanatát, minden rezdülését, minden egyes porcikáját, hogy hogyan kapkodja a levegõt amikor izgatott, hogy mennyire édes a lehelete a bõrödön. És forditva? A szerelem egy érzelem amihez kell egy efféle kötõdés. Ha ez nem történik meg egyszer sem, honnan tudhatja bármelyik fél is élvezetes, vagy inkább visszataszitó.. Nem a szex a szerelem alapja, de az elrontója lehet.
A kérdező hozzászólása: Akkor csak 08:18-as hozzászóló lenne ilyen? Mondjuk ez is több, mint a semmi. Am szabad kérdeznem, hogy honnan ez az elhatározás? Vallási vagy erkölcsi okból?
Én is ismerek ilyet, és számomra elég hihetetlen. Kétszer is volt egy évnél hosszabb kapcsolata, de õ azt mondja, h egy év nem elég arra, hogy megismerje a másikat. Szegény faszik meg már nem bírták a kiképzést.
igen vanXD...csak nem sok
vallásos vagyok, de nem kötelezettségbõl szeretném így csinálni, hanem erkölcsi okokból. és minden ellentétes híresztelés ellenére, az én környezetemben rengeteg ilyen pár és házastárs van, akik igenis boldogok az a 19L
A kérdező hozzászólása: Akkor ennek örülök, 19L. (:
énis :) L/18
Látom van it 2-3 lány aki házasság után akarja elvesziteni a szüzességét. Lenne egy kérdésem, Biológiailag vagytok szûzek, vagy "rendesen"? :D http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20060621szuzproba.html 19/F
Teljesen jogos a kérdés. Én sokaktól hallottam, hogy a srácok és a lányok egyaránt (természetesen kivételek mindig vannak) 'csúnyán néznek a másikra' házasságkötéskor, mert már a másik felet valaki elõtte letesztelte. Aztán pedig a másik föl van háborodva, holott már neki sincs meg a szüzessége... Lényeg a lényeg: én is annak a híve vagyok, hogy annak van meg erre a joga, aki már férj és feleség; tiszta lappal indulni. Mert akkor sokkal többet nyújthatnak agymásnak a felek. Ha pedig valaki már elõtte belekóstol a dologba, hát lelke rajta: nem bûn, neki így esett jól. Legalábbis én nem ítélek el senkit, aki nem az én álláspontomon foglal helyet. Nem tudom, ti hogy vagytok vele. Mindenesetre, ez az én véleményem, kedves kérdezõ. :-) 15/L
én ilyen vagyok, 19 éves és tartom magam ehhez az elképzelésemhez.
gratulálok annak, aki a leendõ feleségét a cipõjével helyezi egy sorba... gondolom, majd mindkettõt cseréled évente
Vannak.
Vannak, de már kevesen. Csak a férfiak nagyrésze ezt nem tolerálja.
persze, hogy vannak. de nem hinném, hogy túl sok van
A kérdező hozzászólása: Csak azért, mert én tolerálom és ilyen lányt szeretnék én is. Viszont nem tudom, hogy várjak-e rá, vagy inkább törõdjek bele és maradjak egyedül. Mert lejjebb nem adom a szintet.
Egy ilyet ismertem. De aztán szerelmes lett. Onnantól nem érdekelte a fogadalom.
Biztosan vannak ilyenek, de egyre kevesebben! Sajna, már 13 évesen is elvesztik. Nem is gondolnak rá, hogy milyen kis felelõtlenek. Sok fiú meg kihasználja az adódó lehetõséget, pedig nem szerelmes a lányba. Nem jól van ez így, de hát mára egyesek számára sporttá vált a szex!
Persze, és milyen romantikus, ha így alakul :) a fiúktól viszont nem feltétlenül várnám el.
és ha totálisan nem illetek össze, és idõvel a nõ már megunja a havi 1x reszelést? na jó, igazából legyen, így is növelik a milfek számát :D:D:D
Lehet hogy vannak még ilyen lányok, de még nem találkoztam eggyel sem.. én sem ilyen vagyok. Ha találsz egy szûz lányt és nem veszed el 4-5 hónap múlva, már bocsi a kifejezésért, de hülye vagy ha nem dugod meg, fõleg ha szereted. Nemtom, fontos érzelmi kötõdést is jelenthet, az eggyétartozást meg minden ilyen nyálas dolgot amit mi lányok szeretünk.
Ha nem passzolnak egymáshoz az ágyban, akkor nem lesz olyan jó az egész kapcsolat, mert egy idõ után valamelyik fél csalni fog.

A leendő feleségemnek tartogatom a szüzességemet, gáz?

egy 19 éves fiú

Legjobb válasz: szerintem sem gáz, de mindenkinek más a jó

szerintem sem gáz, de mindenkinek más a jó
Szerintem nem gaz:) Jaj de orulnek en is egy ilyen pasinak:D
Mindenkinek más a véleménye. És ez fõképp a leendõ feleségedtõl függ majd, nem tõlünk. Hogyha neki bejön, hogy neki tartogattad magad, akkor nem gáz. De hogyha nem jön be neki, akkor meg gáz. De szerintem szerezhetnél egy kis tapasztalatot (persze ez alatt nem azt értem, hogy az elsõ nõvel össze fekszel, aki felajánlja)
Szerintem eleve ne érdekeljen más véleménye. Ha Te tartogatni szeretnéd, mert ezt érzed a legjobbnak, akkor tényleg várj.
Akkor már csak össze kell hozni Benneteket, és akkor lehet együtt próbálkozni az esküvõ után. Aztán vagy jó lesz, és boldog lesz a házaséletetek, vagy szex terén nem illetek össze, és akkor elszúrtátok az egészet...
Nem gáz, csak felesleges. A csajok nem buknak annyira a szûz srácokra, jobb az, ha elõtte gyûjtesz némi tapasztalatot, hogy tudd, mi hol van egy nõn, és azzal mit kell csinálni, hogy jó legyen mindkettõtöknek. 19 évesen nem kívánod a szexet? Vagy miért akarod "tartogatni"? Ennek valami lélektani oka lehet (vallásosság, prûd neveltetés, látens homoszexualitás, gátlások, kisebbrendûségi érzés), amivel érdemes foglalkoznod!
Szerintem is szerezz tapasztalatot. Vagy pedig keress olyan lányt, aki élvezi, ha taníthat. Ma nem sok ilyet találsz, de azért összejöhet. De én is azt mondom, hogy valami komolyabb gond lehet emögött. 19 éves fiú, ha idáig nem kereste a szexet... nem jó elõjel. Jobb lenne utánajárnod.
szerezz tapasztalatot.nem lenne így se semmi gáz.de ha megtudod milyen jó, akkor nehogy mással is ki akard próbálni, és ugye akkor már nõs leszel, akkor meg ugy már elég gáz!
Egyáltalán nem gáz... Én is leendõ férjemnek tartogatom...
Gááááááz!!!!!! Nem abban az idõben élünk és nem csaj vagy!
Ha Jehova tanúja vagy, akkor ez még természetes is. :)
egy pasinak, de még egy csajnak is ki kell élnie magát. engem csak az érdekel, hogy hogy pattanhat ki ilyesmi egy 21. századi fiatal srác agyából, hogy a leendõ feleségének tartogatja magát?! ez már a mút század elején sem volt divat, és gondolom nem véletlenül...
Embereeek...A srácunk nem mondta hogy nem foglalkoztatta a szex gondolata még..és azt sem biztos hogy gondolta hogy csak az esküvõ után fekszik le a leendõ feleségével.. Szerintem ha olyan lányt találsz akiben úgy érzed hogy megtaláltad a Mindent, akkor nem érdemes tovább várni, persze ha a lánynak is Te vagy a Minden :) Az csak erõsíti a kapcsolatot, és ha tényleg nagyin úgy érzed, még az is lehet hoyg máris a leendõ feleségeddel csinálod :) Én is a reményeim szerinti leendõ férjemnek adtam a szüzességemet, de tényleg jó tudni, hogy nem csak egyéb téren illünk ösze, hanem az ágyban is megvan az összhang^^ És a szex nem csak a testiségrõl szól..nagyon sokmindent lehet tanulni közben egymásról, és határozottan mélyíti a kapcsolatot. De ha tényleg meg szeretnéd várni az elsõvel a nászéjszakát, az sem gáz, csak inkább azt mondanám hogy ritka ma, de nagyon szép dolog. Persze feltétlenül add a tudtára a párodnak, hogy Te még szûz vagy, így biztos lehetsz a szerelmében, ha melletted marad ezuzán is, és vállalja, hoyg esetleg tanítgatni kell, vagy egymást kelljen tanítgani, ha õ is szüzen házasodik:)
Szia! Miért lenne gáz? Jajj, úgy örülök az ilyen fiúknak, mint Te! Én is a férjemnek tartogatom.. :D Nem érdemes "elpazarolni". Szerintem nagyon helyesen teszed! Manapság kevés az ilyen fiú, maradj is ilyen! =))
én biztos nem kezdenék szûz pasival... de akinek az kell, az tanítsa :p a tapasztalt fiúk sokkal jobbak. na ne menjetek át egész pesten, de tudják mi a dolguk vízszintesben ;)
olyan jó, hogy vannak még normális férfiak, akiket nem a farkuk irányít! ha olyan lányt választasz, akkor nagyra fogja értékelni, hogy csak neki adod magad!
DE KÁR h kevés az ilyen férfi mint te
ismerek egy pasit, akinek a felesége volt az elsõ, amikor 23 volt. azóta kb minden szembejövõt megfektetett. ennyit errõl... ahelyett, h ilyeneken gondolkodsz, inkább szedj össze valami helyes csajszit, és tanulj! többet profitálsz belõle mintha 25-30 éves korodig egy nõre vársz. aki lehet, h nem is jön el...
Én ismerek nagyon sok ilyen fiút/lányt, szinte csak ilyeneket. a házasságig való várás pedig nem azt jelenti, hogy elõtte tilos, utána meg ezerrel. Hanem fokozatosan, folyamatosan kiépíted a másik megismerésének folyamatát, vigyázva arra, hogy az intimitás határát ne lépd át. Ismerek rengeteg olyat, akik így csinálták: az eredménye: boldog házasság, egymásban való nagyfokú öröm:)
Szerintem nem hülyeség.Ha jobban belegondosz neked milyen pasi kellene aki volt több növel is de szakitottak, vagy aki nem mert annak akarja adni magét akivel leszeretné élni az életét.Amugy az én párom is szüz volt és ez tetszett benne elvett feleségül imár 13 éve együtt vagyunk, ja és soha nem csalt meg!Legalább tudtam hogy hü lesz örökkre mert rám várt!
nem attól lesz valaki hûséges, hogy csak a feleségével fekszik le. Ekkora hülyeséget már... Lehet majd utána kap rá az ízére:) ))))
szerintem tok jo
De gondold végig, hogy ha szexuálisan nem illetek össze, az tönkrevág egy házasságot. Akkor elváltok? Amúgy maga a gondolat nem gáz egyátalán.
egyáltalán nem gáz de nincs értelme de ha te ugy gondolod akk tégy ugy
Nèzd mivel nem szexeltélNem tudod mijen jo ès ezèrt nem hiänyzik de ma mär a länyok nem häzasodnak ugy hogy kine probälnå a fiut
Egyáltalán nem gáz.Söt nagyon jó legalább te biztos hüséges leszel.Én is a férjemnek tartogatam magam, és megkapott mi után elvett.
Szívem! hogy akarsz úgy feleséget, vagy egyáltalán barátnõt, ha nem tudod, hogy hogy kell csajozni??? ha béna vagy az ágyban, akkor nem lesz hosszúéletû a kapcsolat. sztem nem vagy 1 nagy szépség, ha ilyen béna vagy...
Szerintem meg atól , hogy valaki nem fekszik le az összes csajjal (majd csak a feleségével akar)még nem biztos hogy ronda!Szerintem még izgi is , én lány vagyok mert legalább tudja az ember hogy nem egy olyan fére menös a férfi!Szerintem meg te elötte iró ne sértegesd a pasit.Szerintem te örülnél neki ha ilyen párod lenne, csak te nem fogsz kapni mégpedig azért mert egy kis olcsó nö vagy!Néz tükörbe kis ribi.
Amugy meg ha inkább legyen ronda mégha az is, Mint egy kefegép!
A kérdező hozzászólása: A 13:49-nek: nem nézek ki csúnyán szerintem, még magas is vagyok 191cm-el szerintem.
végülis vallási szempontból nem gáz, sõt az egyház is ezt mondja, hogy házasság elõtt ne.de sztem a mai világban ha így teszel lehet, hogy 30 v még öregebb leszel.gondold csak végig manapság az emberek nagyon kevés százaléka házasodi 25-28 éves kor elött.am az é n pasim is 19 és eddig csak 1-2 kapcsolata volt azok is csak 1-2 hetesek, már ismerem pár év óta a barátom bár csak 3 hónapja vagyunk együtt tudom, hogy még szûz és sztem nem gáz modnjuk mindent tud a dologrl és elég biztos petting közben is. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!